ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum 3 ayda 86 marka üretti
Erzurum 3 ayda 86 marka üretti
Erzurum tasarımda fark attı
Erzurum tasarımda fark attı
Erzurum patentte 16. sırada
Erzurum patentte 16. sırada
Erzurum Faydalı Model verileri açıklandı
Erzurum Faydalı Model verileri açıklandı
Taraftar: ‘Erzurumspor farkını göstermeli’
Taraftar: ‘Erzurumspor farkını göstermeli’
HABERLER>EĞİTİM
27 Ocak 2015 Salı - 14:22

Erzurum’dan 200 öğretmen Avrupa’ya uğurlandı

Erzurum Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’nce ortaklaşa düzenlenen “Erzurum Avrupa’ya Uçuyor” projesi kapsamında yurtdışına gidemeyen 200 öğretmen sömestr tatilinde yurtdışına gönderildi.

Erzurum’dan 200 öğretmen Avrupa’ya uğurlandı

Erzurum Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’nce ortaklaşa düzenlenen “Erzurum Avrupa’ya Uçuyor” projesi kapsamında yurtdışına gidemeyen 200 öğretmen sömestr tatilinde yurtdışına gönderildi.
 Erzurum Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Erzurum Avrupa’ya Uçuyor” projesi havalimanında düzenlenen 200 öğretmeni yurtdışına uğurlama programıyla start aldı. Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen daha önce yurtdışına gitmemiş olan 200 öğretmen proje kapsamında ilk kez yurtdışını görecek. Öğretmenleri yurtdışına uğurlamak için havalimanında düzenlenen törene Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve öğretmenler katıldı.
ÖĞRETMENLER AVRUPA’YA UÇUYOR
Törende öğretmenlerle yakından ilgilenen Vali Ahmet Altıparmak, Erzurum’da görev yapan ve yurtdışına gitme ihtimali olmayan öğretmenlerin hepsini yurtdışına göndereceklerini söyledi. Vali Altıparmak, ”Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Erzurum’da görev yapan öğretmenler arkadaşlarımızı yurtdışına gönderiyoruz. Erzurum Avrupa’ya uçuyor projesi kapsamında toplamda 200’e yakın öğretmen arkadaşımızı bu proje çerçevesinde göndereceğiz. Ama bu proje bugün burada 200 öğretmeni göndermekle sona ermeyecek. İmkanlar çerçevesinde fırsatlar oluşturuldukça bütün yurtdışına gitme ihtimali olmayan öğretmenlerimizin tamamını göndermek gibi bir niyetimiz var. Giden arkadaşlarımız büyük bir tecrübe ile oradaki meslektaşlarıyla görüşerek oradaki okulları ve eğitim sistemini yakından tanıyarak geldikleri zaman öğretmen arkadaşlarına ve öğrencilere ciddi bir kaynak sağlayacaklarını düşünüyorum.” dedi.
ORTAK PROJE
 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ”Erzurum Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemizle beraber ortaklaşa bir proje yürütüyoruz. Bu proje kapsamında şehrimizdeki öğretmenleri kısım kısım yurtdışına göndermeyi hedefliyoruz. Bugün bir kısım öğretmen arkadaşımız yurtdışına gidecek. Arzumuz yavrularımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizi tecrübe, deneyim, bilgi ve görgülerini artırmak amacıyla böyle bir proje şehrimizde uygulanıyor. Valiliğimiz bu projeyi başlattı. Bizde Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak bu projeye destek veriyoruz.” şeklinde konuştu.
 Proje kapsamında ilk kez yurtdışına gidecek olan İbrahim Hakkı Fen Lisesi Rehber Öğretmeni Betül Avar, Erzurum’da 16 yıldır öğretmenlik yaptığını ve ilk kez böyle bir projeyle karşılaştığını ifade ederek şunları söyledi.” İlk defa yurtdışına gideceğim için çok heyecanlıyım. Daha önce hiç yurtdışına gitmemiştim. İnşallah verimli bir etkinlik olur ve böyle güzel projelerin devamı gelir.”
 

 
Sarıkamış Şehitleri konferansla anıldı
 
‘Allah bin kere razı olsun’
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Projeye Katılan öğretmen 31 Ocak 2015 Cumartesi 01:19

Son yorumu yazan kişi Erzurum il milli eğitim Müdürlüğünün Web sayfasından hiç haberi olmayan ve oraya hiç bakmamış bir meslektaşım çünkü ordaki duyuru yanılmıyorsam tam bir ay boyunca orda kaldı tereddütü olan hemen anında bu sayfadan teyit edebilir bizim okuldada 20 25 yıllık öğretmenlerimiz var evet ama müracaat etmediler gelmek istemediler lütfen bu yazıyı yazan kişi hem bizim günahımızı alıyor Allah ı unutmaması gereken kendisi Gözüyle görmediği bir işte resmen iftara atıyor yazık Allahtan korkun allahtan

Yorumu oyla      6      4  
Proje Katılan Öğrermenim'e cevap 30 Ocak 2015 Cuma 10:20

Bir kerre siz öğretmen değilsiniz, ifade tarzınızdan belli. ikincisi kıdeme gelince şu şehirde 20 yıllık 25 yıllık binlerce öğretmen var o kıdemi geçiniz. Sizin internetten başvurudan haberiniz oldu da bu diğer öğretmenlerin niye yok? Bunun Adı kul hakkıdır. Allah sormaz mı sanıyorsunuz, allah görmez mi sanıyorsunuz, allah bilmez mi sanıyorsunuz. Diyinki biz iktidarın seçilmiş öğretmeniyiz de gittik. Bari o işte mert olun. ama Allahı unutmayın, allahı..

Yorumu oyla      6      4  
Proje Katılan öğrermenim 30 Ocak 2015 Cuma 01:06

Ben 16 yıldır görev yapan bayan bir öğretmenim bu zamana kadar hiç yurt dışına çıkmadım ilk kez öğretmen Arkadaşlarımla valilik ve milli eğitimin güvencesi altında bu projeye katıldım üç gündür son derece dolu bir program geçiriyoruz sebep olandan Allah razı olsun bir yorumcu o şanslı 200 öğretmen demiş çok üzüldüm şans falan değil biz internet üzerinden müracaat ettik ve Kıdem Yılına göre değerlendirildik yargılamadan önce sorgulamayı ne zaman öğreneceğiz biz ?

Yorumu oyla      7      4  
MİSAFİR 29 Ocak 2015 Perşembe 12:09

şurdaki yorumlara bakıyorum da üç yorum üçü de birbirinden enteresan. güzel bir olaya bakış açısı bile bu kadar çapsız iken siz öğretmenlerin yetiştirdiği çocuklar bu ülkeye ne verecek acaba..

Yorumu oyla      8      5  
firgani 27 Ocak 2015 Salı 21:27

gidilen yer budapeşte..parasıda öğretmenden..adıda avrupa gezisi...

Yorumu oyla      7      6  
meb 27 Ocak 2015 Salı 15:04

bu avrupa hayranlığı nereden geliyor anlamıyorum .İşiniz gücünüz avrupa. sizin medeniyet değerleriniz sadece avrupa olmuş. Gezilecek o kadar mükemmel doğu ve asya ülkesi ve ortaasya varken. Bu sevdanız bizi avrupalı yapmadı ama yaşantımız avrupalı oldu.

Yorumu oyla      8      7  
Bu öğretmenleri kim belirledi 27 Ocak 2015 Salı 14:54

Erzurum'da 10 bin öğretmen var, bu 200 talihli, ayrıcalıklı öğretmeni kim, nasıl ve hangi ölçütte belirledi merak ediyor, bir açıklama yapılır mı?

Yorumu oyla      9      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum'dan Dünya Felsefe Olimpiyatlarına
Bilkent Erzurum Laboratuvar Lisesi 12. sınıf öğrencisi Öznur Hancı, Estonya’da ...
Yakutiye kayak kursları başladı
Yakutiye Belediyesi geleneksel hale dönüştürülen kayak kursu bugün başladı. ...
"Erzurum Avrupa'ya Uçuyor"
Vali Ahmet Altıparmak’ın talimatı ile başlatılan ve Valilik , İl Milli ...
 
ATAÜNİ’den Dağıstan açılımı
Dağıstan Devlet Üniversitesi İle Atatürk Üniversitesi arasında ikili anlaşmalar imzalandı
Yaylalı öğrencilerle söyleşti
İhsan Doğramacı Vakfı Özel Bilkent Erzurum Laboratuvar Lisesi tarafından ...
Minik öğrencilerden büyük girişim
M.COŞKUN-Özel Final İlk ve Ortaokul öğrencileri düzenlediği kermesin geliriyle ...
 
Sekmen çocukların sevincini paylaştı
İlk ve ortaöğretimde sömestre tatilinin başlaması sebebiyle karne alan ...
Palandöken Kreşinde ilk karne heyecanı
Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde faaliyetlerini ...
İspir’de Çocuk Dostu Şehirler Projesi
Çocuk Dostu Şehirler Projesi, bu yıl sonuna kadar Adana-Yüreğir, Ankara-Mamak, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva