ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzincan yolunda iki ayrı kaza: 9 yaralı
Erzincan yolunda iki ayrı kaza: 9 yaralı
Uzundere’de yabani dağ keçileri görüntülendi
Uzundere’de yabani dağ keçileri görüntülendi
İl Tarım’dan göçerlere destek
İl Tarım’dan göçerlere destek
Kitap durağı, ilgi odağı
Kitap durağı, ilgi odağı
Çiftçi’den Hicri Yılbaşı mesajı
Çiftçi’den Hicri Yılbaşı mesajı
HABERLER>SİYASET
16 Eylül 2010 Perşembe - 07:09

Cengiz, referandum sevincini paylaştı

Aziziye Belediye Başkanı Cengiz, AK Parti İlçe Başkanı Gül ilçedeki esnafı ziyaret ederek hem bayramlarını kutladı, hem de karanfil dağıtarak referanduma desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.Cengiz Erzurum’un ve Türkiye’nin çifte bayram yaşadığını ve halkın özgür iradesine engel olunamayacağının bir kez daha ortaya konulduğunu söyledi.

Cengiz, referandum sevincini paylaştı

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül ve teşkilatla birlikte vatandaşa teşekkür karanfili dağıttılar.
AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Lütfi Turan, İl Genel Meclisi Başkanı İhsan Özdemir, Aziziye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal ile Gençlik Kolları Başkanı Ümit Zengin, ilçedeki esnafları tek tek ziyaret ederek hem bayramlarını kutladılar, hem de karanfil dağıtarak referanduma desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
//AZİZİYELİLERİ TEBRİK
Vatandaşlara tek tek teşekkür eden Başkan Cengiz ve AK Partililer, Erzurum’un ve Türkiye’nin çifte bayram yaşadığını ve halkın özgür iradesine engel olunamayacağının bir kez daha ortaya konulduğunu söylediler.
Başkan Cengiz ve AK Partililer, referandumdan çıkan sonuçtan Türkiye’nin, demokrasinin ve toplumun kazançlı çıktığını ifade ettiler.
12 Eylül’de milletin özgürlükten ve demokrasiden yana taraf olduğunu dile getiren Başkan Cengiz ve AK Partililer, “Halkımız demokrasi ve hukukun üstünlüğü mücadelesinden alnının akıyla çıkmıştır. Artık halk kendi iradesiyle demokrasiye olan güveni ortaya koymuştur” dediler.
//AZİZİYE’NİN SEVİNCİ KATLANDI
Türkiye’nin çifte bayram yaşadığını ve Erzurum’un bu süreçten alnının akıyla çıktığını ifade eden Başkan Cengiz ve AK Partililer, “Erzurum’un referanduma verdiği desteğin Türkiye ortalamasının çok üzerinde olması bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Sevincimizi katlayan en önemli etkenlerden biri de Aziziye halkımızın referanduma katılımı ve verdiği destek. Aziziye Merkez ilçeler içerisinde hem yüzde 85’lik katılım oranı, hem de yüzde 88’lik desteğiyle Erzurum ortalamasının da üzerine çıkmış ve birinci olmuştur. Bu da sevincimizi daha da artırmıştır. Desteklerinden dolayı tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.” dediler.
Öte yandan Başkan Fatih Cengiz ile AK Partilileri karanfillerle karşılarında gören bir çok vatandaş da mutluluğunu ifade ederek, “Artık sadece oy zamanında hatırlanmadığımızı gördük. Belediye başkanımıza ve AK Parti teşkilatına nazik ziyaretlerinden teşekkür ediyoruz.” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 5 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kemal Acar 22 Eylül 2010 Çarşamba 15:05

Sayın Başkan bir kere daha yazıyorum lütfen Devlet i ali nin yapmış olduğu işleri sahiplenip de övünç kaynağı yapmanız bir ayıptır.Şimdi bir kültür merkezimiz bir gençlik merkezimiz yok.bir ara tenis kortu felan yapılacaktı yok oldu.Hayır çarşısı yapılacaktı hatta duyduğum kadarı ile dükkan bile tutulmuş kirası da ödenmiş peşin noldu bunlara.ayrıca işçileri yollayıp yerlerine eleman aldınız ama neye göre aldınız acaba kimlerin torpillileri onlar söylermisiniz.Mahkemenin önündeki parkı kime verdiniz söylermisniz.Araç kiralama işini size küfredip yakanıza yapışan vatandaşa vermişiniz bu arada.bu dedikodu tabi aslını bilmem.ama bilen bilir sanırım.sizden bir basın açıklaması bekliyoruz.Başbakanımızın eteklerinin altı bayağı iyi demi...:)

Yorumu oyla      6      4  
ERZURUM Gazetesi - KEMAL ACAR'a 22 Eylül 2010 Çarşamba 14:49

İddialarınızı bir dosyas olarak araştırıp, haber haline getirmeyi düşünüyoruz. Yorumunuzda çok sayıda isim ve firma adı geçtiği için şimdilik yayınlamıyoruz. Gereken yapılacaktır. Bundan emin olabilirsiniz.

Yorumu oyla      6      4  
Kemal Acar 17 Eylül 2010 Cuma 10:16

EDİTÖR: Sayın Acar, mesajınızda ciddi ithamlar ve değişik isimler bulunduğu için yayınlamıyoruz. Ancak bunları gazete olarak invceleyip haber konusu yapacağımızı da bilmenizi istedik. Bilginiz olsun.

Yorumu oyla      6      4  
C.Kanmaz 16 Eylül 2010 Perşembe 11:42

Cengiz bey sen belediye başkanı olarak üstlendiğin ve farkında olmadığın görevlerini öğren ve sorumluluklarını yerine getir, Dadaşkentte tüm ara sokakları çer-çöp götürüyor, ne kaldırım, ne yol var, her taraf perü perişan halde, sen ne diye üst siyasi gibi davranıyorsun, temizlik dahi yaptıramayan bir belediye reisi hangi işi başarabilir, Kemal Acarın çok ciddi iddialarına ne diyorsun, 2. yaz döneminide heba ettin, Gez köy ne oldu, yoksa TOKİ daha el vermiyor mu, hani yeşil alan, piknik alanları, mezarlık çalışmaları, kapalı pazar yerleri, yol, kaldırım çalışmaları, çocuk park ve oyun yerleri, sosyal tesis ve faaliyetler, belediyecilik milletvekili danışmanlığına benzemez, size millet oy vermiyor, sn. Başbakanın hatırına boy gösterip duruyorsunuz, bak V.Yaylalı, F.Atınç, D.Şahin dipte köşede kalmışlar, makarna ekmek yiyormuşlar, bu gidişle senin akıbetinde farklı olmayacak, seçime 2 yaz sezonu kaldı, yoksa amaaan ne olcek zaten bel. başkanı olmak benim rüyamdı, onuda oldum mu diyon?

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ÇETKODER: “Siyasi partiler yasası değişmeli”
Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa ...
Narman’da “Evet” coşkusu
AK Parti Narman İlçe Başkanı Zafer Ruşen, Anayasa değişikliği referandum ...
Bulutlar’dan çiçekli teşekkür
Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar, 12 Eylül’de gerçekleştirilen halkoylamasının ...
 
Demokrasi Karanfili dağıttılar
Yakutiye Belediye Başkanı Korkut ile AK Parti İlçe Başkanı Şahin, Cumhuriyet ...
DSP: “Milli iradeye saygı gösterilmeli”
DSP İl Başkanı Suer, 12 Eylül referandumuna ilişkin olarak değerlendirmelerde ...
SP: “Halkın dediği oldu”
SP İl Başkanı Kümbet, “Millet, referandumda bu ülkede kiracı değil, bizzat ...
 
Erzurum “Evet”e abone
22 Ekim 2007’de gerçekleştirilen halkoylamasında, Anayasa’nın bazı maddelerinin ...
Oltu’da “Evet”sevinci
Anayasa değişikliğiyle ilgili referandum paketine yüzde 89 gibi tarihi ...
Korkut:“Erzurum, demokrasi sınavını kazandı”
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, referandum sonuçlarıyla ilgili olarak ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bayram, Gazze ve Kurban..
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Neden ‘Erzurum’a Selam Söyle’ Adını Verdi?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?

Mevcut kadro korunmalı
Önce Hakan Kutlu ile sözleşme yenilenmeli
Tüm takım yenilenmeli
Yeni Stadyum inşaatı başlamalı
Büyükşehir Taraftara Erzincan’a ulaşım desteği vermeli
Erzurumspor’a mali destek kampanyası başlatılmalı
Erzurumspor’un mevcut kadrosuna özel pirim verilmeli


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva