ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SPOR
2 Ağustos 2015 Pazar - 16:47

Zafer Igoshın’in

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Tenis Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Kardelen Cup Uluslararası Tenis Turnuvası, nefes kesen bir finalle sona erdi.

Zafer Igoshın’in

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Tenis Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Kardelen Cup Uluslararası Tenis Turnuvası, nefes kesen bir finalle sona erdi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Olimpiyat Parkı’nda gerçekleşen 10 bin dolar ödüllü Kardelen Cup Uluslararası Erkekler Tenis Turnuvası’nda teklerde mutlu sona ulaşan isim, 23 yaşındaki Rus raket Alexander Igoshin oldu.

Tam 2 saat 45 dakika süren çekişmeli finalde Avustralyalı rakibi Bradley Mousley’i 7-6(3), 4-6, 7-6(6)’lık setlerle deviren Igoshin, kariyerinin ilk şampiyonluğunu elde etti. Maçtan sonra konuşan Igoshin, Erzurum kentini çok beğendiğini ve burada harika bir hafta geçirdiğini dile getirdi.

ÖDÜL TÖRENİ

 Bu yıl ilki düzenlenen Kardelen Cup’ın ödül töreninde Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Zafer Aynalı, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Emin Öz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Spor A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Dal ile çok sayıda tenis sever hazır bulundu.

DURMUŞ’UN SUNUMU

Ödül seremonisinde bir konuşma yapan Federasyon Başkanı Cengiz Durmuş, toplam altı tenis kortuna sahip tesisi faaliyete geçirdiği için ve tenis sporunun gelişimine katkılarından dolayı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkürlerini ve minnetlerini sundu. Durmuş, konuşmasında bu turnuva için dünyanın birçok ülkesinden ülkemize ve Erzurum’a misafir olarak gelen sporculara teşekkür etti. Uluslararası Tenis Turnuvası Erzurum Kupası’nın muhteşem bir turnuva olduğunu ifade eden Durmuş, “Muhteşem finali hep beraber seyrettik. Bizlere böyle güzel bir turnuva ve muhteşem bir final karşılaşması seyrettirdikleri için sporcuları kutluyorum” dedi.

SEKMEN’E TEŞEKKÜR

Durmuş şunları söyledi: “Türkiye Tenis Federasyonu olarak şuna inandık ki; Türkiye’deki her çocuğumuzun, her bölgede, her şekilde tenis oynaya bilme hakkını elde etmesi lazımdır. Bunun için de her ilde, her ilçede bu tesislere sahip çıkabilecek belediyelerimizle beraber bu işi yapabilme düşüncesini hayata geçirdik. Bundan 6 ay önce Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’i yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte ziyaret ettiğimizde, ülkemizdeki gençlere ulaşa bilmemiz ve bu gençlerimizin ruhunu, bedenini terbiye edip ülkemizde sağlıklı bir birey olabilmeleri içinde tenis kortlarına gerek olduğunu, Erzurum’da da bunu gerçekleştirebilmek için 6 tane korta ihtiyacımız olduğunu söyledik. Büyükşehir Başkanımızda hemen, ‘ Evet, tabi istediğiniz kortları yapıyoruz’ dediğinde ‘Bu kadar mı hızlı?’ diye şaşırmıştık ve mutlu bir şekilde başkanımızın makamından ayrıldık. Uluslararası Tenis Turnuvası Erzurum Kupası’nı düzenlediğimiz uluslararası standartlarda bu güzide 6 tane tenis kortumuzun bize kısa sürede sunulmuş olduğunu gördük. Bunun mutluluğunu da başta Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e ve emeği geçen herkese sizlerin huzurunda teşekkür ederek paylaşmak istiyorum”

KAPANIŞ TÖRENİ

Uluslararası Tenis Turnuvası Erzurum Kupası Kapanış Töreninde konuşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Erzurum’da uluslararası bir spor müsabakanı başarıyla organize etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Tenisin Erzurum’da fazla oynanan bir spor dalı olmadığına işaret eden Tavlaşoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak çok kısa zamanda 6 tenis kortu yaparak, tenisi hem Erzurumlulara sevdirdik, hem de Erzurum’da uluslararası bir turnuva düzenlenmesi için kısa zamanda bir karar alarak uyguladık. Bugün hamdolsun uluslar arası bir turnuvayı başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başarılı olan sporcuları tebrik ediyorum. Bu uluslar arası turnuva için çok sayıda ülkeden Erzurum’a gelen sporcuları sonraki turnuvalara da bekliyoruz” diyerek, katılımlarından dolayı sporculara teşekkür etti.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Olimpiyat Parkı’ndaki tenis heyecanı, Kardelen Cup’ın ardından 26 erkek, 12 kadın ekibinin katılımıyla yapılan Doğu İlleri Takım Şampiyonası ile devam ediyor.

 

 

 
Güllüce, ‘Üç beş haysiyetsiz katile pabuç bırakmayız’
 
Şehit oğlunu sedyede uğurladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Emre Hasan Balcı Erzurumspor’da
Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda orta alandaki eksikliğe odaklanan ...
Büyükşehir Güreşçilerinden şampiyonluk sözü
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor Kulübü’nün Güreşçileri, idareci ...
Boks Milli takımı Erzurum kampı başlıyor
Yalova Belediyespor’un gelecek vaat eden boksörü Yunus Emre Yılmaz, yıldızlar ...
 
Spor Toto’dan Erzurum’a tesis desteği
Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı’nın destekleri ile Erzurum’a yedi tane ...
Palandöken’de 5 bin öğrenci spor eğitimi alıyor
M.COŞKUN-Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Yaz spor ...
Erzurumspor'da görev dağılımı yapıldı
Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonrasında göreve gelen Ali Demirhan ...
 
Özkan Serbest Turgutluspor’da
Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcisi Turgutluspor savunma hattını Özkan Serbest ile güçlendirdi.
Bilardonun Ustaları Erzurum’da buluşuyor
Erzurum GHSİM ile Bilardo İl Temsilciliğinin ev sahipliğinde Üç Bant Bilardo ...
Ukay, Erzurumspor’u örnek gösterdi
Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Eşref Ukay, mevcut durum ve ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva