TAEKWANDO ERZURUM’DA AŞAMA KAYDEDİYOR
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Minik ve yıldızlar Taekvando İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Cemal Gürsel Spor Salonu'nda yapılan müsabakalar, minik ve yıldızlar kategorisinde yapıldı. Her iki kategoride de toplam 70 sporcu, ilk üçe girebilmek için ter döktü.
İL TEMSİLCİSİ YILDIRAN GELİŞMELERİ AKTARDI
Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası öncesi hem iyi bir antrenman hem de sporcuların son durumunu görme fırsatı bulduklarını söyleyen Taekvando antrenörü ve İl Temsilcisi Kemal Yıldıran, "Çok güzel müsabakalar oldu. Sporcularımız hem kendi performanslarının son durumunu gördü, hem de biz Türkiye Şampiyonası'na götüreceğimiz sporcuları belirledik. Erzurum takevando da yıllardır önemli aşamalar kaydetti."dedi.
ÖDÜL ALAN SPORCULAR
Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen karşılaşmalar sonunda kilolarında ilk sırayı alan sporcular şöyle:
Minik erkekler: 27 kg. Taha Akkuş, 30 kg. Ahmet Dadan, 33 kg. Lütfullah Yıldırım, 36 kg. Yakup Sökmen, 40 kg. Cihat Basan, 50 kg. Deniz Anıl Atılı.
Minik bayanlar: 27 kg. Özlem Korkmaz, 30 kg. Tuğçe Baydemir, 36 kg. Duyen Eroğlu, 40 kg. Berna Dikici, 45 kg. İlknur Alyurt, 50 kg. Asuman Bayrak.
Yıldız erkekler: 33 kg. Soner Kaya, 37 kg. İslam Kılıç, 41 kg. Mustafa taşkın, 45 kg. Mustafa başak, 49 kg. Tuncay Akkuş, 53 kg. Çağrı Erdik.
Yıldız bayanlar: 47 kg. İlknur Korkmaz, 51 kg. Funda Korkmaz.