ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çatlamaların oluştuğu viyadük sürücüleri tedirgin ediyor
Çatlamaların oluştuğu viyadük sürücüleri tedirgin ediyor
TRENDYOL 1. Lig Playoff tarihleri açıklandı
TRENDYOL 1. Lig Playoff tarihleri açıklandı
MSB: ‘802 terörist etkisiz hâle getirildi’
MSB: ‘802 terörist etkisiz hâle getirildi’
Özakalın Kalkınma Yolu Projesini yorumladı
Özakalın Kalkınma Yolu Projesini yorumladı
 İspir’de bıçaklı ve sopalı kavga
 İspir’de bıçaklı ve sopalı kavga
HABERLER>SPOR
30 Ekim 2014 Perşembe - 02:19

Erzurumspor’un işi zor..!

9 günde 4 maç oynayarak Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurubun performans rekorunu kıran ve Akhisar Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası maçından sakatlar ve yorgun futbolcularıyla ayrılan Erzurumspor, bu hafta deplasmanda gurubun ikincisi olan Orhangazispor ile zorlu bir mücadele verecek.

Erzurumspor’un işi zor..!

9 günde 4 maç oynayarak Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurubun performans rekorunu kıran ve Akhisar Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası maçından sakatlar ve yorgun futbolcularıyla ayrılan Erzurumspor, bu hafta deplasmanda gurubun ikincisi olan Orhangazispor ile zorlu bir mücadele verecek. Alınacak her puanın oldukça değerli olduğu karşılaşmaya sakatı çok olan Erzurumspor’un karşılaşmaya nasıl bir kadro ile çıkacağı da merak konusu.
YORGUN ERZURUMSPOR, DİNLENMİŞ ORHANGAZİ KARŞISINDA
Ziraat Türkiye Kupası’nda daha ilk turda elenen Orhangazispor ise karşılaşmaya dinlenmiş olarak çıkacak. Sakat ve cezalı futbolcusu olmayan Bursa ekibinin daha avantajlı göründüğü karşılaşmanın sonucu, hem guruptaki sıralamayı, hem de zirveye tutunmaya çalışan iki takımın guruptaki sürecini etkileyecek.
ORHANGAZİ VE ERZURUMSPOR DEPLASMAN TAKIMLARI
Orhangazispor da Erzurumspor gibi, deplasmanda oldukça başarılı bir grafik çizerken, kendi evinde istikrarsız bir seyir izliyor. Orhangazi’de oynadığı 4 maçtan sadece birini kazanan, 2 maçtan beraberlik ve bir maçtan da yenilgi ile ayrılan Bursa takımı iç sahada 5 puan toplayabildi.  Evinde kimaçlarda 3 gol atabilen ekip kalesinde 5 gol gördü. Orhangazispor Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta dış saha performans sıralamasında Erzurumspor’un iki sıra aşağısında, 13’üncülükte yer buldu.
BURSA EKİBİ DEPLASMANDA 5 MAÇ KAZANDI
Orhangazispor Erzurumspor gibi tam bir deplasman takımı. Erzurumspor gibi kontratak futbolu benimseyen, gollere kanat oyuncuları ile ulaşan Bursa ekibi deplasmanda çıktığı 5 maçın üçünü aldı, 2 maçtan ise beraberlikle ayrıldı. Evindeki gol kısırlığına rağmen deplasmanda oldukça golcü bir kimlik gösteren ekip rakip filelere 7 gol gönderirken kalesinden sadece 2 gol çıkardı. Deplasman maçlarında 11 puan toplayan Orhangazi, gurup dış saha maçları performans sıralamasında birinci sırada yer aldı.
9 MAÇTA 4 GALİBİYETLERİ VAR
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü guruptaki Bursa temsilcisi toplamda 9 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve bir yenilgi ile topladığı 16 puanla 2’inci sıraya yükseldi. Geçen sezondaki performansının oldukça üstüne çıkan ekip 9 maçta 10 gol attı, 7 de gol yedi. Kontratak futbolu üslup haline getiren ekip, defanstaki başarısıyla da gurupta öne çıktı.
ORHANGAZİ İÇ SAHA
Orhangazispor evinde Bergama Belediyespor ile 1-1,İstanbul Güngörenspor ile 1-1 berabere kalırken, Sadece Bayburt Gurup İl Özel İdare’yi 1-0 yendi. Bursa ekibi ligin en güçsüz takımları arasında yer alan Etimesgut Belediyespor’a ise 3-0 yenilerek 3 puan kaybetti. Orhangazispor kendi evinde rakip takımlara 7 puan verdi.
ORHANGAZİ DEPLASMAN
Orhangazispor deplasmanda ise fırtına gibi esti. İlk deplasmanında Van Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 yenen ekip, Kahramanmaraş Belediyesporu 1-0, ligin zorlu ekibi Ankarademirspor’u ise 2-0’lık sonuçlarla geçti. İstanbul deplasmanında Beylerbeyispor ile 2-2 berabere kalan Bursa temsilcisi Erzin Belediyespor ile de 0-0 berabere kaldı.
OTORİTELER ERZURUMSPOR DİYOR AMA..
Tüm futbol otoritelerince Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurubun şampiyonluğa en yakın takımı olarak gösterilen Erzurumspor oynadığı 9 lig maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 3’de yenilgi aldı. Totalde 11 gol atan mavibeyazlı ekip kalesinden 8 gol çıkardı. 9 maçından 14 puan çıkarabilen Erzurumspor gurupta beşinci sırada kaldı.
ERZURUMSPOR İÇ SAHA
Erzurumspor Orhangazispor gibi evinde, dış sahadaki başarısını gösteremedi. Kazım Karabekir Stadyumunda 5 maça çıkan Erzurumspor sadece bir maçını kazandı, 2 beraberlik ve 2 de yenilgi aldı. İç saha sendromu yaşayan mavibeyazlılar attıkları 5 gole karşılık kalelerinde 3 gol gördü. 5 puan toplayabilen ekip gurup iç saha performans sıralamasında 11’inci sırada kaldı.
ERZURUMSPOR DIŞ SAHA
Erzurumspor Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta dış saha performans sıralamasında bu hafta iki sıra inerek 3’üncü sıraya yerleşti. Deplasmanda çıktığı 4 maçın üçünü kazanan ve sadece bir maçını kaybeden mavi beyazlılar 6 gol attı, 5 de gol yedi. Erzurumspor deplasman maçlarında 3 puan kaybetti ve 9 da çok değerli puan kazandı.
İLK MAÇTA KAYBETTİK
Erzurumspor Kazım Karabekir Stadyumunda oynadığı ilk maçında Ayvalıkgücü Belediyespor’a 1-0 yenildi, daha sonra oynadığı Sakaryaspor maçını da aynı skorla kaybetti. Balçova Yaşamspor ile 1-1, Beylerbeyi Spor ile 0-0 berabere kalan Erzurumspor, gurubun en zayıf takımı olan Van Büyükşehir Belediyespor’u ise 4-0 ile geçti.
DEPLASMAN PERFORMANSI
Deplasmanda çıktığı ilk maçında Kayseri Şekerspor’u 1-0 mağlup eden Erzurumspor, 4’üncü haftada Sandıklıspor’u 1-0 yenme başarısını gösterdi. 6’ıncı haftada deplasmanda Bergama Belediyespor’a 3-1 yenilerek deplasman serisini bozan ekip, 8’inci haftada Etimesgut Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek, deplasman takımı unvanını geri aldı.
ERZURUMSPOR-ORHANGAZİ MAÇLARI
Erzurumspor bu hafta karşılaşacağı Orhangazispor ile 2013-2014 sezonunda iki kez karşı karşıya geldi. 13 Kasım 2013’te evinde Orhangazispor’u 3-1 yenme başarısı gösteren mavibeyazlılar, o dönem paly offa kalmak için büyük önem arzeden, 2 Nisan 2014 tarihinde Orhangazi’de oynadığı maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı.
13 KASIM 2013’TEKİ MAÇ
Erzurumspor 13 Kasım 2013’teki maçı İlker Günay, Emrah, Onur Demir(Erdinç Pekgöz), Fatih Gültekin, Kerem , İsmail Türkaslan (Dak. 80 Mustafa Kemal Küçük), Muhammet Fettahoğlu, Ekrem Sütçü , Haluk Zeybek, Hakan Çakır , Abuzer Gaffar Toplu (Güner Okay)’lı kadrosuyla tamamladı. Maçta Erzurumspor 36’ıncı dakikada Abuzer Gaffar Toplu’nun golü ile önce 1-0, 58’de Haluk Zeybek’in golüyle 2-0 öne geçti. Orhangazispor 68’inci dakikada kazandığı penaltıyı Tahir Kurt’la gole çevirdi: 2-1. Maçın skorunu 77’inci dakikada Fatih Gültekin attığı penaltı golüyle belirledi: 3-1.
2 NİSAN 2014 MAÇI
Erzurumspor 2 nisan 2014’te Orhangazispor ile deplasmanda karşılaştı. O dönemde gurupta ilk  beşe yükselmek için çok önemli olan maçta Erzurumspor 74’üncü dakikada Sefer Sever’in attığı golle 1-0 öne geçti. Skoru korumak düşüncesiyle defansa çekilen Erzurumspor 77’inci dakikada Ahmet Buğrahan Tuncay’ın penaltıdan attığı golle karşılaşmayı 1-1 tamamladı ve bir puan ile erzurum’a döndü.
HAFTANIN MAÇLARI
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta 10. Haftanın en zorlu karşılaşması Orhangazi’de 2 ‘inci sıradaki Orhangazispor ile 5’inci Erzurumspor arasında oynanacak. Lider Ayvalıkgücü Belediyespor deplasmanda gurubun son sıradaki takımı Van Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşırken, 3’ünc sıradaki Sakaryaspor evinde 10’uncu sıradaki Balçova Yaşamspor’u ağırlayacak. 4’üncü durumdaki Ankarademirspor  13’üncü İstanbul Güngörenspor, 6’ıncı Silivrispor ise 9’uncu Beylerbeyispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.


ORHANGAZİSPOR MAÇ KARNESİ
Orhangazispor  1-1  Bergama Belediyespor 
Orhangazispor  0-3  Etimesgut Bld. Spor 
Orhangazispor  1-1  İstanbul Güngörenspor 
 Orhangazispor  1-0  Bayburt Grup Özel İdare
DIŞ SAHA
Van B,Ş.B  0-2  Orhangazispor 
Beylerbeyispor  2-2  Orhangazispor 
Erzin Belediyespor  0-0  Orhangazispor 
Kahramanmaraş B.Ş.B.  0-1  Orhangazispor 
 Ankara Demirspor  0-2  Orhangazispor 
KUPA
Orhangazispor  2-3  Yeşil Bursa A.Ş. 

ERZURUMSPOR MAÇ KARNESİ
Erzurumspor  0-1  Ayvalıkgücü Bld.Spor 
Erzurumspor  1-1  Balçova Yaşam Spor 
Erzurumspor  0-1  Sakaryaspor A.Ş. 
Erzurumspor  4-0  Van Büyükşehir Belediyespor 
Erzurumspor  0-0  Beylerbeyispor 
DEPLASMAN
Kayseri Şekerspor  1-2  Erzurumspor 
Sandıklıspor  0-1  Erzurumspor 
Bergama Belediyespor  3-1  Erzurumspor 
Etimesgut Bld. Spor  1-2  Erzurumspor 
KUPA
 Arsinspor  0-1  Erzurumspor 
Antalyaspor A.Ş.  1-3  Erzurumspor 
Akhisar Belediye 2-1  Erzurumspor 

10.HAFTANIN MAÇ PROGRAMI
Sakaryaspor A.Ş.- Balçova Yaşam Spor 3-10
Kahramanmaraş B.Ş.B. - Bayburt Grup Özel İdare 11-12
Van B.Ş.B.-  Ayvalıkgücü Bld.Spor 18-1
İstanbul Güngörenspor - Ankara Demirspor  13-4
Beylerbeyispor - Silivrispor 9-6
Orhangazispor - Erzurumspor 2-5
Bergama Belediyespor - Kayseri Şekerspor 14-17
Sandıklıspor - Erzin Belediyespor  16-8
Etimesgut Bld. Spor - Anadolu Üsküdar 1908 Spor 15-7

 11.HAFTA  MAÇ PROGRAMI
Ayvalıkgücü Bld.Spor - Etimesgut Bld. Spor
Silivrispor - Orhangazispor
Erzurumspor - İstanbul Güngörenspor
Sandıklıspor - Sakaryaspor A.Ş.
Anadolu Üsküdar 1908 Spor - Beylerbeyispor
Balçova Yaşam Spor - Bergama Belediyespor
Erzin Belediyespor - Bayburt Grup Özel İdare
Ankara Demirspor - Kahramanmaraş B.Ş.B.
Kayseri Şekerspor - Van B,Şb.
 

 

 
Anıl’a alkış, Sefer’e hayret…!
 
‘Ata sporlarını yaşa ve yaşat’
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
HAKEMLER BELLİ OLDU 30 Ekim 2014 Perşembe 20:00

Bu hafta oynayacağımız maçın hakemleri belli olmuştur. (H) CELAL BAYRAKLI (çorum) (Y) ALPER GÜRSOY (ordu) (Y) KASIM OYARÇİN (samsun) (D) SERHAT SARKANDI (çorum)

Yorumu oyla      6      4  
30 Ekim 2014 Perşembe 05:24

Orhangazi takımı aynı yazıda söylendiği gibi evlerinde iyi değiller ama deplasmanda 1.sırada yer almaktadırlar.Takımda bizim bir ara istediğimiz hicabi demir(orta sahada ) görev alıyor ve 9 maçta 3 golü var yine aynı şekilde geçtiğimiz yıl bizde oynayan kerem de Orhangazi takımında yer alıyor.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Anıl’a alkış, Sefer’e hayret…!
Erzurumspor’un Akhisar Belediyespor ile yaptığı Ziraat Türkiye Kupası ...
Güngör’den anlaşılmaz tercih
Spor toto 3’üncü Ligde yer alan ve tek hedefi 2’inci Lige yükselmek olan ...
91 Dağcıdan 91. Yıl Cumhuriyet Tırmanışı
Türkiye Dağcılık Federasyonu Erzurum İl Temsilciliği öncülüğünde 91 dağcı, ...
 
Akçay ve Güngör’den değerlendirme
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Akhisar Belediyespor, normal süresi ...
İşte Erzurumspor’un kupa serüveni
Erzurumspor 2012-2015 sezonları arasında oynadığı 7 kupa maçında 4 galibiyet, 3 de yenilgi aldı.
Teşekkürler Erzurumspor..
Erzurumspor Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü turunda 1-0 öne geçtiği maçı ...
 
Etimesgut’a Erzurumspor maçı cezası
TFF Profesyonel Disiplin Kurulu kararları açıklandı. Etimesgut Belediyespor ...
Türkiye Atlı Cirit Şampiyonası Finali 8 Kasım’da
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından organize edilen ...
Erzurumspor maçı 19:00’da A Spor'da(düzeltme)
Daha önce A Haber'de yayımlanacağı açıklanan Erzurumspor-Akhisar Belediyespor ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva