ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
Jandarma sahip çıktı
Jandarma sahip çıktı
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
HABERLER>SPOR
14 Eylül 2014 Pazar - 16:28

Erzurumspor şeker komasından çıktı: 1-2

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü guruptaki ilk maçında Erzurum’da Ayvalıkgücü Belediyespor’a sürpriz şekilde yenilerek taraftarını şoka sokan Erzurumspor, Kayseri deplasmanından üç puanla dönüyor.

Erzurumspor şeker komasından çıktı: 1-2

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü guruptaki ilk maçında Erzurum’da Ayvalıkgücü Belediyespor’a sürpriz şekilde yenilerek taraftarını şoka sokan Erzurumspor, Kayseri deplasmanından üç puanla dönüyor. Karşılaşmanın ilk yarısında on kişi kalan ve 60 dakika eksik oynayan mavibeyazlı ekip, ikinci yarıda Deniz Sert ve Cebrail Serçek’le bulduğu 2 golle adeta şeker komasından çıktı.
DEFANS VE ORTA SAHA SORUNU
Erzurumspor orta sahada Ekrem Sütçü’süz olarak çıktığı maçın bedelini ağır ödemekten 90’ıncı dakikada kurtuldu. Defansta Fatih Gültekin, orta sahada Ekrem Sütçü eksikliğini hisseden mavibeyazlı ekip, ev sahibi ekip karşısında zaman zaman başka takımlara sattığı Erdinç Pekgöz ve Onur Demir’i aradı..
İLK YARI
Ayvalıkgücü maçını evinde kaybeden Erzurumspor Kayseri Şekerspor maçına mutlak üç puan parolasıyla çıktı. İlk yarım saati golsüz geçen karşılaşmada, mavibeyazlı oyuncuların hırsı kart cezası getirdi. 29’uncu dakikada sarı kart gören Sefer Sever bir dakika sonra hakeme itirazdan dolayı ikinci sarı kartı görerek takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalan Erzurumspor 32’inci dakikada Emre Gemici’nin golüne engel olamadı ve 1-0 yenik duruma düştü. 40’ıncı dakikada Kayseri Şekerspor’dan İsmail Bulut sarı kart gördü. Gol şokunu çabuk atlatan mavibeyazlı ekip, ilk yarının son bölümünde ataklarını yoğunlaştırsa da beklenen beraberlik golü gelmedi. Erzurumsporlu oyuncular soyunma odasına 1-0 yenik girdi.
DEĞİŞİKLİKLER GALİBİYETİ GETİRDİ
Erzurumspor ikinci yarıya değişiklikle başladı. Yasin Yener yerini Aykat Çakay’a bıraktı. 10 kişi olmasına rağmen oyunu Kayseri Şekerspor sahasına yığan mavibeyazlı ekip aradığı golü 63’üncü dakikada Deniz Sert ile buldu: 1-1. Gol sonrasında hem skoru korumak, hem de orta sahadan atak başlatmak amacıyla Taşkın Güngör 67’inci dakikada Yılmaz Can Taşkıran’ı oyundan aldı, takımın orta sahadaki beyni Ekrem Sütçü’yü oyuna soktu. Ekrem’in oyuna girmesiyle birlikte mavibeyazlı ekip ev sahibi ekibin ataklarını orta sahada kesti. 80’inci dakikada Deniz Sert yerini Hüseyin Cihan Avcu’ya bıraktı. Değişikliklerle performansı artan Erzurumspor 90’ıncı dakikada Cebrail Serçek’le galibiyet golüne ulaştı: 1-2.
ERZURUMSPOR’UN İLK 11’İ
Erzurumspor karşılaşmaya  İlker Günay, Emre Yüksektepe, Hüseyin Cihan Avcu, Ömer Faruk Çelimli, Doğa İşeri, Sefer Sever, Yılmaz Can Taşkıran, Mikail Üzümcü, Cebrail Serçek, Yasin Yener, İbrahim Demirer 11’i ile başladı..
Anıl Atağ, Ekrem Sütçü, Emrah Çalışlar, Deniz Sert, Murat Akgül, Aykut Çakay, Alper Günay ise yedekler arasında yer aldı.
Kayseri Şekerspor karşısında mücadele verecek ilk 11 arasında, geçen hafta Ayvalıkgücü karşılaşmasında ilk 11’de yer alan Hüseyin Cihan Avcu yer almazken, Ayvalıkgücü Belediyespor maçına yedek çıkan Deniz Sert ilk 11’e girdi. Erzurumspor’un orta sahadaki dinamosu Ekter Sütçü ise yine yedekler arasında kaldı.
KAYSERİ ŞEKERSPOR
Ev sahibi Kayseri Şekerspor’un ilk 11’inde Deniz Çınar, İbrahim Ethem Sevinç, Aytunç Öden, Burak Öztürk, Birol Yiğit, Hüseyin Demir, Altan Güneş, Tugay Komşu, Emre Gemici, Muzaffer Taşkın ve İsmail Bulut yer aldı. Kayseri Şekerspor’un yedek listesi ise Batuhan Kaya, Ümit Kale, Cemil Karakum, Yasin Sarı, Mustafa Serkan Güçlü, Süleyman Öztürk, Zahid Aydın  olarak açıklandı.
MAÇIN HAKEMLERİ
Erzurumspor’un deplasmanda oynadığı Kayseri Şekerspor maçını Hatay Bölgesi hakemlerinden Sedat Sert yönetiyor. Kahramanmaraş Bölgesi hakemlerinden Şaban Nedirli ve Hatay Bölgesi’nden İrfan Genç’in yardımcı hakemliği yürüttüğü karşılaşmada, Hatay Bölgesinden İbrahim Özdemir 4’üncü hakem olarak bulunuyor. Maçın gözlemciliğini Ömer Soysal yaparken, Ömer Demirboğa temsilcilik görevini üstlendi.
HAFTANIN YORUMU
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta ikinci hafta maçlarında 14 gol kaydedildi. Haftanın en gollü maçı 2-2 biten Balçova Yaşamspor- Ankara Demirspor karşılaşması oldu. 6 karşılaşmanın berabere sonuçlandığı gurupta 3 maçı da deplasman takımları kazandı. Gurupta üç maç 1-1’lik aynı sonuçla bitti. Haftanın en karlı takımları deplasmanda kazanan Erzurumspor, Orhangazispor ve Bayburtspor oldu.
ERZURUMSPOR 9’UNCU SIRADA
Gurupta 2’inci hafta maçları sonucunda  4 puanlı Beylerbeyispor averajla ilk sırada yer alırken, bu takımı aynı puanlı Orhangazispor, Ankarademirspor, Balçova Yaşamspor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Silivrispor,Erzin Belediyespor izledi. Deplasmanda maç kazanan iki takımdan Bayburtspor 3 puanla sekizinci sırada yer bulurken, 3 puanla tanışan Erzurumspor 9’uncu sıraya yerleşti. Kayseri Şekerspor ve Van B.B.S. iki haftayı da puansız kapatarak son sırada kaldı.
MAÇIN KARNESİ
 STAT: Kadir Has Yan Saha
 HAKEMLER: Sedat Sert, Şaban Demirli, İrfan Genç
 KAYSERİ ŞEKERSPOR: Deniz x, Aytunç x, Birol x, Tugay x (Zahit dk. 80 x), Altan x (Süleyman dk. 76 x), Muzaffer x (Cemil dk. 70 x), İsmail x, Emre x, İbrahim x, Burak x, Hüseyin x
 B.B. ERZURUMSPOR: İlker x, Emre x, Ömer x, Doğa x, Sefer x, Yılmaz x (Ekrem dk. 68 x), Mikail x, Cebrail x, Yasin x, Deniz x (Hüseyin dk. 80), İbrahim x
 GOLLER: Emre (dk. 31) (Kayseri Şekerspor), Deniz Sert (dk. 63), Cebrail Serçek (dk. 90) (B.B. Erzurumspor)
 KIRMIZI KART: Sefer (dk. 30) (B.B. Erzurumspor)
 SARI KARTLAR: İsmail (Kayseri Şekerspor), Sefer (B.B. Erzurumspor)
HAFTANIN MAÇLARI
Kayseri Şekerspor – B.B. Erzurumspor  : 1-2
Van B.B  -  Orhangazispor : 0-2
Anadolu Üsküdar 1908 Spor  -  Erzin Belediyespor : 0-0
Sakaryaspor A.Ş. -  Kahramanmaraş B.Ş.B : 0-0.
Etimesgut Bld. Spor  -  Beylerbeyispor : 1-1
Bergama Belediyespor  -  İstanbul Güngörenspor : 1-1
Sandıklıspor  -  Bayburt Grup Özel İdare: 0-1
Balçova Yaşam Spor  -  Ankara Demirspor : 2-2
Ayvalıkgücü Bld.Spor  -  Silivrispor : 1-1

3’ÜNCÜ HAFTA MAÇ PROGRAMI
Anadolu Üsküdar 1908 Spor - Ayvalıkgücü Bld.Spor
Kahramanmaraş B.Ş.B. - Bergama Belediyespor
Ankara Demirspor - Sandıklıspor
İstanbul Güngörenspor - Van Büyükşehir B.S.
B.B. Erzurumspor - Balçova Yaşam Spor
Erzin Belediyespor - Beylerbeyispor
Bayburt Grup Özel İdare- Sakaryaspor A.Ş.
Orhangazispor - Etimesgut Bld. Spor
Silivrispor - Kayseri Şekerspor

 

 

 
Beylerbeyispor liderliğini sürdürdü
 
Görmez’den önemli açıklamalar…
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Fanatik dadaş 15 Eylül 2014 Pazartesi 22:14

kayseri şekerspor E,B,Ş,spor,şekerğibi geldi hadi çocuklar haftaya balçova maçını ballandırın

Yorumu oyla      7      4  
eski sporcu 15 Eylül 2014 Pazartesi 15:52

bazı oyuncuların ayakları yere basmıyo kendilerini real madrid de oynuyormuş gibi zannediyorlar... 3. lig de oynadıklarının farkında değiller.... takım top oynamıyor her maç yüreğimiz ağzımızda izleyip takip etmekdeyiz

Yorumu oyla      7      4  
BALÇOVA MAÇI 15 Eylül 2014 Pazartesi 10:54

Balçova takımı bu sezon 2.deplasmanına çıkacak .İlginç olan durum 1.deplasmanında takım bayburtla oynamıştı ve bayburtun cezası sebebi ile seyircisiz oynadı yine 2. deplasmanında erzurumun cezası sebebiyle yine takım seyircisiz oynayacak.Yani Balçova seyircisiz oynamaya alıştı

Yorumu oyla      7      4  
DADAŞ&DADAŞ 15 Eylül 2014 Pazartesi 09:10

Değerli Dadaş'lar Bu Kardelen tv sözde Erzurum kanalı ne işe yarıyor.?İki Haftadır bırakın maç la ilgili haber yapmayı maç esnasında ekranın köşesinde bile maçın skorunu yazmıyor.Erzurumsporun maç sonucunu,Erzurum un tv kanalından değil,ulusal kanallardan öğrenebiliyoruz.Buradan Kardelen Tv Yönetimini kınıyorum.Yazıklar Olsun.

Yorumu oyla      9      4  
futbol doktoru 15 Eylül 2014 Pazartesi 00:32

dengesiz uyuncu kadrosuna sahip olan erzurumspor umarım toparlar çok enteresan kişisel becerisi yüksek oyuncular var fakat bir türlü istinilen verilmemekde.ayağa top oynatmak güzel fakat 3. lig e göre uygun değil . bizim ligimizde mücadeleci oyuncu karakteri yüksek futbolcularla devam etmek en doğrusu sanırım yakında ilk 11 belli olacak bazı oyuncular erzurumspor da çok şimartılmış buna da medya göz yummuş . facebook sayfalarında özellikle bir kaç oyuncu yıldız yapılmış bunlar çok yanlış ve zarar vermekde yorum yapan arkadaşlar daha sağduyulu davranmalı bugükü galibetden dolayı tebrik ediyorum selam ve saygılarımı iletiyorum

Yorumu oyla      8      4  
bahattin 15 Eylül 2014 Pazartesi 00:06

aykut çakay ın oyuna girmesi çok etkili oldu oyun tam anlamıyla değişti tebrikler erzurumspor

Yorumu oyla      8      4  
6 puan 14 Eylül 2014 Pazar 22:37

3.lig gruplarıyla ilgili çok ilginç bir durum söz konusu.3.lig 1.grup ta 4 takım 2 haftada 6 puan alırken , 3.lig 2.grupta ise 3 takım 6 puana ulaştı Bizde ise tam tersine hiçbir takım 6 puana ulaşmadı Demek ki bizim grup en çekişmeli grup

Yorumu oyla      6      4  
GELECEK HAFTA 14 Eylül 2014 Pazar 21:27

Lide 2 galibiyet alan takım yok .Bundan dolayı 1.sırada yer alan takım 4 puanla beylerbeyispordur.Biz ise 8. sıradayız ve puanımız 3 'tür.Gelecek hafta önce bayburt2u yenen daha sonra başka bir takımdan 1 puan alan 4 puanlı Balçovaspor ile karşılaşacağız.

Yorumu oyla      6      4  
EVİNDE KİMSE KAZANMADI 14 Eylül 2014 Pazar 21:00

dadaşlar bu hafta ligimizin çok çekişmeli geçeceği belli olmuştur.Bu hafta oynanan 9 maçtan 6 tanesi berabere bitmiştir.3 takım deplasmanda kazanmıştır(Erzurum , Bayburt , Orhangazi)ilginç olan durum ise bu hafta evinde hiçkimse kazanmamıştır.

Yorumu oyla      6      4  
GALİBİYET 14 Eylül 2014 Pazar 18:36

Geçen yıl geriye düştüğümüzde muhakkak mağlubiyet alıyorduk ama bugün ki maçtada gördük ki geriye düşünce mağlubiyet almadık tam tersine galibiyet aldık

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Beylerbeyispor liderliğini sürdürdü
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta ikinci hafta karşılaşmaları tamamlandı. ...
Erzurumspor’un maç kadrosu açıklandı
B.B.Erzurumspor’un Kayseri Şekerspor maçı kadrosu açıklandı.
Erzurum’u Türkiye Hentbol vizyonuna taşıyacaklar
Aziziye Belediyesi Termal Spor Kulübü bünyesinde kurulan hentbol takımı ...
 
Milli güreşçiden vefa
Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası’nda dünya ikincisi olarak gümüş madalya ...
Dünya ikincisi Gör’e ‘İş’ ödülü
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Dünya Güreş Şampiyonası'nda, ...
Erzurumspor’a seyircisiz maç cezası
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararları açıklandı. Erzurumspor’a, ...
 
Kayseri Şeker maçını Sert yönetecek
Erzurumspor’un bu hafta deplasmanda oynayacağı Kayseri Şekerspor maçını ...
Büyükşehir’de Gör coşkusu
Özbekistan’da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası’nda Türkiye’ye gümüş ...
Erzurumspor 2'inci turda
Türkiye Kupası 1.tur maçları tamamlandı. Deplasmanda Arsinspor’u 1-0 mağlup ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva