ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor
Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor
Şehitlere vefa
Şehitlere vefa
Kene popülâsyonuna dikkat!
Kene popülâsyonuna dikkat!
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Anneler gözyaşlarıyla evlatlarını bekliyor
Anneler gözyaşlarıyla evlatlarını bekliyor
HABERLER>SPOR
24 Kasım 2015 Salı - 01:02

Maltepe beraberliği çok şeyi değiştirdi

R.DAĞ-Maltepespor maçında 2-0 geride olduğu karşılaşmayı uzatma bölümünde ve bir dakikada bulduğu iki golle çeviren ve galibiyet kadar önemli bir beraberlik elde eden Erzurumspor, yaşattığı geri dönüşle taraftarına yeni heyecan ve umut kazandırırken, ekipte kazanma azmi ve ruhu yenilendi.

Maltepe beraberliği çok şeyi değiştirdi

Maltepespor maçında 2-0 geride olduğu karşılaşmayı uzatma bölümünde ve bir dakikada bulduğu iki golle çeviren ve galibiyet kadar önemli bir beraberlik elde eden Erzurumspor, yaşattığı geri dönüşle  taraftarına yeni heyecan ve umut kazandırırken, ekipte kazanma azmi ve ruhu yenilendi. Erzurumspor maç bitmeden kaybetmeyeceğini ortaya koyarken, son dört sezondur görülmeyen bir motivasyon sergiledi.

ERZURUMSPOR KENDİNİ İSPAT ETTİ

Genel sıralamada 30 puanla lider olan, iç saha performansı gurup sıralamasında 14 puan ile 4, dış saha performansı sıralamasında da 16 puanla birinci sırada yer alan Erzurum ekibi, Maltepespor karşılaşmasıyla rakiplerine de göz dağı verdi. Attığı gol sayısını 26’ya çıkaran, maç başına düşen gol ortalaması 1.8’e yükselen Erzurumspor, kalan üç maçından 9 puan çıkarması durumunda, şampiyonluk yolunda büyük bir ivme kazanacak.

ALTAY’IN KONUMU

Erzurumspor’un bu hafta İzmir deplasmanında karşılaşacağı Altay 1’inci gurupta 22 puanla 7’inci durumda. Altay 15 maçının 6’sını kazandı, 4 maçını beraberlikle bitirdi, beş maçından ise puansız ayrıldı. 15 maçta 24 gol atan İzmir ekibi kalesinde 21 gol gördü. Altay gurupta iç saha performansı sıralamasında 10, deplasman performansı sıralamasında ise 6’ıncı sırada bulunuyor.

ALTAY İÇ SAHA SÜRECİ

Altay, evinde 7 maça çıktı. İç saha karşılaşmalarında 3 galibiyet, 3 beraberlik alan ekip, bir maçını kaybetti. 9 gol atan ekip 8 gol yedi ve 12 puan topladı. İzmir ekibi dış sahada ise 8 maçının 3’ünü kazandı, bir beraberlik alırken 4 maçını kaybetti. Dış sahada 15 gol kaydeden ekip kalesinden 13 gol çıkardı ve 10 puan toplayabildi.

ALTAY’IN GURUP PERFORMANSI

Altay İzmir’de Maltepespor’u 2-1, Gölbaşıspor ve Kırıkhanspor’u 1-0’lık sonuçlarla yendi. Düzcespor ile 0-0, Turgutluspor ile 2-2, Tekirdağspor ile 3-3 berabere kalan ekip, tek yenilgisini 2-0 kaybettiği Kozan Belediyespor maçında aldı. Altay’ın evinde beraberlikle sonuçlanan karşılaşmalarının bol gollü olması dikkat çekti.

ALTAY’IN DIŞ SAHADAKİ DURUMU

İzmir ekibi dış sahada oynadığı Silivrispor, Tire 1922 Spor, Kızılcabölükspor maçlarını aynı sonuçla 2-1,  Zonguldak Kömürspor maçını ise 4-2’lik sonuçla kaybetti.Bursa Nilüferspor ile 2-2 berabere kalan ekip, Yeşil Bursa’yı 1-1, Cizrespor’u 3-0,  Erzin Belediyespor’u ise 4-1 yenme başarısı gösterdi.  İzmir ekibi dış sahadaki tüm maçlarında gol kaydetti.

NEFES KESEN REKABET

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Gurupta zirve yarışı yeni bir boyut kazandı. Sezonun ilk yarısının bitimine üç hafta kala ilk beş sıradaki takımların sergileyeceği performans, gurubun ikinci yarı şablonunda belirleyici olacak. Tire 1922 Spor kalan üç haftada 2 maçını evinde oynarken, bir deplasman maçına çıkacak. Erzurumspor ise 2 maçını dışarıda oynarken, evinde bir karşılaşmaya çıkacak.

3 HAFTADA ÜÇ FİNAL MAÇI

Liderlik için Erzurumspor ile birlikte zorlu bir mücadele veren Tire 1922 Spor evinde 17’inci haftada Bursa Nilüferspor, 19’uncu haftada Düzyurtspor’u ağırlayacak, 18’inci haftada Erzurum deplasmanına gidecek. Erzurumspor ise 17’inci haftada Altay, 19’uncu haftada ise Turgutluspor ile deplasmanda oynayacak, evinde ise Tire 1922 spor ile final havasında bir 90 dakika yaşayacak.

HAFTANIN MAÇLARI

17’inci haftada lider Erzurumspor  gurupta çıkışını sürdüren 7’inci sıradaki Altay ile deplasmanda karşılaşırken, ikinci sıradaki Tire 1922 Spor, 10’uncu Bursa Nilüferspor ile evinde oynayacak. 3’üncü sırada bulunan Kozan Belediyespor 15’inci Düzcespor’u ağırlarken, 4’üncü Tekirdağspor son sıradaki Gölbaşıspor ile sahasında puan sınavı verecek. 5’inci sıradaki Kömürspor ise haftayı bay geçirecek.

ALTAY İÇ SAHA PERFORMANSI

Altay  2-1  Maltepespor 

Altay  2-2  Turgutluspor 

Altay  0-2  Kozan Bld.Spor 

Altay  1-0  Gölbaşıspor A.Ş. 

Altay  3-3  Tekirdağspor 

 Altay  0-0  Düzcespor 

Altay  1-0  Kırıkhanspor 

 

ALTAY DIŞ SAHA PERFORMANSI

Silivrispor  2-1  Altay 

Tire 1922 Spor  2-1  Altay 

Yeşil Bursa A.Ş.  0-1  Altay 

Cizre Spor  0-3  Altay 

Zonguldak Kömürspor  4-2  Altay 

Erzin Belediyespor  1-4  Altay 

 Kızılcabölükspor  2-1  Altay 

Bursa Nilüferspor A.Ş.  2-2  Altay 

 

17.HAFTA PROGRAMI

Tekirdağspor-Gölbaşıspor A.Ş. 4-19

Cizre Spor-Erzin Belediyespor 16-8

Kozan Bld.Spor-Düzcespor 3-15

Turgutluspor-Kırıkhanspor 13-14

Silivrispor-Arsinspor 18-17

Y. Bursa A.Ş.- Kızılcabölükspor 11-6

Altay-B.B. Erzurumspor 7-1

Maltepespor-B.N. Düzyurtspor 9-15

Tire 1922 Spor-B. Nilüferspor A.Ş 2-10

 
Erzurum, konutta ilk üçte
 
Erzurum’da 10 ayda 6 bin konut satıldı
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
CEZAMIZ BELLİ OLDU 26 Kasım 2015 Perşembe 21:08

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Kulübünün, 22.11.2015 tarihinde oynanan BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR - MALTEPESPOR Spor Toto 3. Lig 1. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına

Yorumu oyla      6      4  
STAD BELLİ OLDU 26 Kasım 2015 Perşembe 17:02

Dadaşlar bu hafta oynayacağımız altay maçının stadı belli olmuştur.Altay -Erzurumspor maçının stadı BUCA İLÇE STADI olarak belirlendi.Bazı maçlarını altay menemen stadında oynuyor , bazılarını buca stadında oynuyor.

Yorumu oyla      6      4  
İYİ HABERİM VAR SİZE 26 Kasım 2015 Perşembe 16:47

Dadaşlar bilindiği gibi geçen hafta oynanan Maltepe maçında sahaya yabancı maddeler atılmıştı ve bu durum daha önce de gerçekleştiğinden dolayı federasyon tarafından her türlü cezanın verileceğini söyleniyordu.Allah'tan ki olan olaylar nedeniyle sadece ve sadece 2500 TL para cezası verilmesi kararlaştırıldı.İşte karar :BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Kulübünün, 22.11.2015 tarihinde oynanan BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR - MALTEPESPOR Spor Toto 3. Lig 1. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Yorumu oyla      6      4  
DADAŞ 25 25 Kasım 2015 Çarşamba 13:54

Değerli B.B.Erzurumspor Sevdalıları,Bu haftaki maçımızı İzmirin yerel kanallarından EGETÜRK TV Yayınlayacaktır.Tv Başındanda Olsa Desteklerinizi bekliyoruz.Ayrıca Bizlere Erzurmdaki maçları yayınlama inceliğini gösteren Erzurum'un gözbebeği KARDELEN TV yöneticilerinede bu vesileyle tekrar sonsuz teşekkürlerimizi gönderiyoruz.Yayına devam.

Yorumu oyla      9      4  
HEPSİ İZLİYOR ZATEN 25 Kasım 2015 Çarşamba 08:28

Dadaşlar aşağıda altay hocasının düşüncelerini paylaşmıştım.Özellikle mehmete top gelmesini ve mehmetin ceza sahası içinde topu almasını önlemek amacıyla Allah bilir 5-6 kişi ile mehmeti tutarlar.Bundan dolayı da başta Mehmet olmak üzere tüm futbolcularımızın Allah yar ve yardımcısı olsun.Zaten hocamızın dediği gibi tüm takımlar erzurumspordan puan veya puanlar almak için diğer maçlarda gösterdikleri performansın 2-3 katını bizim maçta gösteriyorlar diye bir ifadede bulunmuştu.Altay hocası bizim takımın maçlarını izlemişse bizimkilerde onların maçlarını izlesin.YouTube de Altay Kırıkhanı 1-0 yendiği maçın tamamını hocalarımız izleyebilir.Unutulmamalı ki ne kadar önlem alınırsa alınsın bir kırmızı kart, bir sakatlık , erken gol veya bir penaltı hocanın oyun sistemini bozar.Erzurumsporu sadece Altay değil tüm takımlar izlemektedir.Altay köklü bir takım olduğu için spor gazetelerinde onlarla ilgili haber çıkmıştır.

Yorumu oyla      6      4  
GEÇEN YIL Kİ TAKIMDAN FARKIMIZ 24 Kasım 2015 Salı 21:20

Dadaşlar bu yıl ki takımın geçen yıl ki takımdan farkı artık bizi diğer takımların izlemesidir.Biz ne kadar iyi oynarsak Allah'ın izniyle bizim önümüzde kimse duramaz.Bu durumla ilgili bugün şöyle bir haber vardı :Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup takımı Altay’ın teknik direktörü Serdar Sabuncu, pazar günü konuk edeceği lider Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’u mercek altına aldıklarını söyledi. Bu haftaki rakiplerinin uzun toplarla etkili olduğunu belirten Serdar Sabuncu, şöyle devam etti:“Birinci bölgeden, üçüncü bölgeye şişirilen toplarla skor üreten bir takımla karşılaşacağız. Pivot santrforları Mehmet Albayrak, bu oyun sistemiyle rakip fileleri 12 kez havalandırdı. Aynı zamanda takım arkadaşlarının da gol bulmasını sağlıyor. Erzurumspor’un 4 maçını CD’den, 2 karşılaşmasını da canlı izledik. Analizlerimizi yaptık, önlemlerimizi alacağız. Dersimize iyi çalıştık.”Hoca ne kadar çalışırsan çalıştır oyuncun bir hata yaparsa yenilirsin bu futbol

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aşkale puan silinme derdinden kurtuldu
BAL 3’üncü gurup 8’inci hafta karşılaşmasında, Deplasmanda Çayelispor ...
Rize’den bölge birincisi olarak döndüler
Palandöken Belediyespor Atletizm Takımı, Türkiye Atletizm Federasyonu ...
Erzurumspor heyecan tazeledi
Durmuş, 'Ruh ve enerji olarak başka şeyler kazandık. Futbolcularımı kutluyorum. " diye konuştu.
 
Termalspor galibiyet serisini devam ettiriyor
Türkiye Hentbol Birinci Ligi’nde rüzgar gibi esen Aziziye Belediyesi Termalspor, ...
Kömürspor düşüşe geçti
Erzurumspor ile birlikte Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Zonguldak ...
Güreş’te ‘Büyük Başarı’
Doğu Anadolu Bölgesi’nin Süper Lig’deki tek takımı olan Erzurum Büyükşehir ...
 
Erzin Belediye 10 kişiyle kazandı
Spor Toto 3. Lig 1. Grup 16. hafta maçında Erzin Belediyespor, kendi sahasında ...
Öldük, öldük, dirildik..!
R.DAĞ-Erzurumspor 2-0 geride olduğu Maltepespor maçını 90 artılarda attığı ...
Durmuş, ’Üç puan için savaşacağız’
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta geçtiğimiz hafta Silivrispor deplasmanından ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva