ANNE VE BEBEK ÖLÜMLERİ TBMM’DE
Erzurum, Batman, Bingöl, Diyarbakır, Erzincan, Hakkari, Kars ve Siirt illerinde uygulanan projenin sona ermesi dolayısıyla, 14 Şubat 2007 Çarşamba günü saat 10.30'da TBMM Küçük Grup Salonu'nda TBMM Başkanı Arınç'ın da katılımıyla üst düzey karar organları toplantısı gerçekleştirilecek.
TBMM, 'Anne-bebek Ölümlerinin Azaltılmasına Parlamenterler Aracılığıyla Multi-Sektörel İşbirliği ve Politik Kararlılık Yaratılarak Katkı Verilmesi Projesi'nin sona ermesinin ardından 14 Şubat 2007 Çarşamba günü, TBMM Başkanı Arınç'ın da katılımıyla üst düzey karar organları toplantısına ev sahipliği yapacak.
'Anne-bebek Ölümlerinin Azaltılmasına Parlamenterler Aracılığıyla Multi-Sektörel İşbirliği ve Politik Kararlılık Yaratılarak Katkı Verilmesi Projesi', TBMM Başkanlığı öncülüğünde, Sağlık Bakanlığı 'Türkiye Üreme Sağlığı Programı' kapsamında desteklenen, AB tarafından finanse edilen ve Türkiye Aile Planlaması Derneği tarafından TBMM Nüfus ve Kalkınma Grubu işbirliği ile yürütülüyor.