ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
2 terörist teslim oldu
2 terörist teslim oldu
Polis bu oyuna dur dedi
Polis bu oyuna dur dedi
Erzurum bankacılıkta lider il
Erzurum bankacılıkta lider il
Gazze’de can kaybı 35 bin 34’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 35 bin 34’e yükseldi
Göktaş’tan Gazze'ye destek çağrısı
Göktaş’tan Gazze'ye destek çağrısı
HABERLER>SPOR
8 Ekim 2014 Çarşamba - 00:48

En kötü performans 3’üncü guruptan

ÖZEL HABER-Üç gurubun yer aldığı Spor Toto 3’üncü Lig’de beş haftalık süreçte en kötü performansı Erzurumspor’un da yer aldığı 3’üncü gurup sergiledi.

En kötü performans 3’üncü guruptan

Üç gurubun yer aldığı Spor Toto 3’üncü Lig’de beş haftalık süreçte en kötü performansı Erzurumspor’un da yer aldığı 3’üncü gurup sergiledi. 3’üncü gurup 5 haftadaki 45 maçta atılan gol sayısı, maç başına düşen gol ortalaması, galibiyet sayısı bakımından diğer iki gurubun altında kalırken, lig liderinin en düşük puana sahip olduğu gurup da 3’üncü gurup oldu.
BİRİNCİ GURUP
Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta 5 haftada 45 maçta 112 gol atıldı. Gurupta maç başına düşen gol sayısı 2.48 olarak hesaplandı. 45 maçtan 33’ünün galibiyet, 12’sinin ise beraberlikle sonuçlandığı 1’inci gurupta ev sahibi ekipler 19 maçtan galip ayrıldı, 14 maçı ise deplasman takımları kazandı. Gurup lideri Manavgatspor 5 maçta 12 puan topladı.
İKİNCİ GURUP
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 5 haftalık periyotta oynanan  45 maçta 96 gol kaydedildi.. Gurupta maç başına düşen gol sayısı 2.13 olarak hesaplandı. 45 maçtan 30’u  galibiyet, 15’i ise beraberlikle sonuçlandı. 2’inci gurupta ev sahibi ekipler 15 maçtan galip ayrıldı, 15 maçı ise deplasman takımları kazandı. Gurup lideri Sivas Dört Eylül Belediyespor 5 maçta 13 puan topladı.
3’ÜNCÜ GURUP
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta ise 5 haftalık periyotta  45 maçta 83 gol atıldı. Gurupta maç başına düşen gol sayısı 1,83 gibi düşük bir seviye gösterdi.. 45 maçtan 27’si galibiyet, 18’i ise beraberlikle sonuçlandı. 3’üncü gurupta ev sahibi ekipler 15 maçtan galip ayrıldı, 12 maçı da deplasman takımları kazandı. Gurup lideri Ankara Demirspor 5 maçta 11 puan toplayabildi.
LİDERLE SON SIRADAKİ TAKIM PUAN FARKI
Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta liderle son üç takım arasında ciddi puan farkı oluştu. Lider Manvgatspor ve ikinci sıradaki İstanbulspor 12 puan kazanırken, son üç sırada yer alan Gaziosmanpaşaspor, Batman Petrolspor 1 puan toplayabildi, Bozöyükspor ise 5 maçtan puan çıkaramadı.
2’İNCİ GURUPTA 12 PUAN FARK
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta ilk  iki sırada yer alan Sivas Dört Eylül Belediyespor ve Eyüpspor  5 maçta 13 puan topladı. Liderle son sıradaki takımın puan farkı 12 oldu. Gurubun son üç takımı Gölcükspor 4, Erzincan Refahiyespor 2, Çankırıspor ise 1 puan alabildi. Liderlik potasında iki takım en yakın rakiplerine 3 puan fark attı.
3’ÜNCÜ GURUPTA PUAN FARKI 8
Erzurumspor’un da yer aldığı 3’üncü gurup, 5 maçlık süreçte en kötü performansın sergilendiği gurup olarak belirlendi. Lider Ankara Demirspor 11 puana sahip olurken, gurubun son sıradaki takımları Etimesgut Belediyespor, Bergama Belediyespor, Sandıklıspor, Van Büyükşehir Belediyespor 4 ve Kayseri Şekerspor ise 3 puan kazandı. Liderle son sıradaki takım arasındaki puan farkı 8’de kaldı.
KAZANILAN MAÇ SAYILARI
Spor Toto 3’üncü Lig’de yer alan 1 ve 2’inci gurupta ilk sıradaki takımlar 5 maçın 4’ünü kazandı, 3’üncü gurupta ise Ankarademirspor 3 maçtan galip ayrıldı. İlk sırada yer alan takımların attığı gol sayısı birinci gurupta 14 ile 10 aralığında, 2’inci gurupta lider ve takipçisi takımın attığı gol sayısı 10-9 aralığında oldu. 3’üncü gurupta ise liderin attığı gol sayısı 9’da kaldı.

 
Kop’ta ışığa doğru..
 
Aşkale Belediyespor'da ilk antrenman heyecanı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sinan 13 Ekim 2014 Pazartesi 14:08

Arkadaşım doğru haber yapmak lazım.Demişsinizki bozuyuk henüz puan çıkaramadı diye.Kardeşim Bozuyuk ligden çekildi.Herkez o maçlardan otomatik 3 puan alıyor.Değerlendirmeniz asla objektif değil ve uydurma.Bizim ligde lider Ankaraspor maçı ertelendi.Kazansa 14 puan yapardı ve bahsedilen acaip fark zaten görükmezdi.Bazı arkadaşlarda hala sakaryaspor maçına takmışlar.Sakaryaspor Erzuruma büyük gelir herdeaim.Sakaryaspor yenibir süreç yaşıyor.Buna rağmen bu ligin en iyi ekibine sahiptir.Bizdede teknik taktik sebebiyle sıkıntılarımız var elbette.Bizim Erzurum gibi takımlardan tek farkımız bu ligde bile sadece bu sezonki iç saha seyirci ortalamamız dokuzbin civarında.Ankara spor maçı da dahil gerek deplasman ve gereksede iç saha maçlarımızda herzaman seyircimiz futbolcuları çağırıp bağrına basabilmiştir.Son örnek Ankara demir maçıdır.3-0 yenilgiye rağmen seyircimiz futbolcuları çağırıp desteklerini esirgememişlerdir.Dadaşlara tavsiyem herdaim Sakaryaspor ve taraftarını takip etmeleridir.

Yorumu oyla      6      4  
SONUÇ SIFIR 8 Ekim 2014 Çarşamba 07:52

E n iyi grupta yer almamıza rağmen takımın kötü performansı nedeniyle birinciliğe bile yerleşemedik .Eğer dış sahadaki gibi veya türkiye kupasındaki gibi oynasalardı ligde şimdi ankara demirin önünde liderdik.Yine de şanslıyız diğer gruplarda olsaydık aradaki puan farkı daha fazla açılmıştı.Takımımızın Manvgatspor ve ikinci sıradaki İstanbulspor ile Sivas Dört Eylül Belediyespor ve Eyüpspor dan ne farkı var ?Fark şu ; bizim oyuncularımız maalesef ki yüreklerini ortaya koyup biz bu maçı yeneceğiz diye çıkmıyorlar.İnsan en azından diğerlerini bıraktım şu sakarya maçında galip gelirdi ama yok işte onlarca para ver sonuç sıfır

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor nereye gidiyor?...
Geçmiş sezonlara göre, bu sezon en rahat bir gurupta 2’inci Lige yükselme ...
Sakarya'da boğulduk....!
Antalyaspor ve Sandıklıspor deplasman galibiyetleriyle, taraftarlarını ...
Ankarademirspor liderliğini korudu
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 5’inci hafta maçları, tamamlandı. ...
 
Kazaklar, Erzurum’un tecrübesini paylaştı
2017 Üniversiade ev sahipliği yapacak olan Kazakistan, 2011 Üniversiade ...
Bulutlar’a başarı sözü verdiler
Yeni sezonda Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan ...
Taekwondocular 6 madalya ile döndü
Antrenör Arif Budak yönetiminde Kırıkkale’de yapılan 1. Ulusal Taekwondo ...
 
Sakarya maçının hakemleri açıklandı
Erzurumspor’un bu hafta Erzurum’da oynayacağı Sakaryaspor karşılaşmasını ...
’54 yıllık yöneticiler nerede?’
Özelleştirme İdaresi Palandöken ve Konaklı İşletmeleri Daire Başkanlığı'nın ...
Kayak Kulübü’ne 15 gün süre verildi
Türkiye’nin en köklü kayak ekiplerinden olan Erzurum Kayak Kulübü’nün ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva