ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Dadaşlar İsrail’i lanetledi
Dadaşlar İsrail’i lanetledi
Erzurum’da arandılar, Erzincan’da yakalandılar
Erzurum’da arandılar, Erzincan’da yakalandılar
‘Filistin’deki Çocuklar İçin Çiz’diler
‘Filistin’deki Çocuklar İçin Çiz’diler
Çiftçi muhtarlarla istişare etti
Çiftçi muhtarlarla istişare etti
Gazze’deki zulmü gündeme taşıdılar
Gazze’deki zulmü gündeme taşıdılar
HABERLER>GUNCEL
1 Haziran 2009 Pazartesi - 01:22

Yazıcıoğlu’na Dadaş vefası

GHA/Kahramanmaraş’ta geçirdiği helikopter kazası sonucu hakkın rahmetine kavuşan BBP Lideri Yazıcıoğlu’nu anlatan “Üşüyorum Reis” isimli kitap, Erzurum’da yok satıyor. Eser bir ay içerisinde ikinci baskısını yaptı. Kitapta, Merhum Lider Yazıcıoğlu’nun elim kaybının ardından yaşanan gelişmeler anlatılıyor.

Yazıcıoğlu’na Dadaş vefası

 Kahramanmaraş’ta geçirdiği helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu anlatan “Üşüyorum Reis” isimli kitap, Erzurum’da yok satıyor.
Taner Çakıl’ın kaleme aldığı kitap, okurlarıyla buluşmasının üzerinden geçen bir ay içerisinde ikinci baskısını yaparken, kitapta, BBP’nin Merhum Lideri Yazıcıoğlu’nun ölümünün ardından yaşanan gelişmeler anlatılıyor. Yazıcıoğlu’nun bindiği helikopterin, gerçekten bir kaza sonucumu düştüğü yoksa bir suikast mi olduğu yönündeki tartışmaların de ele alındığı “Üşüyorum Reis” isimli kitapta, röportajları, geçirdiği şüpheli kazalar, son helikopter kazasına ait tüm gelişmeler, vefatı, ardından onun için söylenenler, taziyeler ve kaza mı yoksa suikast mı tartışmaları aktarılıyor.
KİTABA BÜYÜK İLGİ
Erzurum’da bir kitapevinin sorumlusu olan Levent Tizgili, Mart ayında geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun, “Üşüyorum Reis” isimli kitapta, tüm yönleriyle ele alındığını söyledi. Kitabın Nisan ayında piyasaya çıktığını ve üzerinden henüz bir ay geçmiş olmasına rağmen ikinci baskısını yaptığını anlatan Tizgili, söz konusu eserin, Erzurum’da da çok büyük ilgi gördüğünü bildirdi. Partili-partisiz herkesin, “Üşüyorum Reis” isimli kitabı sorduğunu ve satın aldığını vurgulayan Tizgili, kitabın, Erzurum’da en çok satan çalışmalardan birisi olduğunu ifade etti. 
TÜM YÖNLERİYLE YAZICIOĞLU
Levent Tizgili, “Üşüyorum Reis” isimli kitabın, Bibliyografya, Aile Hayatı, İşkence Günleri, Siyasi Hayatı, Çatlı ile Diyalogları, Şüphe Dolu Kazalar, Vefatı Öncesinde Ölüme Dair Söyledikleri, Helikopter Kazası, Muhteşem Cenaze Töreni, Ardından Söylenenler ve Kazadaki Suikast Şüpheleri gibi başlıklardan oluştuğunu anlatarak, her yaştan ve her kesimden okuyucunun, bu eseri merak ettiğini dile getirdi.
“Üşüyorum Reis”’in yazarı Taner Çakıl ise, kitabın önsöz bölümünde şöyle diyor: “Kimdi ardından yüz binlerce insanı akın, akın Ankara’nın yollarına döken Muhsin YAZICIOĞLU ve neydi bu sevginin ardındaki sır. Bu kitabımda ona olan bu sevginin sebebini ve hayatına dair yaşanmış olayları ele almaya çalıştım. Vefatının hemen ardından bu kitabı yayınlamamın sebebi kitabın bütünlüğünde gizlidir. Bu kitabı tüm vatansever gençlerin ve onu tanımak isteyenlerin okumasını temenni ediyorum.”  
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
şermin yazıcı 15 Ağustos 2009 Cumartesi 19:11

sayın Taner Çakıl beyefendi, öncelikle kendi adıma merhum Muhsin Yazıcıoğlı için böyle güzel bir kitabı bizlere sunduğunuz için size teşekkür etmeyei bir borç bilirim, Merhumu şahsen görme şansına ermiş birisi olarak onun bu ülkeye katmış olduğu güzellikleri herkesin bilmesi ve öğrenmesi gerekiyor çünki vatanını ve milletini bukadar çok seven bir insan bu dünyaya ender gelir, oki bu ender insanlardan sadece birtanesiydi, kaza yaptığunun tv.öğrendiğimde o anda yaşadığım üzüntüyü anlatacak kelime bulamıyorum, günlerce yaşaması için dua ettim, ölümünü bir türlü kabullenemedim, ama ne varki o acı haberle beraber bütün unutlarımız tükendi, bu ülke için daha yapacağı çok şey vardı ama malesef izin vermediler, ona bu haince ölümü reva görenlere Allah'ımın gerekeni yapacağından hiç süphem yok.başarılarınızın devamın dilerim.Allah'a emanet olun

Yorumu oyla      6      4  
Taner ÇAKIL 2 Haziran 2009 Salı 16:50

Saygıdeğer İsmet bey kardeşim; Doğrudur yazmış olduğum cevapta, bazı hatalar olmuştur. Sevgili Kardeşimize biraz üzüldüğüm için dikkat de etmedim aslında. Haklısın dikkatli olmam gerekiyordu. Ayrıca bu eleştirinizden dolayı da size teşekkürü bir borç bilirim. Saygılar Taner ÇAKIL

Yorumu oyla      6      4  
ismet yanık 1 Haziran 2009 Pazartesi 19:46

Taner Bey, duyarlılığınız çok güzel. Yorum yazana hemen cevap vermenizi beğendim. Ancak, yazdıklarınıza bakınca kitap yazmış birisine imla hatalarını ifade yanlışlarını doğrusu yakıştıramadım. İhtimal ki, dikkatsiz davrandınız. Ancak, bir yazar için her zaman dikkat şarttır diye düşünürüm. Şahsen kitabı almayı düşünüyordum; mesajınız sonrası tereddüte düştüm. Anlaşylışla karşılayacağınızı umuyorum. Selamlar.

Yorumu oyla      6      4  
Taner ÇAKIL 1 Haziran 2009 Pazartesi 18:51

Bu arada Kitabın 3. Baskısı Çıkmıştır. ve Ekinde Yazıcıoğluna 1 gecede yazdığım 3 güzel şiirimi ve hayatını seslendirdiğim bir CD ile satışa sunulmuştur. Bana Ticari rant sağlıyorusun diyenler CD den önceki 6,90 lık fiyat ile bu tezlerini çürütmelidir. Keza Benim Kitabımdan sonra Çıkan 4 Kitap olmuş ve bunların fiyatları en ucuzu 13,5 tl dir. Burdan da ticari bir rant olmadığını anlamanız mümkündür. CD dahil fiyatı bile hala o fiyatların çok çok altında olup Tüm Türk Gençleri Okusun Diye ve Onu Tanısın Diye Sadece 9,90 tl dir. Bilgilerinize Arz Olunur. Eğerki benimle birebir bu konuları da görüşmek isteyen olursa Ben Türkiyenin her yerine İmzaya Gidiyorum. Davet Eden Olursa Hem imza Hemde Söyleşi Yapmak Üzere ERZURUM a da gelmeye hazırım. Ben Ortada bir delikanlıyım Allah'a Şükür veremeyeceğim hesap yoktur.

Yorumu oyla      6      4  
Taner ÇAKIL 1 Haziran 2009 Pazartesi 18:46

Sevgili Kardeşim Yorgun Savaşcı Ben Bu Kitabın Yazarı Taner ÇAKIL Yaptığın Yorum Hiç Hoş değil Eğer Neden Diye Soracak Olursan Yargısız İnfaz Yapıyorsun. Birde Vebal Alıyorsun Çünkü Suizanda Bulunuyorsun. Eğer Sen Bir Alperensen bu tavrını senin Merhum Şehit Hacı Muhsin YAZICIOĞLU'na olan gönülbağına ve onun dışa yansımasına veriyor ve seni üzecek hiçbir kelamda bulunmak istiyorum. Biz Müslümanlar Bir Lafı konuşurken öncelikle tartmalıyız. Söyleki Eğer Sen bu Kitabın Altyapısını ve nereye dayandığını, tarihini bilmiyorsan bu tarz bir söylem amel defterine kul hakkı olarak işlenecektir. Ben Herkese Açık Yazarım Zaten Kitaptada bana ulaşılabilecek her türlü irtibat mevcuttur. Cep telefonumdan tutda mail adresime kadar. Biz Kimseden saklana biryazar değiliz. Allah'ın İzniyle veremeyeceğimiz hesaba fiil uygulamayız. Belki Kitabı Almamışsındır ben sana burdan okuyacak olursan Cep tel vereyim bir sorun olursa burdan bana ulaşabilirsin. 0532 383 59 13 Saygılar

Yorumu oyla      6      4  
SELAM 1 Haziran 2009 Pazartesi 12:35

2 gün önce kermes var nur cemaatinin kitap satıyorlar yazıcı oglunu aldım baktım ken kafalarına göre yorumlamışlar yazıcı oglu ile kitabın fazla alakası yok ayzıcı oglu adını kullanarak rant yapıyorlar heyyyyyyyy gidi koca reisssssssss hey senden sonra olanları timsah göz yaşlarını bi görsen rahmetli olmadan 1 saat önce ruh bi saniyelik 1 sn ömür için bu kadar fırıldaklık niye ddedi dinleyen varmı fırıldaklık hala son sürat devam ediyor koca reisin ruhu şad mekanı cennet olsun yorgun savaşçı

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gümüşhane’de domuz gribi önlemi
İHA/İngiltere'den tatil için Gümüşhane'ye gelen gurbetçi baba ve kızı, ...
Bakan Atalay, Erzurum’da …
Erzurum’a yarın yapılacak olan MOBESE açılışı için gelen İçişleri Bakanı ...
Dadaşlardan Çaykur çayına tam not
AYŞE YILDIZ/ERZURUM (İHA) - Çaykur Genel Müdürlüğü tarafından tanıtım ...
 
Burfaş ve Kültür A.Ş’de yeni dönem
Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Park Bahçe Sosyal ve ...
Yoksulları sevindirdiler
Deniz Feneri Derneği'nin kamyonuyla Erzurum'dan gelen yardım kolileri, ...
SYDV’den kiracı öğrencilere destek
Oltu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) ilçe merkezinde ...
 
Toplu ulaşım’a psikoteknik terapi
Erzurum’da şehir içi ulaşım sektöründe psikoteknik dönem başladı. Özel ...
Mehterli kermes açılışı
Erzurum Telsizler Tahsil Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği’nin düzenlediği ...
Şehitlerimizi uğurladık
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit olan askerler ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Üstümüze pislik yağıyor niye?
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Sosyal Çürüme: Sessiz Çöküşün Ayak Sesleri mi?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da 13 sektör vizyon büyütmüş; ama!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum'da bir 'temizlik' hikayesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzurum'un Saklı Cenneti: Karagöl
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Yavuz Değirmenci’den Türkü Tadında Şiirler
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva