ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi başarılı öğrencileri ağırladı
Çiftçi başarılı öğrencileri ağırladı
Futsal kadınlarda Gümüşhane şampiyon
Futsal kadınlarda Gümüşhane şampiyon
Atatürk Üniversitesinde öncelik kalite
Atatürk Üniversitesinde öncelik kalite
ETÜ – Büyükşehir sanayi iş birliği
ETÜ – Büyükşehir sanayi iş birliği
Olur Belediyesinde tebrik gündemi
Olur Belediyesinde tebrik gündemi
HABERLER>SPOR
18 Mayıs 2015 Pazartesi - 16:29

Yine olmadı...!

Erzurumspor Sakarya deplasmanında play off yarı finalinde uzatma bölümünün ikinci yarısında 107’inci dakikada kalesinde gördüğü golle 1-0 yenilerek, play off ümidini sonlandırdı.

Yine olmadı...!

Erzurumspor Sakarya deplasmanında play off yarı finalinde uzatma bölümünün ikinci yarısında 107’inci dakikada kalesinde gördüğü golle 1-0 yenilerek, play off ümidini sonlandırdı. 7 mavi beyazlı oyunun sarı kart gördüğü karşılaşmada, tek forvetle 77 dakika oynayan Erzurumspor, bunun bedelini ağır ödedi.

TEK FORVETLE BAŞLADIK

Play off yarı finali rövanşının ilk yarısında Erzurumspor tek forveti olan Mehmet Albayrak’la gol aradı. Golcü futbolcunun 22’inci dakikada sarı kart görmesi, ekibin gol arayışlarını da yavaşlattı. Karşılaşmanın ikinci yarısına da aynı kadroyla çıkan Erzurumspor’da ilk değişiklik 56’ıncı dakikada geldi, Emre Yüksektepe yerini Seddar Karaman’a bıraktı.

İLK DEĞİŞİKLİK 77’DE GELDİ

Yapılan değişiklikle gol arayışına yükselen Erzurumspor ataklarını golle sonuçlandıramadı. 77’inci dakikada Turhan Özyazanlar nihayet Oltan Karakullukçu’yu oyuna alırken, golcü Mehmet albayrak’ı kenara aldı. Üçüncü değişikliğe 86’ıncı dakikada giden takımda, Salih Kardeşgiden yerini Sinan uzun’a bıraktı.

UZATMALARDA YENİLDİK

Maçın 90’lık kısmı 0-0 geçildi. Uzatma bölümünde golü arayan Erzurumspor’du. Ancak Oltan Karakullukçu hava toplarını keserek gol asisti yapan Mehmet Albayrak’ın eksikliğini hissetti. Uzatmanın ilk bölümü golsüz sonuçlandı. Ev sahibi ekip uzatmanın ikinci bölümünde 107’inci dakikada aradığı golü buldu. Burak Göksel attığı golle takımını play off finaline taşıdı.

TARAFTAR HÜZNE BOĞULDU

Erzurumspor’un Sakarya’dan eli boş dönmesi, şehirde taraftarlarca hüzün ve üzüntüyle karşılandı. Takımın play oflara kalmadan ikinci liğe şampiyon olarak çıkmasının mümkün olduğunu, ancak Teknik yönetimin takımı domine etmek yerine beraberliğe razı oyunla sahaya sürmesinin mavibeyazlı ekibi 2’inci ligden ettiğini savunan dadaşlar Turhan Özyazanlar’a sitem etti.

YİNE BAŞA DÖNDÜK

2013-2014 sezonunda da Kahramanmaraşta oynan play off yarı finali ilk maçında Hacettepespor’a 3-2 yenilerek umudu bu sezona taşıyan ekip, ikinci kez play offtan gergi döndü. 2015-2016 sezonunda yine üçüncü ligde mücadele verecek olan Erzurumspor adına yakışır bir seyir izlemedi ve il içinde olduğu gibi il dışında da onbinlerce taraftarını bir kez daha hüsrana boğdu.

SAKARYASPOR’UN MAÇ KADROSU

Ev sahibi Sakaryaspor karşılaşmaya, Yavuz Eraydın, Özgür Kedikli, Abdülkadir Akyıldız, Alaattin Hamza Ok, Aykut Duran, Sertaç Eren, Mert Sarı, Muhammet Yürükuslu, Levent Demiray, Gökhan Yazıcı, Burak Bekaroğlu 11’i ile başladı. Hüseyin Bilge, İbrahim Kıymaz, Burak Göksel, Mustafa Akgün, Volkan Çekiç, Canberk Ömer Özdemir, Ahmet Buğrahan Tuncay ise yedekler arasında yer aldı.

 ERZURUMSPOR İLK 11’İ

Erzurumspor ilk maçta olduğu gibi, ikinci maçta da sahaya tek forvet ile çıktı. İlker Günay, Emre Yüksektepe, Hüseyin Cihan Avcu, Doğa İşeri, Sefer Sever, Salih Kardeşgiden, Cebrail Serçek, Özkan Serbest, İbrahim Demirer, Hüseyin Engin, Mehmet Albayrak’ın ilk 11’de yer aldığı maça,   Anıl Atağ, Ekrem Sütçü, Emrah Çalışlar, Sinan Uzun, Oltan Karakullukçu, Seddar Karaman, Osman Berkay Özçelik ise 18 kişilik kadro içinde çıktı.

HAKEMLER

Erzurumspor’un Sakaryaspor ile oynadığı Play Off Yarı finali 2’inci maçını İzmir ve Denizli Bölgesi hakemleri yönetti. Karşılaşmanın orta hakemliğini İzmir Bölgesi hakemlerinden Kutluhan Bilgiç yaptı. Birinci yardımcı hakemliği Denizli Bölgesinden Birol Güldane, 2’inci yardımcı hakemliği ise İzmir Bölgesinden Emre Suna yürüttü. İzmir Bölgesinden Levent Aktan’ın 4’üncü hakem olarak görevlendirildiği karşılaşmada Coşkun Güven, Bünyamin Çiftçi ve Gülhan Özkan temsilci olarak bulundu.

FİNALE ÇIKANLAR

3’üncü Lig Play Off yarı finali rövanş karşılaşmaları biri dışında tamamlandı.  Yeni Diyarbakırspor-Denizli Büyükşehir Belediyespor karşılaşması tamamlanamadı. Bu sonuçlarla Çorum Belediyespor, İstanbulspor A.Ş., Sivas Dört eylül Belediyespor ve Ankara Demirspor play off yaı finaline yükselen takımlar oldu.

PLAY OFF RÖVANŞ SONUÇLARI

Darıca G.Birliği 0-2 Çorum Belediyespor

Zonguldak Kömürspor 1-1 İstanbulspor A.Ş.

Sivas Dört Eylül Belediyespor 2-1 Gölcükspor

 Yeni Diyarbakır A.Ş. - Denizli Büyükşehir Belediyespor

 Ankara Demirspor 3-1 Silivrispor

 Sakaryaspor A.Ş. 1-0 Erzurumspor

PLAY OFF İLK TUR SONUÇLARI

Çorum Belediyespor  0-0 Darıca G.Birliği

İstanbulspor A.Ş.  0-0 Zonguldak Kömürspor

Gölcükspor  0-0 Sivas Dört Eylül Belediyespor

Denizli Büyükşehir Belediyespor  0-0 Yeni Diyarbakır A.Ş.

Silivrispor  1-1 Ankara Demirspor

Büyükşehir Belediye Erzurumspor  0-0 Sakaryaspor A.Ş.

 

 
Onlar çıktı, biz seyrettik!
 
Oltu gelinciklerle bezendi
YORUMLAR
Toplam 16 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Öz Dadaş 22 Mayıs 2015 Cuma 15:09

Benim bildiğim transfer tahtası dahil yeni transferlerle birlikte tam 7 milyon (Yedi Trilyon) para harcamış Senin parasız-pulsuz dediğin Sakaryaspor. A ne, bu para 3.lig için parasız pulsuz bir durum ise vah ki ne vah.

Yorumu oyla      7      4  
indiregandi 22 Mayıs 2015 Cuma 13:57

türk futbolunun adam olamayışının tek sebebi aracı komisyonculardır..... bunun içine meneger koyun hoca koyun kordinatörü koyun yöneticileri koyun bu asalaklar temizlenmediği sürece biz adam olamayız bu yalnızca erzurum değil tüm türkiyenin sorunu yani İNDİREGANDİ sorunu

Yorumu oyla      7      4  
YORUMCU 22 Mayıs 2015 Cuma 09:14

aferin sana muharrem hoca nerde bitmiş topçu varsa onları topladın erzuruma sinan seddar ve dahasıda var bunlar ne iş yaptılar allah aşkına vijdanınız rahatmı yeni sezonda alın onlarıda yanınıza hep birlikte güle güle size erzurum sporun çöpe atılacak parası yok turhan hoca zaten domine etti takımı beraberlikler takımı yaptı erzurum sporu hocası bakkal olan paraıs pulsuz bir sakarya spor kadar olamadık

Yorumu oyla      10      4  
CEZA 21 Mayıs 2015 Perşembe 17:28

SAKARYASPOR A.Ş.'nin, 18.05.2015 tarihinde oynanan SAKARYASPOR A.Ş. - BÜYÜKŞEHİR BLD. ERZURUMSPOR Spor Toto 3. Lig Play off müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada SAKARYASPOR A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, 16- BÜYÜKŞEHİR BLD. ERZURUMSPOR Kulübünün, 18.05.2015 tarihinde oynanan SAKARYASPOR A.Ş. - BÜYÜKŞEHİR BLD. ERZURUMSPOR Spor Toto 3. Lig Play off müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1.600.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Yorumu oyla      6      5  
FANATİK DADAŞ 21 Mayıs 2015 Perşembe 09:30

kardeşim biz zati bergama-erzurum maçına gittim.ikider bizeTaşkınsöylemeilker kaledebize 3gol attılar.hatalı3golyedi niyelazdiye inadındanvazgeçmedi.taşkınhoca alper getirdi.takımın anasını ağlatan biri onu gaziosmanpaşa kovadı.iyibir hoca değil

Yorumu oyla      7      4  
SERKAN69 20 Mayıs 2015 Çarşamba 14:03

HER ZAMAN SÖYLÜYORUM BU ADAMLARLA BU KAFAYLA BU İŞ NANAY.BU TAKIMIN ŞAMPİYON OLMASI TÜRKİYENİN AB YE GİRMESİ KADAR İMKANSIZ BİŞEY.GETİR SADİ TEKELİOĞLUNU ADAM ETSİN.

Yorumu oyla      7      4  
hakan 20 Mayıs 2015 Çarşamba 13:31

parasız pulsuz sakarya spora yenildiniz yazıklar olsun

Yorumu oyla      7      4  
Dadaş 20 Mayıs 2015 Çarşamba 11:44

Erzurum playoflara gerçektende başarısız bir şekilde stratejik hata ile veda etti. Yahu arkadaş kendi sahanda gol yememişsin büyükbir avantaj.İkinci maçta bastır gol at.Bir gol atsan iş biter.Ha golü yedin önemli değil.Bir gol bile gene seni çıakrtır.Sakaryada 107.dk.yenilen golden sonra bile bir gol atsan sen çıktın.Yani Erzurum deplasmanda bile bastıran ekip olsaydı iş biterdi.Ne oldu,Sakaryasporun ekmeğine yağ sürüldü.Onlar savunmada biz savunmada.oldumu, olmadı.Neden? Bir gol atsak iki gol atmaları gerekecek.Heertürlü avantajı yazık ki değerlendiremedik.Şimdi ağlayalım halimize.Seyirci olarakta sınıfat kaldık.Yediğimiz ceza az buz değil tam 3 maç.Sadece klüp yada futbolcular değil,taraftar olarakta öğrenecek ve ders alacak çok konu vardır.

Yorumu oyla      7      4  
ilahi adalet 20 Mayıs 2015 Çarşamba 00:14

başlık güzel olmuş yine olmadı ... olmaz tabi kardeşim daha ilk maçda taşkın hoca ya edilen küfür ve hakaret her maçın ardından facebook sayfalarında hakaretler nasıl olacak arkadaşlar taşkın gitti sorun bittimi oyuncu aldılar genç dinamik adamları gönderdin sakat yaşlı ağır oyunculara dünya para verip aldın sonuç hüsran ilahi adalet denilen bir kavram vardır buda onun sonucudur. bazı medya yazarları kendi kafalarına göre 11 yapıp yazıyorlar nerde görülmüş bu seyircimiz şöyle böyle diyorsunuz adamlar sahaya atlamak için geliyor maça sonra destek olma gibi olay söz konusu değil tam tersine köstek siz gidin zonguldak seyircisi görün

Yorumu oyla      9      5  
Bu takım bizim 19 Mayıs 2015 Salı 01:43

Eskiden bir şarkı söylerdik ilkokulda. Orda bir köy var uzakta gitmesek de gelmesek de o köy bizim köyümüzdür.. Şimdi Erzurumspor orda bir takım var uzakta 2'inci lige çıksa da çıkmasada o takım bizim

Yorumu oyla      6      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Onlar çıktı, biz seyrettik!
Çorum Belediyespor,Sakaryaspor, İstanbulspor A.Ş., Sivas Dört Eylül Belediyespor ...
Milli boksör Uçar anısına ringe çıktılar
Milli takım antrenörü Nazım Dalkıran, Erzurum’a Almanya-Berlin boks karmasını ...
Emirhan Kotan milli takımda
Biathlon Türk Milli Takımına ilk kez Aşkale’den bir sporcu katılmaya hak kazandı.
 
Masa Tenisinde 19 Mayıs Turnuvası heyecanı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Masa Tenisi müsabakaları sona erdi.
Erzurum’da 10 asırdır sürdürülen gelenek
Türklerin Orta Asya'dan Anadolu'ya geldikleri dönemden itibaren oynadıkları ...
Erzurumspor için son şans
Erzurumspor play off sürecinde bugün Sakaryaspor karşısında rövanş maçına ...
 
Sakarya maçı hakemleri açıklandı
Erzurumspor’un deplasmanda oynayacağı Play Off Yarı finali 2’inci maçını ...
Dursun Krosta birinci oldu
Atletizmi Geliştirme Projesi Kros final yarışmaları Adana’da tamamlandı. ...
Oldu mu şimdi…!
Erzurumspor, Perşembe günü oynanan Play off yarı finali ilk turunda taraftarın ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva