ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SPOR
12 Ekim 2014 Pazar - 15:26

Deplasman büyüsü bozuldu

Kayseri Şeker ve Sandıklıspor deplasmanlarından galip dönen, Kupada da Arsinspor ve Antalyaspor’u mağlup ederek grup deplasman performansında ilk sıraya çıkan Erzurumspor deplasmanda Bergama Belediyespor’a 3-1 yenilerek seriyi sonlandırdı.

Deplasman büyüsü bozuldu

Kayseri Şeker ve Sandıklıspor deplasmanlarından galip dönen, Kupada da Arsinspor ve Antalyaspor’u mağlup ederek grup deplasman performansında ilk sıraya çıkan Erzurumspor deplasmanda Bergama Belediyespor’a 3-1 yenilerek seriyi sonlandırdı. Büyükşehir Belediyespor bu yenilgi ile 6 maçlık periyotta üçüncü kez sahadan puansız ayrıldı.
BU TAKIMIN TARİFİ YOK
Lige şampiyonluk hedefi ile başlayan mavibeyazlı ekip Bergamaspor yenilgisi ile, guruptaki istikrarsız sürecini devam ettirdi. Sahasında oynadığı Ayvalıkgücü ve Sakaryaspor’a yenilerek bu takımlara ilk galibiyetlerini aldıran Erzurumspor, bu hafta da deplasmanda yenilerek,  beş maçta sadece 4 beraberliği bulunan Bergama Belediyespor’u galibiyetle tanıştırdı.
SÖZÜN BİTTİĞİ NOKTA..
Bergama Belediyespor’a, Sakarya maçında kırmızı kart gören Cebrail Serçek ve Aykut Çakay’dan eksik bir kadro ile çıkan mavibeyazlı ekipte, kadro istikrarsızlığı bu maçta da kendini gösterdi. Sakatlıktan yeni çıkan ve mavibeyazlı ekibin orta sahadaki beyni Ekrem Sütçü ile, takımın kanat atakları organizasyonlarını başarılı şekilde yapan Sefer Sever ilk 11’de yer almadı. Aykut Çakay’ın yokluğunda Sefer Sever’in ilk 11’e girmemesi yüzünden Erzurumspor karşılaşmanın ilk yarım saatinde organize atak geliştiremedi.
SEFER VE EKREM YİNE YEDEKTEYDİ
İlk yarısı tam bir orta saha mücadelesi şemklinde geçen karşılaşmanın 33’üncü dakikasında sakatlanan Murat Akgül yerini Sefer Sever’e bıraktı. Ev sahibi ekip, kendi maçına kadar deplasmanlarda maç kaybetmeyen Erzurumspor karşısında ilk yarı boyunca defans yaptı, kontrataklara fırsat tanımadı. İlk yarı 0-0 geçildi. İlk yarıda Doğa sarı kart gördü.
YASİN VE EKREM SONUCU DEĞİŞTİREMEDİ
Erzurumspor maçın ikinci yarısına temkinli başladı, oyunu kendi ceza sahası etrafında geliştirdi. Maçın ilk golü 56’ıncı dakikada geldi.  Bergama Belediyespor Serdar Vefa Yeşil'in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Gol sonrasında Taşkın Güngör iki değişiklik yaptı. Mikail üzümcü yerini Yasin Yener’e, Emrah Çalışlar ise Ekrem Sütçü’ye bıraktı.
SEFER GOLÜNÜ ATTI AMA..
Bu iki oyuncu henüz ısınmadan ev sahibi ekip 64’üncü dakikada Muhammed Çağlar’ın attığı golle farkı ikiye çıkardı: 2-0. Gol şokunu atlatan Erzurumspor Ekrem Sütçü’nün kestiği toplarla kontratağa yöneldi, Sefer Sever geliştirdiği kontrataklarla rakip takım defansı önünde etkili oldu. Baskı Erzurumspor’a gol getirdi, golcü Sefer Sever 77’de farkı bire indirdi: 2-1.
90’DA GELEN GOL
Erzurumspor gol sonrasında tamamen rakip kaleye yüklendi, Yasin Yener ve Sefer Sever ataklarını golle sonuçlandıramadı. Erzurumspor’Un beraberlik golü için rakip ceza sahasına yoğunlaşması, maçın uzatma bölümünde kontrataktan rakip takıma gol getirdi. Harun Tutum artı 90’da attığı golle skoru tayin etti: 3-1. Erzurumspor karşısında aldığı sürpriz galibiyetle ilk kez bir maçta üç puana kavuşan Bergama Belediyespor futbolcu ve taraftarları maç sonunda sevinç gösterisi yaparken, Erzurumsporlu futbolcular alanı başları eğik terk etti.
ERZURUMSPOR ÜÇTE İKİ YAPTI
Erzurumspor bu sezon çıktığı 3’üncü deplasmanda ilk kez yenildi. Kayseri Şekerspor’u 2-1 ve Sandıklıspor’u ise 1-0 yenen mavibeyazlı ekip Berfama maçında 3-1 yenilerek deplasmandaki averajını da düşürdü. Dış sahada 4 gol atan Erzurumspor 4 golü ağlarında buldu ve 6 puan topladı. Erzurumspor evinde ise 3 maçta sadece Balçova Yaşamspor’dan bir puan alırken, Ayvalıkgücü Belediyespor ve Sakaryaspor maçlarını kaybetti. İç sahada 1 gol atan ekip 3 golü kalesinde gördü ve bir puanda kaldı.
TARAFTAR ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞADI
Erzurumspor’dan galibiyet bekleyen mavibeyaz gönüllü taraftarlar, alınan yenilgi ile 4’üncü kez şok yaşadı. Maçın sona ermesinden sonra adeta bir yas havasına bürünen taraftarlar şampiyonluk yolunda 11 puan kaybeden Erzurumspor için artık play off hedefinin bile zora girdiğini belirterek, takımın istikrara kavuşması için acil önlemler alınmasını istediler.
AVANTAJI FIRSATA DÖNÜŞTÜREMEDİK
Spor Toto 3’üncü Lig’İn diğer iki gurubuna göre Erzurumspor için oldukça avantajlı bir durum gösteren 3’üncü gurupta İstanbul Güngörenspor, Silivrispor ve ayvalıkgücü Belediyespor gibi iddiasız takımlar üst sıralarda kalırken, ligin en favori takımları arasında gösterilen Erzurumspor’da kaydedilen düşüş spor camiasını da şaşırttı.
GÜNGÖR DÖNEMİ BİTİYOR MU?
16 yeni futbolcuyla sezona başlayan Erzurumspor’da 11 hazırlık, 5 lig ve 2 kupa maçına rağmen hala uyumun sağlanamaması, takımda ciddi bir kondisyon sorunu yaşanması, teknik direktör tartışmalarını da beraberinde getirdi. Birinci dönemine göre ikinci kez başına geçtiği Erzurumspor’da beklenen başarıyı sağlayamayan Taşkın Güngör’ün görevden alınması gündeme girdi.
BERGAMA BELEDİYESPOR İLK 11’İ
Bergama Belediyespor karşılaşmaya, Salih Şenbaş, Gökhan Çetinus, Mert Yüksel , Ahmet Batuhan Akyıldız, Yasir Vardar, Okan Yıldız, Tuncer Baysal, Zahid Kaya, Serdar Vefa Yeşil, Muhammet Çağlar, Mehmet Bozcan 11’i ile başladı.    Eren Abadanç, İbrahim Korkmaz, Harun Tutum, Abdullah Berkay Velivar, Kemal Mercan, Şenol Büyükçekiç, Ali Demir yedekler arasında yer aldı.  
ERZURUMSPOR’DA SEFER VE EKREM YEDEK
Erzurumspor, ligdeki süreç için çok önemli olan karşılaşmaya İlker Günay, Emre Yüksektepe, Hüseyin Cihan Avcu, Ömer Faruk Çelimli, Doğa İşeri, Mikail Üzümcü, Fatih Gültekin, Emrah Çalışlar, Deniz Sert, Murat Akgül, Orhun Öztürk  11’i ile çıktı.  Anıl Atağ, Sefer Sever, Ekrem Sütçü, Hamdi Çavuşoğlu, Muammer Atalay, Yasin Yener, İbrahim Demirer  yedek listeye girdi. 
 HAKEMLER
Erzurumspor-Bergama Belediyespor maçını Mersin Bölgesi hakemlerinden Uğurcan Tozlu yönetiyor.. Karşılaşmanın yan hakemliklerini Mersin Bölgesi hakemi Mithat Levent ve Gaziantep Bölgesi hakemi Murat Tekbaş yapıyor. Karşılaşmanın 4’üncü hakemliğini ise Mersin Bölgesi hakemlerinden Onur Salık yürütüyor..Mehmet Kaya’nın gözlemci olduğu maçın temsilcileri ise Hüseyin Sevil ve Nezih abanoz.
HAFTANIN MAÇLARI
Kayseri Şekerspor - Erzin Belediyespor : 0-1
Bergama Belediyespor - Erzurumspor : 3-1
Orhangazispor - İstanbul Güngörenspor : 1-1 
Beylerbeyispor - Kahramanmaraş B.Ş.B. : 1-1 
Balçova Yaşam Spor - Ayvalıkgücü Bld.S. : 0-0
Etimesgut B.S.- Bayburt Grup Özel İdare : 0-0
Sakaryaspor A.Ş.- Silivrispor : 2-1
Sandıklıspor - Anadolu Üsküdar 1908 Spor : 1-1
7’İNCİ HAFTA PROGRAMI
Ayvalıkgücü Bld.Spor - Sandıklıspor
Silivrispor - Bergama Belediyespor
Kayseri Şekerspor - Balçova Yaşam Spor
Erzurumspor - Van Büyükşehir Belediyespor
Erzin Belediyespor - İstanbul Güngörenspor
Kahramanmaraş B.Ş.B. - Orhangazispor
Anadolu Üsküdar 1908 Spor - Sakaryaspor A.Ş.
Bayburt Grup Özel İdare - Beylerbeyispor
Ankara Demirspor - Etimesgut Bld. Spor
 

 
‘Kale gibisin be Reis’
 
Sunar güven tazeledi
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kopart 13 Ekim 2014 Pazartesi 23:11

kafa kopartacaksın hoca kafa

Yorumu oyla      7      4  
otorite 13 Ekim 2014 Pazartesi 15:01

arkadaşlar kötü oynayabilirsiniz ama kötü koşma gibi bir lüksünüz yok.. kendinize gelin

Yorumu oyla      7      4  
otorite 13 Ekim 2014 Pazartesi 14:43

deniz efendi hangi golü atıcan 2 tane boş kale ye.. murat efendi sen ne iş yaparsın bu kadar form düşüklüğü neyin nesi yediğiniz önünüzde yememediğiniz arkanızda sefer efendi kendine buyruk kendine oynamayı bırak futbol kolletif oyundur al o zaman kendine bir top halı sahada oynada bu kadar disiplinsizlik neyin nesi muratı tanımasam bu ne yaaa diyeceğim yazık oluyor arkadaşlar rakip takımla dalga geçilmez adamı 3 lük yaparlar böyle kendinize gelin beyler

Yorumu oyla      7      4  
macd 13 Ekim 2014 Pazartesi 12:31

belediye yönetim taraftar hoca bilmem teknik göstergeler bunu göstermekde bilimsel bir çalışma ilerki günlerde hep beraber göreceğiz

Yorumu oyla      7      4  
macd 13 Ekim 2014 Pazartesi 12:23

kahin olmaya gerek yok bilim herşeyin üstündedir

Yorumu oyla      7      4  
Macd kahin misin 13 Ekim 2014 Pazartesi 12:01

Erzurumsporun hali ortada, bu takıma Erzurumspor adı ağır geldi, ben yine eskisi gibi büyükşehir belediyespor diyeceğim. Çünkü tıpkı belediyeler gibi, ne planı var ne programı. Büyükşehirede benziyor, içinde Erzurumlu topçu yok

Yorumu oyla      7      6  
macd yukarı kesti 13 Ekim 2014 Pazartesi 11:37

yeni kurulan takımların en büyük sıkıntısı ilk 7-8 haftadır ya hiç puan alamazlar yada silme götürürler bizim takım ise zigzaglı bir grafik çimiştir. eliot dalgası bu haftadan itibaren sert yükselişe geçeceğinin habercisi olmuştur... önümüzdeki haftalarda bunu göreceğiz

Yorumu oyla      9      5  
macd yukarı kesecek 13 Ekim 2014 Pazartesi 11:24

yapılan teknik analiz sonucunda erzurumspor van maçıyla beraber çıkışına başlayacak... eliot dalgası dibe vuruşu gösterdi... bundan sonra geri gidiş bitmiştir... kimse üzülmesin kimseylede kafa bulmuyorum sizlere komik gelebilir ama bunun üzerinde yıllardır çalışıyorum ilerki haftalarda sonuçlarını göreceğiz

Yorumu oyla      8      5  
HABER 13 Ekim 2014 Pazartesi 06:25

Yönetimin eski teknik direktörlerden Taşkın Güngör'le temas içinde olduğu öğrenilirken, taraftar bu görüşmeye tepki gösterdi.Ozellikle Taşkın Güngör döneminde yaşanan takım içi huzursuzluklar ve Taşkın Güngör'ün Erzurum'dan ayrıldıktan sonra sarf ettiği sözlerden dolayı taraftarlar bu isme sıcak bakamıyor.(ajansspor) Not : Bu haber 12 haziran da yayınlandı.O zamandan söylenmiş.

Yorumu oyla      8      4  
FANATİK DADAŞ 12 Ekim 2014 Pazar 20:40

YİNE AYNI HAMAM AYNI TAS BU YÖNETİMLE BU FUTBOLCULARLA OLAMAZ HİÇBİR ZAMAN ŞANPİYON BİRAN ÖNCE ALMALIYIZ TETBİR

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor 13’üncülüğe geriledi
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta 6’ıncı Hafta karşılaşmaları bir maç ...
GHSİM şampiyon taekwondocuları ağırladı
Antrenör Arif Budak yönetiminde Kırıkkale’de yapılan 1. Ulusal Taekwondo ...
Bergama maçını Tozlu yönetecek
Erzurumspor’un Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bergama Belediyespor ...
 
Akhisar maçının tarihi açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçlarının programı açıklandı.
Doğu Anadolu 6’ıncı Tarım Fuarı 30 Ekim’de
6’ıncı Doğu Anadolu Tarım Fuarı 30 ekim’de Erzurum’da açılacak.
GHSİM’de Taşkesenligil dönemi başladı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Fuat Taşkesenligil ...
 
Hindistan Short Track Milli Takımı Erzurum’da
Hindistan Short Track Milli Takımı Erzurum’da kampa girdi. 15 günlük çalışma ...
Erzurum için hazırlanıyorlar
Büyükşehirli hız patenciler, yeni sezona iddialı hazırlanıyor.
Başörtülü yarışarak bir ilke imza attı
Erzurum’da düzenlenen Gençler ve Büyükler Kulüpler Kros Ligi yarışlarında ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva