ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
3 kilo metamfetamin ele geçirildi
3 kilo metamfetamin ele geçirildi
Jandarmadan tarihi eser operasyonu
Jandarmadan tarihi eser operasyonu
Polonya’dan 28 madalya ile döndüler
Polonya’dan 28 madalya ile döndüler
Üniversiteliler Filistin’e destek için yürüdüler
Üniversiteliler Filistin’e destek için yürüdüler
Jandarma aranan 43 kişiyi yakaladı
Jandarma aranan 43 kişiyi yakaladı
HABERLER>GUNCEL
21 Mayıs 2009 Perşembe - 03:54

Korkut “baskın”ı yalanladı

GHA/Yakutiye Belediyesi’ne bağlı zabıta ekiplerinin, Şükrüpaşa’daki Kazımkarabekir Sanayi Spor Tesisleri’ni basarak, kapıyı-çerçeveyi kırdığı yönündeki iddialar, Erzurum gündemine bomba gibi düştü. Yakutiye Belediye Başkanı Korkut, Kazım Karabekir Sanayi Spor Tesisleri’ne camı kırmak suretiyle girenlerin zabıtalar olmadığını, tesislere zorla girenlerin asıl kulüp yöneticileri olduğunu ileri sürdü.

Korkut “baskın”ı yalanladı

 Yakutiye Belediyesi’ne bağlı zabıta ekiplerinin, Şükrüpaşa’daki Kazımkarabekir Sanayi Spor Tesisleri’ni basarak, kapıyı-çerçeveyi kırdığı yönündeki iddialar, Erzurum gündemine bomba gibi düştü. Kulüp yöneticileri, Yakutiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görevli memurların, sabah saatlerinde kulübe ait tesislerin camlarını kırarak içeri girdiklerini ve kamp halindeki sporcuları tartakladıklarını ileri sürerken, Yakutiye Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise, iddiaların tam tersi olduğu ifade edildi.
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Kazım Karabekir Sanayi Spor Tesisleri’ne camı kırmak suretiyle girenlerin zabıtalar olmadığını, tesislere zorla girenlerin asıl kulüp yöneticileri olduğunu ileri sürdü.
“BASKIN İDDİASI”
Kazım Karabekir Sanayi Spor Tesisleri’ne sabah saat 10.00 sularında gelen Yakutiye Belediyesi’ne bağlı zabıta ekiplerinin, kulüp tesislerine zorla girdiğini iddia eden Kulüp Başkanı Mücahit Güngör, “Zabıta ekipleri kulüp tesislerine zorla girmiş, yönetim odasının kapısı kilidi kırılmak suretiyle açılmış, kamp halindeki sporcular da, tartaklanarak dışarı atılmıştır.” dedi.
GÖNGÖR’ÜN İDDİASI
Kanun nezdinde bu eylemin suç teşkil ettiğine dikkati çeken Başkan Güngör, “Yakutiye Belediyesi, tesislerin kendisine ait olduğunu iddia ediyor. Böyle bir şey yok. Yakutiye Belediyesi, bu tesislerin kendilerine ait olduğunu kanıtlayan herhangi bir tapu ya da resmi belge çıkarsın, biz tesisleri o gün boşaltalım.” diye konuştu.
FUTBOLCULAR TARTAKLANDI MI?
Hiç kimsenin kanunun üstünde olamayacağını vurgulayan Mücahit Güngör, “Zabıta baskınında tesislerin giriş kapısına ait kilit değiştiriliyor. İçerideki tüm odaların anahtarları toplanıp, götürülüyor. Pazartesi günü Trabzon’a kampa gidecek olan sporcular da tartaklanarak yataklarından kaldırılıyor. Biz bu durumu savcılığa suç duyurusunda bulunarak ilettik. Her türlü yasal hakkımızı kullanacak ve bu baskının hesabını, talimatı verenden de, yapanlardan da soracağız.” şeklinde konuştu.
KORKUT: SPOR TESİSLERİNE ZORLA GİRME DİYE BİR OLAY YOK
Öte yandan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ise, Kulüp Başkanı Mücahit Güngör’ün ileri sürdüğü iddiaların tam tersi olduğunu söyledi. Yakutiye Belediyesi’ne bağlı zabıta ekiplerinin kulüp tesislerine zorla girmediğini vurgulayan Başkan Korkut, “Zabıta ekiplerimiz tesislere gitmiş, binayı teslim almış ve kilidini değiştirmiştir. Kulüp yöneticileri ise, bu olayın ardından camı kırmak suretiyle tesise girmiş, değiştirilen kilidi sökmüş ve yenisini takmıştır.” ifadelerini kullandı. Bu olayla ilgili olarak yasal süreç başlatacağını dile getiren Yakutiye Belediye Başkanı Korkut, Yakutiye Belediyesi’ne itam altında bırakan iddialarla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını sözlerine ekledi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ALERTUNGA 28 Mayıs 2009 Perşembe 13:05

Erzurum da malum mevsim şartları ortada, sporla ilgilenen bir kaç gencimiz var bunun da önü bu şekilde engelleniyor. Bu gençler sporla uğraşmasın Cumhuriyet Caddesinde boş boş gezsinler. Türkiye Milli takımlarında Erzurumlu sporcu yetişmesin bunumu istiyorlar anlamadım? Son yıllarda zaten Erzurumda Erzurumlu kalmadı. Bununda sebebi Erzurumluya yeterli imkanlar sağlanmamasıdır. Bırakın artık bu ayrımcılığı hepimiz Erzurum u ve Erzurumluyu layık olduğu yere getirelim.

Yorumu oyla      6      4  
spor sever 22 Mayıs 2009 Cuma 11:43

bu nasıl bir zihniyet şaşırdım. haberi okudum kulüp başkanı diyorki tesislere ait bir belge çıkarsınlar kendilerine ait olduğuna dair belediye boşaltayım. belediye başkanı haladaha bizim işgal etti diyor sizinse belgenizi koyun ortaya yaygara yapmanın ne alemi var. velevki sizin olasa dahi siz sporun önünü böylemi açıyorsunuz.bu tesisleri boşaltmak istemekteki mantığıda anlamadım ne yapacakmış belediye ak partiye oy vermiş bir kişi olarak böyle insanların ak partiyi temsil etmesine kızıyorumm ve kınıyorum.

Yorumu oyla      6      4  
selam 21 Mayıs 2009 Perşembe 10:40

akpli olsaydız basmazdılar bide hıncel kadayıf dolması getirirdiler bunlar hep kendilerime müslüman

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“Tapu değişikliği” uyarısı…
Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Ali Ataman, kat irtifaklı tapusunu, kat ...
Yürekler birleşti
Büyük Türk Milleti 19 Mayıs 1919’la başlayan Türk Destanı’nın 90. yılını ...
"Tarihimizle gurur duyuyoruz"
TBMM Başkanı Toptan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hangi zor şartlar ...
 
Optisyenler Erzurum’da buluşacak
GHA/Erzurum Gözlükçüler ve Optisyenler Derneği Başkanı Mahmut Efe, Pazar ...
Sınırda milli görkem
Iğdır il sınırına Ermenistan'ın da görebileceği stratejik noktalara dev ...
Ciritçiler bayramı renklendirecek
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanlığının 2009 yılı faaliyet ...
 
Mağdur kadın korumaya alındı
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde kulağı ve burnu kesilip, şişlenerek araziye ...
Kale çayı taştı
Erzurum'un Pasinler ilçesinde bulunan Kale çayı, yağmur yağışının ardından ...
Bu coşku hiç dinmesin
Milli dirilişin ifadesi olan 19 Mayıs 1919 Destanı’nın 90. gurur yılını ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Üstümüze pislik yağıyor niye?
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Sosyal Çürüme: Sessiz Çöküşün Ayak Sesleri mi?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da 13 sektör vizyon büyütmüş; ama!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum'da bir 'temizlik' hikayesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzurum'un Saklı Cenneti: Karagöl
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Yavuz Değirmenci’den Türkü Tadında Şiirler
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva