ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SPOR
7 Mart 2015 Cumartesi - 12:54

Bir puanla teselli bulduk..!

Erzurumspor şanssız biçimde kalesinde gördüğü gol ile Van Büyükşehir Belediyespor maçından 1 puan alarak, 7’inci sırada kaldı. Mavibeyazlı ekip puanını 36’ya çıkarırken, toplamda 9, deplasmanda ise 5’inci beraberliğine ulaştı. Ekibin gol averajı ise aynı kaldı.

Bir puanla teselli bulduk..!

Erzurumspor şanssız biçimde kalesinde gördüğü gol ile Van Büyükşehir Belediyespor maçından 1 puan alarak, 7’inci sırada kaldı. Mavibeyazlı ekip puanını 36’ya çıkarırken, toplamda 9, deplasmanda ise 5’inci beraberliğine ulaştı. Ekibin gol averajı ise aynı kaldı.
HER ŞEY İYİ BAŞLAMIŞTI..
Her şeyin iyi başladığı maçta Erzurumspor 20’inci dakikada Oltan Karakullukçu’nun kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Gol sonrasın da defans yapmayan ve devamlı gol arayışlarını sürdüren ekip, Oltan Karakkulkçu ve Mehmet Albayrak’la rikip takım üstünde ciddi bir baskı kurdu. Cebrail’in desteklediği ataklardan gol gelmeyince ilk yarı 1-1 sonuçlandı.
OYUN HAKİMİYETİ BİZDEYDİ AMA..
Galibiyet ve üç puana odaklanan Erzurumspor ikinci yarıda da baskılı olan ve golü daha çok arayan taraftı. İkinci golü bulamayan mavibeyazlı ekip 65’inci dakikada Medeni Bingöl’ün penaltıdan attığı gole boyun eğdi. Karşılaşmanın kalan diliminde Erzurumspor’un baskısı golü getirmeyince, her iki takımda maçtan 1 puanla ayrıldı.
YİNE VE YENİDEN FIRSAT KAÇIRDIK
Ankarademirspor ve Anadolu Üsküdar 1908 Spor’un 2 puan kaybettiği haftada Erzurumspor önemli bir fırsatı kaçırdı.Mavibeyazlı ekibip lider Ankarademirspor ile olan puan farkı 8’de kalırken BSakaryaspor ile 6’ya ulaştı. Anadalo usküdar 1908 Spor’la olan puan farkını 5’e indiren ekip, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve Beylerbeyispor’un 2 puan gerisinde kaldı.
VAN B.B.’NİN İLK 11’İ
Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmaya Murat Günay, Medeni Bingöl, Salih Tunar, Yakup Demir, Muammer Erdoğdu, Ali Kurt, Furkan Işıkdemir, Halil İbrahim Yazğılı, Murat Berge, Emrah Tacir, Serdar Karaduman’lı kadrosuyla çıktı.    Serkan Tunar, Bilal Gücüyetmez, Murat Yıldırım, Anıl Dilaver, Murat Kurnaz, Ozan Hançer ve Utku Demirel ise yedekler arasında yer aldı.  
 ERZURUMSPOR İLK 11’İ
Erzurumspor maça Anıl Atağ, Emre Yüksektepe, Salih Kardeşgiden, Sefer Sever, Cebrail Serçek, Özkan Serbest, Hüseyin Engin, Oltan Karakullukçu, Seddar Karaman, Mehmet Albayrak, Osman Berkay Özçelik 11’i ile başladı.  İlker Günay, Hüseyin Cihan Avcu, Ekrem Sütçü, Muammer Atalay, Emrah Çalışlar, İbrahim Demirer, Berat Eyüpoğlu  18 kişilik kadroya girdi. 
 MAÇIN HAKEMLERİ
Erzurumspor-Van Büyükşehir Belediyespor maçını  Aydın Bölgesinden ulusal hakem Erbay Aldemir yönetiyor. Karşılaşmanın birinci yardımcı hakemliğini Denizli Bölgesinden Erdem Gökalp, 2’inci yardımcı hakemliği ise Uşak Bölgesinden Sercan Ertemçöz yapıyor. Karşılaşmada, İzmir Bölgesi hakemi Hacı Ahmet Erdoğan ise maçta 4’üncü hakemliği yürütüyor. Deniz Özaral ve Osman Akçay da maçın temsilcileri.
DEPLASMANDA 5’İNCİ BERABERLİK
Erzurumspor deplasmanda oynadığı 12’inci maçında 5’inci kez berabere kaldı. Dış saha maçlarında 4 galibiyet ve 3 de yenilgisi bulunan Mavibeyazlı ekip attığı gol sayısını 13’e çıkarırken, kalesinde gördüğü gol sayısı da 16’ya yükseldi. Erzurumspor Van Beraberliğiyle dış sahada topladığı puanı ise 17’ye çıkardı.
7’İNCİ SIRA ERZURUMSPOR’A YAKIŞMADI
Mavibeyazlı ekip Van maçı sonrasında oynadığı toplam 24 karşılaşmada 9 galibiyet, 9 beraberlik elde etti, 6 maçını da puansız tamamladı. 24 maçta 27 gol atan Erzurumspor kalesinde ise 26 gol görerek artı bir averajda kaldı ve 36 puan toplayabildi. Özellikle evinde kaybettiği puanlar yüzünden Erzurumspor lider olması gereken gurupta, 24’üncü haftada 7’inci sıraya demir attı.
9 MAÇTA 21 GOL ATILDI
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 24’üncü hafta maçlarında 21 gol kaydedildi.  2 maçı ev sahibi ekipler kazanırken, 2 maçtan deplasman takımları 3 puanla döndü, 5 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Beraberliklerin çok olduğu haftanın en karlı takımları Anadolu Üsküdar 1908’i maçın uzatma bölümünde attığı gol ile yenen Sakaryaspor, Orhangazispor’u deplasmanda 3-0 yenen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve yine dış sahada Balçova Yaşamspor’u 3-1 mağlup eden Kayseri Şekerspor  oldu.
ERZURUMSPOR EN ŞANSSIZ TAKIM
Haftanın en gollü karşılaşması 3-3 sonuçlanan Bergama Belediyespor-Silivrispor maçı olarak kaydedildi.Sandıklıspor-Ayvalıkgücü Belediyespor ile Etimesgut Belediyespor-Ankara Demirspor golsüz sonuçlanan iki maç oldu. Bayburtspor baskılı oynadığı maçta 10 kişi kalması sebebiyle Beylerbeyispor’a 1-0 yenildi. Haftanın en şansız takımları  ise Erzurumspor ve Anadolu Üsküdar 1908 Spor olarak belirlendi.
PUAN SIRALAMASI
3’üncü gurupta 24’üncü hafta maçları sonrasında lider değişmezken, Sakaryaspor yeniden 2’inci sıraya yükseldi, Anadolu Üsküdar 1908 Spor ise bir basamak aşağı inerek 3’üncü sıraya indi. 44 puanlı Ankara  Demirspor’Un lider olduğu gurupta, Sakaryaspor 42 puanla 2, 41 puanlı Anadolu Üsküdar 1908 3, 38 puanlı iki takımdan Beylerbeyispor 4, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 5’inci sırayı aldı. 36 puanlı iki takımdan Sİlivrispor artı 3 averajla 6, Erzurumspor ise artı bir averajla 7’inci sırada kaldı. Erzurumspor ile sahasında berabere kalan Van B.B. ise 33 puanla 8’inci sırayı aldı.
12’İNCİ ADAM BU HAFTA OLMAYACAK
Van Büyükşehir Belediyespor maçında şanssız biçimde 2 puan kaybeden Erzurumspor gelecek hafta Çarşamba günü gurupta 25 puanla 15’inci sırada olan ve bu hafta Ankarademirspor beraberliğiyle moral kazanan Etimesgut Belediyespor ile evinde, karşılaşacak. Erzurumspor küme düşmemek için mücadele veren Etimesgut Belediyespor maçında taraftarsız oynayacak.
HAFTANIN MAÇI ANKARA’DA OYNANACAK
25’inci haftada, şansla son dakika golünü bulan 2’inci sıradaki Sakaryaspor deplasmanda 11’inci sırada bulunan Ayvalıkgücü Belediyespor ile oynarken,haftanın maçında  lider Ankarademirspor 4’üncü sıradaki Beylerbeyispor ile evinde karşılaşacak. 3’üncü Anadolu Üsküdar 1908 13’üncü Bergama Belediyespor, 5’inci sıradaki Kaharamanmaraş 18’inci İstanbul Güngörenspor,  6’ıncı Silivrispor ise 8’inci Van Büyükşehir Belediyespor ile  evinde oynayacak.
MAÇIN KARNESİ
STAT: Atatürk
HAKEMLER: Erbay Aldemir xx, Erdem Gökalp xx, Özgün Karakoçlu xx
VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Murat Günay xx, Salih Tunar xx, Furkan Işıkdemir, xx Medeni Bingöl xx, Ali Kurt xx, Emrah Tacir xx, Yakup Demir xx, Muammer Erdoğdu xx, Murat Berge xx, Serdar Karaduman xx, Halil İbrahim Yazğılı xx
TEKNİK DİREKTÖR: TARIK DAŞGÜN
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR: Anıl Atağ xx, Emre Yüksektepe xx, Salih Kardeşgiden xx, Cebrail Serçek xx, Özkan Serbest xx, Hüseyin Engin xx, Oltan Karakullukçu xx, Serdar Karaman xx, Mehmet Albayrak xx, Osman Berkay Özçelik xx
TEKNİK DİREKTÖR: TURHAN ÖZTAZANLAR
GOLLER: Oltan Karakullukçu (21) Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Medeni Bingöl (64. Dakika Penaltı) Van Büyükşehir Belediyespor
SARI KART: Van Büyükşehir Belediyespor (Furkan Işıkdemir) Büyükşehir Belediyespor (Mehmet Albayrak)
HAFTANIN MAÇ SONUÇLARI
Orhangazispor - Kahramanmaraş B.Ş.B. : 0-3
Balçova Yaşam Spor - Kayseri Şekerspor : 1-3
İstanbul Güngörenspor - Erzin Belediyespor : 2-2
Van B.BS - Erzurumspor  : 1-1
Bergama Belediyespor - Silivrispor : 3-3
Etimesgut Bld. Spor - Ankara Demirspor : 0-0
Beylerbeyispor - Bayburt Grup Özel İdare : 1-0
Sandıklıspor - Ayvalıkgücü Bld.Spor : 0-0
Sakaryaspor A.Ş.- Anadolu Üsküdar 1908 Spor : 1-0
25.HAFTA  MAÇ PROGRAMI
Silivrispor - Van B.BS.
Erzin Belediyespor - Balçova Yaşam Spor
Anadolu Üsküdar 1908 Spor - Bergama Belediyespor
Kayseri Şekerspor - Sandıklıspor
Erzurumspor - Etimesgut Bld. Spor
Bayburt Grup Özel İdare- Orhangazispor
Ayvalıkgücü Bld.Spor - Sakaryaspor A.Ş.
Ankara Demirspor - Beylerbeyispor
Kahramanmaraş B.Ş.B. - İstanbul Güngörenspor

 
Erzurumspor en şanssız takım
 
‘Yeni Anayasa bizim millete sözümüzdür’
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
doğru söyleyin 8 Mart 2015 Pazar 21:50

erzurumspor u van maçında hakem kurtardı.. kimse pempe hayallerle gerçekleri saklamasın

Yorumu oyla      10      6  
Klavye Delikanlısı 8 Mart 2015 Pazar 13:06

Bu maçta da daha önceki maçlarda da hocalarımız fantazi peşinde olmasaydılar şimdiye biz play off hesabı yapmıyorduk, ankara demir, sakarya bizim peşimizden puan cetvelinde kurcalama yapıyorlardı. Zaten futbol kamuoyunda Erzurum'un bir gücü yok. Bu belli... Takımımızın da ligin üstünde olduğu da belli. Bunu sadece biz demiyoruz. Hocalarımız yağın balın şekerin olduğu yerde helva yapmayı bilmiyorsa veya hesabı başka şeyse onu bilemeyiz ama puanlarımız heba ettiler. Yani tutturmuşuz en basitinden ikinci yarı alınan Norveç doğumlu Engin diye birine.. Ne oynuyor hep söylerim kendisi bile bilmiyor.. Ne hücumda var ne de defans yapabiliyor neden bu kadar ısrar ediliyor kendisinde bir müslüman evladı açıklasın.. erzurum taraftarının sevgisi olan Emrah neden oynatılmıyor diye sorayım yada..Engin sakatlıktan yeni kurtulmuşken neden van maçında risk alınıyor?? Kurtarıcımı başka hesap mı var?Onu bilemiyoruz ama emekleri yemesinler. erzurumun beklentilerinin%5'ini karşılasınlar bu bize yetr

Yorumu oyla      8      5  
ŞANS 8 Mart 2015 Pazar 10:19

Sakaryanın şansı yüzüne güldü bizde şans yok dadaşlar .Takımımız dünkü maçta 90+2 de seferle gol kaçırdı eğer ki o gol olsaydı 3 puan bizimdi.

Yorumu oyla      6      5  
KENDİ EVİMİZDE 8 Mart 2015 Pazar 08:21

En büyük avantajımız maraş,ankara demir,anadolu Üsküdar ile kendi evimizde oynamamız ,beylerbeyi ve Silivri ile deplasmanda oynuyoruz ama ben bu maçları kendi evimizde oynadığımız gibi gördüğüm için(taraftardan dolayı) 5 tane kendi evimizde oynayacağımız maç.Bunlardan 2-3 tanesini kazanmamız lazım.

Yorumu oyla      6      5  
şişko recep 7 Mart 2015 Cumartesi 22:28

sinan aldığı kiloları versin önce

Yorumu oyla      8      6  
MAÇLAR 7 Mart 2015 Cumartesi 19:17

Takımımız ilk altı içerisindeki takımlardan üçü ile kendi evinde müsabakaları oynayacak.(Kahramanmaraş,Anadolu Üsküdar,Ankara Demir) , deplasmanda ise (Beylerbeyi, Silivri) .Kendi evimizdeki maçlarda bir adım daha önde olduğumuzu düşünüyorum .Deplasmanda ise kendi evimizde oynadığımız zaman ki taraftar kadar taraftar olacağı için o maçları da kendi evimizde oynadığımızı kabul ederek 5 maçı kendi evimizde oynuyoruz.En azından bu maçların 2-3 tanesini kazanırsak ilk beş yerimiz garanti olur.Sayın erzurum gazetesi bundan önce buna benzer bir yorum yollamıştım .Bu daha iyi olduğu için onu silebilirsiniz.

Yorumu oyla      6      4  
KESİN 7 Mart 2015 Cumartesi 19:00

İlk altı içinde bulunan takımlarla oynayacağımız olan maçların üçünü kendi evimizde 2 tanesi deplasmanda olacak fakat o 2 tanesi de sanki Erzurum da oynuyoruz gibi olacağı için onlarda kendi evimizde gibisayılır.Maçlarımız şunlar ;BEYLERBEYİSPOR-ERZURUMSPOR ,ERZURUMSPOR - KAHRAMANMARAŞ ,ERZURUMSPOR - ANKARA D. ,SİLİVRİSPOR -ERZURUMSPOR , ERZURUMSPOR - ANADOLU ÜSKÜDAR 1908 SPOR .Eğer ki biz bu maçların 2-3 tanesini yensek ilk beş içinde kesin oluruz.

Yorumu oyla      6      4  
HENTBOL VE VOLEYBOL 7 Mart 2015 Cumartesi 18:16

Voleybol takımımız palandöken belediye spor ibb sporu 3-1 erzurumda yenerek istanbula yolladı. Yarın oynanacak olan Aziziye termalspor-tokat hentbol takımı arasındaki maç rakibin erzuruma gelmeyeceğinden dolayı 10-0 bizim lehimize sonuçlanmıştır ve böylece takımımız 14 de 14 yapmıştır.Her iki takıma da başarılar

Yorumu oyla      6      4  
BAŞKA YOLU YOK 7 Mart 2015 Cumartesi 16:52

Etimesgut maçında taraftarlara takımı destekleme konusunda önemli görevler düşüyordu fakat daha önceki maçlardan dolayı taraftar takımı destek vermek yerine köstek olmayı tercih etti.Herkes için demiyorum ama daha önce oynadığımız kayseri şeker maçında eğer taraftar olsaydı muhtemelen kazanacaktık ve şimdi 5. sırada olacaktık.Bu hafta da kayseri şekere benzeyen sadece bir adım önde olan bir takımla karşı karşıya geleceğiz.Ne yapıp edip erzurum da olan dadaşların futbolcuların maça başlamadan önce morallerini yükseltmek amacıyla destek vermeleri gereklidir.Bu maçta mutlaka ama mutlaka 3 puan almamız şarttır .Başka bir yolu yok gibi gözüküyor.Taraftar olsaydı mutlak 3 puan derdim ama taraftar da yok berabere de bitebilir.

Yorumu oyla      7      4  
BENCE 7 Mart 2015 Cumartesi 15:17

Gelecek haftanın bizim açımızda önemli olan maçları şunlardır ;Silivrispor - Van B.BS.(Silivri takımı kuvvetli ama van da yabana atılır bir takım değildir)yine aynı şekilde Ankara Demirspor - Beylerbeyispor maçı(Ankara demir birincilik durumunu sürdürmek için galip gelmek zorundadır ama beylerbeyi takımı ise beraberlik alma konusunda ustadır)en kolay maç ise Kahramanmaraş B.Ş.B. - İstanbul Güngörenspor(Maraş beşincilik için oynarken Güngören zor günler geçiriyor )ama öncelikle bizim etimesgutu yenmemiz şart ve en önemli maç seyircisiz oynanacak .Taraftar grubu takıma moral vermek amacıyla takımın stada geldiğinde destek vermesi lazım

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor en şanssız takım
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 24’üncü hafta maçları sonrasında Ankara ...
Dünyanın en hızlı kayakçıları Erzurum’da
Türkiye'de ilk defa Erzurum’da düzenlenen hız kayağı yarışlarında dünyanın ...
Oltu’da 25 Martspor seferberliği
Son yıllarda ekonomik sıkıntılarla boğuşan, bu yıl da aldığı kötü sonuçlarla ...
 
Atletizmle hayatlarına Renk Kattılar
Karayazı kaymakamı Hasan Dönmez’in başlatmış olduğu ‘Hayatına Renk Kat ...
Anadolu Yıldızı olmak için koştular
Anadolu Yıldızları Seçme Ligi Atletizm Yarışları yapıldı. Sporcular ağır ...
Erzurum’a bir ilki yaşattılar
Vali Dr. Ahmet Altıparmak branşlarında Erzurum’a tarihinde ilk kez madalya ...
 
PFDK’ya söylenecek söz yok…!
RECEP DAĞ-Erzurumspor bu sezon ikinci kez seyircisiz oynama cezasına çarptırıldı.
Van maçına 4 ilden 4 hakem
RECEP DAĞ-Erzurumspor’un deplasmanda oynayacağı, mavibeyazlı ekip için ...
Filede Kurtuluş Kupası heyecanı yaşandı
Erzurum’da düzenlenen Kurtuluş Kupası Gençler Voleybol Turnuvası düzenlendi. ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva