ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
HABERLER>GUNCEL
9 Ekim 2015 Cuma - 03:23

Akdağ: ‘Terörün beli kırıldı’

Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum İHA Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Akdağ: ‘Terörün beli kırıldı’

Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum İHA Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Prof. Dr. Recep Akdağ, beraberindeki heyetle birlikte İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette görüş alışverişinde bulunan Recep Akdağ gündeme dair açıklamalar yaptı. Seçime ilişkin konuşan Akdağ, 7 Haziran seçimlerinde başka partilere oy veren vatandaşların 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’yi destekleceğini söyledi. “Vatandaşlarımız yuvalarına geri dönecek” diyen Akdağ, “Vatandaşlarımızın çok büyük ölçüde kendi yuvalarına dönerek AK Parti’ye oy vereceklerini görüyoruz. Bu Türkiye’nin geleceği açısından oldukça önemli” dedi

“TÜRK MİLLETİ MHP-CHP KOALİSYONUNA MÜSAADE ETMEZ”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 1 Kasım seçimleriyle ilgili hazırladığı billboardları eleştiren Recep Akdağ, “Bugün MHP’nin bazı billboardlarını gördüm. Gerçekten üzüldüm. Üç gün önce biz artık 1 Kasım’da bir koalisyona hazırız diyen Devlet Bahçeli öyle billboardlar astırmış ki o kadar ağır ve sert lisanda. Yani ortak olacağınız veya olma ihtimaliniz olan bir partiyle seçimden 20 gün önce böyle bilbordlar astırır mısınız? Bahçeli eğer ben CHP ile koalisyon yaparım diye düşünüyorsa Türk Milleti buna müsaade etmez. Buna MHP’ye oy veren kardeşlerimiz de müsaade etmez. Devlet Bahçeli yanlışlarına devam ediyor” diye konuştu.

“AK PARTİ OLARAK KAVGACI SEÇİM DÖNEMİ YAŞAMAYACAĞIZ”

1 Kasım seçimleriyle ilgili kavgacı siyasetten uzak olacaklarını belirten Akdağ, “Biz AK Parti olarak çatık kaşlı, kavgacı bir seçim dönemi yaşamayacağız. Milletimizin bunu istemediğini biliyoruz ama sayın Bahçeli bunda kararlı görünüyor. Bunun zararını kendisinin göreceğinden eminim. Vatandaşın 1 Kasım’da hesabı keseceğinden de eminim” şeklinde konuştu.

“ALLAH MİLLETİMİZİ KOALİSYONDAN KORUSUN”

Erzurum ve Türkiye genelinde oylarının arttığını kaydeden Recep Akdağ, “Erzurum’da oylarımızda yükselme devam ediyor. Türkiye genelinde de oylarımızda yükselme var. İnşallah 1 Kasım’da istikrarlı AK Parti hükümetiyle devam edeceğiz. Ülkenin buna çok ihtiyacı var. Her ne kadar Devlet Bahçeli koalisyona hazırız dese de milletimiz koalisyon istemiyor. Allah milletimizi koalisyondan korusun” dedi.

“PKK, DHKP-C VE DAEŞ TERÖRÜNÜN BİRBİRİNDEN FARKI YOK”

Erzurum’da PKK’nın vatandaşlara yaptığı baskılara da değinen Akdağ, “Erzurum’da Kürt vatandaşlarımızın yoğun yaşadığı ilçelerde polis ve askerimiz PKK’ya yardım ve yataklık eden kişileri gözaltına alarak tutukluyor. Bu operasyonların kararlıkla devam edeceğini düşünüyorum. Bir taraftan kırsal PKK ile mücadele edilirken diğer tarafta kim PKK’ya yardım ve yataklık ediyorsa bunlara karşı da devlet gereğini yapıyor. Biz AK Parti olarak ülkede terörist PKK, DHKP-C ve bir başka terörist örgüt DAEŞ’in her ne kadar ülkemizden fazla komşumuzda etkinliği varsa güclerini kaybetmesi için var gücümüzle çalışacağız. Terör nereden gelirse gelsin adı ne olursa olsun toplumların en büyük belasıdır. Bizim için PKK terörü ile DAEŞ terörünü bir farkı yok. Aynı zamanda DHKP-C’nin de bir farkı yok” ifadelerini kulandı.

“PKK TERÖRÜNÜN BELİ KIRILDI”

PKK’nın en çok Kürtlere zarar verdiğini sözlerine ekleyen Recep Akdağ, şunları söyledi: “Üç beş PKK’lı eşkiya ve bunların yardakçıları ilçe ve köylerde insanlardan haraç alıyor, çocuklarını dağa kaçırıyor, araçlarını ve evlerini yakıyorlar böyle zulüm olur mu? Yani güya Kürtler adına hareket ediyorum diyen bir eli kanlı örgüt aslında en büyük zararı Kürt kardeşlerimize veriyor. Biz bunlara müsaade etmeyeceğiz. Kararlılıkla bu operasyonlar devam ediyor ve edecek. Hakikaten bu terörün beli kırıldı ve sonuna kadar da bu devam edecek. Yarın nasip olurda AK Parti olarak tek başımıza iktidar olursak asla bundan geri adım atmayacağız. Bunlar daha kuvvetlenmiş olarak devam edecek. Her geçen gün devletin tüm güçleri pozisyon kazanıyor ve bir yandan PKK terör örgütü ve yandaşları pozisyon kaybediyor”

 
Erzurum’da 8 ayda 139 şirket kuruldu
 
Oltu ve Hınıs’a tarımsal yatırım
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vişneli asfalta kavuştu
Oltu’nun Vişneli Mahallesi asfalta kavuştu.
Milletvekili Aydemir: ‘Teşekkürler Erzurum’
Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na ...
Palandöken’de alt yapı seferberliği
Palandöken Belediyesi ilçede başlattığı cadde ve sokakları yenileme çalışmaları ...
 
Büyükşehir için görkemli tanıtım
Erzurumlu yamaç paraşütçüsü Ferdal Üneş, Palandöken Dağı’ndan yaptığı ...
Trafikte miting düzenlemesi
Erzurum’da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yapacağı miting dolayısıyla Gar ...
Mahalle bağlantı yolları asfaltlanıyor
Büyükşehir Belediyesi, il merkezine bağlı mahalle statüsündeki köylerin yollarını asfaltlıyor.
 
‘Devlet demek tedbir demektir’
Davutoğlu, "Devlet demek tedbir demektir. Eğer onlar biz kasım ayında ...
AK adaylar muhtarlarla buluştu
Bulutlar ile birlikte AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, ...
‘Bölge illerinin gözü Erzurum’da’
Altıparmak, ‘Erzurum 16-17 ilin merkezi konumundadır. Her birinin gözü ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva