ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
33 şehid dualarla anıldı
33 şehid dualarla anıldı
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
HABERLER>BÖLGEDEN
10 Ocak 2015 Cumartesi - 02:34

Doğu’da beyaz kabus..

Doğu Anadolu Bölgesinde hafta içinde etkili olan kar yağışı, etkisini yitirmeye başlarken, yerini soğuk havaya bıraktı. Bölgedeki Özel idare, Karayolları ve Büyükşehir ekipleri yol açma çalışmalarına odaklanırken, yollarda mahsur kalan onlarca hasta AFAD ekiplerince kurtarıldı.

Doğu’da beyaz kabus..

BİNGÖL BUZ KESTİ

Doğu Anadolu Bölgesi, kışın en sert günlerini yaşıyor. Hava sıcaklığının sıfırın altında 13’lere kadar düştüğü bölgede kar yağışı devam ederken, meteoroloji don ve çığ uyarısında bulundu.

Hafta başından itibaren etkili olan kar yağışı, doğuda hayatı durma noktasına getirdi. Bingöl kent merkezi dondurucu havadan dolayı adeta buz kesilirken, birçok köye ulaşım sağlanamıyor. Kiğı, Yedisu ve Adaklı ilçe merkezleri, Servi beldesi köyleri ile merkeze bağlı onlara köye elektrik verilemiyor. Bingöl’ün yanı sıra, Malatya’nın Pütürge ilçe merkezi ile bağlı mahallelere, Tunceli’nin Pertek, Nazimiye, Ovacık, Hozat, Çemişgezek ilçe merkezleri ve bağlı köylerine devrilen elektrik direkleri ve ulaşım sorunundan dolayı elektrik verilemediği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Bingöl’de bu gece hava sıcaklığı eksi 13 derece olacak. Pazartesi gününe kadar don olaylarının yaşanacağı kentte hava sıcaklıkları bugün gündüz eksi 3, gece ise eksi 13 derece olacak. Cumartesi gündüz eksi 4, gece eksi 13, pazar gündüz eksi 4, gece eksi 11 derece, pazartesi günü ise gündüz eksi 3, gece ise eksi 11 derece olacak.

TARİHİN EN DÜŞÜK SICAKLIĞI 1992’DE YAŞANDI

Bingöl’e ait uç ve ortalama değerlere göre, 1954-2013 yılları arasında en düşük sıcaklık eksi 25.1 derece ile 27 Aralık 1992’de kaydedildi. Yine söz konusu yıllar arasında Bingöl’de en yüksek kar kalınlığı şehir merkezinde 7 Şubat 1992’de 2 metre olarak ölçüldü. Yine kentte en yüksek sıcaklık 26 Temmuz 2001’de 42 derece olarak ölçülürken, günlük toplam en yüksek yağış miktarı ise 3 Ocak 2010’da metrekareye düşen 142.7 kilogram oldu. Verilere göre son 50 yıl içerisinde kar kalınlığının en yüksek ölçüldüğü il Bitlis oldu. 1947’de şehir merkezine 3,43 santimetre kar yağarken, Tunceli’de 1976’da 2,85 santimetre, Hakkari’de 1992’de 2,60 santimetre ve Ağrı’da 1985’te ise 2,25 santimetrelik kar yağışı meydana geldi.

KAR TİMİ İŞ BAŞINDA

Tatvan Belediyesi, hayatı olumsuz etkileyen kar yağışıyla mücadele amacıyla 80 kişilik karla mücadele timi kurdu. Oluşturulan 80 kişilik kar timine 3 greyder, 8 kepçe, 5 kamyon destek verirken, kar kürüme çalışmalarının çarşı merkezi ile mahallelerde eş zamanlı olarak aralıksız devam ettiği belirtildi. Tatvan’ı, yedi bölgeye ayırarak aynı anda kar temizleme çalışmaları yaptıklarını belirten Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, vatandaşların mağdur olmamaları için kar kürüme

çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi. Kar timinin çarşı merkezindeki çalışmalarını yerinde takip eden Başkan Aksoy, “Son 3 gündür devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle bir belediye olarak vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için kar ekibi ve kar timi kurduk. Şu an kar ekibimiz çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalara iş makineleri de destek veriyor. 80 kişilik personelle birlikte çarşı merkezindeki kaldırımlar ve geçişlerin temizleme çalışmaları devam ediyor. 3 gün içerisinde 150 kilometre yolu kar yığınlarından temizlemiş bulunmaktayız. Şu an kapalı herhangi bir sokak ve caddemiz söz konusu değil. Aynı zamanda okullarımız tatil, çocukların sorun yaşamamaları için okul bahçelerinin de kardan temizleme çalışmaları devam etmektedir. İki gün içerisinde okul bahçelerini temizleyip pazartesi günü hazır hale getirmeyi planlıyoruz. Yolları temizlediğimiz gibi kaldırımların da temizlik çalışmaları yapılıyor ve oluşturduğumuz kar timi gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Tabi ki bu çalışmalar bize ek maliyet getiriyor. Bölgemiz özellikle kar bölgesi olduğu için karla mücadeleye yoğun bir şekilde devam etmek zorunda kalıyoruz. Bu konuda merkezi hükümetimiz karla mücadele konusunda destek verirse, belediyelerimizin yükü hafiflemiş olacaktır. Aynı zamanda, vatandaşların kaldırımlarda rahat bir şekilde güvenle yürüyebilmeleri için çatılarda oluşan buz sarkıtlarına da ekiplerimiz müdahale ediyor.”

Belediyenin oluşturmuş olduğu kar timinden memnun olduklarını dile getiren vatandaşlardan Gökhan Kılıç ise, ilçe merkezinde 4 gündür yoğun şekilde devam eden kar yağışı olduğunu, fakat belediyenin kar temizleme çalışmalarından dolayı hiçbir sorun ve sıkıntı yaşamadıklarını söyledi.

Belediyenin çalışmalarından dolayı teşekkür eden esnaf Celil Keskin de, "Belediye tarafından oluşturulan kar timinin aralıksız çalışmalarından dolayı çarşımız çok güzel bir şekilde kardan temizlendi, esnaf olarak teşekkür ederim" diye konuştu.

ELAZIĞ'DA KAPANAN 362 KÖY YOLUNUN 140'I AÇILDI

Kar yağışının etkisini soğuk havaya bıraktığı Elazığ'da dün kapanan 362 köy yolundan 140'ı açıldı.

Türkiye genelinde bir çok ilde olduğu gibi Elazığ çevresinde 3 gün etkili olan kar ve tipi nedeniyle kapanan 362 köy yolundan 140 İl Özel İdaresi'ne bağlı ekipleri tarafından açıldı. Elazığ Valiliği Kriz Merkezi tarafından yapılan çalışmalar neticesinde dün itibariyle 362 köy yolunun kapandığı belirlenmişti. Elazığ Valiliği İl Özel İdaresi'ne bağlı 65 iş makinesi ve 70 personel kapanan köy yollarını açmak için çalışmalara devam ediyor. 24 saat içerisinde aralıksız yapılan çalışmalarda şuana kadar 140 köyün yolu ulaşıma açıldı. Kapalı olan 222 köy yolunun büyük bir bölümünün bugün devam eden çalışmalarla açılması bekleniyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, kapalı olan tüm köy yolları açılana kadar ekiplerin aralıksız olarak çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Öte yandan Elazığ'ın Palu ve Kovancılar ilçesine bağlı bir çok köyde ise yaşanan şiddetli fırtına nedeniyle yıkılan elektrik direklerinden dolayı akım verilemediği öğrenildi.

BELEDİYE AÇ KALAN KUŞLAR İÇİN YEM BIRAKTI

Elazığ Belediyesi tarafından kar yağışı nedeniyle aç kalan kuşlar için belirli bölgelere yem bırakıldı.

Türkiye genelinde bir çok ilde olduğu gibi Elazığ'da da etkisini gösteren ağır kış şartları hayvanların da aç kalmasına neden oluyor. Hayvanların aç kalmaması için Elazığ Belediyesi veteriner hekimliği tarafından belirlenen bölgelere yemler bırakıldı. Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ekolojik dengeye katkı sağlamak amacıyla kış şartlarında açlıkla karşı karşıya kalan kuşlar için şehrin muhtelif noktalarına buğday bırakıldığı, havaların soğumasıyla birlikte özellikle kuşların yiyecek bulmakta sıkıntı yaşadığı belirtildi.

Belediye tarafından hayvanların aç kalmaması için başlatılan bu çalışmanın ağır kış şartları geçene kadar devam edeceği bildirildi.

KAR MOTORUYLA ELEKTRİK AÇTILAR

Erzincan'da etkili olan kar yağışı ve tipi enerji nakil hatlarında arızalara neden oldu.

Erzincan genelinde bulunan 564 köyden 250'sinde elektrik kesilmesiyle ARAS EDAŞ ekipleri o bölgelerde arızaların giderilmesi için harekete geçerek köylere ulaşmaya çalıştı.Gidilmeye çalışılan köy yollarının kapalı olması nedeniyle ekipler kar motorlarıyla arızaların giderilmesi için yola koyulmak zorunda kalarak 30 araç ve 150 personel ile arızaları müdahalede bulundular.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ARAS Elektrik Dağıtım A.Ş Erzincan İl Müdürü Alaattin Ateşal yaptığı açıklamada şu görüşlerde bulundu; "Malumunuz iki gündür yaşanan fırtına sonrası enerji hatlarımızda meydana gelen arızalardan dolayı şuan itibariyle yaklaşık 250 köyümüze enerji veremiyoruz. Nedeni de ulaşım şartlarıdır. Şuan da gördüğünüz gibi de merkeze bağlı Hürrem Palangası köyünde araçlarla ulaşım olmadığı için kar motosikletiyle ekibimizi yönlendirdik. Şuanda Erzincan geneli olarak 30 araç 150 kişilik ekibimizle arazideyiz. Malum hava şartlarını sizde görüyorsunuz. Bizim isteğimiz özellikle köy halkımızdan sabır göstermeleridir. Kısa zamanda hava şartları uygun olduğu takdirde yollar ulaşıma açıldığında ekiplerimizle intikal edeceğiz" dedi.

KÖPEKLERİN KAR EĞLENCESİ

Kars’ta boş alanda kar üzerinde birbiriyle oynayan iki köpek, renkli görüntüler verdi.

Boş alanda kar üzerinde iki köpek, zaman zaman bir birbiriyle peş peşe koşmaca oynarken, bazen de güreşti. Köpeklerin oyunu dakikalarca devam etti. Caddenin kalabalıklaşması ve insanların kendilerine yaklaşmasından rahatsız olan köpekler, daha sonra bölgeden uzaklaşarak gözden kayboldu.

MALAZGİRT’TE KAR YAĞIŞI

Muş’un Malazgirt ilçesinde kar yağışı etkisini göstermeye başladı.

Sabah erken saatlerde etkisini göstermeye başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Günlerdir beklenen kar, dün geceden itibaren yağmaya başladı. İlçede, vatandaşlar güne kar yağışı ile uyandı. Yüksek kesimlerde kar yağışının daha fazla olduğu öğrenilirken, şehir merkezinde ise yağışın aralıklarla devam ettiği görüldü. Karayolları ve Malazgirt Belediyesi ekiplerinin hazır olduğunu belirten yetkililer, ilçe merkezindeki tüm yolların şu an açık olduğunu ve ana yollarda tuzlama çalışmalarının devam ettiğini söylediler.

VARTO’DA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI

Muş’un Varto Belediyesi, aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle çarşı merkezinde çalışma başlattı.

Varto ilçesinde son bir haftadır aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle ilçe merkezinde kar kalınlığı 50 santimetreyi aştı. Varto Belediyesi, cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmasını aralıksız sürdürürken, toplanan kar ise ilçe merkezi dışına taşınıyor. 1 greyder ve 2 kepçe yapılan çalışmalar devam ederken, okullar ise bugün de tatil edildi.

ARGUVAN’A BEYAZ KABUS ÇÖKTÜ

Malatya’nın Arguvan ilçesi hava muhalefeti ulaşımda aksaklıklara neden olurken, haberleşme ve elektrikte de kesintiler yaşandı.

Malatya’nın Arguvan ilçesinde etkili olan kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiledi. İlçede elektrik ve iletişim ağları koptu. Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, yaptığı açıklamada, “Özellikle Arguvan’ın kuzey ve doğu mahallerinde etkili olan kar ve tipi elektrik direklerinin devrilmesine ve dolayısı ile elektrik kesintilerine neden oldu. Kesintilerden dolayı baz istasyonlarında devre dışı kalması ile bazı sıkıntılar yaşandı.

Bu süreçte kapanan yolların açılması için Arguvan Belediyesi, Karayolları ve Büyükşehir Belediye Yol işleri Müdürlüğü koordineli çalışmalarla sıkıntıların giderilmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Arguvan Belediyesi; sorumluluğu alanında olmamasına rağmen vatandaşların sıkıntılarını gidermek için yol çalışmalarında tüm araç gereç ve elemanları ile sefer oldu” dedi.

Yolları kapanan, elektrik ve haberleşme noktasında sorunların oluştuğunu ifade eden Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, “Sıkıntı yaşayan mahallerimiz kuzeyde Kömürlük, Göçeruşağı, Alhasuşağı, Çobandere, Çakmak, Kuruttaşve bu mahallelerimize ait tüm mezraların yolları kapandı, elektrikleri kesildi, haberleşme sağlanmasında zorluklar yaşandı. Servis ile okullara gelen öğrenciler dönüş yolunda mahallelerine gidemedi. Araçların kaldığı yakın mahallelerde konuk edildi. Dondan, elektrik ile çalışan su depoları çalışmadığı gibi su kesintileri şebekede su patlamaları meydana geldi. Aynı sıkıntılar doğuda Çayırlı, Koyuncu, Konakbaşı, Koçak, Kuyudere mahallelerimizde de yaşandı. Bu sıkıntıların giderilmesi için çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor” dedi.

YAYLADA MAHSUR KALAN ELEKTRİK ŞİRKETİ ÇALIŞANLARI HELİKOPTERLE KURTARILDI

Trabzon’un Hayrat ilçesi Büyükharman Yaylası’na bir arızayı gidermek için çıkan ve yoğun kar yağışı nedeniyle yaylada mahsur kalan elektrik enerji şirketi çalışanı 5 kişi başarılı bir operasyonla kurtarıldı.

Trabzon’un Hayrat ilçesine bağlı Büyükharman Yaylası'na 8 Ocak tarihinde bir arızayı gidermek için çıkan Ali Gürbüz, Emsal Topçu, Hakan Akaltun, Avni Çakır ve Mustafa Esen isimli 5 elektrik enerji şirketi personeli yoğun kar yağışı nedeniyle yaylada mahsur kaldı. Donma tehlikesi geçiren 5 işçi sığındıkları bir yayla evinde kurtarılmayı beklerken, irtibata geçtikleri Trabzon Valiliği tarafından Malatya 2. Kara Havacılık Alayı Arama Kurtarma Birliği'nden yardım istendi. Helikopterle gelen ekip tarafından kurtarılan 5 işçi Trabzon Havalimanı’na getirildi.

Kurtarma çalışmalarının başarılı bir şekilde gerçekleşmesinden dolayı ekiplere teşekkür eden Vali Abdil Celil Öz, “Mahsur kalan vatandaşlarımızın kurtarılması için en güvenli yöntemler değerlendirilerek, Başbakanlık AFAD ve Genel Kurmay Başkanlığı işbirliği ile tam donanımlı bir helikopter temin edilmiştir. Helikopterle bölgeye ulaşan ekiplerimiz donmak üzere olan vatandaşlarımız başarılı bir operasyonla kurtarmıştır” dedi.

Kurtarılan 5 kişi yaylada çok zor anlar yaşadıklarını ifade ederek, "Arıza için gittiğimiz yaylada karın şiddetini devam ettirmesi sonucu bir yayla evine sığındık. Burada bulduğumuz yiyeceklerle beslendik, odunlarla ısındık. Evde kaldığımız süre boyunca bir sıkıntı yaşamadık. Allah milletimize ve devletimize zeval vermesin. Bu zor günde yanımızda bulunup, hayatta kalmamıza vesile oldular" diye konuştular

OFSPOR - YENİ MALATYASPOR MAÇINA KAR ENGELİ

Yurdu etkisi altına alan kar yağışının hafta sonu oynanacak olan 2.Lig karşılaşmalarını olumsuz etkilemesi bekleniyor. 2.Lig Beyaz Grup'ta 20.hafta karşılaşmasında Trabzon'da oynanacak Ofspor-Yeni Malatyaspor müsabakasının yoğun kardan dolayı ertelendi.

2 gün kesintisiz yağan kardan dolayı birçok ilçeyle bağlantısı kesilen Trabzon'da, 40 santime yakın kar olduğu, bu durumun günlük yaşamı olumsuz etkilediği ifade edildi.

TFF hafta sonu oynanacak Ofspor-Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ertelendiğini açıkladı. Konuyla ilgili konuşan Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, ilçe merkezinde 50-60 santime yakın kar bulunduğunu ve henüz müsabakanın oynanacağı Of İlçe Stadı'nda kar temizleme çalışmasına başlayamadıklarını kaydetti.

Of İlçe Stadı'nın zemininin karla kaplı olduğunu ve bu durumu göz önüne alarak karşılaşmanın ertelenmesi için Federasyon'a başvurduklarını belirten Olcay Saral, “Yoğun kardan dolayı, Trabzon'un birçok ilçesiyle bağlantısı kesik. Of'ta da durum farklı değil. Pazar günü oynanacak Ofspor- Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ertelenmesini istedik. Statta herhangi bir temizlik çalışması söz konusu değil. Biz TFF'ye maçın ertelenmesi yönünde başvuruda bulunduk ve bu başvurumuz kabul gördü. Federasyon stadı temizlememizi istiyordu ama bu kadar kısa sürede bunun kolay bir iş olmadığını ilettik kendilerine. Nitekim Federasyon başvurumuzu dikkate aldı ve maçı erteledi. Öyle tahmin ediyorum maç pazartesi günü oynanır ” ifadelerini kullandı.

VAN’DA HASTA KURTARMA OPERASYONU

Van’da etkili olan kar ve fırtınadan dolayı yolların kapanması nedeniyle hastaneye gidemeyen gencin imdadına sağlık ekipleri yetişti.

Edinilen bilgilere göre, Tuşba ilçesine bağlı Yeni Köşk köyünde aniden rahatsızlanan Mehmet Kasım Sezgin, yolların kapalı olması nedeniyle yakınları tarafından 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi. Köye sevk edilen ambulans, Mehmet Kasım Sezgin’in alarak dönüş yoluna geçtikten sonra kara saplandı. Bunun üzerine harekete geçen Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), snowtrack paletli ambulansla bölgeye hareket etti. Kar ve fırtınadan dolayı yoldan çıkan bir aracı kurtararak yollarına devam eden sağlık ekipleri, mahsur kalan ambulansı içerisindeki hastayla birlikte kurtararak hastaneye ulaştırdı.

VAN’DA 224 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Van’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 224 köy yolu ulaşıma kapandı.

Van merkez ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Okulların tatil edildiği ve 224 köy yolunun kapalı olduğu kentte, Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri de sabah saatlerinden itibaren kar temizleme çalışması başlattı. Ana cadde ve ara sokakları temeizleyen belediye ekipleri, vatandaşların rahat yürümeleri için kaldırımlarda biriken karları da temizledi.

Meteoroloji Van Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Van’da gündüz en yüksek sıcaklığın eksi 3 derece olacağı ve öğleden sonra hafif kar yağışı beklendiğini, gece ise eksi 12 dereceye kadar hava sıcaklığının düşmesini tahmin ettiklerini belirttiler.

ARDAHAN’DA TİPİDE MAHSUR KALAN VATANDAŞLARI ÖZEL İDARE EKİPLERİ KURTARDI

Ardahan'da köylerine dönmek için yola çıkan 5 araç ve 20 köylü, etkili olan tipi nedeniyle 2 saat mahsur kaldı.

Ardahan merkeze 20 kilometrelik mesafede bulunan Açıkyazı ile Çetinsu Köyü arasındaki bölgede köylüleri taşıyan ve içinde çocuk ile kadınların da bulunduğu 5 araç, akşam saatlerinde köye dönüş esnasında tipiye yakalandı. Yoğun tipiden köylerine 3 kilometre mesafede mahsur kalan 20 kişi, Ardahan İl Özel İdaresi’ne bağlı ekiplerinin 2 saatlik zorlu çalışması neticesinde kurtarılarak köylerine ulaştırıldı.

Yolda mahsur kalan vatandaşlar, ’’İşten çıktık ve Çetinsu köyüne gidiyoruz. Toplam 5 araba ve 20 kişi yaklaşık olarak iki saattir burada mahsur kaldık. İl Özel İdaresi ekipleri imdadımıza yetişti. İki saatlik çalışma sonucunda bizleri kurtardılar. ” dediler.

Tipi nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için aralıksız çalıştıklarını söyleyen Halil Odabaşı, ’’Şu anda bütün ekiplerimiz il merkezinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gün içerisinde tipiden mahsur kalan 25 araç kurtarıldı.’’ dedi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Yol ve Ulaşım Hizmetleri müdürü Fuat Aktürk ise, Ekipler, öncelikli olarak yolu ulaşıma kapanan köylerde, sağlık durumu ciddi olanları hastanelere ulaştırdığını ifade ederek; ’’ Özellikle dağ köylerinde kar yağışı ve tipiden dolayı yollarda tıkanmaların yaşandığı, bu kapsamda sürekli ekiplerinin hazır bulundurulduğunu, olası bir aksilikte bölgeye gönderildiğini’’ belirtti.

 
Pazaryolu İlçe Müftülüğünden örnek yaklaşım!
 
“Bu saldırı İslam’a yapılmış bir saldırıdır…”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Digor yolu geçit vermiyor
Türkiye’yi etkisi altına alan kara kış, Kars’ı da olumsuz etkilemeye devam ...
Pöske Dağı ulaşıma açıldı
Gümüşhane-Erzincan sınırında yer alan ve dört gündür ulaşıma kapalı olan Pöske Dağı trafiğe açıldı.
Buzlanma can aldı: 1 ölü, 12 yaralı
Bingöl’de buzlanmadan dolayı meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.
 
Kop mahsurlarına belediye desteği
Bayburt Erzurum yolunun 7. kilometresinde bulunan 21 Şubat Bayburt Sanayi ...
Doğu beyaza büründü
Erzurum ve Erzincan’da meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi hayatını ...
Doğu’da beyaz çile…
Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesinin 14 ilinde kar ve tipi ...
 
Vali yolda mahsur kalanları kurtardı
Vali Kahraman il merkezine 23 km uzaklıktaki Ahmediye mevkiinde mahsur ...
Muş yolunda ulaşım zorlaştı
Muş’ta, üç gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle 230 köy yolu ulaşıma ...
Vali Doğan’dan ‘Sınır Kapıları’ açıklaması
Van Valisi Aydın Nezih Doğan, hali hazırda faaliyet gösteren tek sınır ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva