ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
Jandarma sahip çıktı
Jandarma sahip çıktı
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
HABERLER>SPOR
15 Şubat 2015 Pazar - 12:58

Söylenecek söz yok....!

On bini aşkın taraftar önünde, Erzurumspor yine başarısız olmayı başararak, taraftarını hüsrana, kendi gidişatını da zora soktu. Coşkulu tezahürat altında Sandıklıspor ile oynayan Erzurumspor, taraftarına uyum sağlayamadı

Söylenecek söz yok....!

On bini aşkın taraftar önünde, Erzurumspor yine başarısız olmayı başararak, taraftarını hüsrana, kendi gidişatını da zora soktu. Coşkulu tezahürat altında Sandıklıspor ile oynayan Erzurumspor, taraftarına uyum sağlayamadı, iç saha sendromunu atlatamayarak, gurubun son sıralarında yer alan Sandıklıspor’a bir puan armağan etti.
7’İNCİ BERABERLİK
Sahasında 4, toplamda ise 7’inci beraberliğini alan ve puanını 31’e çıkararak 7’inci sıraya inen mavibeyazlı ekip, Sakaryaspor’un puan kaybettiği haftada yine tarihi bir fırsatı, kendi sahasında ve seyircisi önünde harcadı. Eksi 4 derecede takımını desteklemek için tribünleri dolduran cefakar taraftar, stattan boynu bükük ve üzüntülü ayrıldı.
YENİDEN DİRİLİŞ, YENİDEN BİTİŞ OLDU..!
Taraftarın ‘Yeniden Diriliş’ maçı olarak adlandırdığı Sandıklıspor karşılaşmasında saha ve hakem dışında her şey iyi ve her şey galibiyete zemin oluşturuyordu. Ancak, mavibeyazlı ekip şampiyonluğa oynayan bir takımdan çok, orta sıralarda kalmaya razı bir futbol anlayışını ortaya koyunca sonuç yine hayal kırıklığı ve hüsran oldu.
KONTROLSÜZ OYUN
10 yeni transfere ve bu sezon en çok sayıdaki taraftar desteğine rağmen, Erzurumspor atak bir futbol görüntüsü vermesine rağmen, oyun kuramadı. Taktik manada oyun kurgusu olmayan, defansının sağ tarafında ciddi aksamalar yaşayan ekip, Konuk takımın kontrataklarını önlemekte zorlandı. Doğa İşeri dışında defansta bir varlık gösteremeyen mavibeyazlı ekip, kontrolsüz oynadı ve bunun cezasını da iki puan kaybederek ödedi.
KADRO İDEALDİ AMA..
Evinde 17’inci puanını kaybeden Erzurumspor, maça ideal kadrosuyla çıktı. Ancak orta sahada çoğalmasına rağmen organize olamadı. Tek forvetle gol arayan mavibeyazlı ekipte Sefer Sever sağ kanattan taşıdığı topları Mehmet Albayrak’la buluşturamadı ve her zamanki gibi, aldığı her topu driplingle taşıyarak auta gönderdi.
İYİLER VE HAYAL KIRIKLIKLARI
Erzurumspor’da Anıl atağ, Doğa İşeri, Cebrail Serçek ve yine transferlerden Salih Kardeşgiden dışında öne çıkan futbolcu olmadı. Cebrail Serçek oyunda kaldığı sürede sahada ayak basmadık yer bırakmazken, Salih Kardeşgiden Erzurumspor ‘un maç boyunca etkili olduğu tüm atakların hazırlayıcısı oldu. Doğa İşeri yine yüreğini ortaya koyarak hem defansı taşıdı, hem de orta sahada etkili oldu. Sefer Sever, Mehmet Albayrak ise hayal kırıklığının temsilcisi oldular.
GOLÜ ARAYAN KONUK EKİPTİ
Karşılaşmada golü isteyen ve arayan taraf konuk Sandıklıspor’du. Kaleci Alptekin Teytey üç yüzde yüzlük golü önlerken, defansta Barış Çetin mavibeyazlıların ataklarını önleyen isimdi.Mehmet Bağlı,  Kemal Ünal ve Ahmet Üner konuk ekibin başarılı isimleri arasındaydı. Samet eker ve Resul Timurlenk ise oyun kurucu olarak Sandıklıspor’un bir puan almasında etkili oldular.
BUZLU ZEMİN TEPKİ TOPLADI
Kazım Karabekir Stadyumunun bozuk zemini ve kardan yeterince temizlenmemiş olması her iki takımın ataklarının golle sonuçlanmasını engelledi. Maçın ilk yarısında konuk ekip, ikinci yarıda da Erzurumspor karlı zeminin olduğu tarafta oyun kuramadı. Futbolcular kötü zeminde ayakta kalmakta oldukça zorlandı.
ERZURUMSPOR’UN KONUMU
Erzurumspor Sandıklıspor beraberliği ile puanını 31’e çıkardı. Toplamda 8 galibiyeti ve 6 yenilgisi olan ekip 7’inci beraberliğini aldı. Attığı 22 gole karşılık 22 golü kalesinde gören ekip averajını yine düzeltemedi, Van maçı dışındaki gelenek bozulmayarak, mavibeyazlı ekip sahasında yine bir gol ile yetindi.
İÇ SAHA
Erzurumspor iç sahadaki düşüşünü bu maçta da sürdürdü. 11’inci iç saha maçında 4’üncü beraberliğini alan takım, iç sahadaki 11 maçın sadece 4’ünü kazanabildi, 3 maçını da kaybetti. Sahasında 17 puan kaybeden ekip iç sahada attığı 11 gole karşılık, kalesinde 8 gol gördü. Erzurumspor aldığı bu sonuçla son üç sezonun en kötü iç saha performansını sergiledi.
SEFERİN GOLÜ GEÇERSİZ SAYILDI
Maçın ilk ciddi atağını 4’üncü dakikada konuk ekip gerçekleştirdi. Kemal Ünal’ın şutunu Anıl Atağ çıkardı. Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında etkili olan taraf Sandıklıspor’du. 25’inci dakikada Erzurumspor ilk gollük atağını yaptı, Salih Kardeşgiden’in ceza sahası içinden attığı gollük şutu kaleci Alptekin bloke etti. 32’inci dakikada Erzurumspor’un Sefer Severle kazandığı gol faul gerekçesiyle iptal edildi. İlk yarının kalan bölümünde her iki takımda golü bulamadı.
İKİNCİ YARI
Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takımda değişiklik yapmadan çıktı. Mikail Üzümcü’nün transferi sonrası orta sahada oyun kurucu olan Ekrem Sütçü değişikliğine gitmeyen teknik yönetimin tavrı ikinci yarıda etkili oldu. Atak geliştiren ancak ataklarda orta saha desteği olmadığı için organize olamayan mavibeyazlı ekip, ikinci yarının ilk beş dakikasında etkisiz hücumlarla rakip kaleye yönlendi.  Konuk ekip bu durumdan yararlanarak 58’İnci dakikada kontrataktan ömer Yavuz’la aradığı gole ulaştı: 0-1.
BERAT GİRDİ, GOL GELDİ
Gol sonrasında Erzurumspor’da Hüseyin Cihan Avcu yerini  Sinan uzun’a bıraktı. Mehmet Albayrakla birlikte forvetteki ikileme oyuna ve özellikle de Erzurumspor’A canlılık getirdi.  66’ıncı dakikada oyunda varlık gösteremeyen Sefer Sever, yerini Berat Eyüpoğlu’na bıraktı. Değişiklik gol getirdi. 70’inci dakikada Berat Eyüpoğlu beraberlik golünü kaydetti: 1-1.
SİNAN UZUN’DAN ARTİSTİK GÖSTERİ..!
Beraberlik golü sonrasında Erzurumspor galibiyet golünü aramaya başladı.  Cebrail Serçek’in sol kanattan taşıdığı topları cömertçe harcayan Mehmet Albayrak taraftarı saç baş yoldurdu. Tam galibiyet golü geliyor derken 86’ıncı dakikada topsuz alanda Rakibiyle itiş kalkış içine giren Sinan Uzun direk kırmızı kart görerek takımı on kişi bıraktı. Eksik kalan Erzurumspor kalan bölümde bir puana oynadı ve karşılaşma konuk ekibin istediği gibi sonuçlandı: 1-1,
ERZURUMSPOR İLK 11’İ
Erzurumspor karşılaşmaya, Anıl Atağ,Emre Yüksektepe, Hüseyin Cihan Avcu, Doğa İşeri, Salih Kardeşgiden, Cebrail Serçek, Özkan Serbest, Osman Berkay Özçelik, Hüseyin Engin, Sefer Sever, Mehmet Albayrak on biri ile çıktı.İlker Günay, Seddar Karaman, Ekrem Sütçü, Emrah Çalışlar, Berat Eyüpoğlu, Sinan Uzun, Oltan Karakullukçu ise yedekler arasında yer aldı. 
 SANDIKLISPOR İLK 11’İ
Konuk Sandıklıspor maça Alptekin Teytey, Barış Çetin, Mehmet Bağlı, Serkan Esen, Ahmet Üner, Ömer Yavuz, Samet Eker, Gökhan Korkmaz, Kemal Ünal, Resul Timurlenk, Salih Seyis on biri ile başladı.   Doğan Özcan, Emrah Dursun, Soner Birinci, Mehmet Yaman, Halil Ünsal, Baran Basut, Tuğbey Şen  ise 18 kişilik kadroya giren diğer futbolcular oldu.
 MAÇIN HAKEMLERİ
Erzurumspor’un evinde oynayacağı Sandıklıspor karşılaşmasını Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Ömer Tolga Güldibi yönetiyor. Karşılaşmada 1’inci yardımcı hakemliği Düzce Bölgesi hakemlerinden Gökhan Coşar, 2’inci yardımcı hakemlik görevini de Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Mustafa Kınık yürütüyor. Maçta Kocaeli Bölgesi’nden Sabit Selvi 4’üncü hakem olarak görev üstlendi.
9 MAÇTA 26 GOL ATILDI.
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta 21’inci hafta karşılaşmalarında 26 gol kaydedildi. 5 maçı ev sahiplerinin kazandığı haftada, 2 maç berabere bitti, 2 maçta da 3 puanı kazanan taraf konuk ekipler oldu. Haftanın en gollu karşılaşması 7 golün atıldığı 4-3 ev sahibi ekibin galibiyetiyle sonuçlanan Anadolu Üsküdar- Kayseri Şekerspor maçı olurken, haftanın takımı sezonun ikinci yarısında çıkışa geçen Van Büyükşehir Belediyespor oldu.
HAFTANIN SÜRPRİZLERİ
Haftanın sürprizini deplasmanda Kahramanmaraş Belediyespor’u 10 kişi kalmasına rağmen son dakikada bulduğu golle mağlup erden Van Büyükşehir Belediyespor yaptı. Puanını 29’a çıkaran Van ekibi 9’uncu sıraya yükselerek, Erzurumspor ile olan puan farkını 2’ye indirdi. Haftanın diğer bir sürprizini de İstanbul Güngörenspor’u deplasmanda yenen Etimesgut Belediyespor gösterdi.
PUAN DURUMU
3‘üncü gurupta 21 hafta sonrasında Sakaryaspor, yenilmesine rağmen 38 puanla liderliğini korudu 37 puanlı iki takımdan Ankarademirspor 2, Anadolu üsküdarspor ise 3’üncü sırada yer buldu. 32 puanlı iki takımdan Beylerbeyi 4, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 5’inci sıraya yerleşti.  31 puanlı takımlardan Sİlivrispor 6’ıncı sırayı alırken, Erzurumspor 7’inci sıraya indi. 29 puanlı takımlardan Orhangazispor 8, Van Büyükşehir Belediyespor 9’uncu sırada yer alırken, 27 puanlı Erzinspor ise 10’uncu sıraya çıktı.
MAÇIN KARNESİ
ERZURUM (İHA) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor kendi evinde ağırladığı Sandıklıspor’la 1-1 berabere kaldı.
STAT: Kazım Karabekir
 HAKEMLER: Tolga Güldibi xx, Gökhan Coşar xx, Mustafa Kınık xx
 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR: Anıl xx, Emre xx, Hüseyin xx, Doğa xx, Sefer xx (Dk.67 Berat xx), Salih xxx, Cebrail xx (Dk.90 Oltan x), Özkan xx Hüseyin xx (Dk.60 Sinan xx), Mehmet xx, Osman xx,
 SANDIKLISPOR: Alptekin xx, Barış xx, Ömer x, Samet xx (Dk.87 Baran x), Mehmet x, Serkan xx (Dk.73 Soner x) Gökhan xx, Kemal x, Ahmet xx, Resul xx, Salih
 GOLLER: Dk.70 Berat (BB.Erzurumspor), Dk.60 Ömer (Sandıklıspor)
 SARI KART: Mehmet, Serkan, Ömer, Alptekin (Sandıklıspor)
 KIRMIZI KART: Dk.88 Sinan (BB.Erzurumspor),
HAFTANIN MAÇLARI
Erzin Belediyespor 4-2 Ayvalıkgücü Bld.Spor
Silivrispor 2-0 Balçova Yaşam Spor
Kahramanmaraş B.Ş.B. 1-2 Van B.B
Bayburt Grup Özel İdare 0-0 Bergama Belediyespor
Erzurumspor1-1 Sandıklıspor
İstanbul Güngörenspor 1-3 Etimesgut Bld. S.
Anadolu Üsküdar 1908 Spor 4-3 Kayseri Şekerspor
Ankara Demirspor 1-0 Sakaryaspor A.Ş.
Orhangazispor 1-0 Beylerbeyispor
  22.HAFTA  MAÇ PROGRAMI
Etimesgut Bld. Spor - Kahramanmaraş B.Ş.B.
Beylerbeyispor - İstanbul Güngörenspor
Orhangazispor - Erzin Belediyespor
Sakaryaspor A.Ş.- Erzurumspor
Kayseri Şekerspor - Ayvalıkgücü Bld.Spor
Bergama Belediyespor - Ankara Demirspor
Sandıklıspor - Silivrispor
Van B.B. - Bayburt Grup Özel İdare
Balçova Yaşam Spor - Anadolu Üsküdar 1908 Spor


 

 

 
Van zirve tırmanışında
 
Polis provokasyona izin vermedi
YORUMLAR
Toplam 36 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ESNAF DADAŞ 21 Şubat 2015 Cumartesi 16:25

'MİSAFİR'NICK'Lİ KARDEŞİM,AĞZINA SAĞLIK BABANA RAHMET..

Yorumu oyla      8      5  
..... 20 Şubat 2015 Cuma 22:51

islam devlet marifetiyle şaman formuna çekilmesine şamanlığın dini ihtiyaçları... gök tanrı ölüler atalar ruhlar kurban kandil..... karşılayacak bir fenomene dönüştürülmesine ve bu nedenle gerçek hayat dini olmakdan çıkartılıp devlet güdümlü bir tapınak dinine çevrilmesine karşıyım umarım arkadaşlar anlamıştır selam ve saygılarımla

Yorumu oyla      9      6  
..... 20 Şubat 2015 Cuma 18:41

kurban kesmek hac a gidenler içindir protein ihtiyacını gidermek için.. ama bizim toplumumuzda bu adet ve görenek haline gelmiştir insanlar allah rızası için kesip fakir fukaraya da dağıtması gayet iyi bir töre dir bunda sıkıntı yok

Yorumu oyla      8      7  
..... 20 Şubat 2015 Cuma 17:03

dini düşüncede reforma ihtiyaç var.....

Yorumu oyla      8      7  
iyi etüd edin 20 Şubat 2015 Cuma 16:26

kevser suresinde hayvan kesmenin ne alakası var...

Yorumu oyla      8      7  
misafr 20 Şubat 2015 Cuma 13:55

.. ya kevser suresini okumamışsınız galiba.adak ve kurban kesinlike vardır.ortadoğuda olmaması isamda kurban yok olduğunu göstermez.bu selefierin görüşü.ne yazıkki .kurban Allah rızası için her zaman kesiebilir.pagan dinlerde tanrılara kesilir ama üzerine Allahın adı okunarak ve Allah rızası için kesilir bu şekilde de eti yenilebilir olur.son zamanlarda vahhabi selefi hocalar halkın kafasını karıştırıyor.

Yorumu oyla      7      9  
....... 20 Şubat 2015 Cuma 13:27

kurban arapça karşılığı allaha yaklaşmaktır. maaelesef bizim toplumumuzda hayvan kesmekle adlandırılmış geneleksel anlayış bu şekilde devam etmekde adak ve kurban hadiseleri günümüzde hala tartışılmakda... insanların görüşlerine saygı duyuyorum nacizane benim fikrim adak ve kurban olayı şamanizm den etkilendiğimizi düşünüyorum heee kötü mü ritüel dersen o da ayrı kesilenler fakir fukaraya ulaşıyorsa ne mutlu kesenlere.... ayrıca bir çok ortadoğu ülkelerinde bu adak ve kurban olayı yoktur selam ve saygılarımla

Yorumu oyla      11      8  
..... 20 Şubat 2015 Cuma 13:09

yazdığın ayetlerin... adak ... hayvan kesmekle ne alakası var geniş persfektifden bakmanı tavsiye ederim... allah kuran aydınlığından bizi ayırmasın.. selam ve saygılarımla

Yorumu oyla      10      8  
ÇIRÇIRLI CENGİZ 20 Şubat 2015 Cuma 10:12

BU KONUDAKİ SON AÇIKLAMAMI YAPIYORUM.İŞTE SİZE ADAK İLE İLGİLİ AYETLER;'Yaptığınız her harcamayı ve adadığınız her adağı muhakkak Allah bilir. Zalimler için hiç yardımcı yoktur'(BAKARA suresi 270. ayet)/BİR DİĞERİNDE 'Sonra kirlerini gidersinler; adaklarını yerine getirsinler ve o Eski Ev’i (Kâbe’yi) tavaf etsinler'(HAC suresi 29. ayet)/'O kullar, şiddeti her yere yayılmış olan bir günden korkarak verdikleri sözü yerine getirirler.'(İNSÂN suresi 7. ayet).BUNLARA RAĞMENDE YOK DİYORSANIZ SİZE, RABBİM SİZLERİ ISLAH ETSİN DİYOR BU KONUYLA İLGİLİ SON YORUMUMU BU HABERİN BAŞLIĞINI KULLANARAK YAZIYORUM.ARTIK SİZE Söylenecek söz yok....! HERKEZE SAYGILARIMLA.

Yorumu oyla      10      8  
haydar 19 Şubat 2015 Perşembe 16:49

adak kurbanı emevi islamında vardır doğru

Yorumu oyla      13      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Van zirve tırmanışında
Haftanın sürprizini deplasmanda Kahramanmaraş Belediyespor’u 10 kişi kalmasına ...
Havuzbaşı’nda paten gösterisi
Erzurum’da fıskiyeli büyük bir alanı kaplayan boş süs havuzunu sulayan ...
Erzurum Spor’da Dünya gündeminde
Uluslararası Buz Pateni Federasyonu (ISU) ve Türkiye Buz Pateni Federasyonu ...
 
Erzin Belediyespor fark attı
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 21’inci hafta maçları başladı. Bugün ...
Doğu Anadolu Özel Sporcuları ağırladı
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu faaliyet programı kapsamında yapılan ...
PFDK’dan bir ceza daha..!
Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu(PFDK), Erzurumspor Kulüp ...
 
Dünyanın En Hızlıları Anadolu’nun Zirvesinde
Hız tutkunu short trackçılar Erzurum’da yarışıyor. ISU ve Türkiye Buz ...
17 ülke Erzurum’da yarışıyor
Uluslararası Buz Pateni Federasyonu ve Türkiye Buz Pateni Federasyonu’nun ...
Sandıklı maçını Güldibi yönetecek
RECEP DAĞ-Erzurumspor’un evinde oynayacağı Sandıklıspor karşılaşmasını ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva