ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
TRENDYOL 1. Ligde transferler gündemi
TRENDYOL 1. Ligde transferler gündemi
Çocuklarını toprağa gömerek kurtardılar
Çocuklarını toprağa gömerek kurtardılar
Gençlere seyahatsever çağrısı
Gençlere seyahatsever çağrısı
DHMİ Haziran ayı Erzurum verileri açıklandı
DHMİ Haziran ayı Erzurum verileri açıklandı
Erzurum kaza sayısında bölgede ilk sırada
Erzurum kaza sayısında bölgede ilk sırada
HABERLER>GUNCEL
13 Şubat 2012 Pazartesi - 18:00

Gözaltı iftirasına sert tepki

Erzurum’un Aşkale ilçe Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış, dün Iğdır polisinin düzenlediği operasyonlar kapsamında kendisinin de ifadesine başvurulduğunu belirtti.

Gözaltı iftirasına sert tepki

AHMET AKBUĞA(İHA) - Erzurum’un Aşkale ilçe Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış, dün Iğdır polisinin düzenlediği operasyonlar kapsamında kendisinin de ifadesine başvurulduğunu belirtti.
GÖZALTI YOK..
AK Parti Erzurum İl Binasında basın toplantısı düzenleyen Başkan Yaptırmış, 3 Mart Aşkalespor'a, Iğdır merkezli bir işletmenin 5 bin lira bağış yapmasıyla ilgili olarak bilgisine başvurulduğunu söyledi. Bağış, Aşkale'de faaliyet gösteren bir petrol istasyonu tarafından kulübe 5 bin lira bağış yapılmasının yasal dayanağının kendisine sorulduğunu savunarak, "8 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Bugüne kadar partimi, teşkilatımı ve ailemi utandıracak hiç bir şey yapmadım. Gözaltına alınmadım. Iğdır polisi, ilçemizde faaliyet gösteren bir firmanın, yine bölgesel ligde faaliyet gösteren 3 Mart Aşkalespor Futbol Takımı'na yaptığı 5 bin liralık bağışın nedeni ve yasal dayanağını sordu. Biz de bağışın yasal olduğunu belirttikten sonra Iğdır'dan ayrıldık. Bütün mesele bundan ibaret." dedi.
KILIÇ’TAN TEPKİ
AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ise Aşkale Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış'ın bir suçlu gibi lanse edilmesinden rahatsızlık duyduklarını dile getirdi. Kılıç, Aşkale 3 Mart Futbol Kulübü'ne bir iş adamının yaptığı bağışın, belediye başkanından sorulduğunu söyledi. Kılıç, "Başkanımız, ilçe futbol takımına bağış istemiş. Bu bağışın yasal dayanağı kendisine sorulmuştur. Konu bundan ibarettir." diye konuştu.

 
Sosyal Sorumlulukta yeni adım
 
KCK operasyonunda 3 gözaltı
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
AŞKALE VATANDAŞI 17 Şubat 2012 Cuma 22:33

Abdullah Hakçı senin biryerden yaran var sanırım çünkü nereye girsem hangi siteye baksam bu haberlerin altında yorumun var. Ama şu da bir gerçek ki ne siz nede sizin gibiler asla yıldıramayacak karalayamayacak SAYIN BAŞKANIMIZI... Rabbim Başkanıma öyle temiz bir yürek vermiş ki öyle ihtişamlı merhamet ve dürüstlük vermiş ki herkes bunu biliyor... Bilmeyenler de öğrenmiş oldu...

Yorumu oyla      7      4  
Abdullah Hakçı 16 Şubat 2012 Perşembe 14:24

Sayın Editör; Şimdi size sayın başkanın açıklama yaptığı videonun adresini yazıyorum. Bu açıklamayı bir izleyin İl başkanının ifademe başvurdular diyen Belediye başkanına kızgınlığının vücut diliyle nasıl belirginleştiğini görün sonrada ifadesi alındı diyen medya mensuplarına İl Başkanının azarını izleyin sonrada kendi haberinizi bir okuyun; O zaman benim ne demek istediğim anlaşılmış olacaktır. İyi çalışmalar diliyorum... ! İşte o Video adresi... http://www.sondakika.com/haber-serbest-birakilan-belediye-baskani-aciklama-yapti-3357864/

Yorumu oyla      7      4  
Abdullah Hakçı 16 Şubat 2012 Perşembe 08:39

Sayın Editör; Yorumumun tamamını neden yayınlamadınız ben orada bu adam o işi yapmıştır demedim o iş Allah ile onun arasında, ben sadece başkanın açıklamasını tutarsız ve komik buldum onu yazdım. MaşaALLAH sizde nasıl Ayetli hadisli cevaplar yazıyorsunuz. Bu arada kendinizide fasık yerine koydunuz çünkü biz o haberi basından okuduk. Yazık sizlere acıyorum....! EDİTÖR: SAYIN HAKÇI,BİZ HİÇBİR GÖZALTI VEYA TUTUKLAMA OLAYI SONUÇLANMADAN HABERİNİ GEÇMEMEK ŞEKLİNDE BİR İLKE ÜZERİNDEYİZ. BU SEBEPLE SAYIN YAPTIRMIŞ OLAYINDA DA BİZ GÖZALTINA ALINDIĞI ŞEKLİNDE BİR HABER GEÇMEDİK. SİZ BÖYLE BİR HABERİ BAŞKA SİTE VEYA GAZETELERDE OKUMUŞ OLMALISINIZ. BİZ SADECE SAYIN YAPTIRMIŞIN AÇIKLAMASINI, KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME AÇISINDAN SÜTÜNLARIMIZA TAŞIDIK. BU SEBEPLE FASIK SUÇLAMASININ MUHATABI DEĞİLİZ. BİLGİNİZİ RİCA EDİYORUZ.

Yorumu oyla      7      4  
Abdullah Hakçı 14 Şubat 2012 Salı 11:32

Sayın başkanın açıklamasını izledim EDİTÖR: SAYIN YORUMCU, kURANI kERİM'DE Hucurât Sûresinde 6 – Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberin doğruluğunu araştırın. " BUYURULUYOR. YİNE HAZRETİ PEYGAMBERİMİZ, ZANNIN ÇOĞUSUNDAN KAÇININIZ" EMRİNDE BULUNUYOR. BU SEBEPLE, ZAN ÜZERİNDEN HAREKET ETMEMENİZİ, AÇIKLAMALARA İTİMATTA BULUNMANIZI BİR MÜSLÜMAN KARDEŞİNİZ OLARAK TAVSİYE EDERİZ. ZİRA DÜŞÜNÜNKİ AYNI OLAY SİZİN BAŞINIZA GELSE, VE BİRİ SİZİN YAPTIĞINIZ GİBİ ZANNIYLA SİZİ MAHKUM ETSE VE MASUM OLSANIZ, ALLAHA HAVALE ETMEZ MİSİNİZ.. SİZİDE BİLİRSİNİZ Kİ, İNSANLAR HAYSİYET VE ONURU İÇİN YAŞAR VE ÖLÜR..HAYSİYET GİTTİ Mİ GERİ GELMEZ..ZANN İLE BİR İNSANIN HAYSİYETİNE BÜHTAN YÖNELTMEK SİZCE DOĞRU OLUR MU?

Yorumu oyla      7      4  
ümit kaban 14 Şubat 2012 Salı 09:12

Sayın Ahmet Yaptırmış Aşkale ye uzun yıllardır büyük emekler vermiş çok değerli çalışmalar yapmış bir kardeşimiz..sosyal paylaşım siteleri ve basında Kendisini Tanıyan tanımayan birçok arkadaşımız yorum yapmış.kimisini üzülerek kimisinide hüsnü zanlarından dolayı kutlayarak okudum.Hüsnü zanda bulunanların haklı çıkmış olmasına bende onlar kadar sevindim.diğerleri adına Bu durum çok üzüntü verici,İnsanların onurlarını siyasi hırsları uğruna manşet yapanlar şimdi düştükleri rezilliklerinde boğulsunlar.Pırlanta gibi insanlara iftira atmanın bu dünyada olmasada;toprağın altında bir bedeli var.Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler..

Yorumu oyla      7      4  
Cevdet AĞYÜREK 14 Şubat 2012 Salı 08:54

Ahmet YAPTIRMIŞ bey'in en güçlü yönlerinden birisi; çok yüksek seviyede ahlaki değerlere sahip olmasıdır.Bu yönüyle Ahmet beyin soruşturma nedeniyle ifade vermesi ehli vicdan nazarında, kendisini tanıyan insanların nazarında hiç bir şek ve şüphe uyandırmayacaktır. Ahmet beyin belediyecilik ten gayesinin hizmet olduğuna inanıyorum. Kendisine bundan sonraki hizmetlerinde başarılar diliyorum.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sosyal Sorumlulukta yeni adım
Kalkınma Bakanlığı’nca yürütülen programın, illerdeki bu tür sosyal sorumluluk ...
ASİMDER ve BDM'den sert tepki
Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) ve ...
221 köy yolu kapalı
Erzurum’da kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan 221 köy yolu İl Özel ...
 
Fare zehiri hastanelik etti
Erzurum’da fare zehiri yiyen çocuk hastanelik oldu.
Ağrı’yla soğuk kardeşliği
Doğu Anadolu Bölgesi'nde soğuk hava etkisini sürdürürken gece en düşük ...
Nemutlu ismi yaşatılacak
Erzurum Konaklı Kayak Merkezinde antrenman yaparken geçirdiği kaza sonucu ...
 
Erzurum’da kar mesaisi
Erzurum’da kar yağışının durmasının ardından karla mücadele seferberliği ...
‘Başbakanın sağlık durumu iyi’
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumu ...
Toprak damlarda baca temizliği…
Yoğun kar yağışının etkili olduğu Pasinler’de kar ve tipi yolları kapatırken, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bayram, Gazze ve Kurban..
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Neden ‘Erzurum’a Selam Söyle’ Adını Verdi?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?

Mevcut kadro korunmalı
Önce Hakan Kutlu ile sözleşme yenilenmeli
Tüm takım yenilenmeli
Yeni Stadyum inşaatı başlamalı
Büyükşehir Taraftara Erzincan’a ulaşım desteği vermeli
Erzurumspor’a mali destek kampanyası başlatılmalı
Erzurumspor’un mevcut kadrosuna özel pirim verilmeli


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva