ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ATAUNİ’den STK’lara destek
ATAUNİ’den STK’lara destek
‘Şehitlerimizin Emanetiyle Birlikte Okuyoruz’
‘Şehitlerimizin Emanetiyle Birlikte Okuyoruz’
Okul servisinden şok eden görüntüler
Okul servisinden şok eden görüntüler
Vali Çiftçi’ye TCMB brifingi
Vali Çiftçi’ye TCMB brifingi
Son bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi
HABERLER>SİYASET
26 Eylül 2024 Perşembe - 11:17

Kent Konseyi’nden çağrı

Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, bedelli askerlikle ilgili 28 gün temel askerlik eğitiminin Erzurum'a verilmesini talep etti.

Kent Konseyi’nden çağrı

Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, bedelli askerlikle ilgili 28 gün temel askerlik eğitiminin Erzurum'a verilmesini talep etti.

Başkan Tanfer, 'Bedelli askerlik eğitimlerinin Erzurum'a verilmesi ile hem esnafımıza ekonomik anlamında hem de Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı Erzurum'un tanıtıımına katkı sağlayacaktır.' dedi.

Bedelli askerlik için verilecek 28 günlük eğitimin Erzurum'daki askeri kışlalarda yapılmasını isteyen Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, “Öncelikle Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı Erzurum'da Selçuklu´ya ve birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını Erzurum'da 56 gün ağırlayarak ülkemizin tam bağımsızlığına kavuşmasında Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Erzurum'da bedelli askerlik eğitimin verilmesini talep ediyoruz. Antalya, Burdur, Bilecik, Çanakkale, İzmir, Tokat, Amasya'nın yanı sıra Dadaşlar Diyarı Erzurum'da vatan evlatlarımızı kucaklamaya hazırız. Başta Erzurum'a gönül sevgisi bulunan Kıymetli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan, Milli Savunma Bakanımız Sayın Yaşar Güler'den, şehrimizin her zaman sorunları ile bire bir yakından ilgi ve alakalarını esirgemeyen değerli Milletvekillerimizin desteklerini bekliyoruz. Yaz ve Kış Turizminin gözde merkezi Erzurum, Anadolu´daki tarihi İpek Yolu güzergahının kesiştiği bir yerde konumlanmış olmasından dolayı tarihi zenginlikleri ile de adeta buraya gelen misafirleri her daim büyülemiştir. İşte bizler de Erzurum Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak şehrimizin daha iyi bir şekilde öne çıkması anlamında saygıdeğer büyüklerimizden önümüzdeki celp döneminde bedelli askerlik için 28 günlük eğitim alacak olan kahraman askerlerimizin belli bir bölümünün Erzurum'daki askeri kışlalarımızda eğitim almasını talep ediyoruz.' dedi.

'Şehrin tanıtımına ve ekonomisine katkı sağlayacak'

Başkan Tanfer, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi, “Türkiye´nin dört bir yanından ilimize gelecek asker adaylarını ve ailelerini Dadaşlar Diyarı Erzurum'da kucaklamaya ve misafir etmeye hazırız. Bu gururun heyecanını yaşamak istiyoruz. Erzurum'a Türkiye´nin birçok şehrimizinden bedelli askerlik için gelen vatan evlatları, aileleri bizler için birer kültür elçisi olacaktır. Bedelli askerlik için gelecek olan erlerin ve ailelerin Erzurum'a tanıtımına yapacağı katkı gerçekten büyük olacaktır. Eğitim için gelen askerlerimize, ilimizin tarihi zenginliklerini, Palandöken kış turizmine, yayla turizmine, doğal güzellikleri ile Tortum Şelalesi, Narman Peri Bacaları, doğal Ilıca ve Pasinler'deki şifalı kaplıcalarını gösterme şansı verilir ise şehrimizin tanıtımına da katkı sağlanmış olunacaktır. Şehrimize gelen askerlerimizin eğitim ve terhis süreleri sonrası, yemin törenlerine aileleri ile birlikte katılım sağlayarak, ülkenin dört bir yanına dağılacağı düşünülürse kıymetli Erzurumlu hemşehrilerimi mutlu edecektir. İşte biz de Kent Konseyi olarak Cumhuriyetin temellerinin atıldığı, Anadolu´nun gözbebeği olan Erzurum'dan devlet büyüklerimize, kıymetli milletvekillerimize çağrımızı yeniliyoruz. Bedelli askerlik için 28 günlük eğitim alacak erlerin hiç olmasa belli bir bölümünün Erzurum'da eğitim almaları, şehrimiz açısından çok önemlidir. Kış Turizmine olsun, Yaz Turizmine önemli katkı ve ekonomi girdisine fayda sağlayacaktır. Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyelerim adına kısa dönem eğitimleri için birliklerine gidecek vatan evlatlarımıza, kahraman askerlerimize sağlıklı terhisler diliyor, aileleri ile birlikte sağlıklı mutlu bir yaşam sürdürmelerini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

 
Ensar Özdemir: “Bir Elimizde Helal Bayrağı, Öbür Elimizde Adalet Sancağı”
 
Dadaşlık Ruhunun Timsali: Aziziye
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kurtulmuş’tan İsrail’e sert tepki
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "En son Lübnan'da sivil insanlara karşı ...
Kurtulmuş’tan ortak payda vurgusu
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Müslümanlar, aralarındaki bütün farklılıkları ...
Kurtulmuş’tan küresel sistem eleştirisi
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Dünyada var olan küresel finansal sistemin ...
 
‘AK Parti'nin tam bağımsız büyük Türkiye derdi var’
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, "AK Parti'nin tam bağımsız ...
Ulaşım ve haberleşmeye 280 milyar dolarlık yatırım
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Tekirdağ'daki ziyaretlerinde ...
Şahin gündemi değerlendirdi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Fatih Şahin, "Her ...
 
Bahçeli: 'Müsaade etmemiz imkansızdır’
Bahçeli, ‘Anayasa’nın dördüncü maddesinden hareketle ilk üç maddeyi değiştirmeye ...
Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği güncelleniyor
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel ...
 Çelik’ten Sivil anayasa mesajı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Sivil anayasanın yapılması bugün siyaset ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Yabancı dil öğrenirken işgüzarlık yapanlar
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Tengricilik mi? Hadi oradan!
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Vaziyet: Kötü değil çok kötü
İstemihan Bulutlar
İstemihan Bulutlar
Teknolojide yoksanız bilin ki yok olacaksınız!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yalan Haber Terörüne Son Verilmeli!
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Yavuz Değirmenci’den Türkü Tadında Şiirler
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva