ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Hedefi 12'den vurdular
Hedefi 12'den vurdular
Emniyet üniversitelileri bilgilendirdi
Emniyet üniversitelileri bilgilendirdi
Erzurum esnafı  8 ayda 20 milyarlık çek ödedi
Erzurum esnafı  8 ayda 20 milyarlık çek ödedi
Erzurum ekonomisinde ticaret sektörü sinerjisi
Erzurum ekonomisinde ticaret sektörü sinerjisi
ATAUNİ’den istihdam garantili iş birliği protokolü
ATAUNİ’den istihdam garantili iş birliği protokolü
HABERLER>SİYASET
15 Temmuz 2010 Perşembe - 04:47

Ertugay’dan ‘Hayır’a davet’

MHP Milletvekili Prof. Dr. Ertugay vatandaşlara seslenerek referandumda kesinlikle hayır oyu kullanmaları gerektiğini ifade etti. Ertugay, Benim köyümde halen Ermeni'lerin öldürdüğü ve katliama uğramış şehitlerin yakınları var. Bizimkiler ise Ermenistan'la anlaşma yapıyorlar. Her gün şehit haberleri geliyor. Bunlar bizi üzüyor. Bütün bunlara dur demek için referandumda hayır diyelim'' dedi.

Ertugay’dan  ‘Hayır’a davet’

TEZCAN SOLMAZ(İHA) - MHP'li milletvekilleri Düzce İl Başkanlığı'nın davetlisi olarak Düzce'nin Akçakoca ilçesine geldiler. Milletvekillerinin geliş sebebi ''Günümüz Ekonomisinde Fındık' konulu konferansken referandum konuşuldu ve halkın 12 Eylül tarihinde ''Hayır'' oyu kullanması istendi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata, Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Osmaniye Milletvekili Hakan Coşkun, Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Osman Durmuş, Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Zeki Ertugay, Manisa Milletvekili Ahmet Orhan ve Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu MHP İl Başkanlığı'nın davetlisi olarak Düzce'nin Akçakoca ilçesine gelerek vatandaşlarla bir araya geldiler.
AÇILIŞI KUTLUATA YAPTI
Akçakoca Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Münit Kutluata, gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Milletvekili Kutluata, AK Parti iktidarının 3 konu başlığı altında değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederek, ''AK Parti Hükümeti 8 yılını doldurmak üzere TBMM 23. Dönem dördüncü yasama yılının sonuna gelindi. Bu vesile ile MHP'nin Türkiye ekonomisi ve halkımızın içine düşürüldüğü durum ile ilgili görüşlerini kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Tespitlerimiz üç noktada toplanmıştır; TBMM tatile giriyor ama Ekonomi ile ilgili ciddi bir düzenleme yapılmadı. Dünya ülkeleri krizden çıkış şartlarını ve yeni rotalarını belirleme çabasında, hükümetin ise ne hedefi, ne öngörüsü ne de önlemi var. Ekonominin ve toplumun bütün kesimleri çöküyor hükümet ortada yok. AK Parti hükümeti baştan görmezden geldiği ekonomik krizin tahribatını giderecek, işsizliği ve yoksulluğu azaltacak tedbirleri almaktan ısrarla kaçınmakla kalmamış TBMM eliyle yapılmasını istediğimiz düzenlemelere de izin vermemiştir. Nitekim MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli her konuda olduğu gibi ekonomi ile ilgili sık sık yaptığı uyarılardan birini daha net ifadelerle 23 Mart 2010 tarihli grup toplantısında söz konusu tasarılarla ilgili olarak dile getirmiş, aynen şöyle demiştir: Bu maksatla, Anayasa değişikliğini önceliğine alan AKP hükümetine, sosyal ve ekonomik hayatı doğrudan ilgilendiren daha acil bir konuda yasa değişikliği çağrısında bulunmak istiyorum. Türkiye önce AKP hükümetinin ekonomik krizini yaşamaya başlamışken ardından gelen Dünya krizi ile ilgili hiçbir önlem almadığı biliniyor'' dedi.
İç politikayı değerlendiren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Kutluata, ''Başbakan milletin dertleri ile ilgilenmesi gerekirken Türkiye'de 36 etnik grup var deyip insanları ayırmaya çalışıyor. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'ni bırakıp, Türkiye'yi etnik kökenlerin yaşadığı bir yer olarak gösteriyor. Bunu kimse kabul edemez. Her kanunu çıkarmaya hatta Anayasa değiştirmeye güçleri vardı. Halkın sorunları o zaman çözülebilirdi. Fakat hükümetin Bakanı gidiyor bin bir taklalarla Ermenistan ile anlaşmalar imzalıyor. Böyle bir Bakan Türkiye'ye yakışmıyor. Bugünkü PKK belası için bir çözüm bulamıyorlar. Eskiden devlete baş kaldıranların nasıl temizlendiğini isyanların nasıl bastırıldığını herkes bilir. Bunlarda Türkiye Cumhuriyeti devletine isyan ediyorlar. Fakat iktidar bu şer güçlere yol veriyor. Burası Türkiye'dir. Burası Türk'lerin yaşadığı bir yerdir. Kendisini Türk hissetmeyen bir Başbakan'ın burada yeri yoktur'' diye konuştu.
//DIŞ POLİTİKA DEĞERLENDİRMESİ
Milletvekili Kutluata, dış politikayla ilgili söyleyecek pek söz olmadığını ifade ederek, ''Burnumuzun dibine devlet kuruluyor. Eskiden Türkiye'den selam alamayan adamlar şimdi kırmızı halılarla devlet başkanı gibi karşılanıyor. Dışişleri bakanı 'abi' diyor. Buna hep bir süreç dediler. Bu sürecin sonunun nereye geleceği belliydi. Anayasa gündemimizde yok derken şimdi geldiler Anayasa'yı değiştirecekler'' dedi.
MHP'nin fındık politikasından da bahseden Milletvekili Kutluata "Fındığı hammadde olarak kullanan ve işleyen sanayiler teşvik edilerek iç talebin arttırılıp ihracat katma değerinin yükseltilmesi yolu ile; fındık üreticisinin mağduriyetinin önlenip gelirlerinin arttırılması fındığın sanayi, istihdam ve ticari faaliyet boyutunun ekonomiye kazandırılması Türkiye'nin fındığa dayalı döviz gelirlerinin arttırılması. Yapılacak olan rekoltenin bazı yıllar bol, bazı yıllar kıt olduğu dikkate alınarak belirli bir stok'un muhafazası yolu ile piyasa düzenlemesi yapılacak. Fındığa dayalı sanayilerin kurulması, üretici ilçeler bazında teşvik edilecek. Piyasadan satın alınan fındıkların belirli kısmı fındığa dayalı sanayi için hammadde teşviki olarak kullanılacak. Stokta ki fındıkla, üretimin kıt olduğu yıllarda ülkemizin dış pazarlara yönelik düzenleyici rolü geliştirilecek ve sürdürülecek. Fındık Değerlendirme Kurumu adı ile yeni bir kurum oluşturulacaktır. Yeni kurumun yapılanması yukarıda özetlenen hedefler ve fonksiyonlar çerçevesinde olacak, karar mekanizmasında ilgili tarafların fındık sektörünün geliştirilmesine katkıları sağlanacaktır. Önceki iktidarlar döneminde zaman zaman fındık üreticisinin desteklenmesine yönelik fiyat politikaları (taban fiyat) uygulanmıştır. Fındık sektörünün geliştirilmesine yönelik bir politika üretilmek yerine sadece sezonu kurtarmaya dönük uygulamalar yapılmıştır. AK Parti döneminde ise bu uygulama da terk edilerek üretici savunmasız bir şekilde yabancı ithalatçılarla yüz yüze bırakılmıştır. Dış fiyatlara etki etmek şöyle dursun, fiyatların kendiliğinden arttığı hallerde bile bundan pay verilmeyerek üretici derin bir yoksulluğa itilmiştir. TMO kuruluş amacı dışında kullanarak zarara uğratılmış ve asıl görevlerini yapamaz durumu getirilmiştir. TMO vasıtası ile FİSKOBİRLİK önce devre dışı bırakılmış sonra tasfiye sürecine sokulmuştur. Şimdi yapılacak olan bugüne kadar sadece ham olarak yabancı ithalatçılar tarafından satın alınan fındık ürününün talebini arttırarak, ihracatını düzenleyerek getirisini arttırmak ve bundan hem üreticiyi hem ülkeyi yararlandırmaktır. Dünyanın en büyük fındık üreticisi olan Türkiye'yi aynı zamanda dünyanın en büyük fındığa dayalı sanayiye sahip ülkesi haline getirmektir. Sektörün tüm taraflarının 5-10 yıl ileriyi görebileceği bir ortamı oluşturmaktır. Bunun için finansı içinde olan bir düzenleme ve değerlendirme sistemini devreye sokmaktır'' diye konuştu.
//ERTUGAY HAYIR DEDİ
Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Zeki Ertugay ise vatandaşlara seslenerek referandumda kesinlikle hayır oyu kullanmaları gerektiğini ifade etti. Ertugay, ''AK Parti normal zamanlarda gidemediği kahvelere şimdi gidecek ve vatandaşlara yeni Anayasa'yı anlatıp oy isteyecek. Vatandaşların halini sormuyor ama işin içine seçim girince halkın yanına gidiyorlar. Şimdi vatandaşımızın gerçeği görme zamanıdır. Bu AK Parti'ye sandıkta hesap sorma zamanıdır. Gelin bu referandumda hayır diyelim. Bunlara kimin daha güçlü olduğunu gösterelim. Benim köyümde halen Ermeni'lerin öldürdüğü ve katliama uğramış şehitlerin yakınları var. Bizimkiler ise Ermenistan'la anlaşma yapıyorlar. Her gün şehit haberleri geliyor. Bunlar bizi üzüyor. Satıyorlar. Har vurup harman savuruyorlar. Bütün bunlara dur demek için Ak Parti'ye haddini bildirmek için referandumda hayır diyelim'' dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gümüş Masatlı-B 16 Temmuz 2010 Cuma 09:46

Sayın Vekilimiz, bu referandum, şimdi bu cuntacılarla hesaplaşma devridir.Bu nun,AKP ile ilgisi yoktur.Rahmetli Başbuğumuz da zaten bunu istemiyor muydu? Bahçelinin, hâşâ müsvette dediği o günleri yaşayan Ülkücüler de bugün bunu istemiyor mu? AKP bugün var,yarın yok.Ama bu kanunlar, tüm YÜCE TÜRK MİLLETİNİN VE TÜRK DEVLETİNİN OLACAK. Siz neden: Bekaada apo ile boy boy pozlar çektiren o haine ve oradaki it sürüsüne kardeşim diyen,şu anda bu suçlardan 1.5 yıldır Silivri'de yargılanan doğu perinçek gibilerle HAYIR diyorsunuz? Yine Kandil'e gidip "Selam size kardeşlerim,selam size kürt halkının yılmaz mücadelecileri,selam sana kardeşim(apoya)"diyen, onlara TÜRK ASKERİNİ nasıl şehit edersiniz diyerek o hain it sürüsüne ders veren, sözde prof. yalçın küçük gibi nasıl HAYIR DERSİNİZ? Siz,nasıl İmralı ve Kandil'deki sürülerle,Silivri'deki pkk ve İmralı destekçileri gibi HAYIR dersiniz? Siz nasıl bu ÜLKÜCÜLERİ,onlarla aynı kefeye koyarsınız? YAZIKLAR OLSUN SİZE.SİZİ KINIYORUZ.BÜYÜKÇE.

Yorumu oyla      6      4  
İ.KAZAR 16 Temmuz 2010 Cuma 00:56

Vekilimiz Sn. Ertugay, Anayasa paketine hayır derken SHP li eski adalet bakanı mehmet moğoltay'ın bir konuşmasında ne yani bakanlığa ülkücüleri mi atasaydım, tabiiki solcuları atadım, Rahşan Ecevitin eli kanlı katiller hakaretine, sessiz kalınarak hükümet ortaklığı yapılarak, ABD den getirilen Kemal Derviş in yan bakışıyla Enis Öksüz ün bakanlıktan atılışı, apo köpeğinin asılması hükmünü Ecevit-Bahçeli-Yılmaz imzalı protokolle rafa kaldırarak 2003 seçiminde ülkücü hareketi Meclis dışında bırakarak siyaset yapıldığını mı sanıyorsunsuz. 2007 seçiminde barajı aşıp Cumhurbaşkanı seçiminde ve başörtüsü kanununda aklı selim davranan MHP ye ne oldu ki anayasa paketi geçmesin diye pkk kudururken, BDP li Emine Ayna nın meydan meydan dolaşarak, çırpınarak Hayır kampanyasına ülkücülerde hayır mitingleri ile stepnecilik mi yapacak, hele bir anlatın BDP, CHP, DSP, pkk nin HAYIR dediğine MHP de neden destek veriyor, yoksa bazıları yine seçime 1 yıl kala MHP'ye baraj altı tuzağı mı kurdu? Kimbilir..

Yorumu oyla      6      4  
metın 15 Temmuz 2010 Perşembe 19:39

sevgılı erzurumlular hanı 29 martta bıze zehırlı su içiren beledıye baskanını halkın ıstememsıne rağmemn ınadına aday gostern sayın basbakana sebep hayır oyu verceğim 29 mart seçımlerınde hadeple bırlıkte hareket ettığınız için hayır oyu vereceğım erzrurumun hıç bır sorununa cevap vermedığı halde bu beedıye baskanını ınadına seçen dusunmeden oyveren bu halk için oyvereceğım ozamn bızler sızlere anlattık yanlıs yapıyosunuz erzurum ıçın felaketı seçıyosunuz sız ozamn dusunmden oy verdınız sımdıde bız dusunmden oyvereceğız çunku bızlerın menfı çıkarlrı soz konusu deği ama sızlerın kesınlkle menfaatı soz konusu referandum sonrası akp yıkılırsa korkuyosunuz yardımlrdan faydalamaycağınızı sınavlarda hak yıyemeyeceğınızı ıhalalre fesatlık karıstramayacığınızı ama ben sızıe sunu soyleyeyım erzurumlu olduğum halde akılma hıç gelemzdı pis suyu içeceğımızı şimdıde sız düşünun ben hayır dıyeceğım azcık aklı mantığı olan varsa oda hayır der....

Yorumu oyla      6      4  
Gümüş Masatlı-2 15 Temmuz 2010 Perşembe 18:29

getirerek, vatanları için Cennet'e gitmediler mi? Kenan Evren ve cuntacılar bu şehitler için " Asmayıp da besleyelim mi?" demediler mi? Siz Rahmetli Başbuğumuzdan çok mu ülkücü ve milliyetçisiniz? Köpek apo ve it sürüsü pkknın emri ile hareket eden bdp ile nasıl aynı kefede olursunuz?Rahmetli Başbuğumuz ve rahmetli idam edilen şehit lerimizin kemiklerini neden sızlatıyorsunuz? Rahmetli Başbuğumuzun, 18 yıl sonra düşüncesi ve isteği şimdi yerine geliyor.Uyanın ve kendinize gelin.Bahçeli, Ecevitle de hükümet kurarken,rahşanın en büyük hakaretlerine boyun eğip ülkücü camiayı yerden yere vurmadı mı? Şimdi de Kılıçdaroğlu ve bdp ile neden bir oluyor,neden pkk'nın sözcüsü bdplilerle aynı ağız oluyorsunuz? EVET DENİLECEK ve kenan evrenden bu öç alınacak.Aklınızı başınıza alın. İYİ DUYUN. it sürüsü pkk ile aynı kefede olanları bu ülkücüler affetmeyecek.Bu kadar EVET NEDENİ VARKEN,neye dayanarak hayır diyeceksiniz. apo hainini memnun etmek,it sürüsü pkkyı şımartmak için mi? nedeeeeeeeen?

Yorumu oyla      6      4  
Gümüş Masatlı-1 15 Temmuz 2010 Perşembe 18:14

Sayın Ertugay Vekilimiz, rahmetli Başbuğumuz, 1982 yılında Konya'da,Sun TV'de gazeteci Kerem İşkan'la yaptığı söyleşide,Demirel-İnönü hükümetine neden evet diyeceğini," 12 Eylül,Türkiye'ye çok zararlı olmuştur ve MHP'liler olarak, ülkücüler olarak bize çok haksızlık etmiş,büyük mağduriyetler getirmiştir.O bakımdan hükümetin bunu taahhüt etmiş olması bizi memnun etmiştir.Anayasa'yıdeğiştirip,Anayasa'daki yanlışları düzelteceklerini taahhüt etttiklerinden kendilerine güvenoyu vererek desteledik" diye buyurarak bir gerçeği dile getirmiştir.O da 12 Eylül darbecilerinin,askerin,polisin yanında olan ve vatanı için komünistlerle çarpı şan ve canını feda eden ülkücüleri dozer gibi ezip geçmedi mi? Rahmetli,idam edilen şehitler;Selçuk Duracık,Halil Esendağ,Mustafa Pehlivanlı oğlu,Cengiz Paktemur,Ali Bülent Orkan,Cevdet Karakuş,Fikri Arıkan,Ahmet Kesre ve İsmet Şahin,idam edilmeden önce abdest alıp iki rekat namaz kılıp boynunda Türk Bayrağı,elinde Kur'an-ı Ke rim,Kelime-i Şahadet

Yorumu oyla      6      4  
C.Kanmaz 15 Temmuz 2010 Perşembe 16:50

Bir türlü anlamak mümkün değil, vekilimiz Sn. Zeki ERTUGAY, ermeni dölü apo iti, israil, AB, ABD beslemeli katliam şebekesi pkk, BDP ve CHP'nin ısrarla üzerinde durdukları HAYIR kampanyasına acaba aynı gerekçelerle mi katılıyorlar, aynı safta olmak nasıl bir duygu, yada BDP 'nin gerekçelerine bir bakıma destek konusunda hiç eziklik hissetmeyecekler mi? Bu referandum, EVET le sonuçlanacak, Seyfi dedenin hukuk kuşatması yıkılacak, bir nebze olsun darbe izleri silinecek, mantıklı bir açıklama yapabileceklerini ve ülkücü camiayı ikna edeceklerini sanmıyorum. Şuna dikkat:EVET safı, AK Parti, BBP,SP,TP, HAYIR safı, pkk, BDP,CHP,MHP (yönetimi). Bence MHP 2. yani HAYIR safındakilerle yanyana olmamalı ve oraya hiç yakışmıyor...

Yorumu oyla      6      4  
erzurum 15 Temmuz 2010 Perşembe 15:28

evet diyecek ülküdaşlara sormak lazım...siz bu akp nin 12 eylül faillerini gerçekten yargılayacaklarını mı sanıyorsunuz?30 yıl geçmiş zaman aşımı olmuş nasıl olacak bu iş?ayrıca her fırsatta ülkücüleri horlayan bir iktidarın bizi çok sevdiğini mi düşünüyorsunuz?arkadaşlarımızı sürerken,terfilerin önü kesilirken,işadamlarımıza iş vermezken nerdeydi bu bizi çok düşünen iktidar...referanduma evet diyen,AKP ye de evet demiş olacaktır.

Yorumu oyla      6      4  
nevzatozeken 15 Temmuz 2010 Perşembe 13:59

mhp lı olmayıp guya ülkuculerı sevıyoz dıyen rıyakarlar bız akepe ve dıyer partılerın polıtıkalarını beyenmedıyımızden mhp lıyız ve recep beye muhalefet ıcınde mhp yı meclıse taşıdık 12 eylulu erzurum şartlarında karskapıda yaşıyan bırıyım sızene 12 eylul magduru oluşumuzdan yanı evrene sebeb asker düşmanımı olcaz poldere sebep devletemı kuscez bız acılım safsatasına canak tutan haburda cadır mahkemesı oluşturan recep beyın ıktıdarını tasvıp etmıyoz ve HAYIR dıycez o kadar

Yorumu oyla      6      4  
selam 15 Temmuz 2010 Perşembe 13:32

her gün milliyetçi ülkücü düşmanlıgı yapın her türlü iftira kıybet yapın şimdi buradaki gibi benim fikrimi zikrimi karalayan benden oy istemesin küresel sermaye ile beslenen fikir zikir olmayan bu toplama partilerin borazanları na file konuşmayın sanki hapis yatan ülkücülere af çıkarmış da ayıp ya utanın biraz her gün karaladıgınız türk islam davasının bu insanlarından oy istiyorsunuz ne yüzle seçemediginiz cumhur başkanını bile biz seçtik aç tavugun rüyasında darı gördügü gibi hayeli anket yapıyorsunuz evt çıkarsa bu ülkede işsizlikmi çözülecek terörmü bitecek erzurumun göçümü duracak saanyi şehrimi olacak bırakın bu şov polimikleri OLURLU biz yaşadık acısı ölünce çıkacak o acı içimizde akıl verme olurun derelerini kurutanlara daha 5 gün önce cag kebap yediriyordunuz olur göç vere vere ilçe statüsünden düşecek yorgunluktan ne yazacagın bilmiyorsun her halde mamagı bilen yaşayan böle yazmaz sizin için üzüldüm selam saygılar ALLAHA Emanet olun

Yorumu oyla      6      4  
yorgundemokrat-olurlu 15 Temmuz 2010 Perşembe 12:22

Ey MHP li arkadaşlar,mamak cezaevini ne çabuk unuttunuz?İdam edilen gençleri ne çabuk unuttunuz!AKP 'li değilim vallahişda billahi lakin bu referanduma evet diyeceğim.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TP, ‘evet’ diyecek
TP İl Başkanı Ört, 12 Eylül'de gerçekleştirilecek referandumda anayasa ...
MHP Referanduma yoğunlaştı
MHP Erzurum İl Teşkilatı, 12 Eylül’de yapılacak olan referandum öncesinde ...
Erzurum’la Burdur kardeş oldu
AK Parti Burdur Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri, Büyükşehir Belediye ...
 
Büyükşehir 2011’e odaklandı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, yaklaşan 2011 Üniversitelerarası ...
Erdoğan’dan ‘Erzurum hatırlatması’
Başbakan Erdoğan TBMM'de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada ...
“Tasfiye değil, takviye yaptık”
SP İl Başkanı Kümbet, partisinin hafta sonunda gerçekleştirilen olağanüstü ...
 
Ertugay konferans verecek
ERZURUM (İHA) – MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Zeki Ertugay, Düzce’de ...
MMO’dan yönetmenlik tepkisi
ERZURUM(GHA) – “İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimleri İle Ortak Sağlık ve ...
“Halka hizmet etmek gururumuzdur”
Aziziye Ovacık Şenliklerinde kurulan çadırları ziyaret eden AK Parti Milletvekili ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Üstümüze pislik yağıyor niye?
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Sosyal Çürüme: Sessiz Çöküşün Ayak Sesleri mi?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da 13 sektör vizyon büyütmüş; ama!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum'da bir 'temizlik' hikayesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzurum'un Saklı Cenneti: Karagöl
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Yavuz Değirmenci’den Türkü Tadında Şiirler
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva