ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Ortaokullar ‘bilgi’de yarıştı
Ortaokullar ‘bilgi’de yarıştı
10 ilde BTÖ’ye yönelik 'Bozdoğan-36' operasyonu
10 ilde BTÖ’ye yönelik 'Bozdoğan-36' operasyonu
Biyolojik kaçakçılara rekor ceza
Biyolojik kaçakçılara rekor ceza
Jandarma ekipleri ters lale nöbeti tutuyor
Jandarma ekipleri ters lale nöbeti tutuyor
MEB’den tarihi duruş
MEB’den tarihi duruş
HABERLER>SPOR
3 Aralık 2014 Çarşamba - 07:25

Erzurumspor’un yeri bu değil..!

Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 14 haftalık periyotta Erzurumspor en az beraberlik alan 2 takımdan biri olurken, mavibeyazlı ekip galibiyet sayısında 3, en fazla yenilgi alan 4’üncü takım olarak kaydedildi.

Erzurumspor’un yeri bu değil..!

Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 14 haftalık periyotta Erzurumspor en az beraberlik alan 2 takımdan biri olurken, mavibeyazlı ekip galibiyet sayısında 3, en fazla yenilgi alan 4’üncü takım olarak kaydedildi.

3’ÜNCÜ GURUBUN ENLERİ

Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 14 haftada en fazla galibiyet alan takım 8 maçla Sakaryaspor olurken, en fazla gol kaydeden ekip 20 golle Ankara Demirspor, en çok beraberlik alan ekip 8 maçla Beylerbeyispor, en çok yenilgisi olan takım 8 maçla Kayseri Şekerspor, kalesinde en çok gol gören ekip 20 golle Van Büyükşehir Belediyespor oldu.

EN FAZLA GALİBİYET ALAN TAKIMLAR

3’üncü gurupta 8  maçla en fazla galibiyet alan takım Sakaryaspor olurken, bu ekibi 7 galibiyet ile Ankara Demirspor, 6 galibiyet ile Anadolu Üsküdar 1908 Spor ve Erzurumspor, 5’er galibiyet ile de Beylerbeyispor,Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Ayvalıkgücü, Orhangazispor, Silivrispor takımları izledi.

BERABERLİK REKORU BEYLERBEYİ’NDE

3’üncü gurupta Beylerbeyispor 8 maç ile berabere kalma rekorunu korudu. Gurupta  beraberlik sayısı bakımından bu takımı 7 maçla Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, 6 beraberlikle Ayvalıkgücü, Orhangazispor, Balçova Yaşamspor, Bayburt Gurup özel idare, İstanbul Güngörenspor izledi. Erzurumspor gurupta Silivrispor ile birlikte 3 maçla en az beraberlik alan iki takımdan biri oldu.

ERZURUMSPOR 4’ÜNCÜ

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta  en fazla maç kaybeden takım 8 maçla Kayseri Şekerspor olarak belirlenirken, bu ekibi,  7 yenilgi ile Van Büyükşehir Belediyespor, 6 yenilgi ile Etimesgut Belediyespor, Sandıklıspor, Silivrispor, 5 yenilgi ile Erzurumspor, İstanbul Güngörenspor, Bayburt gurup Özel İdare, Erzin Belediyespor takımları takip etti.

ATILAN GOL

3’üncü gurupta  rakip filelere en fazla gol gönderen ekip 20 gol ile Ankara Demirspor oldu. 19 golle Sakaryaspor ikinci, 18 golle, Beylerbeyispor üçüncü, 15 golle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Erzurumspor, Balçoca Yaşamspor, Silivrispor ise dördüncü sırayı paylaştı.

YENİLEN GOL

3’üncü gurupta kalesinde en fazla gol gören ekip  20 golle Van Büyükşehir Belediyespor oldu. En fazla gol yiyen ekipler sıralamasında 18 golle Kayseri Şekerspor ve Silivrispor ikinci, 17 golle Erzin Belediyespor ve Sandıklıspor üçüncü, 15 gol ile Erzurumspor, Balçova Yaşamspor ve Bayburt Gurup özel idare ise dördüncü sırada yer aldı.

GOL KRALLIĞI LİSTESİ

Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 14 hafta sonunda en fazla sayıda gol kaydeden futbolcu 8 gol ile Ankara Demirspor’dan Fatih Şerifoğlu oldu. 7 golle Sakaryaspor’dan Abdulkadir Akyıldız, Anadolu üsküdar’dan Cenk Sarıtaş ikinci, 6 golle Silivrispor’dan İsmail Düzgün Üçüncü, 5 golle Kayseri Şekerspor’dan Cemil Karakum, Sakaryaspor’dan Gökhan Yazıcı ve Levent Demiray, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’dan Hakan Yağmurkaya, Ankara Demirspor’dan Hüseyin Bak, Orhangazispor’dan Yusuf Akbulut, 4 gol ile İstanbul Güngörenspor’dan Abdullah Cemal Yılmaz, Balçova Yaşamspor’dan Battal Demirbilek, Beylerbeyispor’dan Kerem Tulgar, Erzin Belediyespor’dan Nureddin Ersoy, Bergama Belediyespor’dan Serdar Vefa Yeşil, Ankara Demirspor’dan Umut Aslan beşinci sırada yer aldı.

ERZURUMSPOR’UN GOLCÜLERİ

Ligin 14 haftasında Erzurumspor’dan en çok gol atan ilk beş içine giren futbolcu olmadı. Erzurumspor’da 14 maçta Aykut Çakay ve Deniz Sert 3 gol, Cebrail Serçek, Sefer Sever, Yasin Yener 2 gol, Fatih Gültekin, takım kaptanı Mikail Üzümcü ve ömer Faruk Çelimli bir gol kaydına muvaffak olan futbolcular oldu. Erzurumspor’un guruptaki performansı ile golcülerinin performansı benzerlik gösterdi.

 
Aykut Çakay PFDK’ya sevk edildi
 
Yaban hayatına yem takviyesi
YORUMLAR
Toplam 36 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
menejer 7 Aralık 2014 Pazar 11:28

tahir kurt kafadan kırık... İskender anıl gençlerbiliği ile flörtte ne işi var 3. lig de eksi 20 derecede

Yorumu oyla      6      4  
görüş 6 Aralık 2014 Cumartesi 16:11

gönlümden geçeni söylüyorum .Yani bir tane İskender gibi oyuncumuz olsun karşı takımı aykut+muratı veririm.Onlardan bin kart iyidir.

Yorumu oyla      6      4  
otorite 6 Aralık 2014 Cumartesi 13:53

İskender anıl mı hayal görüyorsunuz

Yorumu oyla      6      4  
İLGİLENİYORUZ 6 Aralık 2014 Cumartesi 10:53

Büyükşehir belediye erzurumsporumuz , Altay'dan ayrılan forvet oyuncusu Tahir Kurt ile ilgileniyor.TFF 3.Lig de 124 maçta 67 gol atan ve bunun yanında 2.Lig de 47 maçta 6 gol ile Türkiye kupasında 7 maçta 5 golü bulunuyor tahirin.Oynadığı takımlar ; altay , ümraniye , keçiörengücü , kırıkhan , orhangazi , tarsus idman yurdu , yeni malatya vb.

Yorumu oyla      6      4  
5 Aralık 2014 Cuma 19:42

İskender alın kartalsporda da bir süre oynamış yani başkan isterse erzuruma getirdirir belki.

Yorumu oyla      7      4  
GERÇEKLEŞMESİ ÇOK ZOR AMA 5 Aralık 2014 Cuma 19:41

Gerçekleşmesi çok zor ama olsa süper olurdu hem de 3 yıldır forvet hattında yaşadığımız sorunlara çare olurdu.Konu şu ;Buca sporda oynayan 7 futbolcu serbest kalmak için TFF başvurmuş ve bunların içinde İskender Alın da var.Adam bu dönem 12 maçta 11 gol atmış ve toplamda 270 maçta 100 gol atmış.Bize bu futbolcu gibi forvetler lazım yoksa gol atamayan forveti ne yapiyim.

Yorumu oyla      6      4  
5 Aralık 2014 Cuma 14:08

Otorite kardes kamil dedigin kisiyi hoca getirir mi getirmez mi onu bilmiyorum ama lutfen yonetime yakin kisiler yonetime sunu soylesinler.Hocanin yardimcilarindan biri erzurumu taniyan biri olsun.Ayrica otorite kardes dedigini yonetime ilet ki getirmesinler o zaman

Yorumu oyla      6      4  
dadaş 5 Aralık 2014 Cuma 12:31

turhan hoca cumartesi gelip maçı izleyip dönecek salı günü göreve başlayacakmış

Yorumu oyla      6      4  
otorite 5 Aralık 2014 Cuma 11:49

turhan hoca sportif direktör olarak kamil DİZDAR ı inşllah getirmez ekonomik anlamda klüp perişan olur zaten 2.lig ve 3.lig i de ayrıca bilmez daha doğrusu ligi de bilmez de bazı insanlar işte böyle akıl almaz yerlere gelebiliyor maaesef ülkemizde .senin dayın var mı misaliii

Yorumu oyla      7      4  
otorite 5 Aralık 2014 Cuma 11:45

şu an boşta olup da alınacak en iyi hoca yı aldılar... mehmet altıparmak ile de görüşüldüğünü sanıyorum ama turhan bu piyasayı iyi bilen hoca yalnız bir handikap var yanında kamil dizdar ı umarım getirmez

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aykut Çakay PFDK’ya sevk edildi
Erzurumspor futbolcusu Aykut Çakay Profesyonel Futbol Disiplin kuruluna ...
Erzurumspor için karar haftası
RECEP DAĞ-14 maçlık süreçte Son üç sezonun en başarısız sezonunu yaşayan ...
Güngör’le iki dönem böyle geçti
Recep DAĞ-Erzurumspor’da 2012-2013 sezonundan sonra bu sezon görev yapan ...
 
Karaçoban’a spor salonu müjdesi
Karaçoban Kaymakamı Muhsin Duran Kalkan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve ...
Erzurum, Genç Erkeklerde 3’üncü oldu
Atletizm Federasyonu’nun 2014 faaliyet programında yer alan Türkiye Kros ...
Güngör dönemi resmen bitti
Erzurumspor yönetim kurulu, teknik direktör Taşkın Güngör ile yolların ...
 
Bayburt farka gitti
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ...
Lider Van Gölüne düştü..!
Erzurumspor ile birlikte Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Van ...
Termalspor üçte üç yaptı
Türkiye Hentbol 2. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva