ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
HABERLER>SPOR
3 Ağustos 2015 Pazartesi - 02:50

Erzurumspor rekora gidiyor..

RECEP DAĞ-Erzurumspor 2 sezonda, 3’üncü ligin en fazla transfer yapan takımı oldu

Erzurumspor rekora gidiyor..

Erzurumspor 2 sezonda, 3’üncü ligin en fazla transfer yapan takımı oldu. 2013-2015 dönemlerini kapsayan sezonlarda tam 60 futbolcu mavibeyazlı ekip kadrosuna girdi. Geçtiğimiz sezon başında 20’ye yakın oyuncuyla kadrosunu güncelleyen ekip, sezonun ikinci yarısında da transfer yaparak, hem lig hem de kendi tarihi bazında transfer rekoru kırdı. Takıma bu sezon için ilk aşamada da 8 futbolcu transfer edildi.

KADRO İSTİKRARI YOK

Transferde istikrar göstermeyen, her sezon kadro değiştirerek lige başlayan mavibeyazlı ekip, aynı yaklaşımı teknik direktör seçiminde de gösterdi. Birbirini yeni tanıyan futbolcular her yenileme döneminde uyum sorunu yaşadı, teknik direktörler ise sürekli rotasyona gitti. Erzurumspor futbolcu değişimi sebebiyle dört sezon boyunca şampiyonluk hedefine ulaşamadı.

TEKNİK YÖNETİM VE İSTİKRARSIZLIK

2011-2012 sezonuna Ahmet Çelik,2012-2013 sezonuna Taşkın Güngör, 2013-2014 sezonuna Yavuz İncedal, 2014-2015 sezonuna yine Taşkın Güngör teknik yönetiminde giren Erzurumspor geçtiğimiz sezonun ilk yarısının bitimine haftalar kala Turhan Özyazanlar’ı teknik yönetime getirdi. Mavibeyazlı ekip 2015-2016 sezonunda ise yine yeni bir hoca olan Besim Durmuş’la anlaştı. Durmuş da yeni 8 transferle birlikte geldi.

BU FUTBOLCULAR NEREDE?

Erzurumspor’da son üç sezonda 60 futbolcu kadroya girdi. Abuzer Gaffar Toplu, Alper Günay, Anıl Atağ, Aykut Çakay, Berat Eyüpoğlu, Cebrail Serçek, Cihan Atak, Deniz Sert, Doğa İşeri(kiralık), Emre Yüksektepe, Ekrem Sütçü, Emrah Çalışlar, Erdinç Pekgöz, Furkan Dumlu, Fatih Gültekin, Fatih Arat, Furkan Çağlın, Gencay Erten, Güneş Can Görgülü, Güner Okay, Hakan Çakır, Haluk Zeybek, Hamdi Çavuşoğlu, Hüseyin Cihan Avcu, Hüseyin Daş,İlker Günay, İbrahim Demirer, İsmail Türkaslan, Kemal Akbaba, Kerem Kaya, Mehmet Albayrak, Mert Erçakır, Muhammed Buğra Gökçan, Muhammet Fettahoğlu, Muammer Atalay, Murat Güler, Murat Akgül, Mustafa Olcaytu Ergen, Mustafa Özkaya, Mikail Üzümcü, Neşet Özgür Özoğlu, Okan Cincil, Oltan Karakullukçu, Onur Demir, Özkan Serbest, Osman Berkay Özçelik, Ozan Buluş, Ömer Faruk Çelimli, Resul Ekrem Bilim, Sabahattin Genç, Salih Kardeşgiden, Sefer Sever, Sıla Gülüm, Seddar Karaman(kiralık), Sinan Uzun(kiralık), Tamer Topal, Tuncay Elik, Yasin Yener, Yılmaz Can Taşkıran, Yusuf Şenlik Erzurumspor’un kadrosunda yer alan futbolcular oldu.

VE BU SEZON

Mavibeyazlı ekip 2015-2016 sezonunun transfer döneminde ilk aşama olarak Ahmet Altın, Murat Paluli, Arif Güner, Ferit Erişci, Erhan Çelenk, Halil Uysal, Hüsnü Zeybekoğlu, Mehmet  Yeniler ile anlaştı. Yöneticilerin verdiği bilgiye göre mavibeyazlı ekipte transfer bu sekiz isimle sonlandırılmayacak, kadroya yeni 4 transfer daha yapılacak.

 
Erzurum’un kredi performansı açıklandı
 
Erzurum’dan 7 ayda 13 milyonluk ihracat
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
TFF 5 Ağustos 2015 Çarşamba 02:25

Geride kalan sezon benzer gerekçeyle yaptırıma uğrayan Kayserispor, Adana Demirspor, Yeni Malatyaspor, Bucaspor, Kartalspor, Nazilli Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu, Centone Karagümrük, İnegölspor, Pendikspor, Bandırmaspor, Eyüpspor, Bayburt Grup Özel İdare, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor, Sakaryaspor, Zonguldak Kömürspor, Yeni Diyarbakır, Körfez İskenderunspor ve Altay kulüplerinin cezalarında da çeşitli oranlarda lehte değişikliği gidildi.Tüm takımların cezası indirildi.

Yorumu oyla      6      5  
DADAŞLAR SEVİNİN 4 Ağustos 2015 Salı 19:21

Haydi dadaşlar sevinin benim anladığım kadarıyla 3 maçlık seyircisiz oynama cezası 1 maça inmiş.Gözümüz aydın .(tüm takımlarda 1 maç yazıyor)

Yorumu oyla      7      4  
TFF 4 Ağustos 2015 Salı 19:18

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 04.08.2015 tarih ve 2 sayılı toplantısında 01.08.2015 tarihinde yürürlüğe giren Futbol Disiplin Talimatının geçici 1. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle verilmiş ve infazı tamamlanmamış cezaları lehe hüküm çerçevesinde re'sen yeniden değerlendirilmesi sonucunda almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.(tff)

Yorumu oyla      7      4  
TFF 4 Ağustos 2015 Salı 19:15

PFDK'nın 19.05.2015 tarihli 92 sayılı toplantısında; 14.05.2015 tarihinde, Kazım Karabekir Stadında oynanan BÜYÜKŞEHİR BLD. ERZURUMSPOR - SAKARYASPOR A.Ş. Spor Toto 3. Lig Play off müsabakasında BÜYÜKŞEHİR BLD. ERZURUMSPOR Kulübünün taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT'nin 53/2. maddesi uyarınca 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA VE 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiş cezanın infazı tamamlanmamıştır. 01.08.2015 tarihinde yürürlüğe giren Futbol Disiplin Talimatının geçici 1. Ve 53. maddesi uyarınca daha önce verilen cezanın 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 3.000.-TL PARA CEZASI olarak değiştirilmesine,

Yorumu oyla      7      4  
saffet 4 Ağustos 2015 Salı 00:38

iyi ki gitti öne top taşımayan oyuncudan hayır gelmez

Yorumu oyla      6      4  
dr 3 Ağustos 2015 Pazartesi 13:39

el freni emre yüksektepe çorumsporla anlaştı

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zafer Igoshın’in
Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Tenis Federasyonu tarafından ...
Emre Hasan Balcı Erzurumspor’da
Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda orta alandaki eksikliğe odaklanan ...
Büyükşehir Güreşçilerinden şampiyonluk sözü
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor Kulübü’nün Güreşçileri, idareci ...
 
Boks Milli takımı Erzurum kampı başlıyor
Yalova Belediyespor’un gelecek vaat eden boksörü Yunus Emre Yılmaz, yıldızlar ...
Spor Toto’dan Erzurum’a tesis desteği
Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı’nın destekleri ile Erzurum’a yedi tane ...
Palandöken’de 5 bin öğrenci spor eğitimi alıyor
M.COŞKUN-Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Yaz spor ...
 
Erzurumspor'da görev dağılımı yapıldı
Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonrasında göreve gelen Ali Demirhan ...
Özkan Serbest Turgutluspor’da
Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcisi Turgutluspor savunma hattını Özkan Serbest ile güçlendirdi.
Bilardonun Ustaları Erzurum’da buluşuyor
Erzurum GHSİM ile Bilardo İl Temsilciliğinin ev sahipliğinde Üç Bant Bilardo ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva