Erzurum'da Yakutiye ilçe belediyesi tarafından İstasyon mahallesi Cengiz Topel caddesinde yaptırılan ve içerisinde oturma ve spor alanlarının bulunduğu parka, talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun isminin verilmesi BBP yöneticilerini duygulandırdı.
BBP’TEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Teşekkür ziyareti için belediyeye gelen BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, "Bizi ziyadesiyle duygulandıran bu yüce davranıştan dolayı başta Belediye Başkanımız Ali Korkut beyefendi olmak üzere, bu kararı alan Belediye Meclis üyelerimize teşekkür etmeyi borç biliyorum" dedi.
BBP’LİLER DUYGULANDI
Yakutiye Belediyesi tarafından İstasyon mahallesi Cengiz Topel caddesi üzerinde yaklaşık 4 dönümlük bir alana kurulan ve otantik yapısıyla dikkat çeken Yazıcıoğlu Parkı, isminden dolayı Büyük Birlik partilileri duygulandırdı. Teşekkür için Erzurum'a gelen Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, yapılan davranışın Türk insanın en güzel vefa örneklerinden biri olduğunu söyledi. Belediye Başkan Vekili Halim Bingöl'ü, partili yöneticileriyle makamında ziyaret eden Şenliler, "Böyle bir vefa örneği,böylesine ince bir tavır bütün partililerimizi duygulandırdı. Başta Belediye Başkanımız Ali Korkut Bey'e, bu kararı alan Yauktiye İlçe Belediye Meclisi üyelerine ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum. İnşallah parti olarak bu parkın açılışında da bulunacağız. Bu incelik sanıyorum Türk insanının yüce gönüllülüğünün bir örneğidir. Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun isminin böylesine güzel bir parkta yaşatılıyor olması bizi duygulandırdı. Kendisi de çocukların bu ülkenin narin fidanlarıolduğunu söylerdi. İsmini taşıyan parkta gençlerimiz güzel vakit geçirip, oyun oynayacaklar, sporla uğraşacaklar. Bütün partililerimiz, genel başkanımız ve tüm yöneticilerimizin şükran ve minnetlerini iletiyorum" dedi.
PARK BEĞENİ TOPLADI
Muhsin Yazıcıoğlu parkında Belediye Başkan Vekili Halim Bingöl ve başkan yardımcılarıyla birlikte inceleme yapan Şenliler, Erzurum İl Başkanı Faruk Şahin, Yavi Belediye Başkanı Abdullah Yılmaz, Alperen Ocakları İl Başkanı Ahmet Aygan, parkın otantik yapısı karşısında da beğenilerini gizlemediler. Doğal yapının korunmasının önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkan Vekili Halim Bingöl, "Otantik yapıya özen gösterilmesi Belediye Başkanımız Ali Korkut'un öncelikleri arasındadır. Umuyorum Erzurum halkı ve
mahalle sakinlerimiz yeşil alan için harcadığımız emeklerimizi takdir eder. Rahmetli Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu isminin parka verilmesi, Başkanımız Ali Korkut ile birlikte tüm Belediye Meclis üyelerimiz tarafından bir vefa örneği olarak düşünüldü. Gönül birliğiyle bu ismi verdik" şeklinde konuştu.