ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ERZURUM Sordu: Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?
ERZURUM Sordu: Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?
ETSO İran‘ın yasını paylaştı
ETSO İran‘ın yasını paylaştı
‘Gereği yapıldı’
‘Gereği yapıldı’
Erzurum Engelsiz Yaşam Merkezinde geri sayım
Erzurum Engelsiz Yaşam Merkezinde geri sayım
Olur Yayla Turizmine hazır
Olur Yayla Turizmine hazır
HABERLER>SİYASET
30 Ekim 2015 Cuma - 14:07

Sekmen çocukları sevindirdi

Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı’nda öğrencilere giysi yardımında bulundu.

Sekmen çocukları sevindirdi

Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı’nda öğrencilere giysi yardımında bulundu.

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Hayır Çarşısı’nda düzenlenen giysi dağıtım programına Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı, hayırseverler ile veli ve öğrenciler katıldı. Destek Hizmetleri Daire Başkanı Yücel Kara, programda yaptığı konuşmada, Başkan Sekmen’in talimatıyla il genelinde 5 bin çocuğun giydirileceğini ifade etti. Kara, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatıyla il ve ilçelerimizde bulunan 5 bin öğrencimizi giydireceğiz. Çok kısa bir zamanda İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile beraber yapmış olduğumuz çalışmanın neticesinde onların bildirdiği ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi giydiriyoruz. Bunun ilk etabını Hayır Çarşısı’nda 160 yavrumuzun montunu, botunu ve diğer giysilerini vermek üzere gerçekleştiriyoruz” dedi. Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı da, “Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümünü kutladığımız böylesine güzel bir günde Hayır Çarşımızın böylesine bir hayırlı işine vesile olmaktayız. Çok kıymetli hayır sahibi işadamlarımızla ihtiyaç sahibi öğrencileri buluşturan Hayır Çarşı’mızın yöneticilerine ve personeline teşekkür ediyorum. Hayır sahiplerimizi tebrik ediyorum. Onların sayılarının artmasını diliyorum. İnşallah Hayır Çarşı’mız vesilesiyle 5 bin çocuğumuzun kışlık mont ve botlarını giydirmiş olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Mehmet Sekmen de, kurum olarak sosyal belediyecilik ilkesinden hareketle toplumun bütün gereksinimlerini karşılamaya çalıştıklarını bildirdi. Sekmen, şöyle devam etti: “Bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. Yıldönümü… Bu bayram hepimizin bayramı, hepimize hayırlı uğurlu olsun. Böyle bir günde hayırsever kardeşlerimizin desteğiyle hayırlı bir işe imza atıyoruz. Hep şunu söylerim; bir toplumda aç, susuz ve ihtiyaçlı varken orada onlara farklı hizmet getirmenin bir manası yok. Biz hizmetlerimizin beşte birini bunlara ayırırız. Bu tip katkılara, kömürü olmayana kömür yardımı, erzakı olmayana gıda yardımı gibi… Biz bu yardımları düşünürken hayırsever kardeşlerimiz kendi aralarında bir araya gelmişler, bir organizasyon yapmışlar hepsinden Allah razı olsun. Burası Hayır Çarşısı, Erzurum toplumunun Hayır Çarşısı… Görüldüğü gibi koltuğundan kanepesine, yatağından giysisine kadar burada her şey var. Biz işte bu ihracattan fazla üretilenleri alarak Erzurum’da ihtiyaç sahiplerini giyindiriyoruz.”

“HEPİMİZ KARDEŞİZ, BİRBİRİMİZE YARDIM ETMELİYİZ”

Başkan Sekmen, toplumsal paylaşma kültürünün önemine vurgu yaparak, “Hepimiz kardeşiz, bu yüzden birbirimize her daim yardım etmeliyiz” diye konuştu. Sekmen, şöyle devam etti: “Biz Erzurum’da kardeşiz. Şehrimizde Suriyeliler var. Onların da ihtiyacı varsa, onlara da yardım etmeliyiz. Onlar bizim misafirimiz. Hep beraber Erzurum’u değiştireceğiz. Erzurum, bir değişim ve dönüşümü bu dönemde yaşayacak, bizden sonra da devam edecek. Bu değişim ve dönüşüm, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’de başlattığı bir yenilenme, zenginleşme ve kendimize gelme hareketidir. Sayın Başbakanımızın da buraya geldikleri zaman bize tembihleri oldu. ‘Başkan fakir, fukarayı gözet. Hizmetlerini yap ama bunları da gözet’ dedi. Biz de bu anlayışla ihtiyaç sahibi evlatlarımızı, kardeşlerimizi mutlaka gözeteceğiz.”

BAŞKAN’DAN GENÇLERE ÇAĞRI: “MESLEK SAHİBİ OLUN”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, gençlere çağrıda bulunarak, meslek sahibi olmalarını istedi. Başkan Sekmen, sözlerini şöyle tamamladı: “Gençlere sesleniyorum; meslek sahibi olmayan kalmasın. 2. Organize Sanayi Bölgesi yapılıyor. Şuanda 15 tane işadamı yatırım yapmak üzere sırada bekliyor. Hemen yerlerini vereceğiz, fabrikalar kurulacak. Hükümetimiz, Sayın Başbakanımız, ‘Yatırım yapmak isteyenlerin fabrikalarını biz yapacağız’ dedi. Arsayı vereceğiz, fabrikayı yapacağız. Yeter ki yatırımcılarımız gelsin burada ürün üretsin. Erzurumlu bay ve bayan gençlerimiz iş bulsun. Bunları sağlayacağız. Belediye hizmetlerimizi üç kategoride değerlendiriyoruz. Birincisi; rutin belediye hizmetleri… İkincisi; üretim, yatırım ve istihdam hizmetleri, burada temel amacımız işsizliği önlemektir. Üçüncüsü de; sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerdir. Bakınız bugün Erzurum’da Acun Ilıcalı Yetenek Sizsiniz Türkiye programının çekimlerini yaptı. Şimdi ulusal kanallarda Erzurum konuşulacak.” Sekmen organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti, ardından çocukları kendi elleriyle giydirdi.

 
İletişim’de Çevre seferberliği
 
Türetken NATO STANDEX Projesi’ni paylaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Taşkesenlioğlu: “İstikrar Sürsün,Türkiye Büyüsün”
AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına ...
Deligöz: “Türkiye’de Terör belası kalmayacak”
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz, seçim çalışmalarına ...
Orhan: ‘Erzurum hakkı teslim edecektir’
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 1 Kasım seçimlerinin önemini ...
 
Ala : “Bir direksiyonda üç kişi oturmaz”
AK Parti Bursa milletvekili adayı ve eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Sandıktan ...
Aydemir: ‘1 Kasım istikrarın seçimi’
Milletvekili Aydemir, Milli iradede ittifak etmeyenlerin siyasi tarih ...
Deligöz : “Gençler için varız”
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz, seçim çalışmalarına ...
 
Yaptırmış’tan 1 Kasım vurgusu
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarına ...
Ala: ‘Türkiye düşmanları ittifak yapıyor"
Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti milletvekili adayı Efkan Ala, Bursa’da ...
Yavuz’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı
CHP İl Başkanı Tevhit Yavuz. 29 Ekim cumhuriyet bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?

Mevcut kadro korunmalı
Önce Hakan Kutlu ile sözleşme yenilenmeli
Tüm takım yenilenmeli
Yeni Stadyum inşaatı başlamalı
Büyükşehir Taraftara Erzincan’a ulaşım desteği vermeli
Erzurumspor’a mali destek kampanyası başlatılmalı
Erzurumspor’un mevcut kadrosuna özel pirim verilmeli


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva