ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Dadaşlar İsrail’i lanetledi
Dadaşlar İsrail’i lanetledi
Erzurum’da arandılar, Erzincan’da yakalandılar
Erzurum’da arandılar, Erzincan’da yakalandılar
‘Filistin’deki Çocuklar İçin Çiz’diler
‘Filistin’deki Çocuklar İçin Çiz’diler
Çiftçi muhtarlarla istişare etti
Çiftçi muhtarlarla istişare etti
Gazze’deki zulmü gündeme taşıdılar
Gazze’deki zulmü gündeme taşıdılar
HABERLER>SİYASET
31 Ağustos 2010 Salı - 00:01

“12 eylül tarihi sınav”

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Öztürk, “darbe anayasası” denilerek kamuoyu oluşturulmaya çalışılan değişiklik paketinin, millete hedef saptırmadan ibaret olduğunu öne sürerek, “Bu anayasa madem darbe ürünü ve madem değiştirelim diyoruz, o halde buyursunlar tamamını birden değiştirelim..” dedi.

“12 eylül tarihi sınav”

SAMET ÖZÜNAL/(GHA) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Başdanışmanı Oktay Öztürk, “12 Eylül’de yapılacak olan referandum sıradan bir mesele değil, memleket meselesidir.” dedi. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin bugün Erzurum’da gerçekleştireceği miting için tüm hazırlıklar tamamlandı.
//12 EYLÜL TARİHİ SINAV
12 Eylül’de yapılacak olan halkoylamasının sıradan bir oylama olmayacağını vurgulayan Oktay Öztürk, “Bu meseleyi basit bir mesele olarak görmemek lazım. 12 Eylül’deki referandum, bilakis memleket meselesidir.” diye konuştu. Hükümetin, ‘darbe anayasası’ söylemleriyle gün yüzüne çıkarttığı değişiklik paketinin, esasen farklı amaç ve istikametlere hizmet edeceğini vurgulayan Oktay Öztürk, “Darbe anayasasına karşı olduğumuzu bizler de her platformda zaten ifade ediyorduk, bu süreçte de aynı tavrı ve tutumumuzu sürdürdük. Fakat bu Anayasa değişikliği süreci öyle bir hal aldı ki; adı başka, tadı başka oldu. Adına tam demokrasi denildi, ama her ne hikmetse değişiklik maddeleri, bir elin parmaklarını bile geçmeyecek kadar az sayıda anayasa hukukçusuna hazırlatıldı. Türkiye’de onlarca hukuk fakültesi ve yüzlerce Anayasa hukukçusu var. Bu hukukçuları bir araya toplayarak, toplumun her kesiminin üzerinde mutabık kalacağı bir metin hazırlanamaz mıydı? Hazırlanırdı ve referanduma gerek bile kalmadan TBMM’den geçirilirdi. Fakat işlerine gelmedi. Çünkü bu hükümete yapması gerekenlerle ilgili talimatlar milletten değil, dışarıdan geliyor. İşte bu Anayasa değişikliği de, dış güçlerin ülkemiz üzerindeki menfaatlerine hizmet ediyor.” diye konuştu.  
//ÖZTÜRK: DARBE ANAYASASI DİYORLAR AMA ONLARIN DERDİ BAŞKA
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Oktay Öztürk, “darbe anayasası” denilerek kamuoyu oluşturulmaya çalışılan değişiklik paketinin, millete hedef saptırmadan ibaret olduğunu vurgulayarak, “Bu anayasa madem darbe ürünü ve madem değiştirelim diyoruz, o halde buyursunlar tamamını birden değiştirelim. Bu paketi hazırlayanlar ne yapıyor, adına darbe anayasası diyerek, hedef saptırıyor. Onlarda biliyorlar ki, bu değişiklikle darbecilere herhangi bir müeyyide uygulanacağı yok. Ama onların derdi başka. Bildiklerini okuyorlar, dilediklerini yapıyorlar ve gelip Anayasa Mahkemesi’ne takılıyorlar ya, onların derdi bu engeli bertaraf etmektir.” şeklinde konuştu.
Oktay Öztürk, 12 Eylül’de sandık başına gidecek olan halkın süreci çok iyi tahlil etmesi gerektiğini kaydederek, Türkiye üzerinde çok tehlikeli bir oyun oynandığını dile getirdi. Öztürk, “Bu oyunu bozacak olanlar, 12 Eylül’de sandık başına giderek, ülkenin selameti ve hayrı için ‘hayır’  diyecek olanlardır.” dedi.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gurbetci 3 Eylül 2010 Cuma 12:22

Eli kanlı eşkıyalarla koalisyon kurmayız diyen rahşanla gidip koalisyon kuran kimin paritisi acaba?

Yorumu oyla      6      4  
oguzhan 2 Eylül 2010 Perşembe 23:20

DELİ SELO senin gibi delilerden böle yorum beklenir akpnin evt alacagı iller enfazla güneydogu son anketlerde sonra erzurum konya erzincan gerisi genelde hayırcı hayırlı ramazanlar hayırlı bayramlar

Yorumu oyla      6      4  
Dadaş 2 Eylül 2010 Perşembe 17:40

Bizim vicdanımız rahat.Partilerinde Kürtçü(kürt değil kürtçü)vekil ve bakan barındıran,terör elebaşıyla görüşenlerin vicdanları nasıl rahat?Kaldıki terörist parti akp ile danışıklı dövüş yaparak,evet oylarının fazla çıkmasına çalışmakta,hatta evet oyu vereceğinin sinyallerini vermektedir.Akp pkk ile beraber çalışmaktadır.Ülkücülüğü,milliyetçiliği kafatasçılık ilan edenler,her ne hikmetse,referandum sürecinde "Mhp'li kardeşlerimiz"sözünü çok sık kullanır oldular.Onlara hayrola diyorum.Bizim satılık oyumuz yok.Komunist bakan ve ülkücü katili vekillerinize söyleyin solculardan daha kolay müşteri bulur size. ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN.

Yorumu oyla      6      4  
bekir taner 2 Eylül 2010 Perşembe 17:11

Deli değil manyaksın sen, kim APO ile aynı safta belli. Sen orhan pamuk denen yamuk'la utarmadan aynı safta duruyorsun bir de iftira atıyorsun. Evetçiler asla hain demiyorum ama bazıları aptal bile denemeyecek kadar ahmak!

Yorumu oyla      6      4  
deliselo 2 Eylül 2010 Perşembe 16:17

hayırcıların vicdanına bakın arkadaş bu nasıl iş milletin anası ağlamış bunlar hala hayır diyorlar adamlar utanıyor 12 eylülde yapılanları anlatmaya bunlar pkk ile aynı dğşünce aynı davranış içindeler böyle milliyetcilik olmaz bunlar olsa olsa pkk nın ve chp nin çocukları kullanılan uşakları olur akıllı olun ey millet yarın sıra bizlere gelir işkenceleri unutmayın elinizi vicdanınıza koyun oyunuzu atın bunları arhmetli başkanım ALPARSLAN TÜRKEŞ olsaydı vallahi hepsini tuvaletlere bekci yapardı

Yorumu oyla      6      4  
mehlebaşıli 31 Ağustos 2010 Salı 18:11

bu memleket kimleri vekil seçti gönderdi.Allaha sığınıram!!!!

Yorumu oyla      6      4  
Dün Genel Başkandın 31 Ağustos 2010 Salı 09:47

Bugün Başdanışman oldun.Hayırlı olsun.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İstasyon meydanı trafiğe kapatılacak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 31 Ağustos’ta Erzurum’da yapacağı ...
Bu da evet pazarlığı
Anayasa değişikliğinin oylanacağı referandum öncesi Erzurum'da ziyaretlerini ...
Dar gelirli ailelere iftar yemeği
AK Parti Kadın Kolları Yönetimi yoksul ailelere yönelik iftar programları ...
 
Başkanlar 'Zafer'i kutladı
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ...
"Beni başbakana mahcup etmeyin"
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Aşkale ilçesinde referandumda Erzurum'dan ...
AK Gençler'den Referandum turu
AK Parti Aziziye İlçe Teşkilatı referandum öncesi ‘evet’ çalışmalarına ...
 
Çelik Küçükler’in başdanışmanı oldu
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, emekliye ayrılan Kültür ve ...
Akdağ ilçelerde ‘evet’ mitingi yapacak
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, 12 Eylül Anayasa değişikliği referandum ...
Vatandaş mağdur, kurumlar tartışma peşinde
Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Tuncer Suer, Yakutiye Belediyesi ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Üstümüze pislik yağıyor niye?
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Sosyal Çürüme: Sessiz Çöküşün Ayak Sesleri mi?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da 13 sektör vizyon büyütmüş; ama!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum'da bir 'temizlik' hikayesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzurum'un Saklı Cenneti: Karagöl
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Yavuz Değirmenci’den Türkü Tadında Şiirler
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva