ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Ciritte Erzurum farkı
Ciritte Erzurum farkı
Filenin Dadaşları set vermedi
Filenin Dadaşları set vermedi
Erzurum’dan Eylülde 23, 9 ayda 52 ülkeye ihracat
Erzurum’dan Eylülde 23, 9 ayda 52 ülkeye ihracat
Gazze'de can kaybı 41 bin 870’e yükseldi
Gazze'de can kaybı 41 bin 870’e yükseldi
DAP BKİ’den bal üreticilerine destek
DAP BKİ’den bal üreticilerine destek
HABERLER>SİYASET
9 Ağustos 2010 Pazartesi - 07:34

MHP’den “Hayırlı Günler” seferberliği

MHP İl Başkanı Kaya, tüm ilçelerde referandum çalışması yapıldığını bildirdi. “Hayır’lı Günler” kampanyasının büyük ilgi ve destek gördüğünü açıklayan Kaya, “AK Parti, bu milleti artık dilediği gibi yönlendiremeyecek.” dedi.

MHP’den “Hayırlı Günler” seferberliği

ERZURUM(GHA) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, İspir, Pazaryolu, Aşkale ve Aziziye dışındaki tüm ilçelerde referandum çalışması yapıldığını bildirdi. Söz konusu ilçelerde de, önümüzdeki haftadan itibaren “Hayır’lı Günler” kampanyası başlatacaklarını kaydeden Başkan Kaya, “Halkımız bu konuda çok uyanık davranıyor. AK Parti, bu milleti artık dilediği gibi yönlendiremeyecek.” dedi.
//İLÇELERDE HAYIRLI GÜNLER KAMPANYASI
12 Eylül’de yapılacak olan referandum öncesinde çalışmalar giderek hız kazanıyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır’ın, geçtiğimiz hafta Erzurum’a gelerek “Hayır’lı Günler” kampanyasını başlatmasının ardından kolları sıvayan parti teşkilatı, ilçelerdeki çalışmalarını son sürat devam ettiriyor. MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, 16 ilçede referandumla ilgili olarak seçmeni bilgilendirme çalışması yaptıklarını belirterek, İspir, Pazaryolu, Aşkale ve Aziziye ilçelerine ise, bu hafta çıkarma yapacaklarını bildirdi. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır’ın da katılımıyla gerçekleştirilen toplantıların, halktan büyük ilgi gördüğünü dile getiren Başkan Zekai Kaya, “Halkımız artık suni gündemlere gelmiyor, olayların görünen yüzünden ziyade, perde arkasıyla çok daha fazla ilgileniyor. Kaldı ki, 12 Eylül’de yapılacak olan referandum ve Anayasa değişikliği paketinin arka planı, çok daha büyük önem taşıyor.” diye konuştu.
//KAYA: BİR 12 EYLÜL TÜRKÜSÜDÜR TUTTURMUŞ GİDİYORLAR…
12 Eylül’de sandık başına gidecek olan seçmenin, yolsuzluğa, hırsızlığa, ayrışmaya ve ikiyüzlülüğe “hayır” diyeceğini anlatan Başkan Zekai Kaya, iktidar partisini, 12 Eylül türküsü tutturmakla suçladı. Başkan Kaya, “Anayasa değişikliği paketi içerisinde geçici 15. madde diye bir madde var. Bu maddeyi kaldıracaklarını ve darbecilerden hesap soracaklarını söyleyen iktidar kanadı ve hukukçuları da çok iyi biliyor ki, 1980’de işlenmiş bir suçun hesabı 30 yıl aradan sonra sorulmaz, sorulsa da, zamanaşımı diye bir kavram var. İnsanlara 12 Eylül türküsüdür çalıp, duruyorlar. Halkımızın baksın bakalım, Anayasa değişikliği paketi içerisinde başka neler var.” ifadelerini kullandı.
//PARTİ BİNALARINDA REFERANDUM KAMPANYASI
Öte yandan MHP Erzurum İl Başkanlığı binası başta olmak üzere, il genelindeki tüm parti teşkilatlarını,  “Hayır’lı Günler” kampanyası kapsamında hazırladıkları afiş ve pankartlarla donattıklarını anlatan Başkan Zekai Kaya, “Kimse merak etmesin, millet, hayrın nerede olduğunu ve hayırlı günlerin ne zaman başlayacağını çok iyi biliyor. 12 Eylül’de sandık başına gidecek olan herkes, hükümete gereken cevabı verecek. Habur’da yaşananların hesabını soracak, milleti ayrıştıran, kamplaştıran ve bölüştürenlerin defterini dürecek.” dedi.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ysaka@opera.com 28 Ağustos 2010 Cumartesi 12:26

Sayın Başkan HAYIRLI günler dilerken aşağıdaki satırlara da bir göz atın, lütfen:BOP kapsamında: Ellerinde en gelişmiş silahlar,çuvallar,ipler,ceplerinde prezervatiflerle '...kahraman ABD'li bay ve bayan askerlerin...' ve en müslüman! ortaklarının Irak'a 'Malum Demokrasi' ! yi götürdükleri günleri hatırlayınız: Bizdeki muadilleri gibi Saddam muhalifleri işgali demokrasi geliyor diye nasıl da alkışlıyorlardı. Şimdi ne bir vatanları nede insanların yüzüne bakabilecek cesaretleri var... Hacıvatla-Karagöz misali içi boş demokrasinin yine demokrasi adına İÇİBOMBOŞ paketi TARTIŞTIRILIYOR. ABD' sinden Ermenisine el alem Türkiye'ye demokrasi geliyor diye mi bayram yapıyor?..Paketin İÇİBOMBOŞ ama MONARŞİZM - DİKTA adına arkası DOPDOLU...Niçin!.. BOP kapsamında, o projenin uygulanması adına kurulacak 12 EYLÜL SİVİL DİKTASI için. Alay edilircesine askeri darbenin yıldönümün de bu seferde SİVİL DİKTA için EVET oyu isteniyor...'Tanrı kendini bozmamış hiçbir milletin vatanını elinden almaz.'

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum’da “Evet” buluşması
Sivil Dayanışma Platformu , “Anayasa değişikliğine güçlü bir evet" sloganıyla ...
AK Parti’den kapıdan üyelik
12 Eylül’de yapılacak olan referandum öncesinde AK Parti değişik bir propaganda ...
Gaziler’den referandum değerlendirmesi
ERZURUM(GHA) - Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ...
 
Çığlık Umrecilerin duasını aldı
AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Erzurum’dan Umre’ye ...
Doğu’da “Hayırlı Günler” Açılımı
MHP, Referandum çalışmalarını sürdürüyor. Önceki gün Erzurum’da gerçekleştirilen ...
BDP mitingine nceleme
Hınıs ilçesinde perşembe Barış ve Demokrasi Partisi tarafından düzenlenen ...
 
Demokrasi Elçileri’ne hayır sürprizi
AK Parti Gençlik Kolları tarafından oluşturulan 'Demokrasi Elçileri', ...
"Hayır da 'hayır' vardır"
Vatandaşların referandumda "Hayır" demelerini isteyen MHP Milletvekili ...
"Demokrasi Elçileri" Stant açtı
AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'nca "Demokrasi Elçileri" standı açıldı. ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Üstümüze pislik yağıyor niye?
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Sosyal Çürüme: Sessiz Çöküşün Ayak Sesleri mi?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da 13 sektör vizyon büyütmüş; ama!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum'da bir 'temizlik' hikayesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzurum'un Saklı Cenneti: Karagöl
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Yavuz Değirmenci’den Türkü Tadında Şiirler
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva