ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
HABERLER>SPOR
13 Eylül 2015 Pazar - 16:28

Erzurumspor 7’inci sıraya indi

Erzurumspor Tekirdağ deplasmanından bir puanla dönerek taraftarının beklentilerine yine cevap veremedi. 75’inci dakikadan sonra kaleci Ahmet’in oyundan atılmasıyla on kişi kalan mavibeyazlı ekip aldığı sonuçla şampiyonluğa oynayan takımlarla arasındaki puan farkını artırdı.

Erzurumspor 7’inci sıraya indi

Erzurumspor Tekirdağ deplasmanından bir puanla dönerek taraftarının beklentilerine yine cevap veremedi. 75’inci dakikadan sonra kaleci Ahmet’in oyundan atılmasıyla on kişi kalan mavibeyazlı ekip aldığı sonuçla şampiyonluğa oynayan takımlarla arasındaki puan farkını artırdı.

6’INCI BAŞLADIK 7’İNCİ BİTİRDİK

Geçtiğimiz hafta evinde berabere kalarak liderlik fırsatını kaçıran Erzurumspor, bu haftada deplasmanda Tekirdağspor ile 0-0’lık sonuçla berabere kalarak ikincilik fırsatını tepti. Haftaya 6’ıncı sırada giren mavibeyazlı ekip, 3 beraberlik ve bir galibiyet ile topladığı 6 puanla gurup sıralamasında 7’inci sıraya indi.

DURMUŞ ROTASYONA GİTTİ

Murat Paluli ve Serdar Deniz’li kadrosuyla maça çıkan Erzurumspor’da Besim Durmuş haftanın sürprizini Cebrail Serçek’i yedekte tutarak gösterdi. Tek forvet kararında ısrar eden, özellikle Mehmet Albayrak’ın havadan indirdiği her topta rakip kalelerde etkili olan Oltan Karakullukçu yine kenarda bekledi.  İlk üç hafta kadroda değişikliğe gitmeyen Durmuş bu hafta yaptığı rotasyonla  Erzurumspor’un oyun anlayışını da değiştirdi.

EN KÖTÜ 2’İNCİ PERFORMANS

Erzurumspor 4’üncü hafta bazında en kötü ikinci performansı gösterdi.  2012-2013 sezonunda 4 maçta 5 ve 2014-2015 sezonunda 6 puan toplayan erzurumspor bu iki sezonda 4’üncü hafta sonunda 8’inci sırada yer almıştı. Geçtiğimiz sezon ise 2 maçını kazanan ve bir beraberlik elde eden Erzurumspor 7 puanla haftayı beşinci sırada geçmişti.

TEKİRDAĞSPOR’UN KADROSU

Ev sahibi Tekirdağspor karşılaşmaya Ömer Can, Volkansel Yalçın, Fuat Erarslan, Orhan Küçükertuğrul, Uğur Kapısız, Serdal Alan, Süleyman Baykuş, Alpay Koldaş, Tayfun Sabri Gümüşoğlu, Mehmet Küçükdurmuş, Birol Öztürk 11’i ile başladı.   Ahmet Önal, Kaptan Kaan Akgün, Uğur Uğur, Rıza Şen, Ferhat Karakaya, Sedat Cengiz, Kadir Baylan yedek listede yer alan futbolcular oldu.

ERZURUMSPOR KADROSU

Erzurumspor maça, Ahmet Altın, Murat Paluli, Doğa İşeri, Doğan Can Otman, Osman Berkay Özçelik, Fatih Gül, Emre Hasan Balcı, Ferit Erişçi, Serdar Deniz, Hüsnü Zeybekoğlu, Mehmet Albayrak’lı kadrosuyla başladı.   İlker Günay, İbrahim Demirer, Mehmet Yeniler, Erhan Çelenk, Cebrail Serçek, Oltan Karakullukçu, Hüseyin Cihan Avcu ise 18 kişilik kadroya girdi.

HAKEMLER

Tekirdağspor karşılaşmasını istanbul Bölgesi hakemleri yönetiyor.  Erdoğan Özkaya’nın yönettiği karşılaşmada birinci yardımcı hakemliği Ufuk Altunbaş, 2’inci yardımcı hakemliği de İbrahim Tokmak yapıyor. Karşılaşmanın 4’üncü hakemlik görevini Can Cengiz yürütüyor. Sami Şamar’ın gözlemci olduğu maçta, Serkan Kural temsilci olarak bulunuyor.

HAFTANIN ANALİZİ

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Gurupta 4’üncü hafta karşılaşmaları tamamlandı. Gurupta 8 maçta 20 gol kaydedildi. 3 maçın beraberlikle sonuçlandığı haftada 3 maçı ev sahibi ekipler kazanırken 2 maçtan üç puanla ayrılan taraf deplasman takımları oldu. Haftanın en gollü maçı 4-4’lik skorla biten Kozan Belediyespor- Arsinspor karşılaşması oldu.

HAFTANIN SÜRPRİZLERİ

1’inci gurupta haftanın sürprizleri Ankara ve Zonguldak’ta yaşandı. Gurubun iddialı takımı Zonguldak Kömürspor evinde Bursa Nilüferspor’a 3-2 yenildi ve liderliği terk etti. 1’inci gurubun iddialı takımlarından Gölbaşıspor ise evinde Kırıkhanspor’a 2-1 mağlup oldu. Favori olarak gösterilmesine rağmen deplasmandan beraberlikle dönen Erzurumspor ise taraftarına yine şok yaşattı.

GURUP SIRALAMASI

Gurupta 4’üncü hafta maçları sonrasında puanını 9’a yükselten Bursa Nilüferspor lider oldu. 7 puanlı 4 takımdan Zonguldak Kömürspor 2, Tire 1922 Spor 3, Kırıkhanspor 4, Kızılcabölükspor ise beşinci sıraya yerleşti. Erzurumspor aldığı beraberlikle 6’ıncı sırayı  Kozan Belediyespor’a terk ederken, 6 puan ile 7’inci sıraya indi. 6 puanlı Turgutluspor 8, aynı puana sahip Arsinspor 9, bu hafta maçı ertelenen Düzyurtspor 10’uncu sırayı aldı.

MAÇIN KARNESİ

STAT: Tekirdağ Namık Kemal

HAKEMLER: Erdoğan Özkaya xx, Ufuk Altunbaş xx, İbrahim Tokmak xx

TEKİRDAĞSPOR: VolkanseL Yalçın xx, Fuat Eraslan xx, Süleyman Baykuş xx, Alpay Koldaş xx, Sabri Gümüşoğlu xx, Orahan Küçükertuğrul x (Rıza Şen dk. 18 xx), Uğur Kpısız xx, Serdal Alan x x (Ferhat dk. 46 xx), Mehmet Küçükdurmuş xx (Uğur dk. 71 xx), Birol Öztürk xxx,

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR: Ahmet Altın xx, Doğan Can Otman xx, Doğa İşeri xx, Murat Paluli xx, Berkay Özçelik xx, Fatih Gül xx, Hüsnü Zeybekoğlu xx, Serdar Deniz xx (İlker dk. 71 xx), Emre Hasan Balcı xx, Mehmet Albayrak xx

KIRMIZI KART: Ahmet Altın (dk. 75) (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

 

 

4.HAFTANIN SONUÇLARI

Tekirdağspor-Erzurumspor : 0-0

E. Belediyespor - Kızılcabölükspor : 1-1

Z. Kömürspor – B. Nilüferspor A.Ş. : 2-3

Turgutluspor - Maltepespor : 0-0

Tire 1922 Spor - Altay : 2-1

Gölbaşıspor A.Ş.- Kırıkhanspor : 1-2

Kozan Bld.Spor - Arsinspor : 4-1

Yeşil Bursa A.Ş.- Silivrispor : 2-0

 

5.HAFTA MAÇ PROGRAMI

Düzyurtspor - Tekirdağspor

Altay - Turgutluspor

Kızılcabölükspor - Düzcespor

Silivrispor - Kozan Bld.Spor

Erzurumspor – Z. Kömürspor

Maltepespor - Yeşil Bursa A.Ş.

Kırıkhanspor - Erzin Belediyespor

Arsinspor - Cizre Spor

B. Nilüferspor A.Ş.- Gölbaşıspor A.Ş

 

 

 

 

 
1’inci gurupta lider değişti
 
Termalspor’dan süper performans
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
şevki 13 Eylül 2015 Pazar 23:51

ivedi şekilde hoca değişikliğne gitmeli tren kaçmadan

Yorumu oyla      7      5  
futbol profesörü alt ligler uzmanı 13 Eylül 2015 Pazar 23:50

arkadaşlar erzurumspor un sıkıntısı çok basit fakat bunu göremiyorlar.. çözüm çok basit bu ligi bilen hoca ile başlanması gerekirdi gittiler 4-5 yıl görev yapmayan hoca yı getirdiler alınan oyuncular her nekadar kaliteli olsada takım ruhundan uzak bir niteliği olmayan oyunculardan kurulu ısrarla söylüyorum fatih terim i getirseniz erzuruma olmaz her ligin hocası farklıdır başarısızlığın yegane sonucu bu dur.... ayrıca erzurum vilayeti menejerlerin cenneti haline dönmüş akıl almaz rakkamlarla oyuncu transferi gerçekleştirilmekde bunların hepsi handikap saygılarımla

Yorumu oyla      8      5  
Kale 13 Eylül 2015 Pazar 22:28

Ya dersim macinda ya zonguldak macinda kaleci ahmetin kirmizi kart girmesinden dolayi kaleye ilker gececek .Erzurum da son zamanlarda kaleci hic kirmizi kart gormezdi benim hatirladigim ilk kirmizi

Yorumu oyla      8      4  
Helal olsun 13 Eylül 2015 Pazar 19:07

Dort macta sadece dort gol atabilmisik cok buyuk basari bizim takim icin.Supersiniz hepiniz.Not :Mehmet olmasa biz simdi 1 puanda bile olabilirdik.Mehmete helal olsun

Yorumu oyla      8      5  
MAÇ(2) 13 Eylül 2015 Pazar 18:48

futbolcularda şunu bilmiyor birinci olan takımın bir üst lige çıkacağını .Görünen şu ki berabere de kalsak aynı parayı alıyoruz yensek de aynısını alıyoruz kendimizi yormaya ne gerek var diye düşünüyorlar galiba.Nerede ilçe veya kurum takımı varsa ya yeniliyor ya da berabere kalıyor.Bu dediğim şimdiye özgü bir durum değil 3-4 yıldır hep aynı şeyler yaşanıyor.Erzurumspor Zeytinburnu ile oynadığı 1.lige çıkma maçında sahip olduğu seyirciye bakın bir de şimdi sahip olduğu seyirci sayısına bakın .Şimdiki seyirci sayısı az .Çünkü takımın bir üst lige çıkma gibi bir hevesi yok 3-4 yıldır .Taraftar da bu durumdan bıkmıştır.Erzuruma 3-4 yıldır kaç oyuncu geldi , hepsine bir sürü para ödendi sonuç ne oldu sıfır maalesef ki sıfır olan taraftarın takımını üst ligde görememesine oldu .Yoksa hoca da kazandı , futbolcu da kazandı , yönetim de kazandı tek kaybeden taraftar oldu.Bu işler doğru transferle olur PARA ile olmaz.

Yorumu oyla      8      5  
MAÇ 13 Eylül 2015 Pazar 18:41

Maalesef ki bu yıl da takım ilk beşe giyer ya da giymez.Bu kadar puanı havaya savuran başka bir takım yoktur herhalde.Zonguldağın kendi evinde yenildiği bir maçta senin bal liginden çıkmış bir takımı yenememen senin birinci sıraya yerleşme hevesinin olmadığını göstermektedir.Yıllardır forvet eksikliği bilinmesine rağmen ali demirhan yönetiminin ve hocanın takımı tam olarak tanımadığı görülmektedir eğer ki tanısalardı transfer dönemi bitmeden forvet alırlardı ve gol kısırlığına da son verirlerdi.Aslında bazıları takımın başına futboldan anlayan Erzurumspor sevdalılarını getirmeyip te kendine daha yakın gördüğü ama futboldan zehre kadar anlamayan ali demirhan yönetimini getirmesi takımın birinci olmamasına nedendir.Şunu bilmek gerekir ki paran oldu mu istediğim oyuncuyu alırım mantığı değil de takıma kim yararlısı o futbolcunun cüzri bir miktarla alınması gerekir.İnanın ki biz böyle gidersek erzin belediyesini bile yenemeyiz çünkü gol atamıyoruz çünkü biz beraberlik takımıyız ve bizim

Yorumu oyla      8      5  
hasan bayraktar / bursa 13 Eylül 2015 Pazar 17:02

SELAMUNALEYKÜM Şu an saat 16:59 tekirdağ maçı oynanıyor ben cizre maçından sonra kadro yaptım bu kadro aynısı eğer tekirdağ maçı 3 olamzsa ben de bir şey bilmiyorum goller serdar deniz m.albayrak

Yorumu oyla      7      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
1’inci gurupta lider değişti
Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Gurupta 4’üncü hafta karşılaşmaları tamamlandı.
A Milli Takımı Erzurum Kampında
Kadın A Milli Futbol Takımı 17 Eylül’de Hırvatistan Kadın A Milli Takımı ...
Erzurum’da Sürat Pateni fırtınası esti
Türkiye Buz pateni Federasyonu tarafından organize edilen Short Track ...
 
Erzurumspor kazanırsa Göztepe ile oynayacak
RECEP DAĞ-2015-2016 Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu kuraları çekildi. ...
Erzurum Takımları Karadeniz Gurubu’na düştü
Erzurumspor, Palandöken Belediyespor ve Yakutiyespor Coca-Cola Gelişim ...
Şehitleri selam ile andılar
Erzurum’da düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Boks Turnuvasında Bayan milli boksörler, ...
 
Erzurumspor 3 puan yolcuğunda
Erzurumspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, deplasmanda Tekirdağ spor ile ...
Doğanşehir’de Erzurum sevinci
Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan, 6-9 Ağustos tarihleri arasında Erzurum’da ...
Erzurum Cumhurbaşkanlığı Kupası ile gündemde
Samsunlu boksör Neriman Istık, Erzurum'da düzenlenen ‘Uluslararası Cumhurbaşkanlığı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva