ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un Kültür ve Turizm verileri paylaşıldı
Erzurum’un Kültür ve Turizm verileri paylaşıldı
Öncü’den istihdam değerlendirmesi
Öncü’den istihdam değerlendirmesi
Emniyetten sanal devriye
Emniyetten sanal devriye
Meteorolojiden Erzurum için kar uyarısı
Meteorolojiden Erzurum için kar uyarısı
Erzurum’da FETÖ operasyonu
Erzurum’da FETÖ operasyonu
HABERLER>GUNCEL
29 Ekim 2009 Perşembe - 01:40

“Vatan sana canım feda”

Alperen Ocakları Habur olayını protesto etti. Dev Türk bayrağı açan Alperenler terör örgütü aleyhine sloganlar attı. Cumhuriyet Caddesi üzerinde toplanan Alperen Ocakları'na mensup çok sayıda genç, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" ve "Ne Mutlu Türküm diyene" çağrıları yaparak, dev Türk bayrağı açtılar.

“Vatan sana canım feda”

 Erzurum'da Alperen Ocakları tarafından yapılan basın açıklaması teröre tepki mitingine dönüştü. Dev Türk bayrağı açan Alperen Ocakları mensupları terör aleyhine sloganlar attı.
Cumhuriyet Caddesi üzerinde toplanan Alperen Ocakları'na mensup çok sayıda genç, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" ve "Ne Mutlu Türküm dyene" sloganları atarak, dev Türk bayrağı açtılar. 'Ermeni açılımı, PKK açılımı, biraz fazla açılmadık mı?', 'AKP bölen, DTP bölüm, Türkiye bölünen' dövizleri yer aldı. Grup adına açıklamada bulunan Alperen Ocakları Erzurum İl Başkanı Ahmet Aygen, Habur'dan zafer işaretiyle, Peşmerge kıyafetiyle giriş yapan 34 PKK'lının karşılanma biçiminin ülke idaresinin içine düştüğü çaresizliğin belgesi olduğunu söyledi. Aygen, son günlerde ülke gündemine oturan 34 PKK'lının karşılanma biçimine tepki gösterdi.
//BU NEYİN ZAFERİ?
Hükümetin Habur'da eşkıyanın raconuna diz çöktüğünü ileri süren Aygen, "Bu gelişen olaylar da teröristlerin hamiliğine soyunan DTP'nin iştahını kabartmıştır. Her fırsatta askere ve polise karşı ne bulursa saldıran, memleketimizin bütün fertlerini kışkırtarak savaş borazanlığı yapan DTP unutmamalıdır ki, en az dağda gezen terörist sayısı kadar, bu memleketi böldürtmemek için can verecek vatan evlatları Alperenler vardır. Türkmen'iyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Alevisiyle, Sünnisiyle kusursuz bir ebru olma özelliği taşıyan milletimizin önüne, kendi içinde bulunmayan bir durumu sanki problemmiş gibi ısıtıp ısıtıp koymaları kafamızı karıştırıyor. Bu durumdan kim kârlı çıkacak? Tabi ki bu ülkeyi bölmeye çalışan Atlantik ötesindeki leş yiyen Akbabalar." dedi.
//YAZICIOĞLU HATIRLATMASI
Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun Keş Dağları'dan 3 günde indirilemediğini kaydeden Aygen şöyle konuştu: "Bu ülke için gecesini gündüzüne katmış, yılmadan yıkılmadan bu ülkenin menfaatleri için çalışmış, çaba sarf etmiş, devleti için milleti için, bayrağı için, İstiklal Marşı için hayatını vakfetmiş ebedi şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu Keş Dağları'ndan 3 gün boyunca indiremeyen devlet, Kandil Dağı'ndaki p.. nasıl indirmiştir? Derin hafızamız bunu bir türlü almıyor. Muhsin başkan olur, davamıza hizmet ederiz. Enver Paşa olur, dağlara çıkarız. Kemal Paşa olur, yedi düvele rest çekeriz. Mehmet olur, ülkenin bekası için şehit oluruz. Sultan Galiyev olur, yollara düşeriz."
Aygen, "Teröristleri, sözde barış elçilerini karşılayan güruhun elinde bir tane bile Türk bayrağı yoktu. Sözüm ona barış elçileri, bu barışı hangi bayrak altında sağlayacaklar? Karşılamaya katılanlar elleri ile zafer işareti yapıyorlardı. Bu neyin zaferiydi?" dedi.
Açıklama sonrasında gruba vatandaşlar da sloganlarıyla destek verirlerken, polis yoğun güvenlik tedbiri aldı. Yaklaşık yarım saat süren protesto eylemi olaysız bir şekilde sona erdi

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ahmet ERZURUMLU 29 Ekim 2009 Perşembe 21:17

Kıymetli alperenlere teşekkürlerimi borç biliyorum. Bu güzel organizasyona katılmayı çok isterdim fakat haberdar değildim ama Allah razı olsun bu çaluşmayı yapıp insanların yüreğine su serpmişlerdir. Taşkınlık çıkmamış kontrollü bir şekilde protestolarını yapmışlardır. Başarılarınızın devamını dilerim. Burada bizlere düşen Erzurumlular olarak Bu yiğitlere destek olmak çalışmalarını vakata millete dar anlamda ise ErzurumA faydalı olmaları için çabalarında yanlarında olmak olacaktır.

Yorumu oyla      6      4  
BOZKURT25 29 Ekim 2009 Perşembe 09:07

alperenlerede bu yakışırdı.ebrikler yaşasın türkiye cumhuriyeti! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oltu’da Polat dönemi başladı
GHA/ Valilik onayıyla Erzurum Vali Yardımcılığı’ndan Oltu Kaymakamlığı’na ...
“Erzurum Doğu’nun merkezi”
Vali Öztürk, Erzurum’un Doğu’da önemli bir şehir olduğuna işaret ederek, ...
SYDV yoksulun duasını alıyor
NECAT KARAKAŞ(İHA) – Horasan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma ...
 
Trafiğe bayram düzenlemesi
Erzurum'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenleri nedeniyle bazı ...
“2011 Erzurum’un Şerefidir…”
SAMET ÖZÜNAL/GHA/Erzurum’un, tarım ve hayvancılık şehri oluşunun yanında, ...
Helal sana Yol-İş
Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk İş'e bağlı Yol İş Sendikası 2 No'lu ...
 
STK’lardan bayrak çağrısına destek
G.İSPİRLİ/Erzurum’da bulunan sivil toplum kuruluşları temsilcileri son ...
AB’nin nabzı Erzurum’da attı
GHA/AB Uzmanlar Komisyonu Üyesi ve Fransa’nın IPAG Üniversitesi Akademisyeni ...
Alo 144 Sosyal Yardım Hattı hayata geçti
Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, yoksullukla etkin mücadelede fakir ve muhtaç ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Zamanın Fazlası
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Firavun’un Aynasında Kendini Görmek
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Gençlere yol haritası
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Olmak yahut “Kal” kalmak
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Aileyi Bitiriyorlar, Milleti Yok Ediyorlar
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Erzurum, Vefa ve Kemanî Haydar Telhüner.. -1
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva