ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ATAUNİ’de Coğrafi işarete bilimsel yaklaşım
ATAUNİ’de Coğrafi işarete bilimsel yaklaşım
Erzurumspor maçı kırılma noktası oldu
Erzurumspor maçı kırılma noktası oldu
Kene bir can daha aldı
Kene bir can daha aldı
2 genel başkan partisine veda etti
2 genel başkan partisine veda etti
‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ için yarıştılar
‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ için yarıştılar
HABERLER>BÖLGEDEN
2 Kasım 2015 Pazartesi - 14:41

Kars’ta AK Sevinç

1 Kasım seçimlerinde Kars’tan Ankara’ya 2 milletvekili gönderen AK Parti İl Başkanlığı’nda seçimlerden alınan başarının mutluluğu yaşanıyor.

Kars’ta AK Sevinç

AK Parti Kars İl Başkanlığı’nda toplanan binlerce kişi İl Başkanı Adem Çalkın, Milletvekili adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel’i tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Seçim sonrasında İl Başkanlığı Binası’nda partililere ve Karslılara AK Parti’ye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden İl Başkanı Adem Çalkın, “Millet bizi Batı’nın ellerine bırakmadı. Allah milletten razı olsun. Ben teşekkürü millete ediyorum. Bu milletin Cenabı Allah verasetini bozdurmasın. Bu milletti Cenabı Allah bu mücadelelerde birlik ve dirlik olmasını nasip etsin. Kars’ta AK Parti’de şunu gösterdi. Bunu herkes bilsin biz bir zümrenin partisi değiliz. Biz herkesin partisiyiz. Kürdün, Terekemenin, Azeri’nin, Yerli’nin biz herkesin partisi hiç fark etmez . Kars tek çatıda birleşti. Herkes bu çatının altına girdi. Allah'ın izni ile bizde üzerimize düşen sorumluluğu biliyoruz. Bundan sonra Allah’ın izniyle Kars halkına hizmet edeceğiz” dedi.

AK Parti Milletvekili adayı Suat Ögel’de, “Biz huzur dedik, istikrar dedik. Ümmeti Muhammet'in davası dedik. Biz bugün Allah’a şükürler olsun ki, huzuru yakaladık. İstikrarı yakaladık. Tekrar Kars’ımız ve Sarıkamış'ımız için, çünkü ilçem turizme umudunu bağlamış bir ilçeydi. Karsımız turizme umudunu bağlamış bir bölgeydi. Güvensizlik ortamı şehrimizi perişan ediyordu. Allah’a şükürler olsun ki bugün muvaffak olduk. Ülkemizde AK Parti’nin AK kadrolarını tekrar görev başına getirdik” diye konuştu.

Karslılara teşekkür eden Selahattin Beyribey, “Bizimle beraber yollarda oldunuz. Hepinize saygılar ve şükranlarımı sunuyorum. Benim Kars sevdamı işte siz anlamışsınız Allah sizden razı olsun. Onun için diyordum ben Kars sevdam. Yıllardan beri ben sizin emrinizdeyim, yine emrinizde olacağım. Biz sizlerin sayesinde, sizlerle birlik, bütünlük içerisinde bu AK Partiyi şahlandırdık Allah sizden razı olsun. Bilesiniz ki ; bundan sonraki süreçte de biraz evvel başkanımızda bahsettiği gibi biz bütün Kars'la beraber olacağız. Kimseyi birbirinden ayırmayacağız. Hepsi bizim başımızın tacı olacak. Bilesiniz ki ama başka bir şeyi de söylüyorum. Bizimle çamur çığnayaları asla unutmayacağız” şeklinde konuştu.

Ak Parti 13 yıldır yaptığı gibi bundan sonrada birliğin, beraberliğin, kardeşliğin bayraktarı olacaktır diyen AK Parti milletvekili Ahmet Arslan, şunları söyledi:

“Bu coğrafya da birlik mesajı vermişiz, beraberlik mesajı vermişiz kardeş olmuşuz, kirve olmuşuz, akraba olmuşuz, hısım olmuşuz ama hiçbir zaman hasım olmamışız. Elbette ki bu mirasın izinden giden bu tarihinden aldığın dersle geleceğini kurmak isteyen Ak Parti 13 yıldır yaptığı gibi bundan sonrada birliğin, beraberliğin, kardeşliğin bayraktarı olacaktır. Elbette ki bizler burada AK Partinin AK teşkilatının ve sizlerin verdiği sorumlulukla bugün milletvekilliği sorumluluğu almış olan kardeşleriniz olarak bu birlik bu beraberlik bu kardeşlik mesajı çerçevesinde herkese ama herkese sahip çıkacağız. Sebebi ne? Çünkü herkes bize sahip çıktı. Allah sahada oy veren herkesten razı olsun. Allah onlar için o oylar için aracı olan 45 gündür gece gündüz demeyen köy, kent, sokak, ev demeden yağmur demeden çamur demeden çalışan siz AK sevdalılara AK kadrolara çok teşekkür ediyorum. Rabbim sizlerden razı olsun.”

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanlığı’na gelen binlerce Karslı ve partiliye teşekkür eden milletvekili adayları ve İl Başkanı daha sonra Kars'tan ayrılarak Sarıkamış ilçesine geçtiler.

 
“Ölülerin yerine bile oy kullandılar”
 
İlk dersi Akyel verecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Elazığ’da 4-0 yaptı
1 Kasım genel seçimlerinde AK Parti Elazığ’da, resmi olmayan sonuçlara ...
HDP Doğu’da oy kaybetti
Halkların Demokratik Partisi (HDP), 1 Kasım seçimlerinde Hakkâri başta ...
Kar altında oy kullanmaya gittiler
Ardahan’da seçmenler kar yağışı altında oy kullanmaya gittiler.
 
32 yıllık acı dinmiyor
Doğu Anadolu ve Kuzeydoğu Anadolu Fay Hattı üzerinde bulunan Erzurum’da ...
Işın: "pkk kürtlerin düşmanıdır"
Işın, PKK'nın Kürtlük perdesi altında her türlü zulmü reva gördüklerine ...
Pasinler’de milli coşku
29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 92. yıldönümü etkinlikleri ülke genelinde ...
 
Genç Özel Harekatçı kazada şehit oldu
Trafik kazasında şehit olan Bayrak’ın bir süre önce Erzurum’dan Şırnak’a ...
Pkk sığınakları imha ediliyor
Bingöl’de daha önce Karlıova ilçesinde PKK’ya ait 2 sığınağı bulup imha ...
Kerbela şehitleri dualarla anıldı
Hz. Hüseyin ve 72 arkadaşının Kerbela’da şehit edilişinin 1376. yıl dönümü ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva