ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Eroğlu: ‘İkincilik için biz de net bir adayız’
Eroğlu: ‘İkincilik için biz de net bir adayız’
Kutlu Gençlerbirliği maçını değerlendirdi
Kutlu Gençlerbirliği maçını değerlendirdi
Erzurumspor’a yakışmadı: 1 - 2
Erzurumspor’a yakışmadı: 1 - 2
Ehram Erzurum’un kültür değeri
Ehram Erzurum’un kültür değeri
Baro ve ETSOTAM’dan işbirliği
Baro ve ETSOTAM’dan işbirliği
HABERLER>GUNCEL
10 Mart 2007 Cumartesi - 00:00

TERMAL TURİZM, KIŞ TURİZMİ İLE ENTEGRE OLACAK

Ilıca Belediye Başkanı İsmail Efe, Ilıca’nın hak ettiği konuma gelmesi için özellikle termal turizmin gelişmesi konusundaki çalışmalara ağırlık verdiklerini belirterek, 2011 kış olimpiyatları ile kaplıcalarda yenilenme çalışmaları yapacaklarını kaydetti.

TERMAL TURİZM, KIŞ TURİZMİ İLE ENTEGRE OLACAK

TERMAL TURİZM, KIŞ TURİZMİ İLE ENTEGRE OLACAK Ilıca Belediye Başkanı İsmail Efe, Ilıca’nın hak ettiği konuma gelmesi için özellikle termal turizmin gelişmesi konusundaki çalışmalara ağırlık verdiklerini belirterek, 2011 kış olimpiyatları ile kaplıcalarda yenilenme çalışmaları yapacaklarını kaydetti. İLÇEYİ HAK ETTİĞİ KONUMA GETİRECEĞİZ İlçenin hak ettiği konuma gelmesi için yoğun bir gayret içersinde olduklarını belirten Efe, “2011 kış olimpiyatları kente önemli katkılar sağlayacaktır. Termal turizm ve kış turizmi entegre olacak. bütün bunlarla birlikte Ilıca cazip konuma gelecek. Yatırım yapmak isteyen yatırımcı sayısının artmasını bekliyoruz” dedi. İLÇENİN HAK ETTİĞİ KONUMA GELMESİ SAĞLANACAK 2007 yılı içersinde de ilçenin hak ettiği konuma gelmesi için önemli projeleri olduğunu belirten Efe, “ Ilıca termal turizm açısından önemli bir potansiyele sahip, bölge yatırımcısının bu potansiyeli değerlendirmesini istiyoruz. Ilıca’da yatırım yapmak isteyen yatırımcıya bir takamı muafiyetler sunuluyor, ilçedeki termal turizm potansiyeli, kent ekonomisine de önemli katkılar sağlayacaktır” diye konuştu. BELEDİYELER FİNANSAL ZORLUK YAŞIYOR Ilıca Belediye Başkanı İsmail Efe doğudaki belediyelerin finansal açıdan zor bir süreç geçirdiğini belirterek, doğudaki iklim şartlarının büyük giderler oluşturduğunu ifade etti. Özellikle ilçe belediyelerinin finansal açıdan zor bir süreç geçirdiğini belirten Efe, “ Belediyelerin karla mücadele çalışmaları konusunda ödeneğe ihtiyacı var. Doğuda iklim şartları bu yönde büyük giderler oluşturuyor. Doğu belediyelerinin bu yönde desteğe ihtiyacı var” dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ANNELER ÇOCUKLARINI NASIL CEZALANDIRIYOR?
Yapılan araştırmada, annelerin çocukluklarında ''kendilerine uygulanan ...
TÜRKİYE KAYAK ŞAMPİYONASI BAŞLADI
Türkiye Kayak Şampiyonası Erzurum'da başladı. Palandöken Kış Turizm Merkezi'nde ...
“TARİHİ AKIŞ İÇERİSİNDE KARABAĞ MESELESİ” DOKTORA TAZE OLDU
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü'nde Cemalettin Taşkıran tarafından ...
 
Türk İş 9. bölge Temsilcisi Gözgeç:
ÇOCUK İŞÇİLİĞİ, YOKSULLUĞUN BELİRTİSİ Türk İş 9. bölge Temsilcisi Orhan ...
5 KÖYDE ŞAP GÖRÜLDÜ
Tarım İl Müdürü Bektaş Erdoğan, 5 köyde şap hastalığına rastlandığını söyledi.
ERZURUM'DA ÖĞRETMEN AÇIĞI BÜYÜYOR
Erzurum genelinde çeşitli branşlarda toplam 982 öğretmene ihtiyaç olduğu tespit edildi.
 
DPY Başvuruları Başlıyor
Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Devlet Parasız ...
Besiciler, sorunlarını anlattılar
Erzurumlu besiciler, sorunlarını İl Genel Meclisine taşıdı. Tarım İl Müdürü ...
NARMAN'DA SAĞLIK TARAMASI YAPILDI
Erzurum'un Narman ilçesi ve 43 köy ilköğretim okulundaki 3 bin 648 öğrenci ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Cennetin sırrı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Nüfus eşittir Nüfuz
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
20 adım!
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
LGBT ahlaksızlığının hedefi
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Zamanın Fazlası
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Firavun’un Aynasında Kendini Görmek
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva