MECİDİYE KAVŞAĞI TRAFİĞE AÇILDI
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Şükrüpaşa Kavşağı'nda yaptırılan Mecidiye Köprülü Kavşağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.
KAVŞAK 1.5 TRİLYONA MALOLDU
Şükrüpaşa kavşağında yaşanan trafik yoğunluğunu hafifletmek amacıyla yapılan Mecidiye Köprülü Kavşak inşaatı 1.5 trilyon liraya mal oldu. Tören alanında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, İstasyon Kavşağı'nda yapılan Aziziye Köprülü Kavşağı'ndan sonra bugün de Mecidiye Köprülü Kavşağı'nı trafiğe açmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.
SIRA İPEKYOLU’NDA
Küçükler, SSK Kavşağı'nda yapımına devam edilen köprülü kavşak inşaatında ise sona gelindiğini ve önümüzdeki günlerde bu kavşağı da trafiğe açarak şehir içindeki ulaşım problemini asgari seviyeye indireceklerini kaydetti.
Köprülü kavşak açılış törenine, Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, Ardahan Milletvekili Kenan Altun ve çok sayıda davetli katıldı.
AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan da yerel yönetimlerin önemine değinerek, belediyelerin kentlerin kalkınmasında önemli rolü bulunduğunu belirtti.