ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
HABERLER>SPOR
17 Mart 2015 Salı - 13:27

Mavibeyazlılar’da Beylerbeyi tesellisi

Deplasmanda Beylerbeyispor’u yenerek puanını 40’a yükselten Erzurumspor haftalar sonra yeniden ilk beşe girdi.

Mavibeyazlılar’da Beylerbeyi tesellisi

Deplasmanda Beylerbeyispor’u yenerek puanını 40’a yükselten Erzurumspor haftalar sonra yeniden ilk beşe girdi. Toplamda 10, deplasmanda ise beşinci galibiyetini alan Erzurumspor, Beylerbeyispor’u 3 sezonda 4’üncü kez mağlup ederken, dış saha gurup performansı sıralamasında 5’inci sıradan üçüncü sıraya yükseldi.

YİNE ÖZYAZANLAR KLASİĞİ

Erzurumspor Beylerbeyispor karşısında yine bir Turhan Özyazanlar klasiğini sergileyerek, önce defans ağırlıklı oynadı. Bu hafta sonunda Orhangazispor ile evinde karşılaşacak olan ekip orta sahadaki eksikler ve organizasyon yokluğu ile taraftarlarına yine ümit vermedi. Sürekli rotasyona giden teknik yönetimin tutarsız kadro anlayışı Beylerbeyi maçında yine sahne aldı ve Orhangazispor maçı için de taraftarı karamsarlığa itti.

ARTIK KAYIP YOK

Erzurumspor Beylerbeyispor karşısında aldığı galibiyet ile, puanını 40’a çıkarırken, şampiyonluk yolunda yeniden avantaj elde etti. Lider Anadolu Üsküdar 1908, 2 ve 3’üncü sıradaki Ankara Deminrspor ve Sakaryaspor ile puan farkını 5’e indiren ekip, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile olan puan farkını 4’te tuttu. 6’ıncı Beylerbeyispor’u 1, 7’inci Orhangazispor’u ise 2 puan geride bırakan mavibeyazlı ekip şampiyonlukta iddiasını devam ettirmek için artık puan kaybetmemek zorunda.

İLK YARI

Erzurumspor İstanbul’daki maça önce bir puan amacıyla çıktı. Tek forvet Mehmet Albayrak’la oynayan, golü kontrataklardan arayan mavibeyazlı ekip, oyunu orta sahada tuttu. Maçın ilk yarısında Cebrail Serçek’in olmayışı yüzünden kanat ataklarını geliştiremeyen Erzurumspor aradığı golü 43’üncü dakikada Mehmet Albayrak’la bularak ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İKİNCİ YARI

Mavibeyazlılar ikinci yarıya Berat Eyüpoğlu Cebrail Serçek değişikliği ile başladı. 63’üncü dakikada oyundan düşen Salih Kardeşgiden yerini Ekrem Sütçü’ye bıraktı. Beraberlik golünü arayan Beylerbeyispor karşısında defans yapmayı tercih eden mavibeyazlı ekip’te ikinci yarıda 4 futbolcu sarı kart gördü.

5 SARI KART

Karşılaşmanın son dakikasında taktik değişikliğe giden Turan Özyazanlar Mehmet Albayrak’ı ouynadna alarak yerine Oltan Karakullukçu’yu oyuna soktu. Karşılaşma ilk yarıda atılan tek golle 1-0 mavibeyazlı ekibin galibiyetiyle sonuçlandı.Emre Yüksektepe, Mehmet Albayrak, Seddar Karaman, Anıl Atağ ve Cebrail Serçek’in sarı kart görmesi, mavibeyazlı ekibin bu hafta oynayacağı Orhangazispor maçında kadroyu da etkiledi.

HER HAFTA BAŞKA BİR SÜRPRİZ

Gurupta her hafta taraftarlarına yeni sürprizler yaşatan Erzurumspor, 26 maçlık periyotta 10 galibiyet, 10 beraberlik ve 6 yenilgi ile topladığı 40 puanla toplamda 5’inci sıraya yükseldi. Erzurumspor İstanbul ekibine kaydettiği golle, gol sayısını 28’e çıkardı, yediği gol sayısı 26 olan ekip averajını da artı 2’ye çıkardı.

İÇ SAHA HANDİKAPI

Erzurumspor deplasmanda 5’inci kez galip geldi. Dış sahada oynadığı 13 lmaçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 3’de yenilgi alan, attığı 14 gole karşılık kalesinde 16 gol gören mavibeyazlılar, 20 puan toplayarak, iç saha puanıyla eşit bir durum sergiledi. Bu hafta evinde orhangazispor’U ağırlayacak olan ekip evinde ise deplasman maçlarında olduğu gibi 5 maç kazandı, 5 maçta bir puan aldı, 3 maçı ise puansız geçti. Evindeki maçlarında 14 gol kaydeden ekip, 10 golü kalesinden çıkardı ve 20 puan toplayabildi.

YİNE DEFANS

Erzurumspor Beylerbeyispor karşılaşmasına tek forvetle başladı. Defans ve orta saha ağırlıklı kadroda forvet oyuncuları Oltan Karakullukçu ve Sinan uzun yedekler arasında yer aldı. Orta sahada Salih Kardeşgiden’i ilk 11’e alan Turhan Özyazanlar Cebrail Serçek ve Ekrem Sütçü’yü yedek bekletti. Takımın ikinci yarıda müzmin yedeği haline gelen Berat Eyüpoğlu ise ilk 11’de görev aldı.

BEYLERBEYİ KADROSU

İstanbul Ekibinde Erzurumspor’un eski futbolcusu Aykut Çakay, ilk 11’de sahaya çıktı. Beylerbeyispor karşılaşmaya Raifcan Gürsoy, Fatih Sercan Ekinci, Metehan Yatkın, Kerem Tulgar, Erhan Göç, Aykut Çakay, Sertaç Ergen, Ulaş Ali Çelik, Hıfsullah İsmail Erdoğan, Ali Özgür Basa, Mümin Talip Pazarlı 11’i ile başladı.   Atakan Erman, Harun Turgut İşyeri, Cem Özyiğit, Alper Coşar, Mustafa Çeçenoğlu, Metehan Çakal, İsmail Can Taşkıran ise 18 kişilik kadroya giren futbolcular oldu.

 ERZURUMSPOR’UN KADROSU

Erzurumspor’un ilk 11’i Anıl Atağ, Hüseyin Engin, Doğa İşeri, Osman Berkay Özçelik, Özkan Serbest, Hüseyin Cihan Avcu, Emre Yüksektepe, Seddar Karaman, Salih Kardeşgiden, Berat Eyüpoğlu, Mehmet Albayrak’tan oluştu. İlker Günay, Ekrem Sütçü, Sinan Uzun, Emrah Çalışlar, İbrahim Demirer, Oltan Karakullukçu, Cebrail Serçek yedek listeye girdi.

HAKEMLER

Erzurumspor’un deplasmanda oynadığı Beylerbeyispor maçını Kayseri Bölgesi hakemleri yönetti. Orta hakemliği Emre Altun’un yaptığı maçta, 1’inci yardımcı hakemliği Hüseyin Otyakmaz, 2’inci yardımcı hakemliği ise Ali Akpınar yürüttü. Karşılaşmada Necati Selçuk Şahir 4’üncü hakem olarak bulundu. Hasan Kırbıyık’ın gözlemcilik yaptığı maçta Vecdi Özkan ve Ercüment Özinan temsilcilik görevini yerine getirdi

9 MAÇTA 17 GOL ATILDI

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta 26’ıncı hafta maçlarında 17 gol kaydedildi. 5 maçı ev sahibi ekipler kazanırken, 2 maçta gülen taraf deplasman takımları oldu, 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Haftanın en gollü galibiyetini deplasmanda İstanbul Güngörenspor’u 3-0 yenen Bayburt Gurup Özel İdare aldı.

VAN’IN TALİHSİZLİĞİ

3’üncü gurupta sıralamanın önemli ölçüde değiştiği 26’ıncı haftada Sakaryaspor Kayseri Şekerspor’dan zorlukla 3 puan koparabildi. 2 oyuncusu kırmızı kartla oyundan atılan yeşil siyahlı ekip, 90 dakikayı 9 kişiyle tamamladı. Van Büyükşehir Belediyespor ise galip biçimde götürdüğü karşılaşmada talihsiz bir gol yiyerek, bir puana razı oldu.

ORHANGAZİ SÜRPRİZİ

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta haftanın sürprizini Orhangazispor yaptı. Deplasman performans sıralamasında gurupta 26’ıncı haftaya ilk sırada giren, deplasman maçlarının aksine evinde sürekli puan kaybeden Orhangazispor bu haftaya lider giren Ankara Demirspor’u 1-0 yenerek liderlik koltuğundan indirdi.

PUAN SIRALAMASI

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 26’ıncı hafta maçları sonunda Van’dan bir puanla dönen Anadolu Üsküdar 1908 Spor 45 puan ve averajla birinci sıraya yükselirken, Ankara Demirspor aynı puanla ikinci sıraya indi. Haftayı şanslı bir galibiyet ile kapatan Sakaryaspor 45 puanla üçüncü sırayı alırken, bu takımı 44 puanlı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve 40 puanlı Erzurumspor izledi.

Erzurumspor’a evinde mağlup olan Beylerbeyispor 39 puan ile 6’ıncı sıraya inerken,  38 puanlı Orhangazisspor 7, 37 puanlı Sİlivrispor 8, 35 puanlı iki takımdan Erzin Belediyespor 9, Van Büyükşehir Belediyespor ise 10’Uncu sırada yer aldı.

 

HAFTANIN MAÇLARI

Beylerbeyispor - Erzurumspor : 0-1

Sakaryaspor A.Ş.- Kayseri Şekerspor : 2-1

Kahramanmaraş B.Ş.B. - Erzin Belediyespor : 2-0

Orhangazispor - Ankara Demirspor : 1-0

Etimesgut Bld. Spor - Silivrispor : 2-0

Bergama Belediyespor - Ayvalıkgücü Bld.Spor : 0-0

İstanbul Güngörenspor - Bayburt Grup Özel İdare : 0-3

Sandıklıspor - Balçova Yaşam Spor : 2-1

Van B.B.S. - Anadolu Üsküdar 1908 Spor : 1-1

Van B.B.S. - Anadolu Üsküdar 1908 Spor

 27.HAFTA MAÇ PROGRAMI

Ayvalıkgücü Bld.Spor - Van B.B.S.

Bayburt Grup Özel İdare - Kahramanmaraş B.Ş.B.

Erzin Belediyespor - Sandıklıspor

Kayseri Şekerspor - Bergama Belediyespor

Anadolu Üsküdar 1908 Spor - Etimesgut Bld. Spor

Ankara Demirspor - İstanbul Güngörenspor

Silivrispor - Beylerbeyispor

Erzurumspor - Orhangazispor

Balçova Yaşam Spor - Sakaryaspor A.Ş.

 
Anadolu Üsküdar 1908 yeni lider
 
Erzurum’da bir kadın cinayeti daha
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
DADAŞ&DADAŞ 18 Mart 2015 Çarşamba 15:09

EDİTÖR: SAYIN YORUMCU ERZURUMSPOR DÜŞMANLARI KİMDİR, KİMİ, NİYE SUÇLUYORSUNUZ. İKİNCİSİ BİZİM YORUM KÖŞEMİZ BİR BEYİN FIRTINASI OLUŞTURULSUN DİYE KONULMUŞTUR. YORUM KÖŞEMİZ HİÇ AMA HİÇ KİMSEYE NE SEBEPLE OLURSA OLSUN HAKARET ALANI OLAMAZ. BU BİZİM YAYIN İLKEMİZE TERSTİR. SİZİNDE BU HASSASİYETE DİKKAT GÖSTERECEĞİNİZİ UMUYOR, SAYGILAR SUNUYORUZ.

Yorumu oyla      6      5  
Dikkat 18 Mart 2015 Çarşamba 08:24

Bu orhan gazi çok deplasmancı bir takım.Baksana ankara demiri bile yendiğine göre oldukça zor bir karşılaşma olacak bizim için.Sakaryaspor ise bu hafta Balçova takımıyla oynayacak.Muhtemelen üç puanıda alacaktır.Bu sakaryapsor daha sonraki haftada bir diğer zayıf ekip sandıklı ile kendi evinde oynayacaktır.Sakaryanın alacağı seri galibiyetler onları tekrar şampiyonluk havasına sokacaktır.Erzurum bu hafta mutlaka orhangaziyi yenmeli.Çünkü liderliği geçtim playoflar bile zorlu gözüküyor.En az 10 takım var ve playof için mücadele eden ve puanlarda çok yakın.

Yorumu oyla      6      4  
..... 17 Mart 2015 Salı 20:44

senin gözüne perde inmiş

Yorumu oyla      8      7  
cevap 17 Mart 2015 Salı 18:54

aykut kim ya .Gördük adam iyi oynasaydı bizde kalırdı .Asıl bizim hoca 1-0 dan sonra eğer orta saha ve defans yapmayıp forvete yüklenseydi kesin maç 1-0 bitmezdi.Ayrıca en kötü diyorsun ama adamlara kendi evlerinde mağlubiyeti tattıran ilk ekip olma özelliği de erzurumspora aittir.

Yorumu oyla      8      4  
RAKİBİMİZİ TANIYALIM 17 Mart 2015 Salı 18:45

Orhangazi takımı bugün ligi önde götüren ankara demir sporu yenerek ilk beş iddasını sürdürme eğiliminde olduğunu gösterdi.Ankara demir maçından önceki maçlarda bayburttu deplasmanda 1-0 yenen takım ligin sonunda yer alan takım olan güngöreni zar zor 1-0 yenmiştir.(karşı takım 9 kişi kalmasına rağmen)yine yendiği takımlar arasında kendi evinde beylerbeyi ile deplasmanda etimesgut takımını yenmiştir.Yenildiği takımlara bakarsak maraşa kendi evinde 3-0 , erzine kendi evinde 3-0 ,vana kendi evinde 1-0 yenilmiştir.Sonuç olarak son sekiz haftanın beş tanesinde galibiyet alan takım üç tanesinde ise yenilgi ile ayrılmıştır beraberliği yoktur.Bir bakıyorsun lig liderini yeniyor bir bakıyorsun kendi evinde 3-0 yeniliyor bundan dolayı da istikrarsız takım olma özelliği gösteriyor.

Yorumu oyla      6      4  
otorite 17 Mart 2015 Salı 18:30

hiç kimse kırılmasın seyrettiğim en kötü erzurumspor takım bitik... galibiyeti beylerbeyispor un hocası hediye etti. 2. yarı aykut u oyundan alarak erzurumu rahatlattı 2. devre beylerbeyi net gol pozisyonlarını harcadı tebrikler erzurum ama böyle gitmez... ayrıca tanıdığım bildiğim emre yüksektepe çok geri gitmiş ne bu halin evladım topu unutmuşsun sen saygılarımla

Yorumu oyla      9      6  
dadaşım 17 Mart 2015 Salı 17:46

erzurum sporla sakarya spor play of oynar erzurum sakaryayı eler çıkarız inşallah

Yorumu oyla      10      7  
MAÇ 17 Mart 2015 Salı 16:38

Bizim maçımız dışında gelecek haftanın en önemli ve en zorlu maçı derbi niteliğinde olan silivri-beylerbeyi maçıdır.İkinci en zorlu maç bizim maç.

Yorumu oyla      6      4  
idris 17 Mart 2015 Salı 16:33

Kazandığımız iyi oldu.Sakaryasporda kazandı.Maraşta kazandı ve burnumuzun dibinde.Kalan maçlar çok çatırtılı geçeceğe benziyor.Bu gurupta kalan maçlar itibariyle en avantajlı konumda olan Sakaryaspor.Tek dezavantajları düşme yada düşme riski olan takımlarla oynayacak olmaları.Diğer adayların tümü hala birbiriyle maç yapacak.Anakara spor düşüşte.Üsküdar bu işi götüremez.Beylerbeyi playoflara oynar.Yükseliş çabası içerisinde olan Erzurum Maraş ve Sakaryaspor şampiyonluk için çekişirler.Bu üçlü içerisnde şampiyonluğa en yakın olan maalesef sakaryaspor.Kalan maçlarda hata yapan yanar.

Yorumu oyla      8      6  
İKİLİ AVERAJ 17 Mart 2015 Salı 15:46

Beylerbeyi karşısında aldığımız galibiyetle beylerbeyi karşısında ikili averajda öne geçtik.İlk maç Erzurum da 0-0 bitmişti bu maç ise İstanbul da 0-1 bittiği için herhangi bir eşitlik olursa biz önde olacağız.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Anadolu Üsküdar 1908 yeni lider
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 26’ıncı hafta karşılaşmaları sonunda ...
Hekimlerden kayak şov
Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen ve bu ...
ETÜ’lü Curlingciler 3’üncü oldu
Türkiye Üniversitelerarası Spor Federasyonu tarafından 11-15 Mart 2015 ...
 
Bu sefer hakemler tek bölgeden
RECEP DAĞ-Erzurumspor’un deplasmanda oynayacağı Beylerbeyispor maçını ...
ÜNİLİG Kış Sporları Turnuvası tamamlandı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Atatürk ...
30 sporcu vücut geliştirmede yarıştı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Vücut Geliştirme ve ...
 
Erzurumspor kadar gol attılar..!
RECEP DAĞ-Erzurumspor bu sezon oynadığı 25 maçta rakip filelere 25 gol ...
Erzurumspor ilk 10’a giremedi
RECEP DAĞ-Erzurumspor Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta performansı ...
Karton kızaklarla stres attılar
Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden biri olan Palandöken’de düzenlenen ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva