ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SİYASET
3 Ekim 2015 Cumartesi - 02:29

Milletvekili Aydemir: ‘AK Hareket, Milli basirettir’

Aydemir, TBMM 25. Dönem 2. Yasama Yılı Açılış töreninde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tarihi tespitlerde bulunduğunu belirterek, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın mesajları iyi okunmalıdır. Bu mesaj ülkemizin yol haritasıdır. Herkes ve herkesim bu yolda yürek yüreğe olmalıdır’ dedi.

Milletvekili Aydemir: ‘AK Hareket, Milli basirettir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM 25. Dönem 2. Yasama Yılı Açılış töreninde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tarihi tespitlerde bulunduğunu belirterek, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın mesajları iyi okunmalıdır. Bu mesaj ülkemizin yol haritasıdır. Herkes ve herkesim bu yolda yürek yüreğe olmalıdır’ dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MESAJI

Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın, ‘Milletimizin basireti, her türlü kilidi açacak marifete sahiptir. Millî irade, tek ve yegâne çıkış yoludur. Allah’ın izniyle Türkiye, 1 Kasım’da bir kez daha demokratik kurallar çerçevesinde seçimini yapacak, millî iradeyi tecelli ettirecektir.’ kaydında milli irade dikkat ve hassasiyetinin ortaya konulduğunu belirten Milletvekili Aydemir, ‘Milli irade milletimizin tarihi duruşu, tefekkürü, irfan ve vicdanının ifadesidir. Bu irade Anadolu’da yeniden dirilişin yegane gücü olmuştur. 2023 yürüyüşünde de kılavuzumuz olacaktır’ diye konuştu.

GÖNÜL DİLİ VURGUSU

Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın ‘Gönül Dili’ vurgusuna dikkat çeken, Milletvekili Aydemir, ‘Biz birlik ve beraberlik mesajlarını kuru bir söz olarak sarf etmiyor, imanımızın gereği olan ilhamla ifade ediyoruz. Zira biz insanları yaratılmışların en şereflisi olarak biliyor ve yaratılanı yaratandan ötürü bir vecd ve iman ile seviyoruz. AK Dava’nın başarı şifre ve sırrı budur. Yani, ‘ölümüne muhabbet’tir.. ölümüne kardeşliktir. Ve bu sevginin kaynağı bezmi ezeldendir. Rabbim hepimizi kardeşlik odağında sabit kılsın’ dedi.

AK HAREKET MORAL DEĞERDİR

AK Dava’nın yalnızca fiziki planda ele alınamayacağı ve anlaşılamayacağına işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘ AK Hareket yalnızca yol, su, fabrika, havaalanı, üniversite, baraj, istihdam gibi ekonomik eylem ve yatırımlarla izah edilemez. AK Hareket aynı zamanda ve yoğunluklu olarak manevi bazlı bir moral ve motivasyonu ifade eder. Başka bir tanımlama ile AK Dava bir gönül seferberliği, bir gönül hareketidir’ kaydını düştü.

AK DAVA’NIN YUNUS EMRE YOLU

Milletvekili Aydemir, ‘Elbette AK Hareket, Türkiye’nin her ilini Üniversitelere, havaalanlarına kavuşturmuştur. Elbette AK hareket Sağlık alanında dünya çapında bir reform gerçekleştirerek halkın sağlık sorununu en çağdaş ölçüde çözmüştür. Elbette AK Hareket ülkeyi duble yol ağlarıyla örmüş, köylere kadar alt ve üst yapı hizmetlerini taşımıştır. Elbette AK Hareket Türkiye’de enerjiden ulaşıma, sağlıktan eğitime, turizmden spora kadar hayata dair her alanda ilklere imza atmıştır, çok şükür. Ancak, AK Hareketin ne vizyonu, ne manası yalnızca bu değildir ve böyle tarif edilemez. AK Hareket ‘Gönüller yapmaya geldik diyen’ Yunus’un mesajlarını hayata geçiren ilk ve tek siyasi harekettir.’ dedi.

İNANÇ, FİKİR VE TEŞEBBÜS HÜRRİYETİ

Türkiye’de 28 şubatlarda daha da ağır biçimde, inanç hürriyetine vurulmuş zincirlerin, AK İktidarların imanlı ve kararlı yaklaşımı ile kırıldığını hatırlatan Milletvekili Aydemir, ‘TBMM’den Adliyeye, Milli Eğitimden Sağlığa, hemen tüm kamu alanlarında inancı gereği başını örten kardeşlerimiz artık irdelenmemekte, ötekileştirilmemekte ve hüsnü kabul görmektedir. Dinin gereğini yapanlara kamu kapıları ardına kadar açılmıştır. 8 yıllık eğitim rezaleti ortadan kaldırılmış, eğitimde inanç sahipleri için imkanlar oluşturulmuştur. İşte gönül seferberliği budur. Halkın düşünce, teşebbüs ve girişim hürriyeti budur. Bu yeni dönem AK davanın eseridir.’ diye konuştu.

ERZURUM’A ATIF

Değerlendirmesinde Erzurum’a atıfta bulunan Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum Türkiye odağında milli iman, haysiyet, erdem ve vicdanın esin kaynağıdır. AK Hareketin inanç hürriyeti noktasındaki yaklaşım ve yatırımlarının en fazla biçimde ilgi ve memnuniyet bulduğu şehirdir. Kızlarımız Nene Hatun, erkeklerimiz Alvarlı Efe Hazretlerinin yaşama üslup ve biçimini yaşamak ve yaşatmak imkanına AK Hareketle kavuşmuştur. Bu mübarek şehrin evlatları da 2002’den bu güne AK Dava’nın ufkunda birleşmiş, teveccüh ve desteklerini esirgememiştir. İnşallah 1 Kasım’da da öyle olacaktır.’ dedi.

 
AK Parti’den Geleneksel başlangıç
 
Hainler emellerine ulaşamadı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kerim 3 Ekim 2015 Cumartesi 10:21

EDİTÖR: SAYIN YORUMCU, GEREK GAZETEMİZE ULAŞAN VE GEREKSE ABONESİ OLDUĞUMUZ AJANSLAR TARAFINDAN SERVİS EDİLEN TÜM SİYASİ HABERLER, TARAFIMIZDAN DEĞERLENDİRİLMEKTE VE OKURLARIMIZLA PAYLAŞILMAKTADIR. DİĞER SİYASİ PARTİLERİN HABERLERİ DE BİZE ULAŞTIĞINDA OKURLARA AKTARILMAKTADIR. DİĞER PARTİLER ETKİNLİKLERİNİ BASINLA PAYLAŞMIYORSA BUNUN MÜSEBBİBİ BİZ DEĞİLİZ. DURUMU BU ÇERÇEVEDEN DEĞERLENDİRMENİZİ DİLİYOR SAYGILAR SUNUYORUZ.

Yorumu oyla      6      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti’den Geleneksel başlangıç
Davutoğlu, seçim beyannamesini açıklayacağı 4 Ekim'in hemen ertesi günü ...
Akdağ: ‘Erzurum’un sahibiyiz’
Sağlık Eski Bakanı Erzurum Milletvekili adayı Prof.Dr.Recep Akdağ, Erzurum ...
Ilıcalı, ‘Önce İstikrar’ dedi
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, seçim çalışmalarını ...
 
ETSO Akdağ’ı ağırladı
Erzurum’da seçim çalışmalarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK ...
Ilıcalı: ‘Yapacağımız çok iş var’
Ilıcalı, “11 gündür sahada yaptığımız çalışmaların neticesinde ve 7 Haziran ...
Deligöz: ‘Koalisyonlar bu ülkeyi yönetemez’
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz, seçim çalışmalarını ...
 
Yaptırmış: ‘Terör birliğimizi bozamayacak’
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, 1 Kasım seçim çalışmaları ...
İl Seçim Güvenliği değerlendirildi
Erzurum’da Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında “Seçim Güvenliği” toplantısı yapıldı.
‘Hep Gönül Diliyle Konuştuk’
Erdoğan, “Milletim beni rütbelerin en büyüğüne, Cumhurbaşkanlığı makamına ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva