ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Pasinler ilçesinde 3,0 büyüklüğünde deprem
Pasinler ilçesinde 3,0 büyüklüğünde deprem
Altun, sektörde 25 yılını tamamladı
Altun, sektörde 25 yılını tamamladı
Erzurum’da bıçaklı kavga: 1 gözaltı
Erzurum’da bıçaklı kavga: 1 gözaltı
HABERLER>SPOR
9 Ekim 2015 Cuma - 02:55

Erzurumspor seri peşinde

RECEP DAĞ-Erzin Belediyespor galibiyetiyle çıkışa geçen, deplasmanda aldığı Düzcespor galibiyetiyle şampiyonlukta iddiasını sürdüren Erzurumspor, Pazar günü Kazım Karabekir Stadyumunda, gurupta 13 puanla 5’inci durumdaki Kızılcabölükspor ile karşılaşacak

Erzurumspor seri peşinde

Erzin Belediyespor galibiyetiyle çıkışa geçen, deplasmanda aldığı Düzcespor galibiyetiyle şampiyonlukta iddiasını sürdüren Erzurumspor, Pazar günü Kazım Karabekir Stadyumunda, gurupta 13 puanla 5’inci durumdaki Kızılcabölükspor ile karşılaşacak. Mavibeyazlı ekip maçtan üç puanla ayrılması durumunda zirvedeki yerini pekiştirecek.

BİRİ İÇ, DİĞERİ DIŞ SAHA BİRİNCİSİ

Erzurumspor-Kızılcabölükspor karşılaşması, bir yerde gurupta deplasman maçları başarı sıralamasında 1’inci olan mavibeyazlı ekiple, iç saha maçları performans sıralamasında birinci durumda bulunan Kızılcabölükspor arasında ilginç bir mücadelenin adı olacak. Karşılaşmanın sonucu mutlak biçimde birinci guruptaki sıralamayı da değiştirecek.

KIZILCABÖLÜKSPOR’UN PERFORMANSI

Kızılcabölükspor gurupta çıktığı 7 maçında 4 galibiyet. Bir beraberlik alırken 2 maçını da kaybetti. Toplamda 9 gol atan ekip kalesinde 4 gol gördü ve 13 puanla beşinci sıraya yerleşti. Kızılca Bölükspor evindeki maçların tamamını kazandı. İç sahada 8 gol atan ekip kalesinde gol görmedi ve 12 puan elde etti.

İÇ SAHADA 4 GALİBİYETLERİ VAR

Kızılcabölükspor iç sahadaki başarı grafiğini dış sahada çizemedi. Deplasmanda 3 maça çıkan takım bir beraberlik aldı, iki maçını kaybetti, galibiyet başarısını gösteremedi. Dış saha maçlarında bir gol atan ekip kalesinde 4 gol gördü ve bir puan toplayabildi. Kızılcabölükspor iç sahada, Erzurumspor ise dış sahada kalesinde hiç gol görmedi.

KIZILCABÖLÜKSPOR’UN MAÇLARI VE SONUÇLAR

Kızılcabölükspor evinde oynadığı  Tekirdağspor maçını 1-0, Gölbaşıspor ve Bursa XNilüferspor maçlarını 2-0, Düzcespor maçını ise 3-0X’lık sonuçla kazandı. Kızılcabölükspor deplasmanda ise Kırıkhanspor’a 1-0, Zonguldak Kömürspor’a 2-0’lık sonuçla kaybetti, Erzin Belediyespor ile de 1-1 berabere kaldı.

1’İNCİ GURUBUN EN’LERİ

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Gurupta 8’inci hafta sonunda en fazla galibiyet elde eden takım 5 maç ile Zonguldak Kömürspor, maç kazanamayan tek takım ise Maltepespor oldu. Gurupta en fazla beraberlik elde eden takım 5 maç ile Maltepespor olarak kaydedildi. Erzurumspor gurubun tek yenilmezi olma unvanını 8’inci haftada da korudu. Gurupta en fazla gol kaydeden ekip 19 gol ile lider Kömürspor olurken Erzurumspor 15 gol ile ikinci sırayı aldı.

BAŞARI SIRALAMASI

1’inci Gurupta iç sahada en fazla maç kazanan ve ilk sırada yer alan takım Kızılcabölükspor olurken, Başarı sıralamasında Düzyurtspor 2, Kömürspor ise 3’üncü oldu. Erzurumspor ise 6 puanla 11’inciliğe geriledi. İç saha maçlarında en çok beraberliğe sahip takım 3 maç ile Erzurumspor olarak belirlendi. Evinde en çok gol atan ekip 10 gol ile Zonguldak Kömürspor olarak tespit edildi.

ZİRVE İLE ALT SIRALAR AYRIŞACAK

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta 9’uncu hafta karşılaşmaları büyük ölçüde zirve mücadelesi veren takımlarla, ligde kalmak isteyen takımlar arasında ciddi bir ayırım oluşturacak. Lider Kömürspor deplasmanda 18’inci Maltepespor ile oynarken, 3’üncü sıradaki Tire 1922  Spor 12’inci Cizrespor ile evinde karşılaşacak. 4’üncü sırıdaki Kozan Belediyespor deplasmanda  14’üncü Turgutluspor’un konuğu olacak.

9’UNCU HAFTA MAÇ PROGRAMI

Altay – Tekirdağspor 11-13

Düzyurtspor – Düzcespor 8-17

Turgutluspor - Kozan Bld.Spor 14-4

Bursa Nilüferspor A.Ş.- Kırıkhanspor 6-9

Maltepespor - Zonguldak Kömürspor 18-1

Arsinspor - Erzin Belediyespor 16-10

Erzurumspor – Kızılcabölükspor 2-5

Silivrispor - Gölbaşıspor A.Ş. 15-19

Tire 1922 Spor - Cizre Spor 3-12

 
Sekmen gençlere seslendi
 
KUDAKA desteklenecek projeleri açıkladı
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Iptal 10 Ekim 2015 Cumartesi 19:21

Dadaslar bugun ankara da yasanan olaylardan dolayi turkiye futbol federasyonu hem amator ligler hem diger liglerin tum maclari iptal edildi.Maclar daha sonra belirlenen tarihlerde oynanacak.

Yorumu oyla      6      4  
SAKATLAR 10 Ekim 2015 Cumartesi 16:20

Dadaşlarda Düzce maçında sakatlanan Fatin Gül kadroda yer almayacak. Teknik Patron Besim Durmuş’un müsabakada Fatih Gül’ün yerine ilk onbirde Cihan Avcu’ya görev vermesi bekleniyor. Sakatlığı devam eden Osman Berkay Özçelik ile Halil Uysal’ında 18 kişilik maç kadrosunda yer almayacakları öğrenildi.

Yorumu oyla      6      4  
Helal Olsun Baskan 9 Ekim 2015 Cuma 18:11

Oncelikle baskan ve yonetimi tebrik ederim.Bu onemli macta hem futbolcularimiz ailelerini gormelerinden dolayi daha fazla motive olmus olacaklar hem de erzurumumuzun tanitilmasina yarar saglayan bir durumdur.

Yorumu oyla      6      4  
HELAL OLSUN BAŞKAN 9 Ekim 2015 Cuma 18:00

BB Erzurumspor başkanı Ali Demirhan BB Erzurumsporlu futbolcuların ailelerini de Pazar günü oynanacak Kızılcabölükspor maçına davet ederek ailelerin Erzurum’a getirilmesi talimatını verdi. Başkan Demirhan,’Takımdaki futbolcu kardeşlerimize hem moral hem de motive hem de hafta sonu Erzurum’a gelecek olan futbolcu kardeşlerimizin ailelerine Erzurum’u gezdirerek tanıtımını yapmayı arzu ediyoruz.Dadaşlar bir taraftar olarak isteğim inşallah şu takım üst lige çıkarda emekler boşa gitmez.Dört yıldır ilk defa böyle bir organizasyon yapılıyor.

Yorumu oyla      6      4  
PERFORMANS 9 Ekim 2015 Cuma 13:42

Kızılcabölük takımının beşinci sırada olmasının en büyük nedeni kendi evinde gösterdiği dört dörtlük performansıdır.Takım evinde oynadığı dört maçıda yendiği için şimdi beşinci sırada yoksa deplasmana baksak sonlarda yer alır.

Yorumu oyla      7      4  
RAKİBİ TANIYALIM 9 Ekim 2015 Cuma 10:14

Bu hafta oynayacağımız takım olan kızılcabölük takımı kendi evinde oynadığı 4 maçta toplam 12 puan toplayarak 1.sıraya yerleşti.Deplasmanda ise oynadığı 3 maçta toplam 1 puan alarak kendi evinde gösterdiği performansı deplasmanda göstermediği ortaya çıkmıştır.Kızılcabölük takımı deplasman da Zonguldak ve kırıkhanspora yenilmiş , erzinle berabere kalmıştır.Deplasmanda 4 gol yerken 1 gol atmıştır.Son olarak ta takımda tüm maçlarda forma giyen orta saha oyuncusu ali kemal de kart cezalısıdır.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kızılcabölük maçını Tahiroğlu yönetecek
RECEP DAĞ-Erzurumspor’un evinde oynayacağı Kızılcabölükspor karşılaşmasını ...
Erzurumspor’da Düzce sevinci
Spor Toto 3. Lig 8’nci haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, deplasmanda ...
Potada ASKF Şöleni
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliği ...
 
Lider Silivri’yi eli boş gönderdi
Erzurumspor ile birlikte Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele veren ve ...
Erzurumspor Düzce'den 2 rekorla dönüyor
RECEP DAĞ-Deplasmanda Düzce’yi 4-0 yenen mavibeyazlılar namağlup konumunu ...
ERGAZ Bluepet, Erzurumspor’a sponsor oldu
Ergaz Bluepet, BB Erzurumspor’a yayın sponsoru oldu. Enerji sektörünün ...
 
Erzurumspor Düzce sınavında
Erzurumspor bugün Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta 6 puanla 16’ıncı ...
Güreş’in nabzı Erzurum’da atacak
Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel, Trakya Birlik Spor Kulübü ...
Erzurumspor galibiyete odaklandı
BB Erzurumspor, Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Düzcespor maçı hazırlıklarını ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva