ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
Jandarma sahip çıktı
Jandarma sahip çıktı
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
HABERLER>SPOR
2 Eylül 2014 Salı - 04:41

Erzurumspor ligin en genç takımı

RECEP DAĞ-Yeni sezonda forma giyecek mavibeyazlı ekibin en yaşlı futbolcusu 1980 doğumlu Mikail üzümcü olurken, en genç futbolcu 1998 doğumlu Muammer Atalay oldu. Yaş ortalamasının 23.3 olarak bildirildiği Erzurumspor, Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurubun en genç takımı oldu.

Erzurumspor ligin en genç takımı

.B.Erzurumspor’un yeni sezon kadrosu açıklandı. 24 futbolcunun yer aldığı kadroda 8 eski futbolcu, 16 yeni transfer yer aldı. Geçen sezon mavibeyazlı ekibin kadrosunda yer alan  Deniz Sert, Ekrem Sütçü, Emrah Çalışlar, Fatih Gültekin, Hamdi Çavuşoğlu, İlker Günay, Muammer Atalay ve Sefer Sever 2014-2015 sezonunda da kadroda kaldı.

YENİ TRANSFEERLER

Erzurumspor’un kadrosuna bu sezon Alper Günay, Anıl Atağ, Aykut Çakay, Cebrail Serçek, Doğa İşeri, Emre Yüksektepe, Hüseyin Cihan Avcu, İbrahim Demirer, Mikail üzümcü, Murat Akgül, Orhun Öztürk, Ozan Buluş, Ömer Faruk Çelimli, Yasin Yener, Yılmaz Can Taşkıran, Yusuf Şenlik katıldı.

EKREM, FATİH VE İLKER’LE SÖZLEŞME YENİLENDİ

B.B. Erzurumspor yönetimi mavibeyazlı ekibin vazgeçilmez oyuncuları olan Ekrem Sütçü, Fatih Gültekin, İlker Günay’la 2016 yılına kadar sözleşme yeniledi. Sözleşmesi yenilenen futbolcular arasında Hamdi Çavuşoğlu da yer aldı. Bir önceki sezonda takım kadrosunda yer alan Deniz Sert ve Sefer Sever’in sözleşme bitim tarihleri ise 2015 olarak açıklandı.

YENİ TRANSFERLER VE GELDİKLERİ KULÜPLER

Erzurumspor kadrosunda yer alan yeni futbolcular Alper Günay Kalkanderespor, Aykut Çakay İstanbul Güngörenspor, Cebrail Serçek Ümraniyespor, Doğa İşeri Kemer Tekirovaspor, Emre Yüksektepe İstanbulspor, Hüseyin Cihan Avcu Altay, İbrahim Demirer Gölcükspor, Mikail üzümcü Pazarspor, Murat Akgül Çorum Belediyespor, Orhun Öztürk Boluspor, Ozan Buluş Kemer Tekirovaspor, Ömer Faruk Çelimli İstanbulspor, Yasin Yener Gaziosmanpaşa Spor, Yılmaz Can Taşkıran Gümüşhanespor, Yusuf Şenlik Balçova Yaşamspor kulüplerinden transfer edildi. Anıl Atağ ise Manavgatspor’dan bir yıllığına kiralandı. Yeni transferlerin sözleşme bitiş tarihleri ise Ozan Buluş dışında 2016 yılı olarak kaydedildi. Ozan Buluş’un mukavele bitim tarihi 2017 olarak belirtildi.

YAŞ ORTALAMASI

Yeni sezonda forma giyecek mavibeyazlı ekibin en yaşlı futbolcusu 1980 doğumlu Mikail üzümcü olurken, en genç futbolcu  1998  doğumlu Muammer Atalay oldu. Yaş ortalamasının 23.3 olarak bildirildiği Erzurumspor, Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurubun en genç takımı oldu.

 

 
Hızlı Tren Hükümet programında
 
Otomobil ile tır çarpıştı: 1 ağır 2 yaralı
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GÜVEN 5 Eylül 2014 Cuma 11:30

Nurullah palanın yaptığı değerlendirmede şöyle bir söz var :Yönetim aykuta güvendiği için yeni bir transfer yapmadı diye.İnşallah aykut bu güveni boşa çıkarmaz.

Yorumu oyla      6      4  
TÜRKİYE KUPASI 4 Eylül 2014 Perşembe 15:54

Türkiye kupasında kura çekimi sonucu takımımızın rakibi belli olmuştur.Takımımızın karşılaşacağı rakip Arsinspordur.Arsinsporla 2 tane lig başlamadan hazırlık maçı yaptık.Birini 3-0 diğerini 3-2 yendik.Maç büyük bir ihtimalle haftaya çarşamba günü oynanacak.Stad :Arsin stadı

Yorumu oyla      7      4  
DÜŞÜNCE 4 Eylül 2014 Perşembe 15:32

Eğer iç saha maçları yayınlanırsa büyük bir ihtimalle erzurumun bir bölümü stada gitmeyecek bundan hem takım daha az para kazacak hem de destek fazla olmayacak.Bence iç saha maçlarını değilde dış saha maçlarını verseler daha iyi olur.En azından deplasmana daha az taraftar gittiğini düşünürsek böyle yapmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum.En azından stad dolması için iç saha maçlarının verilmemesi gerekir.

Yorumu oyla      7      5  
dadaş 4 Eylül 2014 Perşembe 12:51

erzurumun dışında yaşayan dadaşlar olarak biz maçlarımızı seyredemicekmiyiz suçumuz günahımız ne yetkililere sesleniyorum bizi mahrum etmeyin saygılarımla..KARDELEN TV duy sesimizi

Yorumu oyla      7      4  
MAÇ 4 Eylül 2014 Perşembe 10:15

Bu haftasonu oynanacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor -Ayvalıkgücüspor maçı saat 16:00 da Kazım Karabekir stadyumunda oynanacaktır.Bilet fiyatları geçen sene olduğu gibi 5 TL dir.Maçla ilgili herhangi bir yayın söz konusu değildir.

Yorumu oyla      6      4  
TÜRKİYE KUPASI 3 Eylül 2014 Çarşamba 14:04

Türkiye Kupası'nın 1. Tur Kura Çekimi yarın (4 Eylül Perşembe) TFF'in İstinye'de yer alan merkezinde yapılacak. Bugün oynanmakta olan Türkiye Kupası ön eleme turu maçlarında tur atlayacak amatör kulüpler ile Spor Toto 3. Lig kulüplerinin tamamının katılacağı kura çekimi saat 15:00'te başlayacak.

Yorumu oyla      7      4  
MAŞALLAH MAŞALLAH 2 Eylül 2014 Salı 20:34

Dadaşlar bu sezonun diğer sezonlardan farklı bir yönü takımımızın 11 hazırlık maçı yaparak oyuncuların lige hiç başlamadan birbirlerine alışmasının sağlanmasıdır.Maşallah dememin sebebi 11 hazırlık maçında 7 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet almamızdandır.Mağlubiyetimizi aldığımız takım şimdi bank asya 1.ligine süper bir başlangıç yapan Alanyaspordur.Bilindiği gibi alanya takımı deplasmanda manisasporu 3-0 yenmiştir.Zaten biz o hazırlık maçında öne geçmiştik daha sonradan golleri yedik bir de eksik mevkilere oyuncular takviye edilmemişti o zaman.

Yorumu oyla      7      4  
FORMA NUMARALARI 2 Eylül 2014 Salı 18:24

takımımızda yer alan futbolcuların forma numaraları belli olmuştur.25 numarayı geçen sefer olduğu gibi fatih Gültekin giyerken , 10 numaralı formayı ise ekrem sütçü giyecekmiş.

Yorumu oyla      6      4  
SES YOK 2 Eylül 2014 Salı 16:10

dadaşlar şimdilik herhangi bir ses yok .Eğer ki kanal yayınlarsa ben haber veririm.

Yorumu oyla      8      4  
dadaş 2 Eylül 2014 Salı 12:36

erzurum dışından yazıyorum arkadaşlar maçı yerel tv kanalınız verecek mi cevap verirseniz çok sevineceğim saygılarımı ve sevgilerimi tüm dadaşlara iletiyorum

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Okçulukta Gümüş Kupa Erzurum’un
(Erzurum-GHSİM)Erzurum Okçuluk İhtisas Kulübü, Türkiye ikincisi olarak ...
Kızıldağ Karakucak Güreşleri’nde Bingöl 2’inci oldu
Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylası’nda gerçekleştirilen 529. Geleneksel Kızıldağ ...
Erzurum ikinci oldu
Malatya'da yapılan 9. Yaz Spor Oyunları kapsamında düzenlenen yüzme yarışmalarında ...
 
Sekmen: ‘Ata sporunda başa güreşeceğiz’
Sekmen, "Güreşte zirveye çıkacağız. Ata sporunda başa güreşeceğiz. Diğer ...
Erzurumspor’un ilk maç karnesi
RECEP DAĞ-B.B. Erzurumspor son üç sezonda çıktığı ilk maçlarında bir yenilgi, ...
Rahvan Binicilik Hakem Semineri tamamlandı
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Rahvan ...
 
Erzurumspor’un maç saatleri açıklandı
Spor Toto 3. Lig ilk devre programı yayınlandı.Bu sezon ilk defa uygulanan ...
Yaz oyunları heyecanı devam ediyor
Erzurum’un da yer aldığı 9. Yaz Spor Oyunları devam ediyor. Bugün oyunlar ...
Yüzmede Erzurum’un gururu oldular
Malatya'da 9. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunlarında yüzmede Erzurum’u ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva