ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çelebi'den Ankara çıkarması
Çelebi'den Ankara çıkarması
'Sarıkamış ve Çanakkale Şehitleri Koyun Koyuna'
'Sarıkamış ve Çanakkale Şehitleri Koyun Koyuna'
Hacımüftüoğlu: 'Gurur duyuyoruz'
Hacımüftüoğlu: 'Gurur duyuyoruz'
Abdurrahman Gazi'de çevre düzenlemesi
Abdurrahman Gazi'de çevre düzenlemesi
371 gıda işletmesi denetlendi
371 gıda işletmesi denetlendi
HABERLER>GUNCEL
17 Haziran 2009 Çarşamba - 04:47

Semt garajı mı, köy durağı mı?

GHA/Erzurum’un Yakutiye ilçesine bağlı Mahallebaşı semtinde bulunan Semt Garajı, adeta viraneYİ andırıyor. Çevre temizliği başta olmak üzere, semt garajına yakışmayan türden görüntülerin yer aldığı bölgede, hem esnaf, hem de vatandaş dert yanıyor.

Semt garajı mı, köy durağı mı?

 Erzurum’un Yakutiye ilçesine bağlı Mahallebaşı semtinde bulunan Semt Garajı, adeta viraneleri andırıyor. Çevre temizliği başta olmak üzere, semt garajına yakışmayan türden görüntülerin yer aldığı bölgede, hem esnaf, hem de vatandaş dert yanıyor.
ESNAF ÇEVRE DÜZENLEMESİ İSTİYOR
Yakutiye Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan Semt Garajı’nın, yıllardan beridir ilgiye muhtaç olduğunu söyleyen esnaf, Yakutiye Belediyesi’nin yeni Başkanı Ali Korkut’a çağrıda bulundu. Semt Garajı’nın elden geçirilmesi ve Erzurum’a yakışır bir görünüm kazandırılmasını isteyen Mahallebaşı sakinleri, “Birçok ilçenin otobüs ve dolmuşları, bu garajdan hareket ediyor. Ama ne yazık ki, böylesine önemli bir işlevi bulunan semt garajımız, terkedilmiş kasabaları andırıyor.” dediler.
SEMT GARAJINDAKİ DÜZENSİZLİK VE GÖRÜNTÜ ÇİRKİNLİĞİ
Mahallebaşı Semt Garajı’na ne girenin, ne de çıkanın belli olmadığını vurgulayan çevre sakinleri, garajdaki trafik akışını kontrol edecek tek bir görevlinin bile bulunmadığını ileri sürdüler. Esnaf ve Mahallebaşı sakinleri, “Semt Garajı, hem görüntü, hem de işlev olarak başına buyruk bir görüntü içerisinde. Araçların gelişleri de, gidişleri de kontrol altında tutulmuyor. Firmalar kafalarına göre çalışıyor, araçlarla ve yolcularla ilgilenen yok. Çevre kirliliği almış başını gidiyor, asfalt yok, yol yok, iz yok.” diye konuştular.
GARAJ SEYYARLAR’UN MESKENİ OLDU
Denetim ve kontrol olmadığı için korsan seyyarın garajı mesken tuttuğundan yakınan esnaf, bu duruma karşı çıkılması halinde tatsız olaylar yaşanabildiğini dile getirerek, bu duruma bir an önce müdahale edilmesi gerektiğini kaydettiler. Yakutiye Belediye Başkanı Korkut’tan acil olarak beklentilerinin, Semt Garajı’nın elden geçirilmesi olduğunu anlatan Mahallebaşı sakinleri, “Bazen ilçelere gidebilmek için semt garajına gelen ve Erzurumlu olmayan insanlara rastlıyoruz. Gördükleri manzara karşısında aşkına dönüyorlar. Belediye yetkililerinden isteğimiz, bu manzaraya bir son verilmesidir. Biz artık garajın durumundan rahatsız olmaya başladık. Madem bütün ilçelerin indir_bindir işlemleri buradan yapılıyor, o halde buraya da sahip çıkılmalıdır.” dediler.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
vatandaş 22 Kasım 2010 Pazartesi 17:09

sayın yorumcular ALLAHa inandığım gibi inanıyorum ne zaman bu millet mkarnaya kömüre minumum ihtiyaç duyar ne zaman kültür eğitim seviyesi yükselir..yani %58 seviyesinin eğitimi veya kültürü artar o zaman AKP gider yoksa gitmez..birde yazacağım fıkra gümrüğe takılırda... siz bir sorun şu temelin rüyasında birini görmesi..... ve sonunda ola desene ben hakketmişem demesini okuyun bana hak verirsiniz selamlar yağcı olmayan yalaka olmayan yorumların yayınlanması dileği ile saygılar

Yorumu oyla      6      4  
Gürhan Özorhan 18 Haziran 2009 Perşembe 11:26

Yorgun ama bitkin olmayan,cehaletle şavaşan mökkem dadaşım.AKPli ler ve çığırtkanları,bunların bezirganlığını yapan yapay müslüman kardeşlerim sizin gibi,mökkem dadaş değil,bunlar layt'ları.Çoğunun göbeği dümbelek gibi şiş deyil belki, ama miydeleri davul kadar. Tokmağı yedikçe incelen deri ,patladığı zaman verdiği sesi andırıyor.Halkın desteğini arkasına alan bu dümbeleklere zilli defle eşlik edenler.Oyuncu olarak kendinizi ortaya atmanız doğru bir yaklaşım.Senaryo amariklalı hocaefendi ağanızdan,sahneye koyan tayyip efendi,oyuncularda siz ırgatları.Seyirci rekorları kırıyorsunuz,tabiki nemalanacaksınız ama artık halkın verecek bir şeyi kalmadı,elindekinden başka?Bari bundan sonra tutumlu olunda halkın elinde kalanına göz dikmeyin!ne doymak bilmeyen yaratıklarsınız.Halkın destegi elinde kalan,sahip çıkacagı oyuncağıda layt olduktan sonra korkacak birşey yok demektir.Amacım birazcık mizahi bir deneme yapmaktı.Levent Kırca'yı taklide soyunmak hiçte başarılı olmadı.Ülkü İle Kalınız.

Yorumu oyla      6      4  
mökkemdadaş 18 Haziran 2009 Perşembe 08:58

SEMRA HANIM yorumcu bak ablacıgım biz bayanların erzurumun sorunları hakkında yazı yazmasını memmuniyetle karşılıyoruz fakat ben sizin yorumlarınızı takip ediyorum fanatik bir taraflı ak particiligi yapıyorsun her yorumda kapı kapı dolanıp oy dilendiz başbakanda sizi kutladıoy dilenip seçtiginiz o başkan beg lerin işi ne zahmet olmasada koltuklarından kalkıp işlerine baksın ablacıcım lütfen parti degil birazda erzurum sevdalısı olun yakışmıyor size selam saygılar yorgun savaşçı

Yorumu oyla      6      4  
osman araklı 17 Haziran 2009 Çarşamba 11:56

Semra hanım isterseniz aramızda para da toplayalım. Belediyenin işlerini hatta sağlık bakanlığının sıkıntılarını da böyle giderelim ne dersiniz? İşxin şakası bir tarafa burada particilik yapmak yerine bu şehrin çıkmarları için ne yapılabilir onu yazalım. Yazodığınız her yorium koyu bir AK Partisi propagandasından öte gitmiyor. Halbuki milletin hakkını hukununu umursamak lazım. Öyle ya, ağzını açtığında din iman boca edenler "kul Hakkı " diye bir kavramı da işlerine geldiğinde bol kepçe kullanırlar. Benden tavsiye, ezbere konruşmayın.

Yorumu oyla      6      4  
ALİ DİKEÇ 17 Haziran 2009 Çarşamba 11:53

HANİ BELEDİYELER ÇOK İYİ ÇALIŞIYORDU YOKSA BURASI UNUTULDUMU . BURASI ŞEHRİN GÖBEĞİ DEĞİLMİ .

Yorumu oyla      6      4  
SEMRA DİNDAROĞLU 17 Haziran 2009 Çarşamba 11:42

çevre düzenlemesi isteyen esnaf ve halkımız neden birazda kendisi destek olmuyor anlamıyorum oralar o hale nasıl geliyor sizce?Hep konuşuyoruz hep istiyoruz yapılınca sonuç "0" birazda çalışanlara yada sizlerin deyimiyle(çalışmıyor diyorsuuz ya)çalışmaya çalışanlara destek olsanız herşey her yer daha güzel olacak emin olabilirsiniz.yeter ki birazda biz üstümüze düşeni yapalım...

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
109 Çocuk koruma altına alındı
5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanunu İl Koordinasyon Toplantısı Vali Sami Bulut’un ...
Ilıca kaplıcaları’nda son nokta
Ilıca Kaplıcaları bugün hizmete açılıyor. Kaplıca, Türk hamamı, fizik ...
Girişimci kadınlardan tarihe destek
Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Zekiye Çomaklı, sarı gelin ...
 
Termal Turizmde atılım
Gamze İSPİRLİ/41 üye belediyesi ve 90 delegesi bulunan Jeotermal Kaynaklı ...
Bulut ,yatırımları denetledi
Vali Bulut Uzundere İlçesinde incelemelerde bulundu. Çağlayan - Cevizli ...
Müftü Arslan'dan müjde..
‘Domuz Gribi’ nedeniyle bu yıl hac seyahatlerinin iptal edileceği yönündeki ...
 
Doğu Anadolu’da Alican Kapısı tepkisi
Doğu Anadolu Bölgesi illerinde Ermenistan Sınır kapısı açılması girişimine ...
Erzurum, erken evliliğin en az olduğu il
Doğu Anadolu erken evliliğin yoğun olduğu ikinci bölge durumunda. Bölge ...
Kayıp Çocuk 6 gündür aranıyor
Erzurum'un İspir ilçesinde, nehre düşen bir otomobilde olduğu bildirilen ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da 13 sektör vizyon büyütmüş; ama!
İstemihan Bulutlar
İstemihan Bulutlar
Tarihte Birlik ve Kardeşlik: 3 Ekim 2009
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Erzurum'dan Semerkant'a Uzanan Yol
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum'da bir 'temizlik' hikayesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzurum'un Saklı Cenneti: Karagöl
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Yavuz Değirmenci’den Türkü Tadında Şiirler
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva