ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
Jandarma sahip çıktı
Jandarma sahip çıktı
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
HABERLER>SPOR
3 Şubat 2016 Çarşamba - 07:36

Serdar Deniz iddialı konuştu

YAVUZ TOPAL-Spor Toto 3. Lig 1. Grubun 22. haftasında Tekirdağspor'a attığı 2 gol ile Erzurumspor'a 3 puanı getiren başarılı oyuncu Serdar Deniz özel açıklamalarda bulundu.

Serdar Deniz iddialı konuştu

Eski Teknik Direktörü Besim Durmuş tarafından kadro dışı bırakılan golcü oyuncu Ahmet Yıldırım'ın göreve gelmesiyle birlikte takımda yer almaya başladı. Yıldırım'ın devre arası kampında özel olarak ilgilendiği Serdar Deniz hocasının güvenini boşa çıkarmadı. Oyuncusundan çok şey bekleyen Yıldırım, Deniz'in attığı goller ile kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.

"BESİM HOCA FORMA ŞANSI VERMİYORDU"

Eski hocasıyla sorunlar yaşadığını söyleyen Serdar Deniz, "Besim hoca bana forma şansı vermiyordu. O kadar çalışmama rağmen bir türlü gözüne giremiyordum. Açıkçası bunun nedenini de bilmiyordum. Bende takımım için birşeyler yapmak istiyordum; fakat şans verilmiyordu" sözleriyle sitemde bulundu.

"PERFORMANSIM YÜKSELECEK"

Tekirdağspor karşısında 2 gol atarak yıldızlaşan golcü oyuncu performansının yüzde yüzünde olmadığını belirterek zamanla daha iyi olacağını söyledi. Deniz, "Ligin ilk yarısı istediğim gibi geçmedi. Uzun süre formamdan uzak kaldım fakat yılmadan çalışmaya devam etti. Çok şükür çalışmamın karşılığını alıyorum. Uzun süre oynamamamın handikaplarını zaman zaman yaşıyorum. Ama inanıyorum ki oynadıkça daha iyi olacağım. Şuan kapasitemin yarısında oynuyorum. Süre aldıkça kondisyonumun ve maç oynama alışkanlığım yerine geldikçe kapasitemin tamamını sahaya yansıtacağım" dedi.

"TEKİRDAĞSPOR MAÇINDAN İSTEDİĞİMİZİ ALDIK"

Şampiyonluk yolunda her puanın çok önemli olduğunu ifade eden başarılı golcü, "Maç öncesi planlarımız doğrultusunda 3 puanı aldık. Şampiyonluk yolunda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. özellikle iç saha maçlarımızda taraftarlarımızla birlikte çok daha iyi oynuyoruz. Bu yüzden puan kaybına tahammülümüz yok" diye konuştu.

"ZONGULDAK DEPLASMANINDAN 3 PUAN ALACAĞIZ"

Ligin 23. haftasında Zonguldak Kömürspor deplasmanına gideceklerini hatırlatan Deniz zorlu bir maça çıkacaklarını belirtti. Şampiyonluk yolunda her rakibin zorlu olduğuna dikkat çeken Deniz, "Bu hafta zorlu bir Zonguldak deplasmanımız var. Her ne kadar zorlu olsa da biz şampiyon olmak istiyorsak böle maçlardan 3 puan almalıyız. Aklımızda da başka bir seçenek yok zaten. Mutlak galibiyet hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

 SERDAR'DAN TARAFTARA BÜYÜK ÖVGÜ

Birçok takımda oynadığını söyleyen Serdar Deniz, Erzurumspor taraftarının takımına bağlılığını başka bir yerde görmediğini söyledi. Dadaşların takımlarına gönülden bağlı olduğunu söyleyen Deniz" Bir takım şampiyon olmak istiyorsa taraftarından destek görmeli. Biz bu desteği fazlasıyla görüyoruz. Dadaşlar gerçekten çok sadık taraftar. İç sahada veya deplasmanda farketmeksizin bize çok büyük destek veriyorlar. Biz taraftarlarımızla çok daha güçlüyüz. Şampiyonluk kupasını da Dadaşlar için kazanacağız" diyerek Dadaşlara övgülerde bulundu.

 

 
Karayazı birinci sırada
 
Erzurum konutta 2. taşıtta 1’inci sırada
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 5 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SAYIN BAŞKAN 7 Şubat 2016 Pazar 15:44

SAYIN BAŞKAN ÇOK MU ARADIN BU AHMET HOCAYI BURSA MAÇI O KÖMÜR MAÇI O ZORLA ŞERLE TEKİRDAĞ MAÇI AL KIRIKHAN MAÇI YİNE MAGLUBUZ BU HOCAYLA HİÇ BİR YERE VARAMAYIZ BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Yorumu oyla      7      4  
İSTATİSTİK 4 Şubat 2016 Perşembe 09:44

Bursasporun alta yapıdaki oyuncularını oynattığı ve lig de 9.sırada yer alan takımla oynadığımız 2 maçı da kazanamadık.Birinde 1-1 berabere kaldık diğerini 1-0 yenildik.İlk beşte yer alan üç takımı da YENEMEDİK.Tire,Kızılcabölük ile berabere kaldık Altay'a ise yenildik.Eğer ki bunları yenemiyorsak takımda bir eksiklik var demektir .Bu eksikliği gidermeye çalışmalıdır yönetim.

Yorumu oyla      6      4  
İSTATİSTİK 3 Şubat 2016 Çarşamba 20:07

Erzurumsporumuz ilk onda yer alan takımlardan sadece Düzyurt ta 3, Altay'a 2 , Tekirdağ'a 2 tane gol atabilmiştir bunların dışında kalan takımlara ise ya 1 gol atabilmiş ya da gol atamamıştır.

Yorumu oyla      6      4  
İSTATİSTİK 3 Şubat 2016 Çarşamba 19:57

Erzurumsporumuz bugüne kadar oynadığı 21 maçın 8 tanesinde tek gol atabilmiş , 3 tanesinde gol bile atamamış , 10 tanesinde 2 veya daha fazla gol atabilmiş.Sonuç olarak 11 maçta tek gol atmış veya hiç gol atamamış , 10 tanesinde 2 veya daha fazla gol atmıştır.Tek gol attığı 8 maçın 4 tanesini 1-1 beraberlikle bitirdi.3 tanesini 1-0 yendi.1 tanesinde de yenilmiş.

Yorumu oyla      6      4  
AÇIKLAMA HAKKINDA 3 Şubat 2016 Çarşamba 19:15

"HAKSIZ ELEŞTİRİLERLE MOTİVEMİZİ BOZMAYA KİMSENİN HAKKI YOK" tur diye bir açıklama yapmış yönetim.Tamam kimse eleştirmesin ama siz de taraftarın o kadar istediği forvet transferini yapmayarak taraftarı kırdınız.Bir tane FORVET almak bu kadar zor muydu ey yönetim kurulu üyeleri.Herkesin gerekli gördüğü forvet transferini yapmazsanız eleştiri de alırsınız buna katlanmak gerekir.Bir Bayburt takımı ilk beşe girmek için bile 2 olan forvet transferini 3'e çıkarırken , biz ise forvet transferini aynı tuttuk.Ben bu takımın başarısı için bu yorumu yapıyorum .Amacım bu takımın bir üst lige daha kolay çıkmasını sağlamaktır .Takımımızın play off oynamadan bir üst lige çıkmasını istiyorum.

Yorumu oyla      8      4  
serhat 3 Şubat 2016 Çarşamba 10:54

Uğur Utlu ile ilgili bir sıkıntı yok her kimsen! Sıkıntı bizim aciz ve saçmasapan adamların içinde bulunduğu yönetimdir! Başkanımız Ali Demirhan dışında futbolla alakası olan bir Allah'ın kulu yok!

Yorumu oyla      7      4  
Sonuna kadar erzurumsporludur 3 Şubat 2016 Çarşamba 08:16

Uğur Utlu sonuna kadar Erzurumsporludur .Kartalspor yönetimi taraftardan tepki alacağından Uğur un alacağı 100 bin tlyi yatırmış.Bir taraftarımızın kendisiyle yaptığı yazışmada çok gelmek istediğini ama Kartalspor tarafında sıkıntı çıktığını belirtti.Haziran ayında sözleşmesi bitecek olan Uğur'un aksilik çıkmassa Memleketin de top koşturmak istediğini belirtti .Basında ve Sosyal Medyada çıkan asılsız haberlere lütfen itibar etmeyiniz.

Yorumu oyla      8      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eksi 20 derecede pedal çeviriyorlar
Erzurum Bike Spor Kulübü bisikletçileri eksi 20 derece soğukta antrenman ...
SYDV’den dezavantajlı çocuklara karne hediyesi
Erzurum Yakutiye Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ...
Özel Şampiyonlara Özel Sevgi
Türkiye Kayak Şampiyonası’nda tarih yazan Muhsin Murat Bingül ve Aliye ...
 
B.B. Erzurumspor’dan hassasiyet çağrısı
Erzurumspor Yönetim Kurulu transferleri değerlendirdi. Erzurumspor Kulübü ...
ŞEHİRDER’den WCF’ye tepki
Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği (ŞEHİRDER) Yönetimi, Dünya Curling ...
Termalspor’dan yeni seri
Y.TOPAL-Türkiye Hentbol Erkekler 1. Ligi'nin 16. haftasında deplasmanda ...
 
Dağcılar Süphan Dağı’na zirve yaptı
Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) tarafından düzenlenen Süphan Dağı Kış ...
Erzurumspor kaderini belirleyecek
Erzurumspor, bu hafta sonunda, Spor toto 3’üncü Lig 1’inci gurubun iddialı ...
Erzurumspor maden peşinde..
RECEP DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta 24’üncü hafta sonuçları ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva