ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Trendyol 1. Lig: Fatih Karagümrük: 4 - Sakaryaspor: 0
Trendyol 1. Lig: Fatih Karagümrük: 4 - Sakaryaspor: 0
Trendyol 1. Lig: Ümraniyespor: 1 - Bandırmaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Ümraniyespor: 1 - Bandırmaspor: 1
Trendyol 1. Lig: MKE Ankaragücü: 0 - Adanaspor: 0
Trendyol 1. Lig: MKE Ankaragücü: 0 - Adanaspor: 0
Trendyol 1. Lig: Şanlıurfaspor: 3 – Yeni Malatyaspor: 0
Trendyol 1. Lig: Şanlıurfaspor: 3 – Yeni Malatyaspor: 0
Çelebi'den Ankara çıkarması
Çelebi'den Ankara çıkarması
HABERLER>GUNCEL
13 Haziran 2009 Cumartesi - 05:27

Erzurum’un Uğuru

Erzurum’da görev yapan Kaymakamların büyük bir çoğunluğu Valilik makamına erişiyor. Dün yayımlanan kararnameyle Erzurum Tekman’ın eski kaymakamı Hakan Yusuf Güner Kırıkkale Valiliğine atandı. Halen Van valisi olan ve daha önce Erzurum Pazaryolu’nda kaymakamlık görevinde bulunan Özdemir Çakacak da Uşak’a vali olarak atandı.

Erzurum’un Uğuru

 Yaklaşık 4 yıldır Uşak Valisi olarak görev yapan Kayhan Kavas"ın yerine Van Valisi Özdemir Çakacak atandı. dün açıklanan ve Resmi Gazete'de yayınlanan kararnameye göre Uşak'a atanan Vali Özdemir Çakacak, yaklaşık iki yıldır Van Valiliği görevini yürütüyordu. İlk Kaymakamlık görevini 1980"li yıllarda Uşak'ın Eşme İlçesi"nde yapan ve Bir Ağustos 2005 tarihinde Uşak'a vali olarak atanan, 4 yıla yakın süre bu görevi yürüten Kayhan Kavas son kararname ile Merkez Valisi olarak atandı. Merkez Valiliğine atanan Kavas, Uşak Havaalanı'nın tekrar açılması, kentte üç arıtma tesisinin yapılması, kent merkezindeki deri işletmelerinin organizeye taşınması ve Büyük Menderes Havzası Çevre Koruma Birliği'nin kurulmasında etkin rol oynamıştı.
VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK"IN ÖZ GEÇMİŞİ
1960 yılında Adapazarı'nda doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü'nden 1984 yılında mezun oldu. 1985 yılında Manisa Kaymakam Adayı olarak Kaymakamlık mesleğine katıldı. Mustafakemalpaşa ve Savaştepe Kaymakam Vekilliklerinde bulundu. Konya-Taşkent, Erzurum-Pazaryolu ve Yozgat-Akmağdeni İlçelerinde Kaymakamlık yaptı. İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatında KİHBİ Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğü, APK Kurul Başkanlığında Daire Başkanlığı, İller İdaresi Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü. Mesleki inceleme ve araştırmalarda bulunmak üzere 1 yıl süreyle ABD'ye gönderildi. MGK Genel Sekreterliği'nde Kamu Diplomasisi Kursu'na katıldı. Afet Zararlarının Azaltılması konusunda Japonya'da incelemelerde bulundu. NATO Acil Durum Sivil Uzmanı seçildi. Afet Yönetimi ile ilgili olarak yurtiçi ve yurtdışında çeşitli eğitim çalışmaları, tatbikat ve seminerlere katıldı. 7 Mart 2007 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı ile Van Valiliği'ne atandı.12 Haziran 2009 tarihinde de 2009/15064 sayılı kararname ile Uşak'a atanan evli ve iki çocuk babası Vali Çakacak'ın Temmuz başında Uşak Valiliği görevine başlaması bekleniyor.
NİZİP KAYMAKAMI HAKAN YUSUF GÜNER, KIRIKKALE VALİSİ OLDU
Gaziantep'in Nizip İlçe Kaymakamı Hakan Yusuf Güner, yeni açıklanan Valiler Kararnamesiyle Kırıkkale Valiliği görevine atandı.
Bursa Vali Yardımcılığından Nizip'e Kaymakam olarak atanan Hakan Yusuf Güner, bir buçuk yılı aşkın bir süredir Nizip'te görev yaptı. Nizip'te bir çok başarılı projeye imza atan, özellikle de eğitime büyük önem veren Güner, ilçe halkının da sevgisini kazandı.
Evli ve iki çocuk babası olan Kaymakam Hakan Husuf Güner, 1987 yılından bu yana Kaymakamlık görevinde bulunuyor. Trabzon Hayrat İlçesi, Erzurum Tekman, Çankırı Kurşunlu, Yalova Termal Kaymakamlıkları ile Şırnak Vali Yardımcılığı, Bursa Vali Yardımcılığı ve son olarak ta Nizip Kaymakamlığı görevinde bulunan Güner, Kırıkkale Valiliği'ne atandı. 1967 doğumlu olan Güner, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ALİ OSMAN TEKCAN 21 Temmuz 2009 Salı 20:50

BEN ŞUNU DİYECEM MEHMET AĞAR DAN SONRA VALİLİK YAPAN İSİM OĞUZ BERBEROĞLU İLİMİZE EN ÇOK HİZMETİ OLAN VALİDİR HAKKINI VERELİM.

Yorumu oyla      6      4  
talat 13 Haziran 2009 Cumartesi 18:19

değerlerimizn elimize geçen fırsatların anlamını nedenini değer,n, bilmiyoruz ki... Bu Vali olarak gidenler Erzzurum'da kaymakamlık yaptılr.helal olsun memlekete hakları geçmişse helal etsinler.Allah razı olsun Bu şehirde Mehmet Ağar'dan sonra onun kadar başarılı bir vali görmedi bence belki Mustafa Malay'ı o keseye koyabilirz...Her kim Erzurum'un menfaatine iş yapmış bu memleket için bir çivi çakmış Allah ebedi billah razı olsun!!!memleketten nemalanmak isteyenlerden memleketi bitirmek isteyenlerede zehir zıgıım olsun

Yorumu oyla      6      4  
Tec Dağlı 13 Haziran 2009 Cumartesi 16:23

Bu Erzurum şehri,sıradan bir şehir değil,sıra dışı bir şehirdir.Tarih boyunca hep böyle ol muştur.Büyük devlet adamları,bu şehri hep bir mihenk taşı ve nirengi noktası olarak almışlardır.Örneğin,Yüce Atatürk,Kurtuluş Sa vaşı'nın nabzını bu şehirden tutmuş,buranın vatandaşlık kaydını taşımıştır.Birçok siyasi seçimlerde,bu şehirdenülkenin nabzını tutmuş tur.Bu şehir,Alvarlı Efe Hazretleri'nin de buyurduğu gibi,"binlerce evliyası ve nice as fiyası olan" bir şehirdir.Bu mübarek insanla rın manevi bereket ve rahmet kanatları bu şe hir üzerindedir.Bu şehir,büyük devlet adamla rı,komutan ve alim yetiştirerek bu milletin hizmetine sunmuştur.İşte eski ilim medresele ri,bunun en güzel örnekleridir.Bu şehrin,er keği ve kadını vatanperverdir.Bu şehir bu ülkenin kalbi ve beynidir.Hülasa-yı kelâm,bu şehre hizmet edenler bunun karşılığını görmüş lerdir.Y.Has Hacib,"Bey gönüllü,dili ve tabi atı düzgün olmazsa,saadet memlekette dolaşa maz,kaçar" diyerek,çok güzel bir nasihat ver miştir.

Yorumu oyla      6      4  
zekiye 13 Haziran 2009 Cumartesi 08:39

yer garibindir bilmezmisiniz. Bizim bir tek kendimize bir hayırımız dokunmaz. Aşkale'ye gelen kaymakam ve Tugay komutanları da hep terfili giderdi.geçtiğimiz yıllarda edirne valisi, şimdiki Antalya valisi, eski bir erzurum milletvekilinin yolları aşkaleden geçmiştir.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öğrenciler türbelere akın etti
Erzurum'da hafta sonunda Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ve Seviye Belirleme ...
Dernekçilikte AB damgası
Derneklerde kullanılan ‘karar defteri’nin, artık tek bir kuruş dahi ücret ...
Yakutiye çiçeklerle bezenecek
Yakutiye İlçe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, Cami önlerinden başlayarak ...
 
Oltululardan örnek girişim
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Saniye Rıza Kız Yetiştirme ...
İşini kaybeden köyüne geri dönüyor
Kurbani GEYİK/AA/Erzurum'da, son bir yıl içinde Ziraat Odası'ndan çiftçilik ...
“Bunun adı, hayvan katliamı..”
İHA/Erzurum'un Çat ilçesinde son üç gün içerisinde onlarca köpek zehirlenerek ...
 
Din görevlilerine eğitim semineri
Erzurum Yakutiye İlçe Müftülüğü, 280 personeline Hizmet İçi Eğitim Semineri ...
PTT’de Fakirullahoğlu dönemi
PTT Erzurum Bölge Müdürlüğü görevine Faruk Fakirullahoğlu atandı. İbrahim ...
Köy Mezarlığı baraj altında kaldı
Erzurum'un 50 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılamak için yaptırılan ve ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Sosyal Çürüme: Sessiz Çöküşün Ayak Sesleri mi?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da 13 sektör vizyon büyütmüş; ama!
İstemihan Bulutlar
İstemihan Bulutlar
Tarihte Birlik ve Kardeşlik: 3 Ekim 2009
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum'da bir 'temizlik' hikayesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzurum'un Saklı Cenneti: Karagöl
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Yavuz Değirmenci’den Türkü Tadında Şiirler
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva