ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Minibüs şarampole devrildi: 2 yaralı
Minibüs şarampole devrildi: 2 yaralı
Hınıs’ta uyuşturucu operasyonu
Hınıs’ta uyuşturucu operasyonu
Boks Milli takımına motivasyon desteği
Boks Milli takımına motivasyon desteği
Asırlık İbiş teknolojiyle tanıştı
Asırlık İbiş teknolojiyle tanıştı
Gazi Sedat Aktaş'a vefa
Gazi Sedat Aktaş'a vefa
HABERLER>GUNCEL
4 Nisan 2007 Çarşamba - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

Baharı beklerken, kar yağdı Vatandaş şaşırdı, trafik karıştı Erzurum'da dün sabah saatlerinden itibaren başlayan aralıklı kar yağışı etkili oldu. Yüksek kesimleri beyaza bürüyen kar, zaman zaman şehir merkezinde de tesirini gösterdi. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Balkanlardan gelen soğuk havanın etkisinde olan Erzurum'da dün sabah başlayan kar yağışının perşembe gününe kadar aralıklarla devam edeceğini belirtti.

Erzurum Gazetesi Arşiv

Baharı beklerken, kar yağdı Vatandaş şaşırdı, trafik karıştı Erzurum'da dün sabah saatlerinden itibaren başlayan aralıklı kar yağışı etkili oldu. Yüksek kesimleri beyaza bürüyen kar, zaman zaman şehir merkezinde de tesirini gösterdi. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Balkanlardan gelen soğuk havanın etkisinde olan Erzurum'da dün sabah başlayan kar yağışının perşembe gününe kadar aralıklarla devam edeceğini belirtti. Gece ölçülen en düşük hava sıcaklıkları Erzurum'da sıfır, Kars ve Ardahan'da eksi 1 derece olurken, Iğdır'da 5, Erzincan ve Ağrı'da da 1 derece olduğu bildirildi. VATANDAŞ ŞAŞIRDI, TRAFİK KARIŞTI Erzurum'da nisan ayında etkili olan yoğun kar yağışı, vatandaşları şaşırttı. Kar yağışı sebebiyle kentte çok sayıda maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Balkanlardan gelen soğuk havanın etkisine giren Erzurum'da sabah saatlerinde itibaren yoğun kar yağışı başladı. Kar kalınlığı yüksek kesimlerde 20 santimetreye ulaşırken, şehir merkezi de tamamen beyaz örtüye büründü. YOLLARDA BUZLANMA OLDU Zaman zaman tipinin de etkili olduğu kentte, kar sebebiyle hayat felç oldu. Kar nedeniyle kayganlaşan yollarda çok sayıda maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Trafik ekipleri kazalara yetişmekte güçlük çekerlerken, takviye trafik ekipleri seferber edildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle Erzurum-Çat ve Erzurum-Bayburt karayolunun Kop Dağı mevkiinde ulaşımın trafiğe kapandığı, diğer güzergahlara ise zincirsiz araç gitmesine izin verilmediği bildirildi. Son yağan karla birlikte Erzurum'a merkez ve ilçelerine bağlı yaklaşık 200 köy yolunun yeniden ulaşıma kapandığı da belirtildi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Gazetesi Arşiv
VALİ GÜVENÇ: " VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNDEYİZ” Erzurum ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ’NDEN İLETİŞİM ATILIMI Atatürk Üniversitesi ...
KÜÇÜK KARDEŞİNDEN ESİNLENDİ, PROJE GELİŞTİRDİ
Erzurum'da, Atatürk Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Ömer Faruk Bilge, ...
 
Deterjan izdihamı
Erzurum Sanayi semtinde 400 aileye temizlik malzemesi dağıtımı yapılacağını ...
ARAŞTIRMACI ZEYREK:
"SARI GELİN, TÜRK TERENNÜMÜDÜR" Türk araştırmacıları, geçmişi Osmanlı'ya ...
İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ ÇELİK:
“ERZURUM TÜRKİYE KUBBESİNİN KİLİT TAŞIDIR” Erzurum İl Genel ...
 
HSBC Bank’tan Universiade 2011’e kredi desteği
HSBC Bank İşletme Bankacılığı, 25’nci Dünya Üniversite Kış oyunlarının ...
200 GRAM EKMEK YİNE 30 YKR'DEN SATILACAK
Erzurum'da son günlerde karmaşaya sebep olan ekmek fiyatları ve gramajları ...
BÜYÜKELÇİNİN GEZİSİNE KAR ENGELİ
Slovakya Büyükelçisi Viktor Bauer ve eşinin de içinde bulunduğu otomobil, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dünya cehennemi yaşamak isteyen kıyas yapsın
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
İstiklal’in Şairi: Mehmet Akif ve 104 Yılın Mirası
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Aşığın gözünden bakabilmek
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Meşhur 5 Yasaya bir de buradan bakın!
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Umudun Yönü
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva