ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Dadaşlar İsrail’i lanetledi
Dadaşlar İsrail’i lanetledi
Erzurum’da arandılar, Erzincan’da yakalandılar
Erzurum’da arandılar, Erzincan’da yakalandılar
‘Filistin’deki Çocuklar İçin Çiz’diler
‘Filistin’deki Çocuklar İçin Çiz’diler
Çiftçi muhtarlarla istişare etti
Çiftçi muhtarlarla istişare etti
Gazze’deki zulmü gündeme taşıdılar
Gazze’deki zulmü gündeme taşıdılar
HABERLER>SİYASET
25 Ağustos 2010 Çarşamba - 02:32

Kentsel dönüşümde Aziziye farkı

Aziziye Belediyesi, asfalt, karo, bordür ve kilit taşı çalışmalarını aralıksız sürdürürken, çalışma sezonu içerisinde hedeflenen hizmetlerde büyük mesafe alındı.

Kentsel dönüşümde Aziziye farkı

İlçe merkezlerinde Ethembaba Caddesi’ni asfaltla tanıştıran belediye, Abdulhamit Han, Bilali Habeş, Ahmet Yesevi, Alpaslan, Bahçelievler ve Yavuz Selim Mahallerindeki çeşitli sokaklarda kilit taşı, asfalt ve yama çalışması yaptı. Ayrıca, ilçeye bağlı mahalle statüsündeki 20 köy yolunda da asfalt yama çalışması tamamlandı.

ASFALT VE KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçede belediye hizmeti girmemiş mahalle ve sokak bırakmamak için çalıştıklarını söyledi. Hizmet dönemine 43 bin 750 metrekare kilit taşı ihalesi gerçekleştirilerek girildiğini ifade eden Başkan Cengiz, şuana kadar cadde ve sokaklara 15 bin metrekare kilit taşı döşendiğini, iki bin ton da asfalt ve yama çalışmasının yapıldığını belirtti. Bu çalışma sezonunda ilçeye bağlı mahalle statüsündeki 20 köyün yolunda asfalt yama çalışması yapıldığına dikkat çeken Başkan Fatih Cengiz, 2 bin ton asfalt ihalesi daha yapıldığını ve ilçe merkezinde öncelik sırasına göre asfalt ve yama çalışması yapılacağını belirtti.

AZİZİYE ÇAĞDAŞ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞACAK

Halkın belediye hizmetlerinden eşit ve hızlı bir şekilde faydalanması için çalıştıklarının altını çizen Başkan Cengiz, “Kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanarak, oldukça geniş bir alana sahip ilçemizin her köşesine eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. Sosyal belediyecilikten, rutin çalışmalara kadar tüm hizmetleri halkımızın ayağına götürmenin çabası içerisindeyiz. Geride bıraktığımı 18 ayda, mali disiplin ve kurumsal yapıyı oluşturarak başlattığımız hizmet kervanımızı emin adımlarla yürütüyoruz. Erzurum’un giriş kapısına çağdaş bir görünüm kazandırmak, hizmetin en mükemmeline layık olan hemşehrilerimize daha yaşanabilir bir ilçe sunmak arzusundayız. Belediyemizin tüm imkanlarını hizmetlerin eşit ve rantabl bir şekilde halkımıza ulaşması için seferber etmiş durumdayız. İnşallah hedeflediğimiz program çerçevesinde herkesin özlemini çektiği ilçeyi halkımızla birlikte inşa edeceğiz. Erzurum’un batıya açılan kapısı olan Aziziye, aynı zamanda şehrin geleceği olacaktır.” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

Öte yandan Abdulhamit Han Mahallesi sakinlerinden Nevzat Akkaya da Başkan Fatih Cengiz ve ekibine teşekkür ederek, sokaklarının topraktan ve çamurdan kurtarıldığını söyledi. Yapılan hizmetleri takdirle karşıladıklarını dile getiren Akkaya, “Yağmurlu havalarda çamurdan, normal havalarda tozdan geçilmiyordu sokağımız. Kilit taşı ile önemli bir sorun çözülmüş oldu. Belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Enes 26 Ağustos 2010 Perşembe 00:04

Dadaşken sakinleri Dadaşkente şimdiye kadar neyapılmışki Erzurumun cocuğu ama Erzuruma tamamen yabancı sayın Fatih bey ne yapsın onlar makam ve maaşının derdinde haaaa eğer yandaş yada yalaka olursan ozaman belediyenin imkanları yani bizlerin hakkını onlara hizmet diye sunarlar evlerinin önlerini bile karo parkeyle kaplatırlar. Medyayada haber olarak hizmet yapıyor diye malzeme çıkar ama kimin umurunda 1 aydır lağım kapağı kırık sokağı lağım kokusu sarmış kaç defa dilekçe verilmiş halde ne ilgilenen var ne de bir yetkili.Dadaşkentte yaşayan biri olarak bu insanlara ve bunları başımıza getirenlere hakkımı helal etmiyorum.

Yorumu oyla      6      4  
sakin 25 Ağustos 2010 Çarşamba 11:38

ya bırakın ne teşşekürü. Dadaşkent tarihinin en bakımsız dönemini yaşıyor. kim kime ne diye teşekkür ediyor. bence gazeteciliğin amacı burda kimin ne yaptığını gözstermek kadar kimin ne yapmadığınıda göstermektir. gündoğdu mobilyanın altta tarafında bulunan insanlara da gelip bi sorsanıza gerçekten fatih beye teşekkür mü ediyorlar. gerçi sormanıza gerek yok sokakların hali içler acısı

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oltu çiçeklendiriliyor
Oltu Hükümet Meydanına yapılan saat kulesinin etrafına Uzundere ilçesinden ...
Yakutiye’ye yeni logo
Yakutiye Belediyesi, yeni logo çalışmasını önce halka tanıtıyor. Panolarla ...
Akdağ'a gözyaşlı karşılama
Bir dizi resmi ziyaret ve Kemalpaşa Devlet Hastanesi’nin açılışı için ...
 
AK gençler, Hacımüftüoğlu, dedi..
AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanlığına Hacımüftüoğlu getirildi. ...
AK Partili kadınlardan çat kapı
AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanlığı Ramazan ayında her gün 8 aileye ...
Referandum gezileri sürüyor
Ak Parti Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt Pasinler’de referandum ...
 
Çığlık’ın durağı Narman’dı
Ak Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Narman ilçesinde gezi ve incelemelerde bulundu.
Güneyde evet mücadelesi
Ak Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Çığlık, Referandumu anlatmak için ...
Sokağında halk günü
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ın halkla kendi sokağında buluşma günleri devam ediyor.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Üstümüze pislik yağıyor niye?
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Sosyal Çürüme: Sessiz Çöküşün Ayak Sesleri mi?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da 13 sektör vizyon büyütmüş; ama!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum'da bir 'temizlik' hikayesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzurum'un Saklı Cenneti: Karagöl
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Yavuz Değirmenci’den Türkü Tadında Şiirler
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva