ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SPOR
6 Nisan 2014 Pazar - 14:25

Büyükşehir yeniden ümitlendi

RECEP DAĞ-Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kazım Karabekir Stadyumunda oynadığı Sancaktepe Belediyespor maçından 2-0 galip ayrılarak puanını 47’ye yükseltti. Mavibeyazlı ekip 47 puanla 8’inci sırada kaldı.

Büyükşehir yeniden ümitlendi

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kazım Karabekir Stadyumunda oynadığı Sancaktepe Belediyespor maçından 2-0 galip ayrılarak puanını 47’ye yükseltti. Mavibeyazlı ekip 47 puanla 8’inci sırada kaldı. Büyükşehir Belediyespor’da gözler 31’inci hafta deplasmanda oynanacak Hacettepespor maçına çevrildi.

8 HAFTADA 3’ÜNCÜ GALİBİYET

23’üncü haftada Elazığ Belediyespor galibiyetinden sonra üst üste üç hafta ve aynı sonuçla 1-1’’lik beraberlikler alan, daha sonra evinde Darıca Gençlerbirliğine yenilgisi ardından Sakaryaspor’u yenerek play off potasına yeniden giren ve önceki hafta Orhangazispor deplasmanından 1 puan getiren mavibeyazlılar  son sekiz haftayı, 3 galibiyet, 1 yenilgi ve 4 beraberlikle tamamlayarak, rakiplerine görü düşük bir performans sergiledi.

İDEAL KADRO

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Sancaktepe Belediyespor maçına Fatih Gültekin dışında,  ideal kadrosuyla çıktı. Golcü Fatih arat ilk 11’de yer bulurken, takımın ortasahadaki dinamolarından Güner Okay’da maça ilk 11’de başladı ve 56 dakika sahada kaldı. 4-3-3 taktiğiyle oynayan Büyükşehir Belediyespor, oyunun tamamına yakın bölümünde sahanın hakimiydi.

İLK YARI

Maçın başlamasıyla birlikte rakip takım üzerinde baskı kuran ve oyunu konuk takım cezasahası önüne yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyespor aradığı gole 18’inci dakikada kavuştu. M.Fettahoğlu 18'inci dakikada mavi beyazlıları 1-0 öne geçirdi. Gol sonrası oyunun kontrolünü elinde tutan mavibeyazlı ekip, rahkip takım ataklarını ortasahada kesti. İlk yarıyı Mavibeyazlı ekip 1-0 önde kapattı.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıya oldukça moralli başlayan Büyükşehir Belediyespor 47’inci dakikada Sefer Sever’le ikinci golü buldu: 2-0.  İki farklı skorun rahatlığıyla Büyükşehir Belediyespor oyunu rölantiye aldı.

İlkyarının 36’ıncı dakikasında sarıkart gören Resul Ekrem Bilim 51’inci dakikada ikinci ssarıkartla oyundan atılınca, Büyükşehir Belediyespor zorunlu iki değişikliğe gitti. 56’ıncı dakikada Güner Okay yerini İsmail Türkaslan’a 69’uncu dakikada da Fatih arat yerini Kerem Kaya’ya bıraktı. Kalan bölümde Büyükşehir Belediyespor skoru korumak için defans ağırlıklı bir oyun sergiledi ve preslerle rakibi orta sahada  tuttu. Maçta başka gol olmayınca Mavibeyazlı ekip sahadan üç puanla ayrıldı.

HAKEMLER

Erzurum Büyükşehir Belediyespor-Sancaktepe Belediyespor maçını Trabzon Bölgesi hakemleri yönetiyor. Orta hakemliği Yasin Kol’un yürüttüğü maçta, Serkan Çınar ve Kerem Yükünç yardımcı hakemlik yapıyor. Giresun Bölgesi hakemlerinden Ahmet Uğur Bilgin karşılaşmada 4’üncü hakem olarak görev alırken, Ziya Fidan gözlemci, Sedat Olca Temsilci  olarak bulunuyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’UN İLK 11’İ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor maça İlker Günay, Erdinç Pekgöz, Sefer Sever, Muhammet Fettahoğlu, Hakan Çakır, Resul Ekrem Bilim, Gencay Erten, Ekrem Sütçü, Güner Okay, Fatih Arat, Onur Demir  11’iyle başladı.  Hüseyin Daş, Abuzer Gaffar Toplu, Mustafa Özkaya, Kerem Kaya, Mustafa Kemal Küçük, İsmail Türkaslan, Muhammed Buğra Gökçan  yedekler arasında yer aldı.

 SANCAKTEPE BELEDİYESPOR’UN KADROSU

Konuk Sancaktepe Belediyespor karşılaşmaya Burak Kapan, Uğurcan Arslantürk, Nuri Kaya, Melık Derın, Doğan Ateş, Burçağ Başel, Zafer Doğan, Mert Ege Özeren, Hamza Kızıl, Ahmet Aktaş, Oğuzhan Şenyiğit ilk 11’iyle çıktı. 18 kişilik kadroda yer alan diğer isimler ise Faik Mintaş, Safa Çağlar, Kerem Çağatay, Gökhan Güney, Caner Solmaz, Semih Durmuş, Berat Eyüpoğlu  oldu.

30’UNCU HAFTA YORUMU

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurup 30’uncu hafta karşılaşmaları pazartesi günü oynanacak olan Düzyurtspor-Çorum Belediyespor karşılaşmaları dışında tamamlandı. 22 golün atıldığı 30’uncu haftada 3 maçı ev sahibi ekipler kazandı, 4 maçtan deplasman takımları 3 puanla ayrıldı, 1 maç ise berabere sonuçlandı. 30’uncu haftada üç maç 3-1’lik skorla bitti. Haftanın en sürpriz sonucunu ise Sakaryaspor’a 3-1 yenilen Orhangazispor yaptı!...

GURUP SIRALAMASI

 

30’uncu haftanın ardından bir maçı eksik olan Düzyurtspor 54 puanla liderliğini korudu. 53 puanlı Batman Petrolspor ikinci sıraya çıkarken, Darıca’ya yenilen Hacettepespor 52 puanla üçüncü sıraya indi.  49 puanlı üç takımdan Çorum Belediyespor 4, Elibol Sandıklıspor beş, Manavgat Evrensekispor 6, 48 puanlı Darıca Gençlerbirliği 7, 47 puanlı Erzurum Büyükşehir Belediyespor sekiz, 44 puanlı Sancaktepe Belediyespor 9, 40 puanlı Bursa Nilüferspor ise 10’uncu sırada yer buldu.

HAFTAYI KARLI KAPATAN TAKIMLAR

2’inci gurupta şampiyonluk için Düzyurtspor’la mücadele eden Bakman Petrolspor haftayı karlı kapatırken, Hacettepe şok yenilgilerine bir yenisini ekledi.  Play off için mücadele veren Elibol Sandıklıspor Elazığ deplasmanından üç puanla dönerken, Manavgat Evrensekispor evinde Batman Petrolspor’a yenildi.  Darıca Gençlerbirliği ise Hacettepe’yi evinde yenerek play offtaki iddiasını sürdürdü.

BÜYÜKŞEHİR’İN RAKİPLERİYLE PUAN FARKLARI

30’uncu hafta maçları sonunda Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un rakipleri olan puan farkı önemli bir değişim göstermedi. Mavibeyazlı ekip Batman Petrolspor’un 6, Hacettespor’un 5, Çorum Belediyespor, Elibol Sandıklıspor ve Manavgat Evrensekispor’un 2, Darıca Gençlerbirli’nin ise 1 puan gerisinde kaldı. Büyükşehir Belediyespor kendi evinde Darıca Gençlerbirliğini yenseydi 50 puanla 4’üncü sırada olacaktı.

31.HAFTA

Son üç  haftada 7 puan toplayarak play off yolunda ciddi bir ümit süreci yakalayan Büyükşehir Belediyespor bu hafta Ankara deplasmanında Hacettepespor karşısında puan arayacak. Son iki haftayı yenilgilerle kapatan Hacettepespor maça moralsiz, mavibeyazlılar moralli ve ümitli olarak maça çıkacak. İkinci sıradaki Batman Petrolspor evinde Çıksalınspor ile oynarken, Evrensekispor Çorum deplasmanına gidecek. Elibol Sandıklıspor evinde lideri ağırlayacak, Darıca Gençlerbirliği ise Çıksalınspor’la sahasında karşılaşacak.

HAFTANIN KARŞILAŞMALARI

Manavgat Evrenseki Spor-Batman Petrol Spor A.Ş: 0-2

Büyükşehir Belediyesi Spor-S.Belediye Spor: 2-0

Maltepespor-Bursa Nilüferspor A.Ş.: 1-3

68 Yeni Aksaray Spor-Ünyespor: 1-0

Elazığ Belediyespor-Elibol Sandıklıspor: 0-3

Çıksalın Spor-Balçova Belediye Spor: 1-1

Orhangazispor-Sakaryaspor A.Ş.: 1-3

Darıca G.Birliği-Hacettepe Spor: 3-1

31’İNCİ HAFTA MAÇ PROGRAMI

13 Nisan 2014 14:30  Sancaktepe Belediye Spor-Orhangazispor

13 Nisan 2014 14:30  Hacettepe Spor-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor

13 Nisan 2014 14:30  Bursa Nilüferspor A.Ş.-68 Yeni Aksaray Spor

13 Nisan 2014 14:30  Ünyespor-Elazığ Belediyespor

13 Nisan 2014 14:30  Sakaryaspor A.Ş.-Maltepespor

13 Nisan 2014 14:30  Balçova Belediye Spor-Darıca G.Birliği

13 Nisan 2014 14:30  Batman Petrol Spor A.Ş.-Çıksalın Spor

13 Nisan 2014 14:30  Çorum Belediyespor-Manavgat Evrenseki Spor

13 Nisan 2014 14:30  Elibol Sandıklıspor-Düzyurtspor

 

 

 

 

 

 

 

 
Hacettepe gitti, Batman geldi
 
Emniyet yasta
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MİSAFİR 7 Nisan 2014 Pazartesi 14:10

Geçen yıl ki takımımız 30.haftaya kadar toplam 54 puan toplarken bu yıl ki takımımız ise toplam 47 puan toplamıştır.Geçen yıl ki takımımız 30. haftaya kadar evinde 34 puan toplamışken deplasmanda 20 puan toplamıştır.Bu yıl ki takımımız ise evinde 33 puan toplarken deplasmanda 14 puan toplamıştır.İki sezonu karşılaştırdığımız zaman evimizde yine aynı puanı topladığımızı görüyoruz ama maalesef ki deplasmanda puan alamama sıkıntısı bu yıl daha fazla olmuştur.

Yorumu oyla      6      4  
MUTLU EDİN 6 Nisan 2014 Pazar 19:09

Ah bu deplasmanlar var ya bu deplasmanlar olmasa şimdi bu takım başlarda yer alırdı.Eğer ki şu takım deplasmanda 2 maç kazansaydı şimdi çok farklı olurdu.Hacettepe maçı çok önemli eğer ki üç puan alınırsa çok iyi olur.Ama çok ümidim yok.Haydi şu taraftarı şaşırtın .Şu hacettepeyi yenin taraftarı mutlu edin

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hacettepe gitti, Batman geldi
Spor Toto 3’üncü Lig 2’İnci gurupta 24’üncü hafta maçları tamamlandı.
Polisler için yarışıyorlar
Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Masa ...
Erzurum Onlardan başarı bekliyor
Erzurumlu Çim Hokeyciler, Konya’da yapılacak olan Açık Alan Hokey Türkiye ...
 
Karayazı’nın gururu oldular
Karayazı Kaymakamı Hasan Dönmez, Erzurum’da okullar arası Atletizm yarışmasında ...
Budak 2’inci lig maçı yönetecek
Diyarbakır B.B-Pazarspor maçını maçı Erzurum bölgesi hakemi Bora Budak ...
Yakutiye 0-2 Beşikdüzü
Yakutiyespor Kazım Karabekir Stdyumunda oynadığı maçta Beşikdüzüspor’a ...
 
Taraftar Terim’e soruyor: Büyükşehir niçin yok?...
Milli Takımlar izleme heyeti tarafından oluşturulan Spor Toto 3.Lig Karması’na ...
Sancaktepe maçını Kol yönetecek
RECEP DAĞ-Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un bu hafta sonu Kazım Karabekir ...
Play off yolunda son viraj
RECEP DAĞ-2’inci gurupta sezonun ikinci yarısında oynadığı 12 maçın 4’ünü ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva