ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum Çimse-İş’te Atik güven tazeledi
Erzurum Çimse-İş’te Atik güven tazeledi
Tır şarampole devrildi: 1 yaralı
Tır şarampole devrildi: 1 yaralı
Kadın çiftçilere makine ve ekipman desteği
Kadın çiftçilere makine ve ekipman desteği
Bilim Erzurum'da 7 dalda atölye eğitimi
Bilim Erzurum'da 7 dalda atölye eğitimi
U15 Kız Millî Takımı Erzurum Kampı tamamlandı
U15 Kız Millî Takımı Erzurum Kampı tamamlandı
HABERLER>SPOR
30 Temmuz 2024 Salı - 02:38

TRENDYOL 1’inci Ligde tek gündem Transfer

Ligde transfer çalışmalarına en fazla yoğunluk veren takımlar Adanaspor, Manisa FK ve Adanaspor olurken, transfer tahtasının açılması hedeflenen Erzurumspor’da ise belirsizlik devam ediyor.

TRENDYOL 1’inci Ligde tek gündem Transfer

TRENDYOL 1. Ligde yeni sezon hazırlıkları devam ederken, transfer çalışmaların da ağırlık veriliyor. Ligde transfer çalışmalarına en fazla yoğunluk veren takımlar Adanaspor, Manisa FK ve Adanaspor olurken, transfer tahtasının açılması hedeflenen Erzurumspor’da ise belirsizlik devam ediyor.

Erzurumspor transfer çalışmalarında sessizliğini korurken, ‘Küllerimizden Doğuyoruz’ başlığıyla maddi deste kampanyasını sürdürüyor. İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen ‘’Küllerimizden Doğuyoruz’’ kampanyasına Erzurumlu iş adamları ilgi gösterdi.

Kampanya çerçevesinde İstanbul Valisi Davut Gül Erzurumspor’a destek verdi.

ADANASPOR’DA İKİ TRANSFER BİRDEN

Adanaspor, Galatasaray’dan genç kaleci Jankat Yılmaz ve Kasımpaşa U19’dan Alp Efe Kılınç’ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Adanaspor yaz transfer döneminde kadro planlamasına devam ediyor. Turuncu-beyazlı ekip, Galatasaray’dan 19 yaşındaki genç kaleci Jankat Yılmaz’ı kadrosuna katarken, aynı zamanda Kasımpaşa U19 forması giyen 20 yaşındaki Alp Efe Kılınç’ı da renklerine bağladığını duyurdu.

SAKARYASPOR, MUSTAFA PEKTEMEK’İ KADROSUNA KATTI

Sakaryaspor, tecrübeli santrfor Mustafa Pektemek ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Sakaryaspor, 35 yaşındaki futbolcu Mustafa Pektemek'i renklerine bağladı. 1+1 yıllık sözleşmeye imza atan Pektemek, “Tekrar başladığım yere döndüm. Çok mutlu ve heyecanlıyım. İnşallah şampiyonluk yolunda fayda sağlayabilirim ve bu şehirde kupa kaldırabilirim. Kendime güvenim var, faydalı olacağıma inanıyorum. Kendi şehrimde ayrıca bir motive olacağımı düşünüyorum. Taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Kadroda daha önce aynı takımda oynadığım oyuncular da var. Birebir tanıdığım oyuncularda var ve gerçekten önemli oyuncular. İnşallah lige iyi bir şekilde başlayıp sonunu iyi bir şekilde getirebiliriz” dedi.

KOCAELİSPOR, MARCAO İLE 1 YILLIK ANLAŞMA SAĞLADI

Kocaelispor, 30 yaşındaki santrfor Marcao ve kulübü Al Ahli ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşma sağladı.

Transfer sezonunda şimdiye kadar 12 ismi renklerine bağlayan Kocaelispor, bir transferi daha bitirdi. Kocaeli temsilcisi, Brezilyalı santrfor Marcao ile anlaşmaya vardı. Transfer için Kocaelispor'un sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Marcos Vinicius Do Amaral Alves'in kulübümüze geçici transferi hususunda Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'na bağlı Al Ahli kulübü ile transfer sözleşmesi imzalanmış olup, futbolcu sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri gerçekleştirme adına şehrimize gelecektir" ifadeleri yer aldı.

ALTAY, DENİZ KADAH’LA SÖZLEŞME TAZELEDİ

Altay, 38 yaşındaki tecrübeli futbolcu Deniz Kadah ile 1 yıllık sözleşme yeniledi.

TFF 2. Lig ekiplerinden Altay, ligin başlamasına kısa bir süre kala iç transferde yoğun mesai harcamaya devam ediyor. 2021-2022 sezonunun devre arasından bu yana transfer tahtası kapalı olan ve mali açıdan tarihinin en kötü kötü günlerini yaşayan siyah-beyazlılar, yeni sezon öncesinde gol yollarında problem yaşamamak için harekete geçti. Bu süreçte geçtiğimiz günlerde sözleşmesi sona eren Deniz Kadah ile masaya oturan Altay, tecrübeli oyuncu ile yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlanınca 38 yaşındaki oyuncuyla 1 yıllık yeni kontrat imzaladı. Böylece İzmir ekibi, kaleci Ozan Evrim Özenç’in ardından Deniz Kadah’ın da sözleşmesini uzatarak takımda kalmasını sağladı.

Öte yandan Ozan’ın ardından Deniz’in de kampa katılması, Altay Teknik Direktörü Gökhan Karaaslan'ın forvet ve kaleci bölgesinde elini rahatlattı.

MANİSA FK YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu kampında sürdüren Manisa Futbol Kulübü, gerçekleştirdiği antrenmanla çalışmalarına devam etti.

Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig 2024-2025 sezonu hazırlıklarını Bolu kampında gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş yönetiminde gerçekleşen antrenman aerobik ısınma hareketleriyle başladı. Dar alan oyunlarıyla devam eden antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.

Manisa FK, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Şenol Can: “Karagümrük semtinin ait olduğu Süper Lig'e geri döneceğiz”

KARAGÜMRÜK BOLU’DA HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şenol Can, “Karagümrük semtinin ait olduğu Süper Lig'e geri döneceğiz” dedi.

Topuk Yaylası Tesisleri’nde birinci etap kampını tamamlayan Fatih Karagümrük, ikinci etap için Bolu’da hazırlıklara başladı. Günü çift antrenmanla tamamlayan Karagümrük, Gerede ilçesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlı ekip, Teknik Direktör Şenol Can ile tekrardan yeni sezonda Süper Lig’e çıkmak istiyor.

“4-5 transfer daha yapıp sezona çok iyi bir şekilde başlamak istiyoruz”

1 Temmuz'da çalışmalara başladıklarını belirten Şenol Can, “13 günlük bir kamp dönemi geçirdik. Ondan sonra takıma iki gün izin verdik. Diğer kamp döneminde de son bir haftada gerçekten yine tempolu, coşkulu çift idmanlarla kampımıza devam ediyoruz. Bu arada da hazırlık maçları da oynuyoruz. Hem teknik hem taksiksel yönde gelişmek için. Çok önemli oyuncular aramıza katıldı. Yabancı oyuncular, yerli oyuncular, genç oyuncular olarak aramıza çok iyi oyuncular transfer daha eksik bölgelerimiz de var. Geçen seneden kalan oyuncularımızla birlikte güzel bir ahenk yakaladık. Tabii eksik bölgelerimizde çalışmalar devam ediyor. Takımımıza uygun, bütçemize uygun, bu lige uygun oyuncuları aramaya çalışıyoruz. 4-5 transfer daha yapıp sezona çok iyi bir şekilde Karagümrük olarak başlamak istiyoruz” diye konuştu.

“Karagümrük semtinin ait olduğu Süper Lig'e geri döneceğiz”

Bu sene ligin zor olacağını vurgulayan Can, “Gerçekten her takım çok zorlu. Şehir takımları var, şirket takımları var. Her takım şampiyonluğa oynamak istiyor. Yaklaşık 10 takım şampiyonluğa oynuyor. Bu lig bu liginde seyir zevki çok yüksek hale gelecek. Gerçekten herkes çok yüksek bütçelerle iyi transferler yapıyorlar. Ama burada ligin başı çok önemli. Lige nasıl başlarsan öyle gider ama ligin sonu sonunu getirmek de çok önemli bu ligde. Sonlar çok önemli. İnşallah bizim hedefimiz Karagümrük olarak tekrar Süper Lig'e geldiğimiz yakıştığımız Karagümrük semtinin ait olduğu Süper Lig'e geri döneceğiz. Bizim tek amacımız bu sene şampiyon olup Süper Lig'e geri dönmek” dedi.

“Hepimiz çıkmak için tekrardan motiveyiz”

Karagümrük’ün yeni transferi 35 yaşındaki tecrübeli stoper Papy Djilobodji ise, “Burada olduğum için çok mutluyum. Burada bizi Serkan hoca, Süleyman Başkan herkes beni çok iyi ağırladı. Ekiple de aram çok iyi. Buraya tecrübemi katmaya geldim. Kendimi de göstermeye geldim. Hepimiz çıkmak için tekrardan motiveyiz. Ben kesin olarak motiveyim. Takım olarak çocuklar herkes çok motive ve elimizden geleni yapacağız. Bu sene tekrar ait olduğumuz yere çıkmak için. Çok mutluyum ve buraya çok çabuk adapte oldum. Bütün takım olarak hem çalışanlar, futbolcular, herkes beni çok iyi karşıladılar burada. Ve hepimiz çok motiveyiz ve tekrardan elimizden geleni yapmak için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

BODRUM FK’DA HÜCUM HATTINA TAKVİYE

Bodrum Futbol Kulübü santrfor oyuncusu 19 yaşındaki genç yetenek Seçkin Batuhan Fırıncı’yı renklerine bağladı. Yeşil-beyazlı ekip oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Tarihinde ilk kez Trendyol Süper Lig’de mücadele edecek olan Bodrum FK transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, yeşil-beyazlı ekip Tuzlaspor’dan genç santrfor Seçkin Batuhan Fırıncı ile anlaşma sağladı. Yeşil-beyazlı ekip oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Diyarbekirspor’da kiralık oynayan Seçkin Batuhan Fırıncı 16 maçta 572 dakika süre aldı ve 1 kere fileleri havalandırdı.

 
Terör bitti, huzur geldi
 
KUDAKA’dan 8 projeye teknik destek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oltu’da 25 Mart Spor Kulübü nostaljisi
Oltu 25 Mart Spor Kulübü'nün 30 yıl önceki futbolcuları, eski günlerini ...
Erzurumspor açılışı yine Bandırma maçıyla yapacak
*ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurumspor 2023 – 2024 sezonunda olduğu ...
Erzurumspor Polat Ailesinin acısını paylaştı
Erzurumspor Kulübü yayımladığı mesajla Polat ve Yunusoğulları ailelerinin acısını paylaştı.
 
Atıç Erzurum kampını değerlendirdi
Hatayspor'un basın sözcüsü Ahmet Atıç, başarının sınırının olmadığını ...
Erzurumspor ikinci etap kampını tamamladı
Erzurumspor FK, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap kamp programını tamamladı.
1’inci Lig'de yabancı kuralı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de, A Takım Listesine yazılacak Türkiye A Milli Takımı'nda ...
 
Sivasspor’un Erzurum kampı sona erdi
Sivasspor'un ikinci etap Erzurum kampı sona erdi.
Erzurumspor, İstanbulspor İle berabere kaldı
Erzurumspor, sezon hazırlıklarını yaptığı Palandöken Yüksek İrtifa Kamp ...
Dede Korkut anısına cirit attılar
Bayburt Uluslararası Dede Korkut 28. Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İstemihan Bulutlar
İstemihan Bulutlar
Yüzde 50+1'in Getirdiği Zorunlu Gerçek: Millileşme
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Türk Kimdir? Anayasa Ne Diyor?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Deprem diyoruz deprem!
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Ahlaki çöküşün fotoğrafı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Ders alınsaydı tekerrür mü ederdi?
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yolun Çıkışı
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva