ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>GUNCEL
3 Ekim 2015 Cumartesi - 18:01

AK adaylar muhtarlarla buluştu

Bulutlar ile birlikte AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Orhan Deligöz ve 20 yakın mahalle muhtarının katıldığı istişare toplantısı düzenledi

AK adaylar muhtarlarla buluştu

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, demokrasinin temel taşı olan muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor. İlçenin tüm Mahalle muhtarıyla bir araya gelen Başkan Bulutlar, muhtarlara yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, fikir alışverişinde bulundu.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile birlikte AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Orhan Deligöz ve 20 yakın mahalle muhtarının katıldığı istişare toplantısı düzenledi. Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün Sosyal Tesisi'nde düzenlenen toplantıda Başkan Bulutlar, muhtarların sorunlarını dinleyerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar mahallelerindeki eksikleri söyleyerek Başkan Bulutlardan destek istediler.

MİLLETVEKİLİ TAŞKESENLİOĞLU: "2023 HEDEFİNİ İYİ OKUMALIYIZ "

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim öncesi ya da sonrası demeden tüm teşkilat olarak sahada olduklarını belirterek, "Allah'a şükür bu bağı, bu irtibatı hiç bir zaman kesmiyoruz ve gönül bağımızı her zaman koruyoruz. Bugün yine 20 yakın mahalle muhtarımızla bir araya geldik. Çünkü önümüz büyük bir hedef var. Bu hedef 2023 büyük Türkiye için bir dönüm noktası olan bu 2023 çok iyi okumalıyız. Lozan Barış Antlaşmasının bitiş tarihidir. Tam Bağımsız bir Türkiye için mutlak ve mutlak tek başına iktidar bir hükümet kurulmalı ve bu hedefe varılmalı. 2023 sadece rakamdan ibaret değildir. Yani Boğazların tamamen Türkiye Cumhuriyetini kontrolüne geçeceği tarihtir. Musul, Kerkük ve Suriye’nin bir kısmını ülkemize geri verileceği tarihtir. Bu nedenle ülkemiz sosyal ve ekonomik anlam da büyümesi ve gelişmesi gerekiyor. Bir ateş çemberindeyiz bu çemberi birlik beraberlik içerisin de kırmalıyız. Bu nedenle sevgili muhtarlarımız kardeşlerim Türkiye Sevdamız var bu sevdamız da birlikte yürüyelim. Büyük güçlü Türkiye’yi birlikte inşa edelim” dedi.

MİLLETVEKİLLİ ADAYI DELİGÖZ: ”ET TIRNAKTAN AYRILMAZ”

Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz ise, ”Ülkemizin önünü kesmeye çalışıyorlar Türk Kürt gibi ayrımlarla böl parçala yut hesabı yapıyorlar. Oysaki bizim böyle bir ayrımımız söz konusu dahi olmaz. Çünkü biz et tırnak olmuşuz. Yarımız ayrımız olmaz. Kürt hakkını savunuyoruz diyenler Kürde zülüm ediyor. Yakıyor yıkıyorlar ve ülkenin birliğine dirliğine bomba koyuyorlar. Böyle mi hak savunuluyor. Oysaki güçlü Türkiye için birlik ve beraberlik içerisin de olmalıyız. Ben kızımı Diyarbakır da bir Kürt aileye verdim. Böyle bir ayrımımız olsaydı verir miydik. Bu ayrımcılığı ülkenin gelişmesine engel olmak için dış mihrakların ve onların maşası olan iç uzantıları çıkarıyor ve benim güzel Kürt kardeşlerimin aklını çeliyorlar. Buna biz fırsat vermedik sizler de vermeyin” dedi.

Milletvekilli Adayı Deligöz sözlerini şöyle sürdürdü; Son bir haftadır Palandöken ilçesinin bazı semtlerini gezdim. Palandöken Belediyemizin yerel hizmetlerde yaptığı başarısına bir kez daha tanık oldum. Bütün muhtarlarımız memnun bizim de Palandöken'den beklentimiz çok yüksek. Özelikle köy mahallelerimizi de girilmedik neredeyse sokak ve yol kalmamış kilit taşı ile kaplanmış yollar ve sokaklar. Köy Mahallelerimizin yeniden yapılanması noktasında Palandöken Belediyesi yeni bir çığır açtı. Merkez mahallelerimiz dede durum farklı değil. Bütün mahallelerde de bundan dolayı büyük bir teşekkür ve teveccüh var. Yapılan hizmetlerin insanları memnun ettiğinin herkes farkında. Bu hizmetlerin devamını muhtarlarımız ve insanlarımız yine AK Parti'den bekliyor. Durmak yok hizmete devam, çalışmaya devam. İnşallah yine belediyelerimizle yerel yönetimlerimizle hep beraber bu işlerde öncü olan bizler olacağız" dedi.

BAŞKAN BULUTLAR: "AMACIMIZ VATANDAŞLARA DAHA İYİ HİZMET SUNMAK"

Belediye Başkan Bulutlar ise muhtarlarla yapılan toplantıların amacının Palandöken’de ki vatandaşlara daha iyi hizmetler sunmak olduğunu söyledi.

Muhtar aracılığı ile mahallerin eksiklerin tespit edilerek onarıldığını aktaran Başkan Bulutlar, şöyle devam etti: "Muhtarlarımız bizlerin gözü, kulağı, eli kısacası her şeyi. Muhtarlarımızla istişare edip varsa taleplerini alıyoruz. Bizim o mahallelerde varsa planladığımız işler onları aktarıyoruz. Bir araya gelerek Palandöken ilçemizin problemlerini çözüme kavuşturmak için fikir alışverişinde bulunuyoruz. Böylelikle muhtarlarımızla ve halkımızla daha sıkı bir işbirliği içinde çalışma fırsatı buluyoruz. Muhtarlarımızda bu uygulamadan son derece memnun ve toplantılarımız çok verimli geçiyor. Muhtarlarımızdan aldığımız bilgiler ve fikirlerinin ışığın da yine mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geliyor yine onlarla bilgi alışverişinde bulunarak talepleri doğrultusun da çalışma programı hazırlıyoruz. Böylelikle Palandöken ilçemizi çok daha ileriye taşımak adına çalışmalarımızı yapıyoruz “diye konuştu.

MUHTARLAR "BU TÜR TOPLANTILAR BİZİM İÇİN ÇOK VERİMLİ OLUYOR "

Palandöken İlçesi Merkez ve Köy Mahalle Muhtarları yapılan toplantılardan son derece memnun olduklarını ifade ettiler. Muhtarlar, "Sorunlarımızı masaya yatırıp ivedi olanları hemen çözme noktasında Başkanımıza iletişim halindeyiz. Bu yapılan toplantıların sadece Palandöken için değil bütün Erzurum’a örnek olması gerektiği kanaatindeyiz. Bu toplantıların devamına, sürekliliğinin gerektiğine inanıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz " diye konuştular.

Toplantıya katılan muhtarlar ise, toplantının çok verimli geçtiğini mahallelerinin eksikliklerini anlatarak çözüm bulduklarını ifade ettiler.

 
Sağlıkta Dönüşüm Harvard Gündeminde
 
Hoş geldin Bayramağa…!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Bölge illerinin gözü Erzurum’da’
Altıparmak, ‘Erzurum 16-17 ilin merkezi konumundadır. Her birinin gözü ...
Büyükşehir itfaiyesi güncelleştirildi
Büyükşehir Belediyesi’nce 5 ilçe itfaiyesine gönderilmek üzere alınan ...
Şehidi on binler uğurladı
Mardin'in Nusaybin ilçesinde çıkan silahlı çatışmada şehit düşen Jandarma ...
 
DGF’den kınama
Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Feridun Fazı Özsoy, ...
Erzurum’dan 3 örnek kıdemli vatandaş
Prof. Dr. Mustafa Ağırman, Türk Halk Müziği Sanatçısı Mehmet Çalmaşur ...
Mübarek toprakları namerde çiğnetmeyiz
Altınok,'Bu zor coğrafyada sağlam durabilmek için, birlik ve beraberliğe ...
 
‘Allah hainlere fırsat vermesin’
Baba Lütfü Arda, “Allah Müslümanları korusun. Hain teröristlere fırsat ...
Şehid Arda tekbirlerle uğurlandı
Şehid Jandarma Uzman Çavuş Yunus Arda, Erzurum’da tekbirlerle son yolculuğuna uğurlandı
‘Kahramanımızı asla unutmayacağız’
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva