ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Ciritçi baba oğlunu ciritle uğurladı
Ciritçi baba oğlunu ciritle uğurladı
Kaçak kazı yapan 9 kişi suçüstü yakalandı
Kaçak kazı yapan 9 kişi suçüstü yakalandı
Erzurum’da ‘Vatan ve kahramanlık buluşmaları’
Erzurum’da ‘Vatan ve kahramanlık buluşmaları’
OBM’den ‘Meyve ağaçlandırma işbirliği’
OBM’den ‘Meyve ağaçlandırma işbirliği’
Eğitim gönüllüsünden örnek girişim
Eğitim gönüllüsünden örnek girişim
HABERLER>SPOR
9 Eylül 2024 Pazartesi - 06:59

TRENDYOL 1.Ligde 5’inci hafta gündemi

Erzurumspor’da transfer edilen futbolcu sayısı 8’e yükseldi.

TRENDYOL 1.Ligde 5’inci hafta gündemi

Erzurumspor’da transfer edilen futbolcu sayısı 8’e yükseldi.

Erzurumspor FK, altyapıdan Muhammet Taha Ağdağ ve Ömer Arda Kara, Trabzonspor’dan Kağan Moradaoğlu, FC Viktoria Köln U19 takımından Kerim Taşkale ve MSV Duisburg U19 takımından Emre Çil, Bodrum FK'dan Koray Kılınç, Çaykur Rizespor’dan Okechukwu Azubuike’den sonra Gürcü futbolcu Guram Giorbelidze ile sözleşme imzaladı.

MANİSA FK’NIN YENİ YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU

Yasemin Buket Aktan başkanlığındaki Manisa Futbol Kulübü'nün yeni yönetim kurulu belli oldu. Toplantıda konuşan Başkan Yasemin Buket Aktan, "Birinci önceliğimiz kulübümüzü Süper Lig’e taşıyarak Manisa adını ve Manisa bayrağını Türk futbolunda gururla temsil etmek olacak" dedi.

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Manisa Futbol Kulübü'nde yeni yönetim kurulu belli oldu. Başkan Aktan ve yeni yönetim kurulu ilk toplantısını Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Başkan Yasemin Buket Aktan, "Öncelikle başta önceki dönemde kulübümüze emek veren ve katkı sunan tüm eski yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimizin de Manisa Futbol Kulübümüze, Manisa ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum. Yeni yönetim kurulumuzun Manisa Futbol Kulübümüzü daha da ileriye taşımamızda bizlere güç katacağına inanıyorum" dedi.

"Tek gayemiz Manisa’yı Süper Lig’de gururla temsil etmek"

En büyük hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirten Başkan Aktan, "Yeni yönetim olarak birinci önceliğimiz takımımızı Süper Lig’e çıkararak Manisa adını ve Manisa bayrağını Türk futbolunda gururla temsil etmek olacak. Bunun için çok çalışacağız. Mücadele azmimizden ödün vermeden hem sahada hem dışarıda devam edeceğiz. Bugün yanımızda olan siz yönetici arkadaşlarımın duruşu bizler için çok önemli. İddia edilenin aksine Bu kentin dinamiklerinin ve taraftarımızın arkamızda olduğunu biliyoruz. El ele vererek elimizdeki değeri daha yukarı taşıyıp Manisa ismini büyüteceğiz. Bütün hedefimiz, amacımız bu yönde. Kulübümüz, bugün itibarıyla milli takımlara 21 sporcu gönderiyor, Türk futboluna birçok futbolcu kazandırıyor. Herkesin bu kulübe sahip çıkması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Manisa Futbol Kulübü'nün yönetim kurulu üyeleri ve görev dağılımları şu şekilde oluştu:

"Yasemin Buket Aktan (Yönetim Kurulu Başkanı), Akın Saadettin Gezgin (As Başkan - Mali İşler ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Ertan Korkmaz (Basın-Medya, Halkla İlişkiler ve Organizasyondan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Kerim Gençoğlu (Proje Geliştirme ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Ali Özkan (TFF, Kurumsal İletişim- Sportif İşler ve A Takımdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Osman Çimenoğlu (Reklam Sponsorluk-Mağazacılık ve Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Zerrin Ağar (Akademi-Altyapı ve Halkla İlişkiler ve Organizasyondan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Binali Osmanoğlu (Proje Geliştirme ve Pazarlama- İnsan Kaynakları ve Personel Yönetiminden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Buğra Çelikkanat (TFF ve Kurumsal İletişim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği), Ömer Akar (Tesislerden ve Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Hasan Yıldız (Reklam Sponsorluk Mağazacılıktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Tamer Yaşar (Basın-Medya, Sportif İşler ve A Takımdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Murat Taşkıran (Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Ural Üncü (Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Ali Gerdan (Halkla İlişkiler ve Organizasyondan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Selim Şarkdağ (Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), İbrahim Göktuğ (Akademiden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Ayşegül Sönmeztekin Tosun (Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi)."

BOLUSPOR, UFUK KAHRAMAN İLE ANLAŞTI

Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında Teknik Direktör Serhat Gülpınar ile yollarını ayıran Boluspor, 48 yaşındaki Teknik Direktör Ufuk Kahraman ile anlaşmaya vardı.

Boluspor'da Serhat Gülpınar ile yolların ayrılmasının ardından anlaşmaya varılan Ufuk Kahraman Bolu'ya geldi. Boluspor’un anlaşmaya vardığı 48 yaşındaki teknik direktör, kırmızı-beyazlıların Karaçayır’da bulunan tesislerine gelerek, kulüp personeli ve oyuncularla tanıştı. Kahraman ile önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalanacak.

ADANASPOR, ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Adanaspor, Ankara Keçiörengücü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Turuncu - beyazlı ekip Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında 16 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’da Yeni Adana Stadyumu’nda Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek. Çatalan Tesisleri'nde Yardımcı Antrenör François Ciccolini yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. İdmanın ana bölümünde ise taktik çalışması gerçekleştirildi.

YENİ MALATYASPOR, ÇORUM FK MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Yeni Malatyaspor, Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında oynayacağı Çorum FK maçının hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde, Teknik Sorumlu Murat Uçkun yönetiminde gerçekleşen idmanda özellikle genç futbolcuların hırsı ve azmi dikkat çekti. Ligde oynadığı 2 maçta galibiyetle tanışamayan Malatya ekibi, Çorum FK müsabakasını kazanarak 3 puanla tanışmak istiyor.

6 Şubat depremleri sonrası 1.5 yıldır ligde yer almayan sarı-siyahlı ekip, 2024-2025 sezonunda ilk haftadaki Pendikspor maçına çıkmamıştı. Doğu Anadolu temsilcisi, 3. haftada Ankara Keçiörengücü’ne 1-0 skorla mağlup olurken, geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Erzurumspor’a 3-0’lık skorla kaybetti.

ADANASPOR'DA ANTRENMAN ÖNCESİ SOL BAMBA ANISINA SAYGI DURUŞU YAPILDI

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da futbolcular antrenman öncesi hayatını kaybeden teknik direktörleri Soulaymane Bamba için saygı duruşunda bulundu.

Geçtiğimiz hafta Manisa'da sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılan Adanaspor'un 39 yaşındaki teknik direktörü Soulaymane Bamba hastanede hayatını kaybetmişti. Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında evinde Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak olan turuncu-beyazlı ekip, maçın hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi futbolcular, Soulaymane Bamba için saygı duruşunda bulunup isminin yazılı olduğu formalara çiçek bıraktı.

Turuncu-beyazlı ekip antrenmanda pas, koordinasyon ve taktik çalıştı. 5'e 2 pas çalışmasıyla devam eden idman, bireysel çalışmalarla sona erdi.

 
Erzurumspor futbolcu kadrosu zenginleşti
 
Erzurumspor Gençlerbirliği sınavına hazırlanıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor futbolcu kadrosu zenginleşti
Erzurumspor’da sezon başlangıcında 30 olan futbolcu sayısı, transfer tahtasının ...
U15 Kız Millî Takımı Erzurum Kampı tamamlandı
1-8 Ekim 2024 tarihlerinde Bosna Hersek'te Gelişim Turnuvası'na katılacak ...
Spor Ortaokulları öğrenci kabulüne başlıyor
Millî Eğitim Bakanlığınca, öğrencilerin erken yaşta spora yönlendirilmesi ...
 
PFDK’dan altı 1’inci Lig ekibine ceza
PFDK. Yeni Malatyaspor'a, Erzurumspor maçında yedek kulübesinde lisanslı ...
Tortumspor’da BAL heyecanı
Erzurum’u bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Temsil edecek olan Tortumspor ...
Erzurumspor 7 futbolcuyla sözleşme imzaladı
Trendyol 1. Lig takımdan Erzurumspor FK, 7 futbolcu ile sözleşme imzaladı.
 
Sekmen: ‘Her zaman Erzurumspor’un yanındayız’
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurumspor'un antrenmanını izledi
Tortumspor’un fikstür ve rakipleri açıklandı
Tortumspor ilk maçında Erzurum’da Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş ile karşılaşacak.
Kız Millî Takımı Erzurum Kampı devam ediyor   
1-8 Ekim 2024 tarihlerinde Bosna Hersek'te Gelişim Turnuvası'na katılacak ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İstemihan Bulutlar
İstemihan Bulutlar
İnsanlıktan bütünüyle çıktık
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
''DOSİAD'ın Gözünden Erzurum: Teşekkürler DOSİAD''
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Gelin şu “Stresten” kurtululalım
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzurumspor: Dağların Takımı, Vadiye Düşmesin!
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Yavuz Değirmenci’den Türkü Tadında Şiirler
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Tünelin Işığı
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva