ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SPOR
15 Nisan 2015 Çarşamba - 05:49

Ya kazanacağız..Ya kazanacağız..

Erzurumspor bu hafta sonu matematiksel olarak devam eden şampiyonluk şansını devam ettirmek adına, lider Ankara Demirspor ile karşılaşacak.

Ya kazanacağız..Ya kazanacağız..

Erzurumspor bu hafta sonu matematiksel olarak devam eden şampiyonluk şansını devam ettirmek adına, lider Ankara Demirspor ile karşılaşacak. Mavibeyazlı ekip galip geldiğinde, liderle puan farkı ikiye inecek, Sakarya ve Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçlarından gelecek sonuçlar da ekibin şampiyonluk şansını ortaya koyacak.

BUGÜNE KADAR ÜÇ MAÇ YAPTIK

Erzurumspor bu sezon deplasmanda 29 kasım 2014’te oynadığı Ankara Demirspor karşılaşmasını 2-0 kaybetmişti. Mavibeyazlı ekip Ankara ekibiyle 2011 ve 2012 sezonunda da iki kez karşı karşıya gelmiş, bu maçlarda Erzurumspor 20 kasım 2011’de deplasmanda Ankara Demirspor’u 3-2 yenerken, 31 mart 2012’de evindeki maçta 2-2 berabere kalmıştı.

ANKARA DEMİR’İN PERFORMANSI

Ankara Demirspor 30 maçlık toplamda 16 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 yenilgi ile topladığı 55 puanla Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta lider durumda. 30 maçta 42 gol atan ekip kalesinde 23 gol gördü. Ankara Demirspor 3’üncü gurupta iç saha performans sıralamasında 1’inci, dış saha performans sıralamasında ise 5’inci sırada bulunuyor.

ANKARA EKİBİ İÇ SAHADA LİDER

Ankara Demirspor bu sezon dış sahada 15 maça çıktı. Bu maçlarda 6 galibiyet ve 4 beraberliği bulunan ekip, 5 maçını da kaybetti. Dış sahadaki maçlarda 19 gol atan ekip, kalesinden 13 gol çıkardı ve deplasmanda 22 puan elde etti. Ankara ekibi evinde ise 15 maçın 10’unu kazandı, 3’ünde berabere kaldı, 2 de yenilgi aldı.

6 DEPLASMANA GİTTİLER

Ankara Demirspor 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında 6 deplasmana gitti. Bu maçlardan 3’ünü kazanan ekip 2 beraberlik alırken, bir maçından puansız döndü. Ankara Ekibi deplasmanda Kayseri Şekerspor’U 2-0, Sandıklıspor’u 3-1, Bergama Belediyespor’u 1-0’lık sonuçlarla yenmeyi başardı. Ekip Etimesgut Belediyespor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kalırken, Orhangazispor’a 1-0 mağlup oldu.

29 KASIM’DAKİ MAÇ

Erzurumspor bu sezon 29 kasım 2014’te Ankara Demirspor ile karşılaşmış ve maçı ilk yarıda yediği iki golle 2-0 kaybetmişti. Mavibeyazlı ekip karşılaşmayı Anıl Atağ, Emre , Ömer , Doğa İşeri, Sefer Sever, Yılmaz Can (Deniz Sert), Mikail Üzümcü, Cebrail Serçek ( Orhun), Emrah ( AykutÇakay), Fatih Gültekin, Hüseyin Cihan’lı kadroyla tamamlamış, maçta 44’üncü dakikada kırmızı kart gören Aykut Çakay takımını 10 kişi bırakmıştı.

 

 
Erzurum 17’inci sıraya yükseldi
 
Din adamı mı, siyasetçi mi?
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MAÇ 16 Nisan 2015 Perşembe 20:48

Bu hafta oynanacak olan 3.lig 3.grup maçları iddaa da yer alıp bizim maç için verilen oranlar şöyledir: 1)1.90 0)3.00 2)2.25

Yorumu oyla      7      4  
TFF 16 Nisan 2015 Perşembe 20:03

BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE GENÇLİK SPOR Kulübü'nün 12.04.2015 tarihinde oynanan BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE GENÇLİK SPOR- B.Ş. BLD. ERZURUMSPOR Spor Toto 3. Lig 3. Grup müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE GENÇLİK VE SPOR Kulübü'nün taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezaların birleştirilmesi suretiyle BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE GENÇLİK VE SPOR Kulübü'nün toplam 12.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına

Yorumu oyla      7      4  
MHK NE OLDU SANA ? 16 Nisan 2015 Perşembe 17:06

Evet bu başlığı atmamın sebebi bu hafta oynanacak olan maçımızın hakemlerinin HEPSİ İzmir bölgesinden geliyorlar.Özellikle orta hakem dün oynanan manisa-galatasaray maçının dördüncü hakemi olarak görev yapmıştır.

Yorumu oyla      6      4  
BUNU YAYINLA BARİ EDİTÖR... 16 Nisan 2015 Perşembe 15:51

Haydi Erzurum Göster dadaşın DİK duruşunu,MEN zile al her vuruşunu,Erzurumda Futbol Adına DOKTOR çoktur.erzurumla çok uğraşanın sonu yOKTUR......ANLAYANLARA...

Yorumu oyla      7      4  
Dado 16 Nisan 2015 Perşembe 11:07

Haydi Erzurum yen şu ankarayı.İstanbuldan sonra bu ankara takımlarıda çok. Seyircisiz takımların üst liglere çıkmaması lazım.Onun için neyapıp-edip bu angara takımını yenmeli.

Yorumu oyla      7      4  
doktor 15 Nisan 2015 Çarşamba 17:57

anadolu üsküdar şampiyon olarak çıkar son maç gelir erzurumu evinde yener

Yorumu oyla      9      12  
HER ŞEY OLUR 15 Nisan 2015 Çarşamba 15:43

Bence Ankara demir 1. olarak 2.lige çıkabilir ama play-off ile de sakarya veya Erzurum bir üst lige çıkabilir ama geçen sezonda gördüğümüz gibi hiçbir şey belli olmaz.Geçen sezon ligin en genç takımı çıktı o kadar deneyimli takımlar arasından .Bir bakarsın çoğu insanın beklediği takımlar değil de istanbulun Anadolu üsküdarı veya ilk beşe giyerse silivri spor çıkar mı çıkar .Bu futbol bu şans işidir.Her şey olur

Yorumu oyla      6      4  
habib 15 Nisan 2015 Çarşamba 14:42

kimse kimseyi kandırmasın evinde ankara ekibini yenersin ama şampiyonluk bir başka bahara neden sen elin tersiyle gelene puan gidene puan verirsen şimdide hayal perest olursan senin işin çok zor dadaşım .sen daha dört musabaka daha oynayacaksın.hepsinden puan alsan dahi galiba üstündekilerde leblebi toplamıyor.onlarda gelene atıyor.gidenede güle güle diyorlar.işte gerçek bu.biz sahaya centilmence mücadelemizi gösterelim.gerisi başarıda o zaman gelir.

Yorumu oyla      7      4  
Küfür Olmamalı 15 Nisan 2015 Çarşamba 12:49

Şayet bu maçta küfür olursa anadolu üsküdar maçı muhtemelen seyircisiz olacak. Belki maraş maçında sahaya atlayan ileri zekalı arkadaş atlamamaış olsa şimdi 52 puanda olacaktık. (Kimbilir)

Yorumu oyla      9      4  
ANKARA DEMİR 15 Nisan 2015 Çarşamba 11:45

Spor Toto 3.Lig 3.Grup lideri Ankara Demirspor’un teknik direktörü Serdar Bozkurt Bozkurt, “Önümüzdeki hafta Erzurum deplasmanına gidiyoruz. Bizi orada 25 bin taraftar bekliyor. Çok zor bir maç daha oynayacağız. Ancak aynı atmoferde Sakaryaspor’u da evinde 3-0 yenmiştik. Bu tür maçlarda rahat bir futbol oynuyoruz. “ ifadelerini kullandı.Ankara Demirin hocası şunu bilmiyor :Biz lider hataysporu hatay da yenip gelen bir takım olduğumuzu bilmiyor ondan böyle konuşuyor.(Erzurumsporun geçmişine bakması gerekiyor hocanın)

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Atlama Kuleleri haziranda hizmette
KERİM BURUCU-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, ...
Avrupa yine Erzurum'u konuşacak
Sekmen, “2019 EYOWF şehrimize büyük bir değer katacak. Şehrimizin bir ...
Bayburt Gurup PFDK’lık oldu
Erzurumspor’un deplasmanda 1-0 kazandığı Bayburt Gurup özel idare maçında, ...
 
3’üncü gurupta final haftaları başlıyor
R.DAĞ-Gurupta şampiyonluk yolunda yarışan Ankara Demirspor, Anadolu Üsküdar ...
Erzurumspor 13 maçta 3’üncü oldu
RECEP DAĞ-13 haftada 6 galibiyet, 7 beraberlikle 25 puan toplayan Erzurumspor ...
Erzurumspor, Erzurum’da kaybetti
RECEP DAĞ-Erzurumspor, en çok golü dış saha maçlarında atarken, en çok ...
 
Erzurum'a 1 yılda 5 yeni tesis
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Devletin ...
Taşkesenligil’den taraftara çağrı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Ankara ...
Van’dan seyircisine kötü sürpriz
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva