ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çelebi'den Ankara çıkarması
Çelebi'den Ankara çıkarması
'Sarıkamış ve Çanakkale Şehitleri Koyun Koyuna'
'Sarıkamış ve Çanakkale Şehitleri Koyun Koyuna'
Hacımüftüoğlu: 'Gurur duyuyoruz'
Hacımüftüoğlu: 'Gurur duyuyoruz'
Abdurrahman Gazi'de çevre düzenlemesi
Abdurrahman Gazi'de çevre düzenlemesi
371 gıda işletmesi denetlendi
371 gıda işletmesi denetlendi
HABERLER>GUNCEL
17 Haziran 2009 Çarşamba - 04:42

Ilıca kaplıcaları’nda son nokta

Ilıca Kaplıcaları bugün hizmete açılıyor. Kaplıca, Türk hamamı, fizik tedavi merkezi, fitness, sauna ve Fin Hamamı bulunan termal tesislerin açılması ilçede büyük heyecana neden oldu. Aziziye Belediye Başkanı Cengiz, kaplıcaların ilçeye hem sosyal, hem de ekonomik anlamda önemli katkı sunacağını söyledi.

Ilıca kaplıcaları’nda son nokta

Ilıca Kaplıcaları bugün  hizmete açılıyor. Kaplıca, Türk hamamı, fizik tedavi merkezi, fitness, sauna ve Fin Hamamı bulunan termal tesislerin açılması ilçede büyük heyecana neden olduAziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, kaplıcaların ilçeye hem sosyal, hem de ekonomik anlamda önemli katkı sunacağını söyledi. Termal turizmde marka bir ilçe oluşturmayı hedeflediklerini belirten Başkan Cengiz, kaplıcaları belediye olarak, çağdaş hizmet anlayışıyla yöneteceklerini, ulusal ve uluslararası alanda yapılacak tanıtım organizasyonlarıyla Türkiye’nin gözde termal turizm merkezi arasına girmeyi hedeflediklerini belirtti.
TERMAL TURİZMDE YENİ SÜREÇ
Kaplıcaların hem Aziziye, hem de Erzurum için çok büyük bir değer olduğunu kaydeden Başkan Cengiz, “Termal tesislerimizi halkımın büyük heyecanla beklediğini biliyoruz. Her ayrıntıya büyük önem vererek çalışmalarımızı yaptık. Halkımıza layık oldukları hizmetin en güzelini ve en mükemmelini sunmak için çalışıyoruz. Vatandaşımızın heyecanını anlıyoruz, ancak kaliteli hizmet sunmak için de olmazsa olmaz bazı teknik ve idari eksiklikleri gidermek zorundaydık. Tesislerimiz ilçemizin adına ve Erzurumluluk misafirperverliğine yakışır şekilde hizmet verecektir.” dedi.
MARKA OLMAYA MECBURUZ
Aziziye’nin termal turizmde marka bir ilçe olacağını ifade eden Başkan Cengiz, ilçenin modern bir görünüme kavuşması için üstlendikleri sorumluluğun bilincinde olduklarını, yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edilen bir merkez olmak için çalıştıklarını kaydetti. Aziziye’nin barındırdığı potansiyeli harekete geçirmek için göreve talip olduklarını hatırlatan Başkan Cengiz, ilçenin en büyük potansiyelinin termal turizm olduğunu, yapılacak çevre düzenlemeleri, mimari atılımlar ve yatırımlarla ilçeye önemli katma değer sunulacağını ifade etti.
KAPLICALAR ŞİFA DAĞITACAK
Kaplıcaların hamam kültürüyle değil, şifa dağıtan bir merkez mantığıyla yönetileceğinin altını çizen Başkan Cengiz, 82 yatak kapasiteli otelin de bulunduğu termal tesislerde reçeteli hastaların ağırlanacağını vurguladı. Termal tesislerin 5 bin 300 metrekare kapalı alana sahip olduğunu kaydeden Cengiz, kaplıca, hamam, sauna, Fin hamamı (buhar banyosu) fizik tedavi merkezi ve fitness salonlarının bulunduğunu belirtti. 
TERMAL KAYNAKLAR EKONOMİYE KAZANDIRILACAK
Aziziye’nin barındırdığı potansiyelle Erzurum için çok büyük bir değer olduğunun altını çizen Başkan Cengiz, sözlerine şöyle devam etti: “İlçemizin taşıdığı potansiyeli katma değere çevirmek için çalışıyoruz. Aziziye kaplıcalarıyla termal ve sağlık turizminde önemli bir merkez olacaktır. Başta Pulur çayı olmak üzere yapacağımız çevre düzenlemeleri ve kentsel dönüşümle yapılacak mimari düzenleme ilçemizi doğa turizminde de gözde merkez haline getirecektir. Termal turizm ilçemizde hem ekonomik ve sosyal hayata, hem de istihdama önemli katkı sunacaktır. Aziziye ülkemizin marka ilçeleri arasına girecektir. Taşıdığı potansiyelle hak ettiği yere mutlaka gelecektir.”

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kübra koçal 19 Kasım 2011 Cumartesi 09:35

ılıca tesisleri kadınbölüm berbat bir şekilde yöneltiyor. sabah 30dakikakadarkapıda bekletiyorlar kadınlar eskisi gibi icçamaşur havuza giriorlar boneda yok. müdür ortada yok yanı fyatı hic haketmiyor. nezaman müdürler iş ilgileniyorlar???? neden bütün türkiye bu başarda ama erzurum ormanciftliği gibi her iş yönetiyorlar. touristler bu şekilde kazanamiyorsınıs. düzgün maş ödeiyn iyi elemanlar bulursunuz. o zaman kazanabiliyor

Yorumu oyla      8      4  
kübra koçal 19 Kasım 2011 Cumartesi 09:20

ılıca hamam kadınbölüm cok kötü ve igisiz bir şekilde yönetiyorlar elemanlar sabah 30 dak akadar gec geliyorlar hamamda kese yapanda yok. kadenlar eskisigibi icçamuşur havuza giriyorlar boneda yok yanı iğrence

Yorumu oyla      7      4  
ARZUM 30 Haziran 2009 Salı 10:29

ben erzurumluyum ama istanbulda yasıyorum.bir erzurum hayranıyım. memleketımı ve kaplıcalarımı hıc bır seye degısmem.verılen butun emekler ve guzellıkler ıcın herkese tesekkur edıyorum.(AYRICA ILICANIN ADININ DEGISMESINE COK UZULDUM)

Yorumu oyla      6      4  
selam 18 Haziran 2009 Perşembe 10:34

ben herkes gibi sagol agam varol paşam sölemeyecegim kaplıcalar çok geciktirilmiş bir hizmettir daha moderin tesisler yapılabilirdi yinede emegi geçenleri kutlarım yorgun savaşçı

Yorumu oyla      6      4  
ILICALIYIM 18 Haziran 2009 Perşembe 09:10

KAPLICALARIN ACILIMINDA EMEĞİ GECEN BAŞKAN FATİH BEYE VE YARD UĞUR BEY YARD HASAN BEYE VE EMEGİ GECENLERE TEŞEKKÜR EDERİM.

Yorumu oyla      6      4  
ağaverli 17 Haziran 2009 Çarşamba 13:31

sayın başkan sizden ricam lütfen bu kaplıcaların kalitesinin düşürülmemesi zira daha önceki kaplıcalara hemen hemen her hafta sonu giden birisi olarak eğer bunca yatırım belediye zihniyetiyle çalıştırılırsa bir yıla kalmaz pislikten geçilmez.turizm sektöründen geldiğinizden tecrübelerinizi aktarmanızı bekliyoruz.ordaki çalışanlardan peştemal veya havlu istendiğinde birkaç metre uzaktan suratımıza fırlatan çalışan istemiyoruz.nasıl ki ben kalkıp bingöl deki kaplıcaya gidiyorsam eğer kalite iyi olursa çevre illerden bu kaplıcamıza yüzlerce insan geleceğine emin olun.birde sizden ricam gelen insanların rahatsız edilmeden kaplıcaya ulaşması için kaplıcaların çarşıya bakan(iki çay ocağının bulunduğu)yolunu kapatıp, girişlerin otelin bulunduğu kuzey taraftan vermeniz.bir ılıca sevdalısı olarak inşallah mesajımı okur ve dikkate alırsınız.bu kaplıcalrın ılıcaya kazndırılmasında emeği geçen herkese teşekkürler.(özellikle sayın mustafa ılıcalı ya)

Yorumu oyla      7      4  
erzurumlu 17 Haziran 2009 Çarşamba 13:21

kaplıcalarınfiyatlarını bana yazarsanız sevinirim

Yorumu oyla      6      4  
TOLGAHAN 17 Haziran 2009 Çarşamba 13:19

inşallah şehrimizin insanları için faydalı bir proje olur fatih beye teşekkür ediyorum en yakın zamanda nasip olursa gelip görme imkanımız olur.

Yorumu oyla      6      4  
ALİ DİKEÇ 17 Haziran 2009 Çarşamba 11:48

" YAPMAK DEĞİL BAKMAK ESASTIR " KAPLICA GÜZEL YAPILMIŞ AMA ! KAPLICAYI BAKIMLI TUTMAK ÖNEMLİ , TEMİZ KULLANMAK ÖNEMLİ ,İNSANLAR BURAYI KENDİ EVİ GİBİ KULLANMASI ÖNEMLİ .HEM SAGLIK AÇISINDAN HEMDE GÖRSELLİK ÇOK ÖNEMLİ .

Yorumu oyla      7      4  
AZİZİYE 17 Haziran 2009 Çarşamba 11:06

BAŞKANIM SENİN İŞİN ZOR İKİ İLÇEYİ YÖNETMEK HER BABANIN İŞİ DEĞİL SEN YOLUNA DEVAM ET ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Girişimci kadınlardan tarihe destek
Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Zekiye Çomaklı, sarı gelin ...
Termal Turizmde atılım
Gamze İSPİRLİ/41 üye belediyesi ve 90 delegesi bulunan Jeotermal Kaynaklı ...
Bulut ,yatırımları denetledi
Vali Bulut Uzundere İlçesinde incelemelerde bulundu. Çağlayan - Cevizli ...
 
Müftü Arslan'dan müjde..
‘Domuz Gribi’ nedeniyle bu yıl hac seyahatlerinin iptal edileceği yönündeki ...
Doğu Anadolu’da Alican Kapısı tepkisi
Doğu Anadolu Bölgesi illerinde Ermenistan Sınır kapısı açılması girişimine ...
Erzurum, erken evliliğin en az olduğu il
Doğu Anadolu erken evliliğin yoğun olduğu ikinci bölge durumunda. Bölge ...
 
Kayıp Çocuk 6 gündür aranıyor
Erzurum'un İspir ilçesinde, nehre düşen bir otomobilde olduğu bildirilen ...
“Domuz Gribine karşı hazırlıklıyız”
Domuz gribine karşı dünyada en iyi tedbirleri alan ülkelerden birisinin ...
Hac’da son karar Suudilerin
Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Buzgan, Suudi Arabistan'ın bu yıl ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da 13 sektör vizyon büyütmüş; ama!
İstemihan Bulutlar
İstemihan Bulutlar
Tarihte Birlik ve Kardeşlik: 3 Ekim 2009
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Erzurum'dan Semerkant'a Uzanan Yol
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum'da bir 'temizlik' hikayesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzurum'un Saklı Cenneti: Karagöl
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Yavuz Değirmenci’den Türkü Tadında Şiirler
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva