ERZURUM GOLFTE BİRİNCİ OLDU
Golf sahası olmadığı için kapalı spor salonunda çalışma yapan Erzurum Rıfkı Salim Burçak Kız Meslek Lisesi Kulübü golfçüleri, Antalya'da düzenlenen Golf Türkiye Yıldızlar Ligi'nde Türkiye birincisi oldu. Başarılı sporcular, bugün kulüp başkanları ve hocaları tarafından ödüllendirildiler.
BAŞARIDA ÖĞRETMEN GÜREL’İN EMEĞİ
Erzurumlu golfçülerin başarısında, Erzurum Rıfkı Salim Burçak Kız Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Nükhet Gürel'in emeği büyük oldu. Nükhet Gürel, 4 yıl önce Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun başlattığı kampanya kapsamında gönderdiği bir sopa ve bir topla 40 öğrenciye sopayı nasıl tutacaklarını ve topa nasıl vurmaları gerektiğini öğretti. Ardından da öğrencilerin Türkiye çapındaki başarıları geldi. Golf sahası olmayan
ÖDÜLLERİNİ ALDILAR
Erzurum'da yetişen Erzurumlu golfçüler, herkesin takdirini kazandı.
Antalya'da düzenlenen ve Türkiye'nin bir çok ilinden kulübün katıldığı Golf Türkiye Yıldızlar Ligi'nde birinciliği kazanan Erzurumlu golfçüler, dün Rıfkı Salim Burçak Kız Meslek Lisesi salonunda Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar'ın da katılımıyla düzenlenen törenle ödüllendirildiler.
MUTLUTÜRK’TEN KUTLAMA
Kulüp Başkanı Leyla Mutlutürk, sporcularını başarılarından ötürü kutlayarak, "İlk başlarda golf sporunun adını duyduklarında 'O da ne' diye tepki veren aileler, çocuklarının başarısı sonrası şimdi antrenmanları dahi kaçırmaz duruma geldiler. Rıfkı Salim Burçak Kız Meslek Lisesi Müdürümüz Nimet Demircioğlu'nun katkıları ve Beden Eğitimi Öğretmeni ve kulüp Antrenörümüz Nükhet Gürel'in emeği büyük oldu" dedi.