ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Dadaşlar İsrail’i lanetledi
Dadaşlar İsrail’i lanetledi
Erzurum’da arandılar, Erzincan’da yakalandılar
Erzurum’da arandılar, Erzincan’da yakalandılar
‘Filistin’deki Çocuklar İçin Çiz’diler
‘Filistin’deki Çocuklar İçin Çiz’diler
Çiftçi muhtarlarla istişare etti
Çiftçi muhtarlarla istişare etti
Gazze’deki zulmü gündeme taşıdılar
Gazze’deki zulmü gündeme taşıdılar
HABERLER>SİYASET
31 Ağustos 2010 Salı - 00:14

DYP ‘Hayır’ diyecek

ERZURUM(GHA) – Çetin Özaçıkgöz’ün Genel Başkanlığını yaptığı Doğru Yol Partisi (DYP)’nin Erzurum İl Teşkilatı da kuruldu. DYP’nin Erzurum İl Başkanlığı görevine getirilen Burhan Tuvanç ise, işe hızlı başlayarak, Hınıs, Horasan, Tortum, Oltu ve Narman ilçe teşkilatlarını bile oluşturdu.

DYP ‘Hayır’ diyecek

//DYP TEŞKİLATLANIYOR
Tuvanç, çok kısa bir süre içerisinde Erzurum il genelinde yürütülen teşkilat çalışmalarının tamamlanmış olacağını belirterek, “Biz yeni bir parti kurmuyoruz. Bu ülkenin siyasi tarihine damgasını vurmuş olan bir partiyi yeniden şahlandırmaya hazırlanıyoruz.” dedi. Bir süre önce gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısıyla Çetin Özaçıkgöz’ün DYP Genel Başkanlığı’na seçildiğini ve ülke genelinde hummalı bir çalışma başlatılarak DYP’nin iktidara yürüyüşünü başlatıldığını kaydeden Tuvanç, DYP’nin, merkez sağın tek ve tartışılmaz adresi olmaya devam edeceğini dile getirdi. Türkiye’de siyaseten bir alternatif sorunu yaşandığını ve bu sorunun çözümünün de, yine DYP olacağını vurgulayan Erzurum İl Başkanı Burhan Tuvanç, “Bu parti Adalet Partisi misyonunu taşıyan tek partidir. Bu parti, Türkiye’de siyaset tarihine damgasını vurmuş, ülkenin sosyal ve ekonomik kalkınmasına yönelik çok ciddi adımlar atmış ve sonuçlar almış bir partidir. Yeni bir oluşum ya da yeni kurulmuş bir partiden bahsetmiyoruz. DYP, bir ruhun, bir inanışın, bir misyonun, vatana ve millete hizmet aşkının temsilcisidir.” ifadelerini kullandı. 
//TÜRKİYE’DE KIRAT BAYRAĞI DALGALANACAK
DYP Erzurum İl Teşkilatı’nı yeniden oluşturmak için kendisine Genel Merkez tarafından görev verildiğini anlatan İl Başkanı Tuvanç, “DYP’nin Erzurum teşkilatlarında, çeşitli kademelerde yöneticilik yaptım, meclis üyeliklerinde bulundum. Siyasete ve DYP misyonuna kesinlikle yabancı değilim. Partimin çalışma prensiplerini bilen birisi olarak, Erzurum’da teşkilatlanma çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Hınıs, Horasan, Tortum, Oltu ve Narman ilçelerimizde teşkilat kurma çalışmalarımız tamamlandı. Zaten partimizin 62 ilde teşkilatlanma çalışmaları da sonuçlandı. Çok sıka bir süre zarfında Türkiye’nin genelinde il-il ve ilçe-ilçe teşkilatlarımızda yeniden kırat bayrakları dalgalanıyor olacak. Türk siyasetine soluk gelecek, taze kan gelecek.” şeklinde konuştu.
Öte yandan 12 Eylül’de yapılacak olan referandumda kullanacakları oyun renginin ise kahverengi olacağını açıklayan İl Başkan Tuvanç, “Milletin asıl gündemini bir kenara bırakarak, suni gündemlerle vakit geçiren hükümet, Anayasa değişikliği sürecinde de farklı yollara sapmıştır. Oyumuzun rengi kahverengidir, yani “hayır”dır. Çünkü bu değişikliğin istikameti millet değildir.” dedi.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş Metin 31 Ağustos 2010 Salı 12:42

Tecdağlı kardeşim hislerimize tercüman olmuşsunuz.Ağzınıza sağlık...

Yorumu oyla      6      4  
tec dağlı-2 31 Ağustos 2010 Salı 10:08

KIRAT'I iktidara getiren milli irade katledilmiştir. Pis darbecilerin kavraya madığı,bir şey vardı. KIRAT'ı bu yüce MİLLET, çok hem de çok sevmişti. Nitekim bir sonraki seçimde % 56'lık bir çoğun lukla KIRAT'ı tekrar iktidar yapmış ve o gün bugün, bu yüce MİLLET, pis cuntacı ların desteğinde kurulan partilere ve pis cuntacılara hiçbir zaman rağbet etme miş ve onlara ülke yönetimini vermemiş tir.Onları hep muhalefete mahkum etmiş tir. Şimdi KES SESİNİ de KIRAT'ı ağzına alıp onun allı,şanlı şanını kirletme. Sen de pis cuntacıların esiri ve yalakacıla rından olabilirsin. Ama KIRAT'ı ağzına alamazsın. Senin böyle bir hakkın da yok. KIRAT'ı hunharca, insanlık dışı işkence lerle yok eden sadist bir zihniyeti, KIRAT'ı ağzına alarak ve onun üzerinden siyaset yapamazsın. KIRAT'ın kısaca macerası bu. KIRAT'a sahip çıkanlar,onu yok eden pis darbe ve cuntacılara da şid detle karşı çıkmalılar. Yoksa KIRAT'ı ağızlarına alamazlar.KIRAT, 50 yıldır kendisi yok edenlerden intikam aldı.

Yorumu oyla      6      4  
tec dağlı-1 31 Ağustos 2010 Salı 09:45

" Gitti ağalar, paşalar,kellere kaldı köşeler" diye, bir güzel söz vardır. Sizin durumunuz buna benziyor. Sonra siz ağzınızı kırk kere çalkalayın da 'Kırat' ı hiç mi ağzınıza almayın.Siz kim,kırat kim? Boyunuzdan büyük işlere de kalkışma yın. Kıratın gerçek sahibi,kaynağını 27 Mayıs'tan alan askeri vesayet ve yargı vesayeti sonunda idam edilmiştir. Bugün çokça ve sıkça gündeme getirilen kutup laşma ve cepheleşme söylemlerinin doğum günü de pis 27 Mayıs'tır. O gün millet KIRAT'a oy verenler ve vermeyenler diye ikiye bölündü. O günden bugüne kadar da saflarda hiçbir değişiklik olmadı.Rahmet li Bayar ve rahmetli Menderes çizgisiyle başlayan, bu kurulu düzene baş kaldırı, millet iradesinin egemenliği davası, bugün bir başka gerçek ve ileri demokra si hamlesine kalkıştı.27 Mayıs'ın pis darbeci zihniyeti bu yüce MİLLETE "Sen kime oy verirsen ver,senin verdiğin oyu nun kıymeti yoktur. Seni ben yöneteceğim. Ne iyi,ne kötü anlamazsın.Ben karar vereceğim." demişti. 27 Mayıs'ta

Yorumu oyla      6      4  
cok komik 31 Ağustos 2010 Salı 09:27

bu partiyi halk kapatmadimi acaba kim acti yazik paralarina/gordun hayir dediler simdi tabanlarida hayir der

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Halkın suyu elinden alınıyor”
Tortum’da, Uzundere’de, İspir’de, Oltu,’da, Narman, Olur ve bağlı yörelerde ...
AK Parti’den iddialı tahmin
Anayasa değişikliği için yapılacak olan referanduma sayılı günler kala ...
“12 eylül tarihi sınav”
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Öztürk, “darbe anayasası” denilerek kamuoyu ...
 
İstasyon meydanı trafiğe kapatılacak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 31 Ağustos’ta Erzurum’da yapacağı ...
Bu da evet pazarlığı
Anayasa değişikliğinin oylanacağı referandum öncesi Erzurum'da ziyaretlerini ...
Dar gelirli ailelere iftar yemeği
AK Parti Kadın Kolları Yönetimi yoksul ailelere yönelik iftar programları ...
 
Başkanlar 'Zafer'i kutladı
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ...
"Beni başbakana mahcup etmeyin"
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Aşkale ilçesinde referandumda Erzurum'dan ...
AK Gençler'den Referandum turu
AK Parti Aziziye İlçe Teşkilatı referandum öncesi ‘evet’ çalışmalarına ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Üstümüze pislik yağıyor niye?
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Sosyal Çürüme: Sessiz Çöküşün Ayak Sesleri mi?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da 13 sektör vizyon büyütmüş; ama!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum'da bir 'temizlik' hikayesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzurum'un Saklı Cenneti: Karagöl
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Yavuz Değirmenci’den Türkü Tadında Şiirler
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva