ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Doğu Anadolu için sıcak hava uyarısı
Doğu Anadolu için sıcak hava uyarısı
ÜNİLİG futsal şampiyonası başladı
ÜNİLİG futsal şampiyonası başladı
YSK'dan İspir kararı
YSK'dan İspir kararı
TEMA’dan Vali Çiftçi’ye ziyaret
TEMA’dan Vali Çiftçi’ye ziyaret
DAP’tan tarım liselerine destek
DAP’tan tarım liselerine destek
HABERLER>SPOR
2 Şubat 2016 Salı - 04:46

Erzurumspor kaderini belirleyecek

Erzurumspor, bu hafta sonunda, Spor toto 3’üncü Lig 1’inci gurubun iddialı takımlarından Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Erzurumspor kaderini belirleyecek

Erzurumspor, bu hafta sonunda, Spor toto 3’üncü Lig 1’inci gurubun iddialı takımlarından Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda karşılaşacak. Liderlik yarışında Erzurumspor’un mutlak puanla dönmesi gereken maçta, ev sahibi ekip playoff’a tutunmak için puan arayacak. Grubun 23 hafta boyunca istikrarsız tablo çizen iki takımı arasındaki maçın sonucu zirve yarışını da büyük ölçüde şekillendirecek.

KÖMÜRSPOR GENEL DURUMU

Erzurumspor’un deplasmanda karşılaşacağı Zonguldak Kömürspor, sezona iddialı başlayan, daha sonra ise aldığı kötü sonuçlarla orta sıralara inen bir takım. Kömürspor oynadığı 21 maçta 8 galibiyet alırken, 6 maçını bir puan alarak tamladı. Zonguldak ekibi 7 maçtan ize puansız ayrıldı. 21 maçta 32 gol atan ekip kalesinde 26 gol gördü ve 30 puan toplayabildi.

KÖMÜRSPOR EVİNDE 5 MAÇ KAZANDI

Bir maç eksiği bulunan, hava şartları sebebiyle evindeki Kırıkhanspor maçını oynayamayan Kömürspor iç sahadaki 10 maçından 5’ini kazandı, bir maçında berabere kaldı, 4 maçını ise kaybetti. Zonguldak’taki maçlarında rakip takım filelerini 15 kez havalandıran Kömürspor, kalesinde ise 11 gol gördü ve 16 puan elde etti.

KÖMÜRSPOR DIŞ SAHA PERFORMANSI

Genel sıralamada 30 puanla 6, iç saha gurup sıralamasında 16 puanla 10, dış saha performansı gurup sıralamasında ise 14 puan ile 6’ıncı durumda bulunan Zonguldak Kömürspor deplasmanda oynadığı 11 maçın sadece 3’ünü kazanırken, 5 maçında berabere kaldı, 3 maçını da kaybetti. Deplasmanda 17 gol atan ekip kalesinde 15 gol gördü.

KÖMÜRSPOR İSTİKRARSIZLIĞIN ADI

Zonguldak Kömürspor 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında 4 maçından üçünü oynadı. 3 maçta birer galibiyet, yenilgi ve beraberliği bulunan ekip 3 gol attı, 4 gol yedi. Evinde Düzcespor’u 1-0 yenen Zonguldak Kömürspor, deplasmanda Kızılcabölükspor’a 2-1 yenildi, bu hafta oynadığı Bursa Nilüfer A.Ş. ile de 1-1 berabere kaldı.

ERZURUMSPOR’UN 21 MAÇLIK PERFORMANSI

Erzurumspor 23’üncü hafta sonunda 1’inci gurupta genel sıralamada 37 puanla 3, iç saha başarısı gurup performans sıralamasında 21 puan ile 3, dış saha başarısı gurup performansı sıralamasında ise 16 puanla lider konumunda. Mavibeyazlı ekip 21 maçının 10’unu kazanırken 7 maçından bir puan aldı ve 4 maçını kaybetti. Ekip attığı 33 gole karşılık kalesinde 17 gol gördü.

ERZURUMSPOR İÇ SAHADA BİR SIRA ATLADI

Erzurumspor Tekirdağspor galibiyeti ile iç saha gurup sıralamasında bir sıra yukarıya çıktı. Evindeki 11 maçından sadece beşini kazanan ve hiç maç kaybetmeyen Erzurumspor 6 maçında ise bir puan alarak 12 puan yitirdi.  Kazım Karabekir Stadyumundaki maçlarında 18 kez seyircisini sevindiren mavibeyazlılar kalelerinde 10 gol buldu.

BİR ZAMANLAR DEPLASMANDA FENOMENDİLER..!

Silivrispor maçına kadar deplasmanlarda gurubun ve hatta 3’üncü Ligin fenomen ekibi olan Erzurumspor, dış sahadaki 10 maçının 5’inden üç puan ile döndü, Tekirdağspor maçından bir puanla ayrıldı, 4 maçını ise puansız tamamladı. Deplasman maçlarında 15 gol atan ekip, kalesinde ise sadece 6 gol gördü.

ERZURUMSPOR İKİNCİ YARI KARNESİ

Erzurumspor 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında programda olan 4 maçından üçüne çıktı, Cizrespor karşılaşması ise iptal edildi.  Ahmet Yıldırım yönetiminde çıktığı Yeşil Bursa maçından 1-0 yenilgi ile dönen Erzurum ekibi, evindeki Kozan Belediyespor maçını 1-0, Tekirdağ spor maçını ise 2-1’lik sonuçla kazanmasını bildi.

19 EYLÜL 2015’TEKİ MAÇ

Erzurumspor bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Zonguldak Kömürspor ile sezonun ilk yarısında, 19 eylül 2015’te karşı karşıya gelmiş, maç 1-1’lik sonuçla tamamlanmıştı. Erzurumspor taraftar desteğinden eksik olarak çıktığı maçta, 23’üncü dakikada Selçuk Vural’ın attığı golle 1-0 geriye döşmüş, Erhan Çelenk 80’inci dakikada attığı golle durumu eşitlemişti.

O KADRODAN ÜÇ KİŞİ TAKIMDAN AYRILDI

Erzurumspor ikinci yarıda kadrosunda bulunmayan 3 oyunucunun da yer aldığı bir kadroyla maça çıkmış maçı, Ahmet Altın, Hüseyin Cihan Avcu(Hüsnü Zeybekoğlu), Doğan Can Otman, Doğa İşeri, Mehmet Albayrak(Serdar Deniz), Murat Paluli, Emre Hasan Balcı, Oltan Karakullukçu, Ferit Erişçi ( Fatih Gül), Erhan Çelenk, Osman Berkay Özçelik’li kadro ile tamamlamıştı.

 
Erzurumspor maden peşinde..
 
FİNTÜRK Erzurum 2015 açıklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor maden peşinde..
RECEP DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta 24’üncü hafta sonuçları ...
Yıldırım: ‘Bizim için önemli olan üç puandı’
Yıldırım, Tekirdağspor karşısında alınan galibiyetin önemli olduğunu belirterek, ...
Erzurumspor zirveye tutundu
R.DAĞ-Evinde oynadığı Tekirdağspor maçını kazanan Erzurumspor şampiyonluk ...
 
Erzurumlu güreşçiden büyük başarı
Türkiye Yıldızlar İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası'na Çat Belediyesi'nin ...
Palandöken’den galibiyet serisi
Voleybol Erkekler 2.Ligi B grubunda mücadele eden Palandöken Belediyespor ...
Atıcılıkta Kış Kupası heyecanı
Antrenör Dilek Aslan’ın göreve gelmesi ile birlikte önemli bir gelişme ...
 
BB Erzurumspor maç saatini bekliyor
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Pazar günü kendi evinde konuk edeceği Tekirdağspor ...
"Şampiyonluk Erzurum'u kalkındırır"
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Basın Sözcüsü Bülent Taşkesenligil, İhlas ...
Sekmen’den Erzurumspor’a moral destek
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva