ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>GUNCEL
18 Kasım 2011 Cuma - 07:32

Devlet, imdada yetişti..

ERZURUM gazetesinin dünkü manşetinde yer alan, ‘Bu Drama Sessiz Kalınamaz’ başlıklı haber sonrası ATMACA ailesinin bulunduğu adrese giden ve gerekli işlemleri başlatan Vali Yardımcısı Gök, "Böyle bir insanlık dramı karşısında duyarsız kalmak mümkün değildi. Haber sonrası gidip çocukları bulundukları yerden aldık. Babaya iş-kur vasıtasıyla bir iş ayarladık. “dedi.

Devlet, imdada yetişti..

Vali Yardımcısı Gök, İmar İskan Evlerinde yaşanan drama seyirci kalmadı. Aileyi bulundukları harabe binadan alarak, daha sağlıklı bir yuvaya kavuşturdu. Palandöken Kaymakamlığı işbirliğiyle yapılan çalışmada, babaya bir iş, okuyan çocuklara da dershane imkânı sunuldu.
ALLAH DEVLETE ZEVAL VERMESİN
Atmaca ailesine, Vali Yardımcısı Gök, sahip çıktı. Büyük bir duyarlılık örneği gösteren Vali Yardımcısı Mehmet Gök, aileyi bulundukları harabe yapıdan alarak, sıcak bir ortama yerleştirdi.
Vatandaşını sokakta bırakmayan devlet, aileyi sıcak bir yuvaya kavuştururken, eğitim gören çocukları ise dershaneye yazdırdı.
ERZURUM’UN DÜNKÜ MANŞETİYDİ
ERZURUM gazetesinin dünkü manşetinde yer alan, ‘Bu Drama Sessiz Kalınamaz’ başlıklı haber sonrası ATMACA ailesinin bulunduğu adrese giden ve gerekli işlemleri başlatan Vali Yardımcısı Gök, "Böyle bir insanlık dramı karşısında duyarsız kalmak mümkün değildi. Haber sonrası gidip çocukları bulundukları yerden aldık. Babaya iş-kur vasıtasıyla bir iş ayarladık. “dedi.
ATMACA AİLESİ İÇİN YENİ YAŞAM
Atmaca ailesinin harabe binadan kurtarıldığını, kiralanan bir eve yerleştirildiğini açıklayan Gök, ‘Yaşanabilir bir ev tutuk, onunda uzun bir süre kirasını karşıladık. Eğitim gören 3 çocuğunda her türlü eksiklerini giderdik ve dershaneye kayıt yaptırdık. Şu anda aile bu kötü ortamdan kurtuldu ve daha sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürüyor." dedi.

 
'Bu sesleri doğru bulmuyorum'
 
Basketbol’de Gençlikspor damgası
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
AYHAN KARA 18 Kasım 2011 Cuma 19:58

34 YILLIK GAZETECİLİK SERÜVENİMDE, İLK KEZ BİR VALİ YARDIMCISININ, BİR GAZETE HABERİNİ ESAS ALARAK, HABER ÜSTÜNDEN DAHA 24 SAATLİK SÜRE GEÇMEDEN, OLAYA HEMEN MÜDAHİL OLDUĞUNU, ÇARESİZ BİR AİLEYE DEVLETİN KUCAĞINI ZAMANINDA VE YERİNDE AÇTIĞINI MÜŞAHADE ETTİM. DEVLET CİDDİYET, VAKAR VE HAYSİYETİNİN BU YÜKSEK ÖRNEĞİNİ SERGİLEYEN VALİ YARDIMCISI SAYIN GÖK’E ÖNCE BİR ERZURUMLU, SONRA DA BİR GAZETECİ OLARAK KALBİ ŞÜKRANLARIMI ARZEDİYORUM.

Yorumu oyla      6      4  
Mehmet ÖZNİLİ 18 Kasım 2011 Cuma 17:22

Sayın GÖK, hasasiyetinize ve bir erzurumlunun trajik durumdan kurtarılmasında gösterdiğiniz çabaya, iyi niyete ve girişiminize müteşekkiriz. Bir erzurumlu olarak kalbi şükranlarımı arzediyorum. Allah sizlerden razı olsun.

Yorumu oyla      6      4  
Mustafa Damlarkaya-b 18 Kasım 2011 Cuma 11:03

Mesela iki yıl önce Dağ Mahallesi'nde,85 yaşındaki bir kadın,odun ve kömürü olma dığı için soğuktan öldü.Bu tespit edildi.Geçen yıl Şehitler Mahallesi'nde, istinat duvarının,evlerinin üzerine yıkılması sonucu, bir ailenin çocukları öldü.Bunları düzelttiniz mi?Bundan haber ver.İstanbul Ataşehir'de 130 m2'lik bir daire ile Erzurum Yıldızkent'teki aynı dairenin vergisi aynı.İstanbul'da, geliri milyon dolarları bulanın,örneğin 2008 model arabası ile Erzurum'daki aynı model arabanın vergisi aynı. Sayın Gök,mesela siz bugüne kadar,o makamınızı bir kenara koyup bu adaletsizliklerin giderilmesi için,öneri lerinizi herhangi bir toplantıda dile getirdiniz mi? Radikal söylemleriniz ve tedbirleriniz oldu mu? Mesela bakanların yüzüne bunları,korkmadan, çekinmeden,makamı düşünmeden söylediniz mi? Sayın Gök, orası ağlama, hissiyatı kaşıma yeri değil,bu adaletsizliklere çare bulma,bunları giderme,yok etme yeridir.Siz bunları yapar adaletli gelir dağılımını sağlarsanız,bu dramlar yaşanmaz.

Yorumu oyla      6      4  
Mustafa Damlarkaya-a 18 Kasım 2011 Cuma 10:29

Bu başlık " Devlet Hatasını Düzeltti" şeklinde olmalıydı.Sayın Gök,bu nasıl sosyal bir devlettir ki % 20'lik kesime kepçe ile dağıtılır da % 80 kesime de çay kaşığı ile? Sayın Gök, bu nasıl sosyal bir devlettir ki bankalardaki toplam mevduatın % 42'si, 28 bin kişiye aittir? Sayın Gök, bu nasıl sosyal bir devlettir ki geçen yıla göre 6 bin kişi artarak 29 bin kişiye ulaşan milyonerlerin, 315 milyar dolar olan Türkiye CUmhuriyeti Devleti'nin 2011 bütçesinde, bankalardaki mevduatlarının toplamı,213.4 milyar liraya ulaşmıştır? TİK hesaplarına göre,nüfusun en zengin % 20'si,toplam zenginliğin % 46,4'ünü almakta, en altta bulunan en fakir %20'si ise toplam zenginliğin %5'ini bile almıyor. Biz kesinlikle servet düşmanı değiliz, hayatımızda böyle bir şey de olmadı. Ama bu dengesiz gelir dağılımına isyan ediyoruz.Bunları lütfen düzeltiniz.Hamasi duygularla yaraları kaşımayınız. Bu güne kadar bu adaletsiz gelir dağılımında ne yaptınız ona bakınız? Neyi düzelttiniz onu söyleyiniz?

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Bu sesleri doğru bulmuyorum'
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Tüm Gün Yasası ile ilgili olarak, üniversitelerdeki ...
Özden, Felsefe tarihine ışık tuttu
Prof.Dr. Ömer Özden tarafından kaleme alınan İlkçağ Felsefesi Tarihi ve ...
Palandöken kayak sezonuna hazır
Palandöken Kayak Merkezinde kar kalınlığının yarım metreye ulaştığı, kayak ...
 
Kestaneciler caddelerde yerlerini aldı
Havaların soğuması ve kar yağışı ile birlikte kestaneciler köşe başlarını ...
A.Ü. Depremleri irdeleyecek
Atatürk Üniversitesi’nde “Büyük Depremler Neden Tahmin Edilmedi ?” adlı bir konferans düzenlenecek.
‘O bir güneş’
“İbrahim Hakkı, devletin inkıraz zamanında doğmuş bir güneştir” diyen ...
 
Bu drama sessiz kalınamaz..!
Herkesin sıcak yuvasında bile zaman zaman üşüdüğü soğuk kış gecelerinde, ...
Örnek Dadaş duyarlılığı
Devletin, kamu kurum ve kuruluşlarının misafirhanelerini ve pansiyonlarını ...
3 depremzede aile Erzurum’da
Depremin ardından memleketlerinden ayrılan 5 bini aşkın kişi, Erzurum, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İstemihan Bulutlar
İstemihan Bulutlar
Teknolojide yoksanız bilin ki yok olacaksınız!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yalan Haber Terörüne Son Verilmeli!
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Teknoloji Çöplüğüne Dönüşen Evlerimiz: Milli Servetimizi İsraf Ediyoruz!
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Gelin şu “Stresten” kurtululalım
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzurumspor: Dağların Takımı, Vadiye Düşmesin!
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Yavuz Değirmenci’den Türkü Tadında Şiirler
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva